Találatok a következő kifejezésre: Van 30 ft (56 db)

Uszópelus 30 Ft/db jó árban van?

Szeretnék vásárolni, és most találtam egy helyet, ahol ennyiért meg lehetne vásárolni. Nem vagyok otthon a témában, ez lesz az els?, hogy kellene ilyen pelus, szerintetek?

Legjobb válasz: Igen, jó áron van. Milyen fajta? Én most Dm-ben vettem, és pontosan nem emlékszem, de kb. 100-120 Ft-ra jött ki egy darab...

Igen, jó áron van. Milyen fajta? Én most Dm-ben vettem, és pontosan nem emlékszem, de kb. 100-120 Ft-ra jött ki egy darab...
A kérdező hozzászólása: Huggies pelenka, ezt most a vaterán találtam. Mondjuk hozzá jön még a postaköltség is...
Abszolút jó árban van. A minõségérõl nem tudok nyilatkozni sajnos. Általában az úszópelusoknál 100ft körül van a darabár.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, de lemaradt: köszönöm szépen a gyors válaszokat!
A Huggies úszópelus nagyon jó (a sima Huggiest nem szeretem). Most vettem Tescoban, nem emlékszem pontosan de kb. 130 Ftra jött ki darabja.
naná hogy jó ár...én is találhatnék ilyet olcsón :)

TABLET PC-VEL LEHET VELE SKYPOLNI? az olcsobb kategóriás ami ilyen 25-30 ft között van.

Tablet Pc-n amit nagyon hirdetnek most elég jó árba,amibe van Wifi 2.2.Android 256ram 7" kijelz? stb elég sokminden, ugye irják facebook youtube bejönnek rajta.NA DE A KÉRDÉS HOGY LEHET VELE SKYPOLNI? tehát ha beledugok egy mikrofonos fejhallgatót akkor m?ködni fog??? meg egyáltalán van rajta skype vagy lelehet hozzá tölteni???

Legjobb válasz: Androidhoz van Skype, de sztem csak beépített mokrofon van a kütyükben (mikrofonos füles nem dugható bele...mármint a mikrofon csatija). Ha elérhetõ wifi közelben vagy, akkor mûködik is, de pl ott a Tango alkalmazás, ami telepíthetõ Androidos telókra/táblákra, iPhone-ra, Windows Mobile-ra és asztali Windows-ra is...ez is interneten keresztül bonyolítja le a beszélgetéseket és videohívásra is alkalmas (ha van kamera az eszközben). Nekünk is van egy Point of View 7" táblánk, Android 2.1 rendszerrel, 256MB RAM-al, 16GB belsõ nand flash tárolóval és bõvíthetõ 32GB-os microSD kártyával. Nem rossz kütyû, 45k volt év elején, de már nem használjuk (nekünk hosszútávon nem jött be, kár volt lecserélni a netbookot erre).

Androidhoz van Skype, de sztem csak beépített mokrofon van a kütyükben (mikrofonos füles nem dugható bele...mármint a mikrofon csatija). Ha elérhetõ wifi közelben vagy, akkor mûködik is, de pl ott a Tango alkalmazás, ami telepíthetõ Androidos telókra/táblákra, iPhone-ra, Windows Mobile-ra és asztali Windows-ra is...ez is interneten keresztül bonyolítja le a beszélgetéseket és videohívásra is alkalmas (ha van kamera az eszközben). Nekünk is van egy Point of View 7" táblánk, Android 2.1 rendszerrel, 256MB RAM-al, 16GB belsõ nand flash tárolóval és bõvíthetõ 32GB-os microSD kártyával. Nem rossz kütyû, 45k volt év elején, de már nem használjuk (nekünk hosszútávon nem jött be, kár volt lecserélni a netbookot erre).
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszt nem ismertem ezt a tango alkalmazast de kifogom probalni :) viszont meg ha arra tudnal nekem valaszolni mert azt is akartam volna kerdezni csak elfelejtettem elso korben hogy mivel ezek legtobbje angol nyelvu es mindenhol irjak hogy letoltheto a magyar nyelv is hozza hogy azzal kapcsolatba merre induljak el?

Van 30 e ft értékben Sodexho kultúra utalványom, viszont 2007. 12. 31-ig volt érvényes. Milyen lehetőség van, hogy még felhasználhassam?

Esetleg csere vagy valamennyi kp. ráfizetés ellenében még lehet használni valahogy megújítani, vagy dobhatom a kukába?

Legjobb válasz: A munkáltatódnál érdeklõdj ha onnan kaptad, mert a cégek visszaküldhetik a Sodexho-nak a lejárt de fel nem használt utalványokat és "becserélhetik". De az is elképzelhetõ, hogy van ahol elfogadják január 31-ig, a Sodexho-s melegétel jegyet például van ahol el szokták fogadni egy hónapig még.

A munkáltatódnál érdeklõdj ha onnan kaptad, mert a cégek visszaküldhetik a Sodexho-nak a lejárt de fel nem használt utalványokat és "becserélhetik". De az is elképzelhetõ, hogy van ahol elfogadják január 31-ig, a Sodexho-s melegétel jegyet például van ahol el szokták fogadni egy hónapig még.
Hát... Én a Burger Kingben dolgoztam és egyszer január elején nem vettem észre, hogy elõzõ évi tikettel fizettek, így lett majdnem 10 ezer kasszahiányom és a fizetésembõl ezt le is vonták, mondván, hogy én voltam a balfácán, amiért nem néztem meg, mit veszek át. Végülis jogos... Szóval nálunk nem fogadták el. Szerintem máshol sem, munkahelyeden próbáld meg.
egyszerûen szerencsétlen vagy. hogy markánsan fejezzem ki magam: megszívtad! de kajak ha egyszer van egy határidõ kitûzve, az azt jelenti, hogy nem illetve semmilyen esetben nem fogadják el határidõ lejárta után az utalványod. tiszta szívembõl szánlak de így van. ilyen ráfizetõs dologra semmi esélyed, mert az az utalvány az nekik promóciós anyag és nekik nemsok hasznuk van belõle ha te adsz egy ezres plusszt nekik! ennyi. de ezek ám jelentõs és fontos kérdések a társadalom és az emberiség számára! szívesen szia
Hívd fel õket és kérdezd meg, mit lehet tenni. Sodexho Magyarország Kft. cím: 1143 Budapest, Ilka u. 31 telefon: +36 1 8010 900 fax: +36 1 8010 901 e-mail: [email protected] http://www.sodexho.hu Az elfogadóhelyek még 6 hónapig beválthatják az utalványokat a központban. Az elfogadóhelyek azért nem fogadják el az egyszerû földi halandótól, mert nem és kész. Jó tudni, hogy ahol jeggyel fizetsz, ott tulajdoképpen kapsz 3% kedvezményt. Mert a cég ennyivel kevesebbet kap a beváltott utalványokért. Ez a kibocsátó (sodexho, stb) haszna. :) )
Szia! Én egy cég munkaügyi osztályán dolgozom, és konkrétan tudom, hogy a munkáltatód visszacserélheti. Viszont mivel rá kell fizetnie, ugyanannyit valószínû nem kapsz majd vissza. Te mint magánszemély nem cserélheted be. Vagy add el a harmadik válaszolónak, ha felhasználja valamilyen kultúrális intézményben hátha kikupálódik egy kicsit :) . Nem értem miért kell ilyen bunkó módon válszolni...
Sajnos járunk így. Ezért utálom egy kicsit ezt az utalványos dolgot. Mert nagyon kell a dátumra figyelni. Nekem is volt egy csomó összegyûlt piros utalványom decemberben, és nem gyõztem a kollégákkal csereberélni, hogy ki az aki még decemberben tutira leebédeli az utalványát. Mondjuk jó tudni, hogy a munkahely becserélheti.
Én is így jártam. Az ügyfélszolgálatuk (06-1) 4345868 készséges volt. E-mailben küldött egy csereigénylõ lapot, amit kitöltve, az utalványokkal együtt kell visszaküldeni a Sodexonak. 3%-os kezelési költség fejében kicserélik kb 15 nap alatt.


ha házi feladat akkor csak annyit segítek, hogy egyenletként kell felírni :)
Mivel nem állítottak meg, így nem fogsz büntetést kapni. Csak 65-tõl büntetnek.
Mar nagyon regota nem allitgatnak meg senkit, a birsag postan erkezik. Azt hiszem ez meg tureshataron belul van, ezert en azt mondanam nem kell aggodnod, de majd vmeliyk okos megmondja a tutit.
Nem fogsz büntetést kapni, plusz egy tízes km-t bõven elnéznek.
ma 15:42! Tudom én is, hogy már nem nagyon állítgatnak meg, de ha netán megállították volna, akkor ezért a sebességtúllépésért is kapott volna büntetést.
50, és 64 között még nincs objektív felelõsség. A többit remélem kitalálod...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Nem állítottak meg. Általában nem megyek ennyivel, de most át akartam érni a zöld lámpán. És csak utána láttam a trafit.
Én meg olyat hallottam, hogy most már nincs tûréshatár, ha 50 helyett 55-tel mégy, akkor is büntetnek. Úgyhogy azon se lepõdj meg, ha egy hónap múlva jön a csekk!
Én úgy tudtam, 10 százalék eltérés megengedett...
07-30 03:48 válasza korrekt! Ha küldenek büntit, a nem tudom ki vezetett rossz válasz!!! Írd meg nekik, hogy "közeli hozzátartozód" volt aki vezetett. Természetesen ne nevezz meg senkit! Mivel nem vagy köteles közeli hozzátartozóra terhelõ vallomást tenni, ejteni fogják az ügyet. Ráadásul nem is hazudsz, mert te vagy a legközelebbi hozzátartozód :o)

Lesz egy domios (t-mobiles) számom és a barátommal benne leszünk egy ilyen családbarát kedvezménybe ami után havi 950et kell fizetni, ezzel a kedvezménnyel csak akkor tudok beszélni ha van legalább 30 ft a telómon? Most melyik az igaz (lent)?

mert a barátom azt mondta h kell legalább annyinak lenni de a barátn?m aki meg benne van már egy ilyenbe azt mondta h neki volt már teljesen 0 az egyenlege és akkor is ment

Legjobb válasz: Ha nincs semmi a telódon akkor is tudtok beszélni.Az a lényeg,hogy az egyik fél elõfizetõs kell legyen.

Ha nincs semmi a telódon akkor is tudtok beszélni.Az a lényeg, hogy az egyik fél elõfizetõs kell legyen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
Az én 4000 ft-os kalenjim fél évig bírta heti 6 használat mellett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ:) És olyat hol lehet kapni?:) Nem élek annyira nagy város közelében esély sincs rá hogy mondjuk Pestrõl legyen....Nike, Adidas esetleg Puma?Ezekrõl vélemény?
Bemész a Hervis-be és ott nagyon jó áron vannak kimondott futócipõk! Ha szerencséd van, akkor 1et fizetsz 2-t kapsz akció is lehet!
Ja én reebok futómat ott vettem 7 ért.
A kérdező hozzászólása: Köszi, Hervis az van is a közelben:) Nem beszélve arról hogy 7000 nem is olyan vészes:) Azt hiszem utána nézek:)
Elsõ vagyok: decathlon
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Akkor utána nézek:)
szerintem az Asics-nál nem létézik jöbb futócipö.. http://www.chamois.k12.mo.us/JW%208th%20Grade/Zac%20Honey/as..

Szeretnék kínából importálni 60. 000 Ft értékben 30 darab elektronikai eszközt. Hol tudok erre importengedélyt szerezni? Van egyéb dolgom? Vagy csak megrendelem, és nem piszkálnak a vámon?

Kell egyáltalán importengedély, mert véleményem szerint ez igen csekély mennyiség. Milyen érték után kell vámot fizetni? DHL-lel összesen 100.000 Ft lesz.

Legjobb válasz: A százalékot nem tudom, de vámot fizetni biztos, hogy 100 E Ft után már kell. Úgy érted, hogy 60 E Ft az áru meg 100 E Ft a szállítás? Szerintem olyan 10-12 E Ft lesz a vám arra. Én szoktam rendelni 120-150 E Ft körüli tételeket, arra 6000-7000 Ft a vám. Szóval ilyesmire számíts. Import engedélyhez nem tudok hozzászólni, de sztem nem kell ilyen mennyiségnél. A vámmal úgymond nem piszkálnak, majd ki kell töltened egy vámos papírt és mikor leszállítják az árut, akkor kell a vámra a pénzt odaadnod kp-ban.

A százalékot nem tudom, de vámot fizetni biztos, hogy 100 E Ft után már kell. Úgy érted, hogy 60 E Ft az áru meg 100 E Ft a szállítás? Szerintem olyan 10-12 E Ft lesz a vám arra. Én szoktam rendelni 120-150 E Ft körüli tételeket, arra 6000-7000 Ft a vám. Szóval ilyesmire számíts. Import engedélyhez nem tudok hozzászólni, de sztem nem kell ilyen mennyiségnél. A vámmal úgymond nem piszkálnak, majd ki kell töltened egy vámos papírt és mikor leszállítják az árut, akkor kell a vámra a pénzt odaadnod kp-ban.
A kérdező hozzászólása: Nem, postaköltséggel együtt összesen 100.000 Ft. Az importengedélyt azért kérdeztem, mert 30 darab lehet hogy már kereskedelmi mennyiségnek számít. Így mit mondasz?
Azért nem ilyen egyszerû....
Pl. Alibaba.com-ról rendelsz, a szállítmányozási cég, GLS elszállítja neked. Tapasztalatból mondom! Semmi egyéb nem kell hozzá..
Én eddig csak rosszat hallottam az alibabáról. Meg azt hogy átverés.

Hogy tudjak beosztani havi 55000 ft ot. Ugy hogy a rezsink kb 30? szegényebb anyák ti hogy csináljátok? 8 honapos lányom van

azért irok egyes zsámban mert abférjem imár 6. honapja nem kap fizetést . elvesztette a munkáéját. nem volt bejelentve .. igy semmit nem kap most azota már volt 1 munkahelye dolgozott 1,5 honapot de oda sem volt bejelentve nem fizették ki.. azota itthon ül az életkedve elment normális bejelentett munkahelye nincs.nem találunk hiába keresünk.. amugy kamion soför.. egyetlen ut lenne ha nemzetközibe menne de oda nem veszik fel nincs gyakorlata.. kilátástalan vagyok..ennyi pénzböl nem tudok eltartani 1 családot

Legjobb válasz: Õszintén? Sehogy. Legalábbis nekem nem nagyon megy. Én gyesen vagyok, a páromnak a fizuja úgy 90000 Ft, a csekkek meg 50-60000 Ft. között mozognak, + 2 gyerek. Mi falun lakunk,itt a boltba minden a duplája a rendes árnak, kétszer felmegyek a boltba, és ott hagyok majdnem 10ezret. Szóval kemény, oda kell figyelni. Próbáld biztatni a párodat, mielõtt elmegy minden életkedve. Esetleg megpróbálhatna valami tanfolyamot (munkaügyin keresztül), amiért kapna egy kis pénzt. Az is jobb, mint a semmi, halálra meg nem tanulják magukat. Háát, remélem javul a helyzetetek!

Õszintén? Sehogy. Legalábbis nekem nem nagyon megy. Én gyesen vagyok, a páromnak a fizuja úgy 90000 Ft, a csekkek meg 50-60000 Ft. között mozognak, + 2 gyerek. Mi falun lakunk, itt a boltba minden a duplája a rendes árnak, kétszer felmegyek a boltba, és ott hagyok majdnem 10ezret. Szóval kemény, oda kell figyelni. Próbáld biztatni a párodat, mielõtt elmegy minden életkedve. Esetleg megpróbálhatna valami tanfolyamot (munkaügyin keresztül), amiért kapna egy kis pénzt. Az is jobb, mint a semmi, halálra meg nem tanulják magukat. Háát, remélem javul a helyzetetek!
Megint én:) Küldj lécci privit és írd le a címedet KÖSZÖNÖM
18:01-es vagyok.. Küldenék Nektek pár darab ruhácskát, ha elfogadod..
A kérdező hozzászólása: hát nem tul nagy..:-) 74 körilieket..
Mekkora ruhákat hord a kislányod?
A kérdező hozzászólása: hát muszáj megenni néha.. még az is jo lenne.. de amugy honap elején megveszem a babának amit tudok pelus meg némi kis pipere ..sajnos ruhára vagy játékra szinte sosem telik .. turkálok is drágák ugyhogy onnan sem vezsem ..amit kapunk az van..de nem is lenne gond.. még most de lassan növöget .. gondoljatok bele hogy fogom járatni ..ha nem javul a helyzetem lesz 1 2 normális ruhája a többi rongy rongyok.... ja válaszolva ..a jelenlegi párom ..mondom sajnos ojan mintha volna vagy sem.. ojan ember akinek nem kellett volna babát szülnöm de nem akratm megölni nagyon ellenkezik az elveimmel..bizom benne hogy javul a helyzetem..
Mi az hogy oda nem nagyon akar menni?Dolgozzon ott ahol van munka, egyelõre tök mindegy hogy mennyiért (a semminél az is több), aztán ha lesz jobb, akkor átmegy oda.Ne válogasson.
nagyon sajnállak titeket, mi is voltunk ilyen rossz helyzetben :( bizony volt olyan hónap, hogy szinte csak vajaskenyeret ettünk, kecsupos csuszát, lekváros csuszát vagy ami a kertben megtermett. Nehéz helyzet volt. De szerencsére túl vagyunk rajta :) Kertes házban laktok?és melyik megye?
Off: minden tiszteletem a tiétek, de hogy lehet mindennap megenni ezeket az ételeket? Csak leves, fõzelék! Nem fekszetek le éhesen? Kérdezõ: a babádnak hogy tudod megvenni a pelenkát, popsitörlõt, ételt? Õ még nem eheti azt, amit ti, nem? Vagy rosszul tudom.
Sajnálom ezeket a gyerekeket, olyan sötét jövõjük lesz, mint nekem, mert szeretetbõl akartak eltartani, felnevelni és az életbe küldeni...
A kérdező hozzászólása: ruházkodni már szinte nem is ruházkodunk amit kapunk az van.. érdekelne a cég ahol dolgozik az eggyik válaszolo rokona .. a wabereshez nem nagyon akar menni mert szarul fizet rengeteg melo és volt ojan ismerös akit ki sem fizettek.. meg amugy is ojan ember a párom hogy ....inkább öt hagyjuk ..ez a pénz inkább 2 nek kell mi szinte egyedül élünk ö csak ugy van ..ki tudja meddig......a lényeg hogy nagyon nehéz...
Legalább egy hétre elõre készíts étrendet, pontosan írd össze a hozzávalókat, és csak azt vedd meg a boltban.Szokj le a naponta boltba szaladgálásról, mert az rengeteg pénzt elvisz.Voltam hasonló cipõben, bizony keményen be volt osztva, h ehhez a kajához fél doboz tejföl kell, a másik fele egy másik kajához.Akciókat figyelni, és beépíteni az étrendbe. Én használt angol gyerekruhát árulok a neten, abban az idõben sokszor életmentõ volt amikor megkaptam egy-egy eladott darab árát.:)
Én is tudom ajánlani az avon vagy az oriflame termékek árusítását. Ha csak annyi "hasznod" van rajta, hogy megrendeled magadnak a tisztálkodó szereket, ami meg úgyis kell, már megérte. Mellesleg nem drágábbak, mint ha boltban vennéd, ráadásul a falusiban, ahol sokszor tényleg a duplája minden. A régi gyerekholmikat eladhatod, akár ismerõsnek is kedvezményes áron, erre mindig van kereslet. Milyen megyében laktok amúgy?
Waberers, oda felvesznek nemtetközizni nem kell tapasztalat! Egyébként olyanokat kell fõzni ami olcsó, tökfõzelék, zöldbdb borsó fõzelék virslivel, 600 ft két napra elég, spagetti, túrós tészta, rakott krumli palacsinta, paprikáskrumpli, grízes tészta, paradicsom leves, zöldségleves, máj rizzsel, tejberizs, ezek 300-500 ftból megvannak és 2 napra elég. Reggelire vacsorára lekváros, vajas kenyér ha száraz akkor pirítós, bundáskenyér, stb. Önkormànyzatnál segélyt lehet kérni ami kb. 25.000 ft!
off: a bátyám most kezdett kamionsofõrként, 2 hetes jogsival. külföldre jár, az elsõ fizuja közel 400 ezer volt, bejelentve! és minden hétvégén itthon van. szóval csak keressetek! addig is elmehetne 1-1 napokra ha mást nem, segédmunkát végezni valahová, vagy pl hipermarketekbe is mindig keresnek embert. add el, amire nincs már szükségetek, esetleg vállalj más babát nappalra, akinek dolgozik az anyukája. ha van kertetek, akkor hajrá, termelj biokaját! pár csirke is elfér egy sarokban, már megvan a tojásotok, egy zsák kukoricán száz évig elélnek. próbálj varrni, egyszerû dolgokat akár pl zsebes tároló és add el. nekem az avon-ból van egy kis plusz pénzem minden hónapban, az ismerõsök egy része mindig nálam rendel.
Ha nem tud elhelyezkedni a szakmályában, akkor mindegy hogy mit, akár közvetítõn keresztül egy-egy napokat valami gyárban 500 Ft-ért óránként. Ha csak heti egy napot dolgozik már az 15000 plusz a családnak egy hónapban.
Marad kb. 25e Ft.rengeteg fõzelék és zsíroskenyér.Nálunk 20e-bõl kijön a havi kosztpénz, de nagyon-nagyon takarékosnak kell lennem.Vasárnap végiggondolom, amikor mindenki békénhagy, hogy mit fõzzek a jövõ héten.Mi olcsó, akciós újságok stb.Ha kifutok valami miatt a hétre leosztott pénzbõl, akkor sajnos zsíroskenyér és társai...turkáló, esetleg eladhatnád a babád kinõtt ruháit, megunt játékokat és abból vehetnél neki használt rucikat.Kb. ennyi jutott eszembe.Megoldható 2-3 hónapig.
válaszoltam:)

Március 20-án regisztráltattam magam a munkaügyi hivatalban. Tegnap érkezett 30 ezer ft utalás a számlámra. Ezt most hány napra kaptam? Egy hónapra? Vagy 20-tól hónap végéig? Hogy van ez?

Legjobb válasz: Biztosan van egy határozatod, amelyben szerepel, hogy mennyi álláskeresési járadékra vagy jogosult egy napra. Azt szorozd meg 30-cal, ha a hónap teljes, ha nem teljes, akkor annyi nappal, amennyi napra abban a hónapban jogosult vagy. Az lesz a bruttó járadékod összege. Ebbõl levonnak 26 %-ot SZJA-elõleg, valamint nyugdíjjárulék címén. A különbözet a nettó járadék összege, amit kézhez kell, hogy kapj. Abból visszafele ki tudod kalkulálni, hogy hány napra valónak felel meg az összeg. Tehát milyen idõszakra kaptad eddig meg.

Biztosan van egy határozatod, amelyben szerepel, hogy mennyi álláskeresési járadékra vagy jogosult egy napra. Azt szorozd meg 30-cal, ha a hónap teljes, ha nem teljes, akkor annyi nappal, amennyi napra abban a hónapban jogosult vagy. Az lesz a bruttó járadékod összege. Ebbõl levonnak 26 %-ot SZJA-elõleg, valamint nyugdíjjárulék címén. A különbözet a nettó járadék összege, amit kézhez kell, hogy kapj. Abból visszafele ki tudod kalkulálni, hogy hány napra valónak felel meg az összeg. Tehát milyen idõszakra kaptad eddig meg.
A kérdező hozzászólása: még nem kaptam meg a határozatot, nyilván akkor nem teszem fel ezt a kérdést :) ) azért köszönöm a választ, megy a zöld kéz :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!