Találatok a következő kifejezésre: Van Budapesten étterem, ahol (19 db)

Budapesten a 11. -kerület környékén van svédasztalos étterem ahol elfogadják az üdülési csekket? (és nem túl drága)

Legjobb válasz: A Hauszmann Alajos utcában a Trófea (svédasztalos, azt eszel amennyit akarsz) nagyon jó, már többször voltunk ott. ÉRdemes õket felhívni vagy rákeresni, nem tudom, ü.csekket elfogadnak-e. (mondjuk nem is túl olcsó, de mást én nem tudok).

A Hauszmann Alajos utcában a Trófea (svédasztalos, azt eszel amennyit akarsz) nagyon jó, már többször voltunk ott. ÉRdemes õket felhívni vagy rákeresni, nem tudom, ü.csekket elfogadnak-e. (mondjuk nem is túl olcsó, de mást én nem tudok).

Hol van olyan étterem (esetleg kávéház, teaház) Budapesten, ahol 2 ember nyugodtan tud beszélgetni? Mondjuk, ahol boxok is vannak, és esetleg már délelőtt kinyit.

Nem füstös, normális hely kellene! Ha tudtok, címet és egy-két infót is írjatok az adott helyr?l! Köszönöm!

Legjobb válasz: Kaltenberg sörözõ és étterem, IX. Kinizsi u. Kellemes hely, jó ételekkel, normális árakkal, külföldi turistacsoportok is gyakran esznek ott. Keress rá a neten!

Kaltenberg sörözõ és étterem, IX. Kinizsi u. Kellemes hely, jó ételekkel, normális árakkal, külföldi turistacsoportok is gyakran esznek ott. Keress rá a neten!


Van olyan pláza Budapesten, ahol van japán étterem?

Legjobb válasz: Japán étterem? Tudom javasolni a MoM parkot. Ha jól emlékszem a második emeleten található egy Wasabi nevû sushibár. De úgy rémlik csak sushit árulnak szóval ha nem kifejezetten sushira gondoltál akkor nem tudok segíteni.

Japán étterem? Tudom javasolni a MoM parkot. Ha jól emlékszem a második emeleten található egy Wasabi nevû sushibár. De úgy rémlik csak sushit árulnak szóval ha nem kifejezetten sushira gondoltál akkor nem tudok segíteni.
Hát a Westend-ben a Leroy Café, annak van sushi bár része, de szerintem más japán kajájuk nincs...
Asia Center. Ott még távol-keletiek is csinálják.
Egyik plázában sincs ilyen hely. A wasabi-ban nem csak sushi van, de ott inkább vegyesen vannak thai, kínai, japán, egyéb ételek, szóval nem csak japánra van ráállva. Ha japán éttermet szeretnél, akkor keress rá a Fuji, Takebayashi, Arigatou, stb. éttermekre, ezek kifejezetten japán ételeket, fõételeket, stb. is készítenek, nem csak sushit. De elõre szólok, hogy rohadt drágák, bár szerintem megéri :)
A kérdező hozzászólása: Én úgy kifejezettem mindenre gondoltam, mert néha amikor épp arra esik dolgok a WestEnd-ben szoktam kajálni, de ott nincs japán, pedig szívesen kipróbálnám Viszont köszi a válaszokat, a sushira is gerjedek :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Ha igazi authentikus japán kaját keresel (bár ez nem plázában van) akkor kettõt tudok ajánlani: Okuyama no Sushi - egy tradicionális apró sushibár. Kizárólag csak sushit nyomatnak, de azt nagyon jó szinten. A legjobb sushizó budapesten, és benne van a város 50 legjobb éttermében. Tapasztalatból tudom ajánlani. Daikichi - authentikus japán kifõzde. Én még nem jártam ott, de csak jót hallottam róla. Hagyományos japán kajákkal foglalkozik, szerintem mindenképpen érdemes lesz fölkeresni

Van Budapesten olyan etterem/kifozde, ahol extra nagy adagokat adni?

Mondjuk fel meteres virslibol hotdog, es hasonlok.

Legjobb válasz: Amit én ismerek az a Buffalo's. Hatalmas adagokat kapni, amerikai stílusú kajákat lehet enni ott fõleg. Vannak steakek, hod dogok, burgerek és mindenféle méretben. Pl van jetiburger az 2,5 kg és van extrém jetiburger, az 5,5 kg. http://buffalos.hu/ Errõl az egyrõl tudok csak

Amit én ismerek az a Buffalo's. Hatalmas adagokat kapni, amerikai stílusú kajákat lehet enni ott fõleg. Vannak steakek, hod dogok, burgerek és mindenféle méretben. Pl van jetiburger az 2, 5 kg és van extrém jetiburger, az 5, 5 kg. http://buffalos.hu/ Errõl az egyrõl tudok csak
Kismillió "All you can eat" étterem van. A különbség csak annyi, hogy ezeknél nem egyszerre kapsz sokat, hanem mindig mész, újratöltesz. Trófea pl.
Nekem tökéletesen bevált a 1190-ért plusz 390 üditõért (2013-as árakon) a Gastland. Annyit ehetsz amennyit bírsz bár azért nem árt tudni hogy 2 óra van rá és nem mindig jók a kaják. És még valami mindig hizol tõle és a degeszre tömöd magad rosszul is leszel. Szóval csak mértékkel.

Hol van Budapesten olyan hely (étterem, kávézó), ahol jól lehet romantikázni?

Úgy értem,ilyen elszeparált részekre gondolok,ahol bizalmasan tudunk beszélgetni,nincs a szomszéd asztal a nyakunkon...:) Közben gyertyafény,lágy zene meg hasonlók...Tudtok ilyet?

Legjobb válasz: Sirius Teaház: http://www.sirius-se.hu/teahaz/teahaz.php Itt hátul vannak kis zugok. Legalábbis régebben voltak, amikor ott voltam. Vagy a CDFÛ: http://cdfu.hu/ , ha itt is sikerül bejutni a barlang-részbe. De itt a rendes asztalok is vannak olyan távol egymástól, és van olyan félhomály, hogy lehessen nyugodtan beszélgetni.

Sirius Teaház: http://www.sirius-se.hu/teahaz/teahaz.php Itt hátul vannak kis zugok. Legalábbis régebben voltak, amikor ott voltam. Vagy a CDFÛ: http://cdfu.hu/ , ha itt is sikerül bejutni a barlang-részbe. De itt a rendes asztalok is vannak olyan távol egymástól, és van olyan félhomály, hogy lehessen nyugodtan beszélgetni.
Nekem volna egy jó ötletem ami tuti nagyon meglepné viszont kicsit nehéz megvalósítani...tudod vannak ilyen nagy házakpl: panel, este készíts oda egy gyergyafényes facsorát és vidd õt oda fel...ott látni fogjátok a város fényeit, a csillagokatm és csak ketten lesztek...

Budapesten a Ferenc körút környékén van valahol egy jó bababarát (2 éves) pizzázó, vagy valami olcsóbb étterem ahol nem kell órákig várni, nem kell kiöltözni és esetleg még etetőszék is van?

Estefelé be kell mennünk a városba egy vizsgálat miatt, és arra gondoltam, hogy akkor bent meg is vacsorázunk. Drága helyre nem szeretnék menni, de Mc Donalds-ba és Pizza Hut-ba sem, szóval a gyors éttermeket nagyon nem szeretem, ráadásul nem is olcsóbbak.

Budapesten keresek jó éttermet ahol akár van 3-4személyes fatál is. ötletek?

A Lancellotot ismerem. MEgéri?

Legjobb válasz: Nagyon jó és sok ott a kaja, ha van rá pénzed, megéri. All you can eat nem jó? Trófea (bár nekem az nem ízlik, de másoknak igen) vagy Wasabi?

Nagyon jó és sok ott a kaja, ha van rá pénzed, megéri. All you can eat nem jó? Trófea (bár nekem az nem ízlik, de másoknak igen) vagy Wasabi?
A kérdező hozzászólása: Egyikben sem votlam, de a Sirt egyszer kiprobállom

Van Budapesten olyan étterem, ahol szalontüdőt lehet enni?

Ha a közelmúltban jártál olyan budapesti vagy Pest környéki étteremben, ahol volt szalontüd? az étlapon, kérlek oszd meg velem az elérhet?ségét.

Legjobb válasz: Úgy tudom a Klauzál téri Kádár étkezdében van az étlapon. Telefonon kérdezz rá /321-3622/

Úgy tudom a Klauzál téri Kádár étkezdében van az étlapon. Telefonon kérdezz rá /321-3622/
XIII. Tomori köz 14. étkezde. De elõzõleg szólj oda, hogy biztos legyen. O6-20-9-755-896. Jácint.
Olyan egyszerû a fõzése. Én tegnap vettem a Garayban l kg tüdõt, és 2 db szivet, Egy árban volt, fizettem 500 ft-ot. Most fõzöm. Lesz belõle legalább 6 adag. Számolj. Komolyan, ha érdekel , hogy hogy készül, szivesen leirom.
A mogyoródi HÉV állomáson van egy kifõzde, ahol szokott lenni. A szakácsnõt lagzikba szokták hívni fõzni, szóval elhiheted, a minõségre nincs panasz... Azt hiszem meg is kérdezem, mikor lesz legközelebb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! (A fõzés gondolatával is kacérkodtam, de én nem szívesen kóstolgatnám. A kedvesem édesapja szereti egyedül a családban...)

Van olyan étterem Budapesten, ahol káposztás tésztát lehet enni?

Legjobb válasz: A fõzelékfalókba is szokott néha lenni,de inkább ilyen házias konyhán. Pl a westendbe az éttermi résznél ettem már.

A fõzelékfalókba is szokott néha lenni, de inkább ilyen házias konyhán. Pl a westendbe az éttermi résznél ettem már.
Szia! http://www.fenyogyongye.hu/etlap/etlap.htm Remélem segítettem. Szia Rubi
Váci úti Tescoban lévõ Menü étteremben szokott lenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!