Találatok a következő kifejezésre: Van Győrben tanfolyam (10 db)

Van Győrben szülésfelkészítő tanfolyam? Ha igen, hol?

Legjobb válasz: Szia! Én a szabadhegyi József Attila utcához tartozom, és nekem említette a védõnõm, hogy lehet jelentkezni ilyen tanfolyamra. Pontosabb részletet sajnos nem tudok, mert még nem járok, csak 13 hetes vagyok. De VAN ilyen tanfolyam!

Szia! Én a szabadhegyi József Attila utcához tartozom, és nekem említette a védõnõm, hogy lehet jelentkezni ilyen tanfolyamra. Pontosabb részletet sajnos nem tudok, mert még nem járok, csak 13 hetes vagyok. De VAN ilyen tanfolyam!
Szia! Épp ma kérdeztem meg telefonon a védõnõmet, és van tanfolyam náluk kell jelentkezni rá. Nem csak szülésfelkészítõ, hanem mindenféle van benne, pl õssejt, anatómia stb + kismamatorna. Holnap megyek hozzá és aláírom a papírokat a jelentkezésre, akkor bõvebbet fogok tudni majd megírom. Minden jót nektek! 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Én a 19. hétben vagyok, ezért gondoltam, hogy hamarosan el kéne kezdeni egy ilyen tanfolyamot.

Hol van Győr-közelben pom-pom lány tanfolyam?

Legjobb válasz: külön pom-pom tanfolyamot nem tudok,de a mazsorettesek szoktak pom-pomozni is,mazsorettcsoportok meg mindenhol vannak,csak érdeklõdni kell

külön pom-pom tanfolyamot nem tudok, de a mazsorettesek szoktak pom-pomozni is, mazsorettcsoportok meg mindenhol vannak, csak érdeklõdni kell
A kérdező hozzászólása: Köszi, de a mazsorettkedés nem vonz annyira :( De azért köszi!


Győrben van szülésfelkészítő tanfolyam?

Hol és hogyan lehet jelentkezni, mennyibe kerül...

Legjobb válasz: A védõnõnél van jelentkezési lap és õ is küldi el ha szólsz neki az ANTSZ-hez akik majd értesítenek, hogy mikor kell menni. Kb 5-7ezer ft, azt hiszem most a Josika utcában tartják egyébként.

A védõnõnél van jelentkezési lap és õ is küldi el ha szólsz neki az ANTSZ-hez akik majd értesítenek, hogy mikor kell menni. Kb 5-7ezer ft, azt hiszem most a Josika utcában tartják egyébként.

Van Győrbe balett tanfolyam 10 éveseknek?

Ha valaki tizen valahány éveseknek tud balett tanfolyamot Győrbe léccives válaszoljon!!! Nagyon szeretnék balettozni de ÉN seholse találok ilyen tanfolyamot a válaszokat előre nagyon köszönöm! :')

Legjobb válasz: Én 11 évesen akarok Gyõrben elkezdeni balettozni.De a szüleim nem engedik.Lehet majd felvételin találkozunk:) Itt az iskola weboldala http://tanceskepzo.hu/index.php?option=com_content&view=cate..

Én 11 évesen akarok Gyõrben elkezdeni balettozni.De a szüleim nem engedik.Lehet majd felvételin találkozunk:) Itt az iskola weboldala http://tanceskepzo.hu/index.php?option=com_content&view=cate..
A kérdező hozzászólása: Bocsi de TANFOLYAMot keresek! Én max. ha 6. as leszek akk mehetek de nagyon köszi! *.*

Heló! Veszprémben vagy Győrben van e co hegesztő tanfolyam?

mennyibe kerülne?

Legjobb válasz: Egészen bizonyosan nincs sehol a világon CO hegesztõ tanfolyam. :) A szénmonoxid nem alkalmas védõgáznak, ellenben a széndioxid, a CO2 igen. Tanfolyamügyileg figyeld az iskolák hirdetéseit. :)

Egészen bizonyosan nincs sehol a világon CO hegesztõ tanfolyam. :) A szénmonoxid nem alkalmas védõgáznak, ellenben a széndioxid, a CO2 igen. Tanfolyamügyileg figyeld az iskolák hirdetéseit. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ezzel sokat segítettél! Viszont a gimibõl még van két évem.

Győrben van valahol jó felkészítő tanfolyam vagy tanár emelt szintű kémia és biológia érettségire?

Bioszból már van egy középszintűm. Most kémiából és bioszból is emeltezni szeretnék. Olyan 80% a cél mindkettőből, mert orvosira szeretnék menni. Tudtok ajánlani valakit?

Győrben van valahol olyan tanfolyam ahol babamasszázs alapjait el lehet sajátítani?

Legjobb válasz: Tudtommal nincs, de ha tudsz, szólj nekem is:-)

Tudtommal nincs, de ha tudsz, szólj nekem is:-)
A kérdező hozzászólása: köszi :) A neten egyszer olvastam egy gyõri védõnõrõl, aki foglalkozik ilyennel, lehet rákeresek. bíztam benne, hogy egyszerûbb lesz ha itt kérdezek rá.... Ha megtudom ki õ, és, hogy tart e ilyet akkor irok privit. Te mikor szülsz?
Szia nekem már 5 hós a lányom:-) Köszönöm, ha tudsz valamit, várom az emiled:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!