Találatok a következő kifejezésre: Van Győrben bolt, ahol (8 db)

Győrben van olyan bolt, ahol ázsiai és afrikai friss/fagyasztott fűszereket árulnak?

És persze egyéb különleges alapanyagokat.

Legjobb válasz: Van az Intersparban egy kis ázsiai bolt ahol van mindenféle jó dolog! :) A belvárosból költözött át oda. Vannak ott friss és szárított fûszerek is! Szerintem a Budapesten található Ázsia Bt-tõl szerzi be az áru cikkeket, mert ugyan azokat lehet ott is kapni!

Van az Intersparban egy kis ázsiai bolt ahol van mindenféle jó dolog! :) A belvárosból költözött át oda. Vannak ott friss és szárított fûszerek is! Szerintem a Budapesten található Ázsia Bt-tõl szerzi be az áru cikkeket, mert ugyan azokat lehet ott is kapni!

Győrben hol van olyan bolt, ahol használt babadolgokat lehet venni?

Nem csak ruhára gondolok, akár mellszívó, takaró, ágynem?... pl. Egy hét mulva szülök, most költözünk oda, megköszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Szia. Marcalváros II.-õn van egy bababizományi, sajna az utca nevét nem tudom, de a Marcal étterem mögött van valahol.

Szia. Marcalváros II.-õn van egy bababizományi, sajna az utca nevét nem tudom, de a Marcal étterem mögött van valahol.
Szia! Találtam egyet, még honlapja is van: http://www.minimani.hu/index.htm Sok sikert a szüléshez és jó egészséget mindannyiótoknak! 7 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok:-) Ha valakinek még van ötlete, szivesen hallgatom:-)
szia a Tihanyi Á.-on a kórházzal szemben van a Pixie bababizi(itt kismamaruhák is vannak), meg a belvárosban a virágpiaccal szemben egy kapun kell bemenni ki is van írva, ott vannak tök új dolgok használt áron pl. babakocsi úgy 40 000 ft körül(van itt kiságy járóka, gyerekülés stb..).


Győrben van olyan használtruha bolt ahol kismamaruhákat árulnak?

Legjobb válasz: azt hiszem olyan nincs ahol csak azokat árulnák.de elvileg külön szokták rakni.

azt hiszem olyan nincs ahol csak azokat árulnák.de elvileg külön szokták rakni.

Van Győrben olyan bolt, ahol lehet goth/rock stílusú női ruhákat venni?

Legjobb válasz: Van hát! Úgy irigyeltem a gyõrieket mikor ott jártam és megtaláltam azt a boltot! Rögtön kértem névjegykártyát is: Rockpince Alternatív ruházat Gyõr, 9021 Arany János utca 37. www.rockpine.hu (amennyire tudom még nincs kész) [email protected] Az áraik is nagyon kedvezõek, csak ajánlani tudom!

Van hát! Úgy irigyeltem a gyõrieket mikor ott jártam és megtaláltam azt a boltot! Rögtön kértem névjegykártyát is: Rockpince Alternatív ruházat Gyõr, 9021 Arany János utca 37. http://www.rockpine.hu (amennyire tudom még nincs kész) [email protected] Az áraik is nagyon kedvezõek, csak ajánlani tudom!
Én is gyõri vagyok.Régebben én is a rockpincébe jártam, de ugy tudom a cián káliban is lehet kapni.
úristen
én gyõr közeli vagyok és a ciánkáliból vettem egy jó másfél - egy éve az elsõ zenekaros pólómat és semmi baja, nem jött le a minta vagy ilyesmi, és még az árak is elég jók (asszem 1200 volt a póló amit vettem és tiszta pamut, nagyon jó puha)
Gyõrben van a Rockpince, mint már írták elöttem is. Mi osztálykiránduláson láttuk, az osztály egy része be is ment, az ofõnk meg szó szerint kirángatta õket onnan :D Naon durva volt. Nézd meg, biztos találsz magadnak vmit.
"úristen" Nagyjából én is ennyit fûznék hozzá... :D
hali én is gyõri vagyok a ciánkálit nem ajánlom, sem mint márka, semmint bolt... általában hamsitványokat árulnak, de ha mákod van akkor jol jártál:D

Győrben van olyan bizományi bolt ahol laptopot tudnék venni?

Legjobb válasz: http://www.notebookgyor.hu/?base=items&type=mlist&mid=0&enti.. http://www.notebookgyor.hu/?base=email&type=contactHa éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!