Találatok a következő kifejezésre: Van 3 kb (757 db)

Fiuk! Ha van egy lany akinek nagyon szep az arca, szeme csak azert nem jonnel vele ossze, mert van rajta kb.3-5 kilo plusz? Kort is irjatok

Legjobb válasz: 3-5 kiló na az kb 1 hónap alatt egészséges úton is le megy. am 3 kiló +t vegyél észre bárkin is :D

3-5 kiló na az kb 1 hónap alatt egészséges úton is le megy. am 3 kiló +t vegyél észre bárkin is :D
Bírom a kis pocakot. Egy nõn kell lenni valami kis tökéletlenségnek, ami érdekessé teszi számomra.
az kb semmi, szóval nem érdekelne.
mint mondottam 1 hónapig ésszel eszel és lement a 3-5 kiló.
Úr isten! hányan sírnak itt, hogy nincs párjuk, és Te 3-5 kiló miatt szovázol?
én örülnék ha 3-5 kg jönne rám :D akk lennék megelégedve a testemmel :)
A kérdező hozzászólása: Jo akkor ugy mondom, hogy latszik rajta, hogy kicsit husisabb, de aranyisan oszlik el, van melle, kerek a feneke csak van egy kis pocakja.
3-5 kg? Te beteg vagy? Észre sem vesszük. 29/F
3-5 kilóért?:D Észre se veszem
Nem szoktam kiszámolni a barátnõim testtömegindexét, szóval összejönnék egy ilyen lánnyal is akár. 24/F
3-5 kg plusz?? az semmi, feltéve ha mondjuk a meglévõ 65 kg-ra jön rá. da ha ilyen 52-53 -kgra jön rá ez a súly akkor nem :)
3-5 kilóért? Viccelsz? ;) 27/F
5 kiló az semmi.

LG P710-emen az oldalsó krómcsíkon van egy kb.3-4mm-es lepattanás valamint a kijelzõn egy 2-3 mm-es karcolás; ennek a megcsináltatása kb. mennyibe kerül?

Tudom nem nagy hibák, de esztétikaialag zavaró.

Legjobb válasz: szerintem vegyél újat . barátomnak galaxy mini-je van teljes K.O a kijelzõje (de mûködik) 7.000 vette 30.000 lenne kicseréltetni brutálisak az árak és ha van is ismerõsöd õ se tudja olcsóbban megcsinálni vagy eltûröd vagy új telefon

szerintem vegyél újat . barátomnak galaxy mini-je van teljes K.O a kijelzõje (de mûködik) 7.000 vette 30.000 lenne kicseréltetni brutálisak az árak és ha van is ismerõsöd õ se tudja olcsóbban megcsinálni vagy eltûröd vagy új telefon

A hőm kb.2.5 hete 37.1-37.3 között van és kb.3 napja késik. Semmilyen terhességre utaló jelet nem érzek, csak nagyon bő fehérszínű folyást ( amit eddig sohasem)! Lehetek terhes?

Coraxxal teszteltem kb1 hete.Még az 1 csík is nagyon halvány volt. Nekem nagyon furcsa volt az a teszt. Valaki használta már?

Legjobb válasz: Ha 3 napja késik,és a hõd ilyen magas,akkor szerintem holnap reggeli vizeletbõl csinálj másik tesztet. A terhesség nem mindig jár tünettel! - eddig 4 terhességembõl 4 volt tünetmentes igaz,ebbõl 2 el is ment- Holnap csinálj másik tesztet,aztán írd meg mi lett!

Ha 3 napja késik, és a hõd ilyen magas, akkor szerintem holnap reggeli vizeletbõl csinálj másik tesztet. A terhesség nem mindig jár tünettel! - eddig 4 terhességembõl 4 volt tünetmentes igaz, ebbõl 2 el is ment- Holnap csinálj másik tesztet, aztán írd meg mi lett!
Az elsõ terhességemnél semmi tünetem nem volt, csak bõ folyás. Mivel nem volt tervezett terhesség, elõször nem is gondoltam rá, majd több nap késésnél leesett a tantusz. :) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek aki válaszolt, de csináltam du egy Gabriel tesztet és negatív lett. Úgyhogy sajnos szerintem valamikor biztosan megjön!

Van egy kb.30 literes akváriumom és szeretnék bettákat rakni bele. (1fiú-2/3 lány) Hogyan rendezzem be?

Milyen kavicsot rakjak alulra? Melyek azok a növények, amelyek nem igénylik annyira a fényt és nem n?nek meg nagyra? Szeretnék bele bambuszt is rakni dísznek, az udvarból vágok. Mit lehet nekik rejtekhelynek házilak berakni? (pl:csésze eldöntve vagy kavicsokat ugy építeni hogy alábújahassanak.A halak így megfelel?eln lennének társaságban? Ti hogy rendeztétek be?

Legjobb válasz: 30 liter szerintem még egy bettának is kevés...szerintem inkább tegyél le a halakról és rakj bele pár szép csigát vagy rákot és sok növényt. megjegyzés: neten utána olvastam mert engem is érdekel a téma és úgy kb 100 literre írnak 1 hímet és 2-3 nõstényt...

30 liter szerintem még egy bettának is kevés...szerintem inkább tegyél le a halakról és rakj bele pár szép csigát vagy rákot és sok növényt. megjegyzés: neten utána olvastam mert engem is érdekel a téma és úgy kb 100 literre írnak 1 hímet és 2-3 nõstényt...
Igen, nagy valószínûséggel kinyírnák egymást! 30 literbe inkább tényleg ne tegyél halat! De, ha mégis TALÁN-nagyon-nagyon-nagyon a határon beleférne egy hím. De nagyon sanszos, hogy nem fogja sokáig bírni, biztos lesz valami fertõzés, stb.. (és általában a nagy többség kinyírja az elsõ halait) Ha berendezted , akkor a szûrõt bekapcsolva 2-3 hétig járatni kell az akváriumot! REMÉLEM VAN SZÛRÕD!
30l be csak 1 bettát tarthatsz!
A kérdező hozzászólása: már olvastam sokat róla, és 20 litertõl már írták hogy lehet tartani, de most utána kerestem ezt írják:"Nagyobb akváriumban (20-40 literes), mutatós csak igazán a Betta család, melynek vize közepesen kemény (7 pH körüli) és 24-27 °C-os legyen. Heti egyszeri vízcserét igénylik. Általában békés természetû, kivéve a szaporítási idõszakot, amikor el kell különíteni." *wikipédia* Máshol is ilyeneket olvastam. De a kérdéseimre kaphatok választ?
Elõzõ vagyok! Még annyit, hogy a harcsa azért van mert ajánlották, hogy vegyem meg mert elvileg tisztitja az akvárium alját! (megeszi a kavicsokról a kaját pl.)
Mivel a betta ragadozóhal, és védi a területét, így elképzelhetõ, hogy kis akváriumban akár a nõstény bettákat is megöli a hely miatt. Ezért mondják azt, hogy minimum 75 literes legyen az akvárium ha 1 hímet és 2 nõstényt akarunk tartani.
Akkor jól sejtettem:) Amúgy nekem 35l be van 1hím betta és egy harcsa sok növénnyel :) Amúgy mi van ha pl. én beraknék 1-2 nõstényt a 35literes akváriumomba a hím mellé? Megölnék egymást? (nem tervezek ilyet csak érdekel)
Mielõtt Bettát szeretnél, olvass utána mi a jó neki. Kezdésnek: - Tudományos név: Betta splendens - Magyar név: Sziámi harcoshal - Testhossz: 6-7 cm - Medence: Minimum 50 literes - Halnépesség: 75 literre 1 hím és 3-4 nõstény - Dekoráció: Gyökerek és sok növény. - Hõmérséklet: 24-28 °C
A kérdező hozzászólása: jó akkor, az ilyen törvényes válaszok kikerülése végett, mondjuk azt, hogy 50 literes az akvárium.. így már kaphatok választ is a kérdéseimre?
Törvény írja elõ, hogy 30liter alatt nem lehet gerinces halat tartani! Meg alapból én szerintem nagyon nem jönne ki egymással 30 literbe 1 hím és 2-3 nõstény betta. (lehet most butaságot mondatam!) Ez engem is érdekelne amúgy:)
A wikipédia hibás. (nem is értem miért nem javítják ki, de most hogy én is olvastam, jelezni fogom nekik a hibát. itt van pár link amit érdemes elolvasni. http://diszhal.info/Betta_splendens.php http://www.hotdog.hu/akvarium/labirint-halak/betta-splendens..

Van 3 db kb 2-3 hónapos még szopó és mást is evő kiscicánk-udvari- már szinte 2 naponta egy-egy meghal, előző napon mind a két szeme a külső zugban van, (kifelé kancsi) és csendes. Mi lehet az oka hogy hullanak?

Legjobb válasz: Jaj, istenem, sosem fogom megérteni, hogy súlyos egészségügyi problémákkal (akár emberrõl, akár állatról van szó) miért nem fordulnak az emberek orvoshoz?? Valószínûleg nem tapasztalták még meg, hogy milyen szenvedni úgy, hogy nem kapnak segítséget... Megvárod, hogy mind elpusztuljon, aztán elmélkedsz róla, hogy vajon miért történhetett? A kismacskák sajnos sokféle fertõzõ betegséget kaphatnak el, akár már az anyaméhben. Erre valók a védõoltások, amiket már 8 hetes kortól ajánlott beadatni. Ennek hiányában elég, ha egy beteg lesz, a többi is fertõzõdni fog. Egyébként lehet pl. macskanátha, ami antibiotikumos kezeléssel gyógyítható, annak hiányában sajnos halálos is lehet.

Jaj, istenem, sosem fogom megérteni, hogy súlyos egészségügyi problémákkal (akár emberrõl, akár állatról van szó) miért nem fordulnak az emberek orvoshoz?? Valószínûleg nem tapasztalták még meg, hogy milyen szenvedni úgy, hogy nem kapnak segítséget... Megvárod, hogy mind elpusztuljon, aztán elmélkedsz róla, hogy vajon miért történhetett? A kismacskák sajnos sokféle fertõzõ betegséget kaphatnak el, akár már az anyaméhben. Erre valók a védõoltások, amiket már 8 hetes kortól ajánlott beadatni. Ennek hiányában elég, ha egy beteg lesz, a többi is fertõzõdni fog. Egyébként lehet pl. macskanátha, ami antibiotikumos kezeléssel gyógyítható, annak hiányában sajnos halálos is lehet.
Teljes mértékben egyetértek az elõttem íróval. Ha ilyen komoly gond van, ne itt kérdezõsködj, hanem vidd õket orvoshoz. Ha ilyen probléma van, akkor csak az tud segíteni, más nem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de ugy gondoltam, -mivel csak odaszülettek, és nem a mi macskánk, azt sem tudjuk, honnan jött- itt ingyen kaphatok útmutatást és amit itt megsporolók a jövöben esetleg macskára költhetem, ha elküldik a vizit dijat biztos elviszem az orvoshoz, mert az tuti hogy nem jön ki......

Van egy kb.3-4 éves Sony Vaio laptopom. Azt írja ki hogy cseréljek telepet. Ehez kb. mennyi egy? Illetve ennyi év használás után reális ez a csere?

Legjobb válasz: Minek cserénéd ha nincs rá szükséged vagy ha még bírja. Ha meg nem bírja már akkor normális,hisz minél többször lemeríted annál kevésbé bírja.

Minek cserénéd ha nincs rá szükséged vagy ha még bírja. Ha meg nem bírja már akkor normális, hisz minél többször lemeríted annál kevésbé bírja.
A kérdező hozzászólása: Tök vicces nekem mindig is azt tanították hogy kell hogy minél jobban lemerüljön. De köszönöm a választ.Kb. mennyi bele egy telep?
Rosszul figyeltél: a nikkel-metál-hibrid aksiknál volt az a mondás, hogy le kell meríteni és utána feltölteni. A litiomos (polimer, ion) aksiknál már nem szabad, sõt tilos teljesen lemeríteni, mert tönkremegy. Persze valamiért a legtöbb telefonos szaküzletben, laptop boltban még a nikkel aksikra vonatkozó állítást mondják. Sony Vaio latoptól kapásból 6-ot találtam, kétlem, hogy mindegyikbe azonos árú akku megy, szóval egy típust kénytelen leszel elárulni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok biztos benne hogy ezaz de hátha: VPCEA3L1E/P
Szerintem az aksid életkora már meg érett egy cserére!!
3-as! Nagyon jó fejnek tûnsz!!:DDDDDD
igen, lehet rá hatással
Igen
A kérdező hozzászólása: 3-as válaszoló, köszönöm intelligensnek ugyan nem mondható válaszod, igazán bûbájos embernek tûnsz. :) Többiektõl még annyit kérdeznék, hogy akkor mennyi ideig kell majd ezt követõen óvszerrel is védekezni?
Amíg hasmenésed van addig óvszerrel is kell védekeznetek, de még utána pár napig sem árt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Vga-hoz CPU. Azaz napokban fogok venni egy ATI hd 6770 videókártyát, és nem tudom milyen processzor tudná szépen kihajtani? Az alaplapon (asus p5nd2 se) 775-ös foglalat van, és kb 30k-t szánok rá (+/- 2-3 ezer)

Legjobb válasz: Hát elég gáz alaplapod van, nem is támogatja csak az elsõ szériás Core 2 Duo-kat maximum, azt meg már csak használtan kapsz, és még lehet hogy kevés is lenne a HD6770 alá. A helyedben inkább eladnám azt azt a régi vacak lapot, a memóriával együtt, és vennék egy AM3+ lapot DDR3 RAM-mal, meg egy 3 vagy 4 magos CPU-val.

Hát elég gáz alaplapod van, nem is támogatja csak az elsõ szériás Core 2 Duo-kat maximum, azt meg már csak használtan kapsz, és még lehet hogy kevés is lenne a HD6770 alá. A helyedben inkább eladnám azt azt a régi vacak lapot, a memóriával együtt, és vennék egy AM3+ lapot DDR3 RAM-mal, meg egy 3 vagy 4 magos CPU-val.
Ha van 30k rá akkor ezt válaszd, én ezt tenném. Alaplap:GIGABYTE GA-H61M-S2-B3 13.725 Ft Processzor:INTEL Pentium G630 2.70GHz 1155 BOX 16.900 Ft
+1 az elsõnek. Add el a mostani lapod, CPU-d és ramod azt meg csapd a 30-hoz és ki lehet hozni egy újabb lapot és hozzá való CPU-t, no meg DDR3-s ramot is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a rengeteg nagyszerû választ, mellesleg a tápom pedig egy codegen 400W (egy röpke megjegyzés: ha jól tudom 4giga ramhoz már 64bites rendszer kell, nem?)
Ha Codegen tápod van akkor sajnos azt is venni kell. Legalább egy Chicony Hipro kell, a Codegen veszélyes a gépre. És igen, 4GB RAM-hoz már 64 bites rendszer kell.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon sokat segítettél!!

Van 3 lány xifóm és 2 fiú xifo. Kb 2-3 napja vannak meg, de még nem láttam őket "párzani" . Miért nem foglalkoznak a lány xifokkal?

Vettem fiu guppit is, és ö már amikor betettem rá fél órára már kergette a nöstényeket.

Legjobb válasz: Jobb lett volna 3lany es egy xifo fiu,igy a fiuk inkabb versengeni fognak egymassal es nem foglalkoznak anyira a nostennyel.

Jobb lett volna 3lany es egy xifo fiu, igy a fiuk inkabb versengeni fognak egymassal es nem foglalkoznak anyira a nostennyel.
Talán még nem ivarérettek. Remélem 150 literes akiban vannak, ha nem, akkor az egyik hím xiphodnak annyi, amint beindulnak a hormonok.
A kérdező hozzászólása: És ugyan akkora az a xifo amiröl nem tudom eldönteni h hím-e vagy nem, mint ami a képen van. De én arra tippelek h hím.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!