Találatok a következő kifejezésre: Van Győrben bolt, ahol lehet (4 db)

Van Győrben olyan bolt, ahol lehet goth/rock stílusú női ruhákat venni?

Legjobb válasz: Van hát! Úgy irigyeltem a gyõrieket mikor ott jártam és megtaláltam azt a boltot! Rögtön kértem névjegykártyát is: Rockpince Alternatív ruházat Gyõr, 9021 Arany János utca 37. www.rockpine.hu (amennyire tudom még nincs kész) [email protected] Az áraik is nagyon kedvezõek, csak ajánlani tudom!

Van hát! Úgy irigyeltem a gyõrieket mikor ott jártam és megtaláltam azt a boltot! Rögtön kértem névjegykártyát is: Rockpince Alternatív ruházat Gyõr, 9021 Arany János utca 37. http://www.rockpine.hu (amennyire tudom még nincs kész) [email protected] Az áraik is nagyon kedvezõek, csak ajánlani tudom!
Én is gyõri vagyok.Régebben én is a rockpincébe jártam, de ugy tudom a cián káliban is lehet kapni.
úristen
én gyõr közeli vagyok és a ciánkáliból vettem egy jó másfél - egy éve az elsõ zenekaros pólómat és semmi baja, nem jött le a minta vagy ilyesmi, és még az árak is elég jók (asszem 1200 volt a póló amit vettem és tiszta pamut, nagyon jó puha)
Gyõrben van a Rockpince, mint már írták elöttem is. Mi osztálykiránduláson láttuk, az osztály egy része be is ment, az ofõnk meg szó szerint kirángatta õket onnan :D Naon durva volt. Nézd meg, biztos találsz magadnak vmit.
"úristen" Nagyjából én is ennyit fûznék hozzá... :D
hali én is gyõri vagyok a ciánkálit nem ajánlom, sem mint márka, semmint bolt... általában hamsitványokat árulnak, de ha mákod van akkor jol jártál:D

Győrben hol van olyan bolt, ahol használt babadolgokat lehet venni?

Nem csak ruhára gondolok, akár mellszívó, takaró, ágynem?... pl. Egy hét mulva szülök, most költözünk oda, megköszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Szia. Marcalváros II.-õn van egy bababizományi, sajna az utca nevét nem tudom, de a Marcal étterem mögött van valahol.

Szia. Marcalváros II.-õn van egy bababizományi, sajna az utca nevét nem tudom, de a Marcal étterem mögött van valahol.
Szia! Találtam egyet, még honlapja is van: http://www.minimani.hu/index.htm Sok sikert a szüléshez és jó egészséget mindannyiótoknak! 7 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok:-) Ha valakinek még van ötlete, szivesen hallgatom:-)
szia a Tihanyi Á.-on a kórházzal szemben van a Pixie bababizi(itt kismamaruhák is vannak), meg a belvárosban a virágpiaccal szemben egy kapun kell bemenni ki is van írva, ott vannak tök új dolgok használt áron pl. babakocsi úgy 40 000 ft körül(van itt kiságy járóka, gyerekülés stb..).
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!