Találatok a következő kifejezésre: Van Magyarországon út, amin (4 db)

Amit a baloldal művelt, az teljesen Magyarország ellen van. Ezek után is szavazzak rájuk?

nem tudom elfogadni, hogy egy belföldi párt hogy járathatja le így hazánkat. Mivé fajult manapság a politika? Saját pártunk szavaz ellenünk, uszít ellenünk, terjeszt hazugságot ellenünk, támadja Magyarországot? Ki az aki erre még büszke?

Legjobb válasz: Jaj ne már, mert a fidesz értünk van? :D Én rosszabbul élek évek óta. Teljesen mindegy, hogy melyik oldal kormányoz.

Jaj ne már, mert a fidesz értünk van? :D Én rosszabbul élek évek óta. Teljesen mindegy, hogy melyik oldal kormányoz.
Mirõl van konkrétan szó?
Nem a baloldal járatja le Magyarországot, hanem Orbán! Nem ellenünk szavaz, és nem is uszít, hanem a kormányt bírálja jogosan. Nem a Fidesz hazugságát kellene elhinni!
A jobboldalra sem épp a legeszesebbek szavaznak.
Persze ellenzékben kritizálni kell, csak az már, rossz, ha a másik oldal csinálja ezt.
Valami konkrét eseményrõl beszélsz vagy csak általános szélsõjobbos delúzióid vannak?
A fidesz 8 éven keresztül ezt csinálta. csak durvábban. elég szelektiv a memoriád tiszteét fideszfan kérdezõ
3# És szerinted a baloldal õszinte? Szerinted õk nem hazudnak? Na , ne hülyéskedj.
Sokan támogatják õket , hidd el.Õk is hasonló szellemiségûek. És itt már nem csak a kritikákról van szó. Én is gyakran illetem meg kritikákkal az országot , a politikusokat , a magyar termékeket, embereket. De , amit a baloldal mûvel az már nem kritika , hanem töménytelen gyûlölet. Sokan nevetségesnek találják a következõt , de az MSZP esetében olyan , mintha gyûlölnék Magyarországot.
baloldalra csak a bárgyú szenilis idõs emberek szavaznak.
A jobboldal is ilyen, szóval ne szavazzunk senkire.
"Ezek után is"? Na ne nevettess, kérdezõ! Te ezek elõtt sem szavaztál soha a baloldalra. Egyébként a fityesz ugyanezt csinálta az unióban, amikor a maszop volt hatalmon, nem emlékszel?
A fityex hibái még nem mentesítik a szocik hibáit!
A kérdezõ gyorsan felejt mit is mûvelt a fidesz 8 évig.
az is gusztustalan volt. de rá is jöttek hogy hülyék voltak amikor nem léptek. tény hogy minket szopatnak trianon ota mert birkák vagyunk és meglehet tenni. de a mindig aktuális kormánynak is lehetne tenni ellene hogy minnél kevesebb jelzõ legyen rányomva ami a radikális kormányzás nyomait mutatja (sajtó törvény, trafik mutyi, rezsi csökkentés, föld törvény, stb)
Nem lesz ebbõl diktatúra. Az unió nagyon túllihegi a dolgokat. Victor Ponta is kb ilyen "birodalmat" épített , mint a Fidesz csak szociáldemokrata populizmussal.
tényleg nem jön... (már) és egyenlõre... de ha nem figyelne az unió már jönne a mixer autó és kapnád a betoncsizmát. a sajto elvan nyomva. a jó cégek álami és azok haverjai kezében. innen már csak egy lépés. régen iy igy kezdödött... pont igy.. de akkor tényleg még nem éltem. De szerintem te sem. :)
Nekem a legtöbb idõs ismerõsöm fideszes, mégsem lehet általánosítani, hogy kik az elfogultabbak a bal vagy jobboldaliak.
Na ne mondd:) Félig orosz vagyok , jártam a második hazámban eleget , illetve Kínában is. Kína igazi diktatúra. Van munkatábor , nagy kemény cenzúra , erõs propaganda. Oroszország keményebb Magyarországnál. Szóval Magyarország egyáltalán nem diktatúra. Nem jön érted egy narancsszínû Csajka , hogyha szidod a vezért vagy "illetlenségeket" írsz mondjuk ezen az oldalon. Mitõl lenne diktatúra ez itt?
utolsó. hát persze hogy nem :) szerintem 2önk közül én voltam kisz táborban almát szedni. te meg uttörö nyakendõt is csak fotórol láttál. a kisdobos szinét meg csak mesélték hogy kék volt
Diktatúra az eszed tokja. Nem is éltél amikor IGAZI diktatúra volt Ezt max autokráciának lehet nevezni , de még annak is gyenge. Romániában épp ezt csinálja Ponta. Az EU balos csürhéje mégsem ostorozza.
"2010. 05.29" nyald tovább vityi seggét.. én visszamentem volna még 8 évet. és lezártam volna 2010. 05.29-ékvel mert ami most van az diktatorizmus. csak a birkanépet sajnos nincs aki most összeterelje mint anno vonáék meg novákék.. de majd eljön ez is
Ne szavazz rájuk. Te is tudod és én is tudom, hogy aki 2010. 05.29 után az Eu véleményét kikéri bármiben is, az nemes egyszerûséggel a nép ellensége. Mindenki tudja, hogy azok az idõk elmúltak már, amikor az Uniónak igaza volt, a fentebb jelzett dátum elsõ percétõl fogva a kormány van birtokában az abszolút igazságnak és az európai értékrendben. Aki bármi mást mond, az hazudik!
A fidesz meg mutatta mire képes ellenzékben. Mikor hatalomra került ismét osztogatott és fosztogatott szegények zsebébõl.Ki mutatta igazán foga fehérjét. Bár már 98-2002 közötti kormányzásuk is fura volt, de jelenlegi a csúcs (ország tönkretételben és lejáratásában.)

Olyan szemüveget magyarországon lehet kapni ami Lewis Hamilton-on van időmérő után, és ha igen hol, merre fele?

Legjobb válasz: Ha jól tudom akkor neki Louis Vuitton szemüvege van. Azt nem tudom hogy hol lehet kapni csak ennyit tudok.

Ha jól tudom akkor neki Louis Vuitton szemüvege van. Azt nem tudom hogy hol lehet kapni csak ennyit tudok.

Van Magyarországon olyan iskola, ami után el tudnék menni játékfejlesztőnek?

Ha jól tudom volt/van olyan ahol a cryengine-t "tanították", de nem tudom melyik az a suli, és hogy tanítják-e még. A játékfejlesztésnek inkább a művészibb része érdekel (játék tervezés, modelek/texturák késztése) sem mint a programozás.


Nincs.
a tejút
Igen, létezik ilyen út a hatályos KRESZ szerint, méghozzá BÁRMELYIK út ilyen, amelyikre az alábbiak teljesülnek: 1. Mások veszélyeztetése nélkül közlekedsz. 2. Figyeled, hogy a veled szemben amúgy elsõbbséggel rendelkezõ gépjármûvek az elsõbbségükrõl lemondtak-e. 3. Az út állapota lehetõvé teszi a nagyobb sebességû haladást. 3. JOGOS INDOKKAL HASZNÁLOD A JOGSZERÛEN ALKALMAZOTT KÉK SZÍNÛ VILLOGÓT ÉS EZZEL EGYÜTT A HANGJELZÉST. Ezen feltételek együttes teljesülése esetén a hatályos KRESZ szerint az úton 130 km/h sebességnél többel is haladhatsz.
Van az autopálya. Szerintem nem büntetnek mag ha mondjuk 135 km/órával mész ami több mint a 130.
dehogynem büntetnek meg
nincs ilyen hely magyarországon bellül.
Van olyan út, csak nem közút. Pl a Hungaroringen nyílt napon de van több bérelhetõ pálya erre a célra
pl. biztos van a környéken vmi jó kis ELZÁRT hely. pl mondjuk egy volt határ, ahova még madár se jár. És aki azt írta, hogy mehet 135-tel, nem értem miért pontoztátok le, igazat mondott, a sünök nem pon 130-ra állítják a mérõt, hanem ilyen esetben pl. 145-re. és egy kis OFF: a kék fényt pontosan miért is lehet használni? mert hogy a kék fényes lámpát CSAK a csomagtartóban (vagyis az elõtérben nem lehet, ülésen, anyósülésen, mûszerfalon) szabad szállítani, de ott is CSAK dobozban!! amit valóban használjató, az a sárga villogó. Azt felteheted kocsi tetejére, bárhova.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!