Találatok a következő kifejezésre: Van Budapesten amatőr (20 db)

Van Budapesten amatőr szkander klub?

Tud valaki nekem ajánlani Budapesten egy amat?r szkander klubbot vagy esetleg csak egy olyan társaságot ahol szívesen és sokat szkandereznek? Profi klubba nem mennék mert ahhoz gyenge vagyok:)

Van Budapesten amatőr kosárlabda bajnokság?

Els?sorban nem egynapos eseményekre gondolok, hanem olyanra, ami mondjuk ?szt?l tavaszig tart, és pl minden második hétvégén vannak meccsek. Nem szeretnék már komolyabban játszani, de jót tenne a versengés és a mozgás...

Van Budapesten vagy környékén amatőr Mountainbike-os egyesület/klub/szővetség?

Legjobb válasz: az szigoruan amatõr egyesületek nem hivatalosak. az amelyikben én vagyok ott van egy "elit rész" 6-7 emberrel de õk sem szponzoráltak. mi a többiek,csak amatõr szinten,és távokon versenyzünk. ha érdekel priviben megírom kik vagyunk.

az szigoruan amatõr egyesületek nem hivatalosak. az amelyikben én vagyok ott van egy "elit rész" 6-7 emberrel de õk sem szponzoráltak. mi a többiek, csak amatõr szinten, és távokon versenyzünk. ha érdekel priviben megírom kik vagyunk.
Itt nézz körül: http://bicikli.lap.hu/


*Mountain
A kérdező hozzászólása: Bocs csak telefonrol raktam fel a kérdést :)

Van Budapesten vagy környékén tura kerékpár edzés amatöröknek, mountembike-al?

Legjobb válasz: Ha feltekersz Dobogókõre és az ottani MTB utakat bejárod, azzal máris sok tapasztalatra szert tehetsz. Annyira nem durvák, pont gyakorlásra valók kezdõknek, de azért egy 80-100 ezres brinyód minimum legyen. Meg egy megfelelõen alacsony fokozat is.

Ha feltekersz Dobogókõre és az ottani MTB utakat bejárod, azzal máris sok tapasztalatra szert tehetsz. Annyira nem durvák, pont gyakorlásra valók kezdõknek, de azért egy 80-100 ezres brinyód minimum legyen. Meg egy megfelelõen alacsony fokozat is.
A kérdező hozzászólása: Köszi de én ilyen csapat beli edzésre gondolok nem egyénire :)
Ja, bocsi, elfelejtkeztem róla, hogy mi mindig többen megyünk :)
A kérdező hozzászólása: :) De edzõvel meg mindenel :)
A kérdező hozzászólása: Kerékékpáros club-ot keresek :)
Fillari team
Én ismerek jó helyeket, privátban megbeszélhetjük!

Van olyan amatőr vízilabda csapat Budapesten ahová bárki elmehet edzegetni? 23/l

Legjobb válasz: találtál azóta valahol helyet,mert engem is érdekelne.

találtál azóta valahol helyet, mert engem is érdekelne.

Van egy amatőr budapesti film csapat aki szivesen forgat?

nemek mind1, hogy milyen amat?r akármilyen lehet csak írjon aki szivesen forgatna velem egyépként van egy pár short filem mégegyszer aki szívesen forgatni szeretne írjon

Budapesten hol van olyan amatőr kézilabda csapat ahova esetleg csatlakozhatnék? 19/L

Jártam egy ideig egy sportegyesülethez de ott is csak korosztályonként lehetett meccsekre menni és mivel csak 17 évesen kezdtem el a kézilabdát és a velem egyidősek már "profik" voltak ezért sosem mehettem meccsekre =/ Olyan amatőr csapatot keresek ahová esetleg lejárhatnék edzésre és esetleg hasonló amatőr csapatokkal tudnék versenyezni..egyáltalán létezik ilyen? :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!