Találatok a következő kifejezésre: Van Magyarországon út, (38 db)

Van Magyarországon olyan tanfolyam vagy OKJs képzés mely elvégzése után biztosítanak állást külföldön?

Legjobb válasz: Persze Magyarországon kiképeznek, aztán egy másik országban hasznosítod az itthon megszerzett tudást. Ezt hogy gondolod?

Persze Magyarországon kiképeznek, aztán egy másik országban hasznosítod az itthon megszerzett tudást. Ezt hogy gondolod?
A kérdező hozzászólása: -.-" képzeld vannak ilyenek..legalábbis én egy kettõrõl tudok csak nekem azok nem jók mert az állás egészségüggyel kapcsolatos és nekem nem ez a pályám..
Szerintem ez olyan, mint amire gondolsz: http://hajopincer.hu/

Magyarország területén melyik utakon és hol vannak az út szélén utcalányok? Állandóakra gondolok, akiket általában ott lehet találni.

utcalányok szex

Legjobb válasz: felsõkert utca,meg ha a dzsumbuj környékén haladsz villamossal ott is vannak

felsõkert utca, meg ha a dzsumbuj környékén haladsz villamossal ott is vannak
Ne hogy már odáig leereszkedj h útszéli kurrrrváknál próbálkozol, az a legalja.
#1: Sajnos a dzsumbuj kifejezést ebben az értelemben nem ismerem. Térkép szerint kereshetöen pontositanád?
Tényleg olyan kell, akinél minden legutolsó néhány száz forintért is megállhat a gyengébb napokon? Haladj a korral - interneted van, keress internetes közvetítõ oldalakat - itt is van egy link ezen a lapon...és mindjárt képet is láthatsz, meg, hogy mit vállal.
Magyarország egész területe érdekel? Kérdezz arra a területre amerre járni szoktál. De állandokra ne gondoljál mert az utcaiak állandoan cserélödnek.
Thököly úton már az összeset feljelentettük, hiába ...
dzsumbuly-illatos út, nem pont ott, hanem arrafelé.

Amit a baloldal művelt, az teljesen Magyarország ellen van. Ezek után is szavazzak rájuk?

nem tudom elfogadni, hogy egy belföldi párt hogy járathatja le így hazánkat. Mivé fajult manapság a politika? Saját pártunk szavaz ellenünk, uszít ellenünk, terjeszt hazugságot ellenünk, támadja Magyarországot? Ki az aki erre még büszke?

Legjobb válasz: Jaj ne már, mert a fidesz értünk van? :D Én rosszabbul élek évek óta. Teljesen mindegy, hogy melyik oldal kormányoz.

Jaj ne már, mert a fidesz értünk van? :D Én rosszabbul élek évek óta. Teljesen mindegy, hogy melyik oldal kormányoz.
Mirõl van konkrétan szó?
Nem a baloldal járatja le Magyarországot, hanem Orbán! Nem ellenünk szavaz, és nem is uszít, hanem a kormányt bírálja jogosan. Nem a Fidesz hazugságát kellene elhinni!
A jobboldalra sem épp a legeszesebbek szavaznak.
Persze ellenzékben kritizálni kell, csak az már, rossz, ha a másik oldal csinálja ezt.
Valami konkrét eseményrõl beszélsz vagy csak általános szélsõjobbos delúzióid vannak?
A fidesz 8 éven keresztül ezt csinálta. csak durvábban. elég szelektiv a memoriád tiszteét fideszfan kérdezõ
3# És szerinted a baloldal õszinte? Szerinted õk nem hazudnak? Na , ne hülyéskedj.
Sokan támogatják õket , hidd el.Õk is hasonló szellemiségûek. És itt már nem csak a kritikákról van szó. Én is gyakran illetem meg kritikákkal az országot , a politikusokat , a magyar termékeket, embereket. De , amit a baloldal mûvel az már nem kritika , hanem töménytelen gyûlölet. Sokan nevetségesnek találják a következõt , de az MSZP esetében olyan , mintha gyûlölnék Magyarországot.
baloldalra csak a bárgyú szenilis idõs emberek szavaznak.
A jobboldal is ilyen, szóval ne szavazzunk senkire.
"Ezek után is"? Na ne nevettess, kérdezõ! Te ezek elõtt sem szavaztál soha a baloldalra. Egyébként a fityesz ugyanezt csinálta az unióban, amikor a maszop volt hatalmon, nem emlékszel?
A fityex hibái még nem mentesítik a szocik hibáit!
A kérdezõ gyorsan felejt mit is mûvelt a fidesz 8 évig.
az is gusztustalan volt. de rá is jöttek hogy hülyék voltak amikor nem léptek. tény hogy minket szopatnak trianon ota mert birkák vagyunk és meglehet tenni. de a mindig aktuális kormánynak is lehetne tenni ellene hogy minnél kevesebb jelzõ legyen rányomva ami a radikális kormányzás nyomait mutatja (sajtó törvény, trafik mutyi, rezsi csökkentés, föld törvény, stb)
Nem lesz ebbõl diktatúra. Az unió nagyon túllihegi a dolgokat. Victor Ponta is kb ilyen "birodalmat" épített , mint a Fidesz csak szociáldemokrata populizmussal.
tényleg nem jön... (már) és egyenlõre... de ha nem figyelne az unió már jönne a mixer autó és kapnád a betoncsizmát. a sajto elvan nyomva. a jó cégek álami és azok haverjai kezében. innen már csak egy lépés. régen iy igy kezdödött... pont igy.. de akkor tényleg még nem éltem. De szerintem te sem. :)
Nekem a legtöbb idõs ismerõsöm fideszes, mégsem lehet általánosítani, hogy kik az elfogultabbak a bal vagy jobboldaliak.
Na ne mondd:) Félig orosz vagyok , jártam a második hazámban eleget , illetve Kínában is. Kína igazi diktatúra. Van munkatábor , nagy kemény cenzúra , erõs propaganda. Oroszország keményebb Magyarországnál. Szóval Magyarország egyáltalán nem diktatúra. Nem jön érted egy narancsszínû Csajka , hogyha szidod a vezért vagy "illetlenségeket" írsz mondjuk ezen az oldalon. Mitõl lenne diktatúra ez itt?
utolsó. hát persze hogy nem :) szerintem 2önk közül én voltam kisz táborban almát szedni. te meg uttörö nyakendõt is csak fotórol láttál. a kisdobos szinét meg csak mesélték hogy kék volt
Diktatúra az eszed tokja. Nem is éltél amikor IGAZI diktatúra volt Ezt max autokráciának lehet nevezni , de még annak is gyenge. Romániában épp ezt csinálja Ponta. Az EU balos csürhéje mégsem ostorozza.
"2010. 05.29" nyald tovább vityi seggét.. én visszamentem volna még 8 évet. és lezártam volna 2010. 05.29-ékvel mert ami most van az diktatorizmus. csak a birkanépet sajnos nincs aki most összeterelje mint anno vonáék meg novákék.. de majd eljön ez is
Ne szavazz rájuk. Te is tudod és én is tudom, hogy aki 2010. 05.29 után az Eu véleményét kikéri bármiben is, az nemes egyszerûséggel a nép ellensége. Mindenki tudja, hogy azok az idõk elmúltak már, amikor az Uniónak igaza volt, a fentebb jelzett dátum elsõ percétõl fogva a kormány van birtokában az abszolút igazságnak és az európai értékrendben. Aki bármi mást mond, az hazudik!
A fidesz meg mutatta mire képes ellenzékben. Mikor hatalomra került ismét osztogatott és fosztogatott szegények zsebébõl.Ki mutatta igazán foga fehérjét. Bár már 98-2002 közötti kormányzásuk is fura volt, de jelenlegi a csúcs (ország tönkretételben és lejáratásában.)


Milyen utazási irodák vannak Magyarországon belül, ahol olcsó utak vannak?

Autóbuszos nyaralásra gondolok! Tavaly 30 ezer forintból utaztunk a párommal Görögországba. Ilyesmit szeretnénk most is, csak annál az utazási irodánál ahol tavaly intéztük, már betelt minden hely szeptemberre! Fontos, hogy nekünk szeptemberi út kellene. köszönöm a segítséget! az is érdekel ha valaki lemondana az utazásáról :DD

Milyen feltételei vannak magyarországon egy tigris tartásának, és ha megfelelek a szabályoknak milyen úton és honnan lehet egy ilyen nagy macskát beszerezni?

Legjobb válasz: igazából legálisan csak állatkert, állatpark tarthat. de a feketepiacon biztosan tudsz szerezni kölyköt, de etetni nem lesz olcsó mert nyers húsra van szüksége minden nap. kérdés, hogy a szomszédaid mikor küldik rád a hatóságokat, mert tigrist tartasz...

igazából legálisan csak állatkert, állatpark tarthat. de a feketepiacon biztosan tudsz szerezni kölyköt, de etetni nem lesz olcsó mert nyers húsra van szüksége minden nap. kérdés, hogy a szomszédaid mikor küldik rád a hatóságokat, mert tigrist tartasz...
Most komolyan tigris?bocs hogy ezt kell mondanom de ez egy vadállat ami 1éves korában megenne tégedet.Gondolm nemvagy több 15-nél. :)
sehogy:D ha nincs egy állatkerted akkor nem tarthatsz otthon tigrist! :D de most komolyan.. mit kezdenél egy tigrissel?:D simogatnád vagy vinnéd sétálni?:D
Sajnos Amerikában is túl sok magánember tart tigrist... Pont a múltkor volt errõl egy dokumentumfilm, hogy tejesen elcseszik a különbözõ alfajokat, meg úgy az egész fajtát, hiszen szaporítják mindegyiket mindegyikkel, nem számít, hogy más alfajba tartoznak... Borzasztó, hogy az emberek milyen szörnyûek, hogy kihasználják a természetet... Az emberiség megérett már a pusztulásra...

Olyan szemüveget magyarországon lehet kapni ami Lewis Hamilton-on van időmérő után, és ha igen hol, merre fele?

Legjobb válasz: Ha jól tudom akkor neki Louis Vuitton szemüvege van. Azt nem tudom hogy hol lehet kapni csak ennyit tudok.

Ha jól tudom akkor neki Louis Vuitton szemüvege van. Azt nem tudom hogy hol lehet kapni csak ennyit tudok.

Milyen legális lehetőségei vannak Magyarországon egy követelésbehajtó cégnek arra, hogy egy adós után nyomozzon, róla adatokat kérjen, gyűjtsön?

Mely közigazgatási szervekhez fordulhat adatokért? Az egyik ilyen cég az "országos adósfelderítő hálózat" kifejezést használja a honlapján (mármint hogy nekik ilyen van). Mit takarhat, milyen legális tevékenységeket végezhet egy ilyen "hálózat"?

Legjobb válasz: a behajtó nem tehet semmit hála égnek. viszont ezt a sok ember nem tudja, és gondolkodás nélkül engedelmeskednek ezeknek az embereknek, akik csak úgy megjelennek a kapuban :(

a behajtó nem tehet semmit hála égnek. viszont ezt a sok ember nem tudja, és gondolkodás nélkül engedelmeskednek ezeknek az embereknek, akik csak úgy megjelennek a kapuban :(

Tényleg ennyire rossz sorsuk van Magyarországon a romáknak? Úton útfélen lemészárolják őket a rasszisták?

Tudom,hogy ez a videó már nem aktuális,de én fogtam a fejem.

Legjobb válasz: "Akkor mi a francnak alapítanak gárdát?" Hát nem tudom mitõl "rettegnek", és még fegyverkezni is akartak volna az (fegyverek minden nevében) írástudatlan "ezredesükkel". A fõ baj az, hogy adják alájuk a lovat!

Õk azzal lennének megelégedve, ha rabszolgaként tarthatnák az embereket. Bár lényegében most is az van, csak átvitt értelemben. De ha egyszer a cigányok kerülnek többségbe, szó szerint is rabszolgák leszünk.
"Akkor mi a francnak alapítanak gárdát?" Hát nem tudom mitõl "rettegnek", és még fegyverkezni is akartak volna az (fegyverek minden nevében) írástudatlan "ezredesükkel". A fõ baj az, hogy adják alájuk a lovat!
Sehol a világon nincs ilyen jó sorsuk, mint Magyarországon. Hallottál már olyat máshol, h a befogadó nemzet eltartana egy bizonyos kisebbséget csak a származásuk miatt?
már bocsi, de ez sztem pont forditva van....
Hogy rossza a sorsuk???A dolgozó nép adóiból élnek, ingyenélõk, munkakerülõk, megcsinálják a sok gyereket, hogy az államtól minél több pénzt kiszedjenek...nekik minden ingyen van...nekik mindent lehet...az állam õket védi, pártolja.Mért is van nekik rossz helyzetük?És még azt mondják, hogy magyarországon nincs cigánybûnözés?Nézzünk már szét a börtönökben...ha a cigányok nem lennének a rendõrségnek is minimálisra csökkenne a munkája...és csodálkoznak, hogy nem szeretik õket?Nem tudnak beilleszkedni a társadalmunkba, a gyerekeiket nem járatják óvodába, nem taníttatják, nem nevelik a jóra, mocskosan járnak, bár sok szülõ is analfabéta...(és tisztelet a kivételnek, kinek nem inge...) Ajánlom figyelmetekbe: http://www.youtube.com/watch?v=FMIXR6NxydM
Elõre mondom, NEM VAGYOK rasszista, fasiszta, hungarista, antiszemita, SÕT! Egyébként meg baloldali vagyok! De szeretnék a figyelmetekbe ajánlani nagyon két videót! Az egyiken egy jobboldali kormány miniszterelnöke is beszél!!! "szegény romák", mennyire "el vannak nyomva"! http://www.youtube.com/watch?v=g3A3xg0tz1Q http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=TmtITd..
Trollkérdés.
Ha magyar gárda lehet, akkor Roma gárda is lehet. És fordítva. Jelenleg nem lehet magyar gárda, így roma gárda sem lehet. Tehát nem aktuális.
A kérdező hozzászólása: 8 Én akkor húzok innen külföldre.
A kérdező hozzászólása: Pont ezért kérdeztem.Annyira abszurd ez a roma gárda, én csak néztem a videón.Ez most komoly?El vannak kényeztetve.Akkor mi a francnak alapítanak gárdát?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!