Találatok a következő kifejezésre: Van Győrben bolt, (27 db)

Győrben van olyan bolt, ahol ázsiai és afrikai friss/fagyasztott fűszereket árulnak?

És persze egyéb különleges alapanyagokat.

Legjobb válasz: Van az Intersparban egy kis ázsiai bolt ahol van mindenféle jó dolog! :) A belvárosból költözött át oda. Vannak ott friss és szárított fûszerek is! Szerintem a Budapesten található Ázsia Bt-tõl szerzi be az áru cikkeket, mert ugyan azokat lehet ott is kapni!

Van az Intersparban egy kis ázsiai bolt ahol van mindenféle jó dolog! :) A belvárosból költözött át oda. Vannak ott friss és szárított fûszerek is! Szerintem a Budapesten található Ázsia Bt-tõl szerzi be az áru cikkeket, mert ugyan azokat lehet ott is kapni!

Győrben vagy Győr-Moson-Sopron megyében hol van LACOSTE bolt?

Legjobb válasz: SÛÛÛÛÛRGÕÕÕÕÕÕS LENNE!!!!!!

A kérdező hozzászólása: SÛÛÛÛÛRGÕÕÕÕÕÕS LENNE!!!!!!

Van converse bolt az árkádban? Ha nincs akk van Győrben converse üzlet? Ha van az árkádban akk milyen a kinálat?

Legjobb válasz: árkádban legends van igen,és belvárosban is van egy ahol árulnak converse-ket,ott jobb is a kínálat.

árkádban legends van igen, és belvárosban is van egy ahol árulnak converse-ket, ott jobb is a kínálat.


Hol van Győrben "deszkás" cipőket árusító bolt (A FunSport-on kívül)? (vans, osiris, etnies, dc, stb. )

Legjobb válasz: Árkád: Iguana + a Baross út végén van egy táskabolt, ott is vannak ilyen cipõk...

Árkád: Iguana + a Baross út végén van egy táskabolt, ott is vannak ilyen cipõk...
Kisfaludy utca 29.(Tejivóval srégen) bolt:REMIX-hard core kb.15 fajta Vans, 1 féle akár több színben 12 féle Osiris 6 fajta Dekline több féle Supra, rendelhetõ stb.

Győrben hol van olyan bolt, ahol használt babadolgokat lehet venni?

Nem csak ruhára gondolok, akár mellszívó, takaró, ágynem?... pl. Egy hét mulva szülök, most költözünk oda, megköszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Szia. Marcalváros II.-õn van egy bababizományi, sajna az utca nevét nem tudom, de a Marcal étterem mögött van valahol.

Szia. Marcalváros II.-õn van egy bababizományi, sajna az utca nevét nem tudom, de a Marcal étterem mögött van valahol.
Szia! Találtam egyet, még honlapja is van: http://www.minimani.hu/index.htm Sok sikert a szüléshez és jó egészséget mindannyiótoknak! 7 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok:-) Ha valakinek még van ötlete, szivesen hallgatom:-)
szia a Tihanyi Á.-on a kórházzal szemben van a Pixie bababizi(itt kismamaruhák is vannak), meg a belvárosban a virágpiaccal szemben egy kapun kell bemenni ki is van írva, ott vannak tök új dolgok használt áron pl. babakocsi úgy 40 000 ft körül(van itt kiságy járóka, gyerekülés stb..).

Hol van Győrben kimondottan kismama bolt?

Kismamaövet szeretnék vásárolni, de interneten rendelve drágább. Gy?rben pedig nem igazán tudok kismamaboltot. Szóba jöhet még esetleg Csorna, Kapuvár, Sopron.

Legjobb válasz: Szia! Van az intersparban a brendon, van az újvilág utcában, a belvárosban a jedlik Ányos úton, most ezek jutottak eszembe.

Szia! Van az intersparban a brendon, van az újvilág utcában, a belvárosban a jedlik Ányos úton, most ezek jutottak eszembe.
Szia! Gyõrben nekem is csak ezek jutnak eszembe. Csornán nincs kimondottan kismamabolt, de az egyik baba-boltban sokféle kismama-ruha van (övrõl konkrétan nem tudok). Ez az Arany János utca elején van. Ha útbaigazításra van szükséged, csak írj mail-t.
Szia!! Bandázsra gondolsz? Éna C&A -ban vettem, 1990 Ft volt! NAgyon tuti, de csak barna, fekete volt! Ha találsz valami jót, nekem is szólhatnál!! Köszi
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak: neten láttam sokfélét a http://www.bboom.hu oldalon. A fekete 2800, a színes 3500. Ez a gyõri Árkádban lévõ C&A? Múltkor jártam ott és nem láttam olyat, de akkor jobban körülnézek! Nagyon köszi!
Van.
A kérdező hozzászólása: É esetleg hol/mi a neve? Amúgy köszi a választ ;)
nekem van :D
Max. gyûjtõktõl tudod már csak megszerezni! (15-20 évvel ezelõtt televoltak velük a mûszaki bizományik), de ma már csak a NET-en lelhetõ fel, pár olyan oldalon, ahol használt cuccok adásvételével foglalkoznak!

Van Győrben olyan bolt, ahol lehet goth/rock stílusú női ruhákat venni?

Legjobb válasz: Van hát! Úgy irigyeltem a gyõrieket mikor ott jártam és megtaláltam azt a boltot! Rögtön kértem névjegykártyát is: Rockpince Alternatív ruházat Gyõr, 9021 Arany János utca 37. www.rockpine.hu (amennyire tudom még nincs kész) [email protected] Az áraik is nagyon kedvezõek, csak ajánlani tudom!

Van hát! Úgy irigyeltem a gyõrieket mikor ott jártam és megtaláltam azt a boltot! Rögtön kértem névjegykártyát is: Rockpince Alternatív ruházat Gyõr, 9021 Arany János utca 37. http://www.rockpine.hu (amennyire tudom még nincs kész) [email protected] Az áraik is nagyon kedvezõek, csak ajánlani tudom!
Én is gyõri vagyok.Régebben én is a rockpincébe jártam, de ugy tudom a cián káliban is lehet kapni.
úristen
én gyõr közeli vagyok és a ciánkáliból vettem egy jó másfél - egy éve az elsõ zenekaros pólómat és semmi baja, nem jött le a minta vagy ilyesmi, és még az árak is elég jók (asszem 1200 volt a póló amit vettem és tiszta pamut, nagyon jó puha)
Gyõrben van a Rockpince, mint már írták elöttem is. Mi osztálykiránduláson láttuk, az osztály egy része be is ment, az ofõnk meg szó szerint kirángatta õket onnan :D Naon durva volt. Nézd meg, biztos találsz magadnak vmit.
"úristen" Nagyjából én is ennyit fûznék hozzá... :D
hali én is gyõri vagyok a ciánkálit nem ajánlom, sem mint márka, semmint bolt... általában hamsitványokat árulnak, de ha mákod van akkor jol jártál:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!