Találatok a következő kifejezésre: Van 30 ft értékben Sodexho (1 db)

Van 30 e ft értékben Sodexho kultúra utalványom, viszont 2007. 12. 31-ig volt érvényes. Milyen lehetőség van, hogy még felhasználhassam?

Esetleg csere vagy valamennyi kp. ráfizetés ellenében még lehet használni valahogy megújítani, vagy dobhatom a kukába?

Legjobb válasz: A munkáltatódnál érdeklõdj ha onnan kaptad, mert a cégek visszaküldhetik a Sodexho-nak a lejárt de fel nem használt utalványokat és "becserélhetik". De az is elképzelhetõ, hogy van ahol elfogadják január 31-ig, a Sodexho-s melegétel jegyet például van ahol el szokták fogadni egy hónapig még.

A munkáltatódnál érdeklõdj ha onnan kaptad, mert a cégek visszaküldhetik a Sodexho-nak a lejárt de fel nem használt utalványokat és "becserélhetik". De az is elképzelhetõ, hogy van ahol elfogadják január 31-ig, a Sodexho-s melegétel jegyet például van ahol el szokták fogadni egy hónapig még.
Hát... Én a Burger Kingben dolgoztam és egyszer január elején nem vettem észre, hogy elõzõ évi tikettel fizettek, így lett majdnem 10 ezer kasszahiányom és a fizetésembõl ezt le is vonták, mondván, hogy én voltam a balfácán, amiért nem néztem meg, mit veszek át. Végülis jogos... Szóval nálunk nem fogadták el. Szerintem máshol sem, munkahelyeden próbáld meg.
egyszerûen szerencsétlen vagy. hogy markánsan fejezzem ki magam: megszívtad! de kajak ha egyszer van egy határidõ kitûzve, az azt jelenti, hogy nem illetve semmilyen esetben nem fogadják el határidõ lejárta után az utalványod. tiszta szívembõl szánlak de így van. ilyen ráfizetõs dologra semmi esélyed, mert az az utalvány az nekik promóciós anyag és nekik nemsok hasznuk van belõle ha te adsz egy ezres plusszt nekik! ennyi. de ezek ám jelentõs és fontos kérdések a társadalom és az emberiség számára! szívesen szia
Hívd fel õket és kérdezd meg, mit lehet tenni. Sodexho Magyarország Kft. cím: 1143 Budapest, Ilka u. 31 telefon: +36 1 8010 900 fax: +36 1 8010 901 e-mail: [email protected] http://www.sodexho.hu Az elfogadóhelyek még 6 hónapig beválthatják az utalványokat a központban. Az elfogadóhelyek azért nem fogadják el az egyszerû földi halandótól, mert nem és kész. Jó tudni, hogy ahol jeggyel fizetsz, ott tulajdoképpen kapsz 3% kedvezményt. Mert a cég ennyivel kevesebbet kap a beváltott utalványokért. Ez a kibocsátó (sodexho, stb) haszna. :) )
Szia! Én egy cég munkaügyi osztályán dolgozom, és konkrétan tudom, hogy a munkáltatód visszacserélheti. Viszont mivel rá kell fizetnie, ugyanannyit valószínû nem kapsz majd vissza. Te mint magánszemély nem cserélheted be. Vagy add el a harmadik válaszolónak, ha felhasználja valamilyen kultúrális intézményben hátha kikupálódik egy kicsit :) . Nem értem miért kell ilyen bunkó módon válszolni...
Sajnos járunk így. Ezért utálom egy kicsit ezt az utalványos dolgot. Mert nagyon kell a dátumra figyelni. Nekem is volt egy csomó összegyûlt piros utalványom decemberben, és nem gyõztem a kollégákkal csereberélni, hogy ki az aki még decemberben tutira leebédeli az utalványát. Mondjuk jó tudni, hogy a munkahely becserélheti.
Én is így jártam. Az ügyfélszolgálatuk (06-1) 4345868 készséges volt. E-mailben küldött egy csereigénylõ lapot, amit kitöltve, az utalványokkal együtt kell visszaküldeni a Sodexonak. 3%-os kezelési költség fejében kicserélik kb 15 nap alatt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudnám megvenni a Edda-énekeket és a Prózai Eddát?

Az északi viking eddákra gondolok. Esetleg neten el lehet olvasni? Magyarul lenne a legjobb, de az se baj, ha angol.

3

Segitenetek? Mondanatok olyan verseket, melyeknek a kozponti motivuma a haz, otthon, lakas, lakozas?

5

Jó iskola Szegeden az Eötvös József gimnázium?

2

Lányok/Nők! Voltatok már férfi WC-ben?

mit szóltak hozzá odabent? ismerek pár lányt akik "véletlenül" bejárnak néha oda hogy lássanak pár farkat...

2

Mi az a polimorf perverz állapot?

Kérem, csak azok segítsenek a válaszadással, akik tényleg tudják, nem csak találgatnak. Köszönöm!

4

Ez szerintetek internetes csaló?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

4

Milyen verset ajánlotok színházi felvételihez?

Hadilábon állok a versekkel. Olyan vers kell, aminek a nyelvezete olyan, hogy hétköznapi érzelmekkel, hanglejtéssel is elő lehet adni, nem ilyen shakespearei elvont. Ami egyértelműen érthető, talán humoros, 15 éves lánynak könnyű előadni.

2

Mit jelent az hogy 'lel'?

ilyen képregényekbe szoktam olvasni de nem tudom mit jelent lécci segítsetek :)

10

Mondana valaki még ilyeneket?

Elnézést előre, ha rossz kategóriába soroltam be, de nem tudtam pontosan, hogy hova is tegyek be. Szóval olyan élelmiszereket,tárgyakat akarok még amit egy helyszín vagy terület tud legjobban előállítani. Olyanra gondolok, mint például: Kínai selyem, Makói vörös hagyma, Finn szauna, Szegedi paprika, Olasz bor, Herendi porcelán, stb.

2

Arany János: Híd-avatás c versében SZERINTED szellemek vagy emberek ugranak a Dunába?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!