Találatok a következő kifejezésre: Van Budapesten club (10 db)

Valami jó színvonalu kézilabda club van budapesten?

szeretnék eligazolni a mostani csapatomtól és nem tudom hogy hová tudnék átigazolni. nem tudtok valami olyan csapatot ami közel van kispesthez ,eleg jok,és kapust keresnek? 14/L

Van Budapesten "orgia" club?

Olyan helyre gondolok, ahol van pl belép?, megy a zene és mindenki azzal csinálja akivel akarja. Amerikába van ilyen...

Legjobb válasz: http://www.emse.hu/programajanlat/

swinger klubnak hívják, és van ilyen persze!
Nem egészen azzal csinálja akivel akarja, inkább azzal akivel lehet és akarja.
Errõl írna valaki 1 kicsit bõvebben? Jár oda valaki? Milyen placc?


Budapesten a swinger clubok megéri elmenni, jó bulik és jó orgiák szoktak lenni? Pénzem van rá, csak még nem voltam ilyen helyen és gondoltam elmegyek valamikor. Azok írjanak akik már voltak ilyen helyen.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Maganyos pasik vannak csak szinte, de hogy ne suljon be a buli, a club hoz par fizetett kvat.

Maganyos pasik vannak csak szinte, de hogy ne suljon be a buli, a club hoz par fizetett kvat.
Szia!Nem csak magányos pasik vannak. Érdemes mindegyik helyre többször is elmenni és magad döntsd el, melyik lesz neked a legszimpatikusabb. Sok pasi viszonylag elég sok alkoholt szokott inni, ami ugyebár a potenciának nem szokott jót tenni. Ilyenkor a szóló nõk/párok sokszor visszautasítják a pasi közeledését. Aztán a pasi egy közösségi oldalon azt írja, sz* volt a hely, mert nem volt semmi. Aztán sok pasi közeledése elég problematikus. A "jössz d*ni?" , "mikor b*tál utoljára?" kifejezések visszataszítóan hangzanak és elutasítás lehet a vége. Sok pasinak korai magömlése is van. Ha 1-2 perc után orgazmusa lesz, az bizony elterjedhet a klubban és még akkor is visszautasíthatják, ha normális lenne. Az a pasi, aki nem kezdi el kényeztetni a nõt és "sz*-jál le vagy "csinálj velem amit akarsz" mondatokat közöl, ...hát azt is visszautasíthatják. Fürdéssel érdemes kezdeni a swingerelést. A büdösen izzadt test vagy az agyonfújt bõrtõl az emberek irtóznak, de még a büdösen bagós szájtól is. Még 100 dolgot lehetne írni. Szóval a megfelelõ, kulturált közeledés, aktív részvétel, szenvedélyesség, megfelelõ erekció ált. jó szokott lenni és több kapcsolatot is eredményezhet az éjszaka folyamán. Tényleg mindegyik helyre menj el. Ami másnak nem jó, az neked még szuper lehet. Én már több helyen is jártam. Sok-sok éve kezdtem el a swingerkedést, de eddig egy helyen találkoztam csak 1 fizetett prostival, aki azokkal a vendégekkel törõdött, akit pl. a fenti okok miatt elutasítottak a klubozók. Kétszer találkoztam ezzel a kedves hölggyel, de utána ez a klub is úgy döntött, nincs erre szükségük. Vannak olyan vendégek viszont, aki prostit hív magával egy klubba. Ilyen van! Õ ált. a saját vendégével törõdik. Egyszer fültanúja voltam annak, hogy egy vendégként érkezõ prostinak a párját kidöntötte az alkohol. Ez a hölgy aztán pénzért kínálta fel a szolgáltatásait a swingerben. Amint meghallotta a tulaj, már repültek is onnan. Ha "piroslámpás" házba mész, akkor fogsz , találkozni prostival, de a swinger klubok már nem akarják megkockáztatni a mûködésüket fizetett lányok alkalmazásával, meg nincs is erre szükségük. jó bulik szoktak lenni. Rajtad nagyon sok múlik, mersz-e tevékenyen részt venni és "normálisan" a partikban. Érezd jól magad mindenhol. Szia.

Budapesten jazz club van valahol?

Legjobb válasz: Egészen elképesztõ módon: Budapest Jazz Club.

Egészen elképesztõ módon: Budapest Jazz Club.

Hol van Magyarországon ilyen night club? Budapesten főleg!

http://www.hardsextube.com/video/221890/Insane-drunk-sluts-p..

Legjobb válasz: Ilyenbe nem megy be akárki:) night club viszont a körúton vagy egy pár:)

Ilyenbe nem megy be akárki:) night club viszont a körúton vagy egy pár:)
A kérdező hozzászólása: hogy érted a "nem akárki"-t?

Budapesten a Club 202 közelében, a Keleti Pályaudvarhoz közel milyen szállás lehetőségek vannak?

Egy, maximum két éjszakára kellene, két személyre. Olcsóbb lehetőségek érdekelnek első sorban.

Legjobb válasz: Van egy hostel a Podmanicky / Körút sarkán, de sajnos nem tudom a nevét pedig minden nap ott járok... Próbálj google-ban rákeresni, szerintem sok van.

Van egy hostel a Podmanicky / Körút sarkán, de sajnos nem tudom a nevét pedig minden nap ott járok... Próbálj google-ban rákeresni, szerintem sok van.

Rio club Budapesten nyitva van még?

Legjobb válasz: nyitva

nyitva
bezárt tavaly


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!