Találatok a következő kifejezésre: Van 4 cicám. 1 (3 db)

Van 4 fekete cicám. 1 anya 3 gyereke. Az egyik fiú cicám állandóan minden este az anyján vagy a testvérein gyakorolja a párzást. Mit csináljak, hogy erről leszoktassam?

Legjobb válasz: Ivartalanítsd. Különben is, amint ivarérettek lesznek, lesz ott olyan macskainvázió, hogy csak gyõzzétek fejben tartani, mikor hány cica van otthon. Õket nem zavarják a rokoni szálak- párzás szempontjából. A helyedben a lányokkal kezdeném az ivartalanítást.

Ivartalanítsd. Különben is, amint ivarérettek lesznek, lesz ott olyan macskainvázió, hogy csak gyõzzétek fejben tartani, mikor hány cica van otthon. Õket nem zavarják a rokoni szálak- párzás szempontjából. A helyedben a lányokkal kezdeném az ivartalanítást.

Miért? 4 cicám van, egyik 1 éves kettő 5 hetes és egy 4 hetes.

Azt értem h a legnagyobb macskám mért alszik külön,de a három kicsit miért úgy alszik h a két 5 hetes és a kicsi külön? Együtt vannak már több mint 1 hónapja..

Legjobb válasz: Így szokták meg. Gondolom almokra klikkesedtek :D

Így szokták meg. Gondolom almokra klikkesedtek :D
A kérdező hozzászólása: Köszii :D:)
Tényleg állatorvoshoz kell vinned!!!Sürgõsen! A macskák max. 2 óra alatt leellenek. Nem 3 nap...
Úristedn ha a hülyeség fájna... Szerencsétlen macska :S:S Nem kéne talán elvinned egy orvoshoz és nem elletni többet???? Ááá neeem, már 3 napja el kellett volna!
Ez egy remek gondolat! Kérdezõnek: ORVOS!
De, sajnos van, amelyik napokig. A miénk elsõ fialó volt, de valami hitvány, beteg, hibás macska lehetett, kóborként ragadt nálunk.. Megfialt egy este 1 kismacskát, aztán semmi. De a hasa nagy volt, jött-ment. Felhívtam egy állatorvost, azt mondta, hogy bizony, 3 napig is eltarthat. Aztán láttuk, hogy fájdalmai lehetnek, nyávogva kapkodott a farka felé. Beraktuk a kocsiba, irány az orvos. Mire odaértünk, félig lógott ki belõle egy döglött kismacska. Azt kihúzta az orvos, és a következõt ajánlotta: meg kell mûteni, eltávolítani a benne lévõ döglött kismacskákat. Ez kezelésekkel, kontrollal zz.30 ezer forint, vagy elaltatja, 1500 ft. Két gyerek mellett ez utóbbit válaztottuk. Rozika így fejezte be földi életét.Azóta volt 3lánymacskánk, ivartalanítottuk õket 15 ezer/fõ. Egyik pár hét múlva eltûnt, másikat elütötte elõttünk az autó. A 3. itt fekszik mellettem.Szerintem õ az utolsó, többet nem fogadok be.:((
Vidd el állatorvoshoz, és amint lehet ivartalanítasd is. Nem nagyon való a kezedbe élõ állat, kölyök macska meg pláne nem....
úr isten! vidd el azonnal ovoshoz, vagy meghal! ez nem normális viselkedés...(hogy 4 napja szül)
A kérdező hozzászólása: Az állvemhességrõl kérdeztem nem pedig a szülés folyamatairól! A cicám már lassan 4 éves és már volt párszor vemhes, akkor nem volt semmi gond, egy délután leforgása alatt megszült. Amúgy meg lehet, hogy már 4 napja tart a szülés, de nincs vele semmi gond, normálisan eszik, alszik, piszkít, meg amit egy macska csinál. Mellesleg velem alszik 2 hónapos kora óta, és egyszer sem feküdtem rá. Ha tényleg komoly baja lenne azt észrevettem volna! Van egy testvére is, nála már az elsõ szülésnél komplikációk voltak, és nem néztem tétlenül, hanem rögtön vittem az orvoshoz! Köszöni jól van! És a kérdésemre normális válaszokat várnék! Mi az hogy a hülyeség fájna? Bocs de mégis hány éves vagy? 5? Légyszíves normális válaszokat írjatok!
Ha beírod a googleba, hogy álvemhesség cicánál, akkor kiad oldalakat, ahol a cicatartók ezzel a kérdéssel fordulnak az orvoshoz. Valamelyik gyógyszert is ajánl. De nem jobb volna megmutatni orvosnak? Így kizárhatod, hogy nem valami más bajjal küzd a cicus.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!