Találatok a következő kifejezésre: Van 2 tesztem, az orvos (5 db)

Van 2 pozitiv tesztem, az orvos is valószinűsiti a terhességet, de most elkezdtem egy kicsit vérezni. UH-ra hétfőn kell mennem? Lehet, hogy nem marad meg a babám? Görcseim nincsenek, néha kicsit fáj a hasam. Az utolsó menstruációm febr.7-én volt.

Legjobb válasz: Lehet kisebb vérezgetés,de vagy menj be az ügyeletre, vagy feküdj sokat,ne emelj, és ne idegeskedj,sokszor elõfordul a terhesség elején, de nekem pl, kellett gyszer rá.Én ügyeletre bemennék,mert nincs mindig egybõl görcs,reméljük nem komoly,szorítok.

Lehet kisebb vérezgetés, de vagy menj be az ügyeletre, vagy feküdj sokat, ne emelj, és ne idegeskedj, sokszor elõfordul a terhesség elején, de nekem pl, kellett gyszer rá.Én ügyeletre bemennék, mert nincs mindig egybõl görcs, reméljük nem komoly, szorítok.
Lehet hogy nem marad meg.Korai terhesség esetén gyakran elõfordul.Javaslom menj el az ügyeletre.Nem minden esetben jár görccsel a babó elvesztése.Addig is pihenj sokat.
Kis mennyiségü és inkább barna vérzés elõfordul sokaknál, fõleg mensi idején. Ez még nem feltétlen baj. De jobb, ha látja doki, és ad gyógyszert, ezért biztos ami biztos, jobb az ügyelet. De mindneképp feküdj, pihenj, mozogj most minál kevesebbet, amíg doki nem lát. Közel sem biztos, hogy baj lesz, ha csak kicsit véreztél!! Fontos a hozzáálás is:-)
A vérzés nem játék, még akkor sem, ha épp mesi idõ lenne.Fõleg nem ilyen korai terhességnél.Mindenképp menj be az ügyeletre, mielõtt késõ lenne, aztán sokáig hibáztathatod majd magad, ha nem mész be, és baj történik...Én már vesztettem el babát 5-6hetesen, nekem sem járt abszolút görccsel, csak vérezgetéssel indult....
Nekem febr.6-án volt meg utoljára! De már az orvos látta a petezsákot!! Azt mondta ha véreznék akár egy picit is azonnal menjek a kórházba!!Nálam nem fordult elö ilyesmi....Ugyhogy menj minnél elöbb orvoshoz!!! Drukkolok hogy minden rendben legyen!!
Miért javasolt másikat? A régivel mi volt a baj?
A kérdező hozzászólása: Laurina volt a másik, és hogy az olcsóbb, és kevesebb hormontartalmú.
A kérdező hozzászólása: Tudsz nekem segíteni?
Talán elmész az orvoshoz és elmondod neki, hogy wtf van már
Talán nem ártana szünetet tartani, mert az baromira nem normális, ha nincs vérzés.
A kérdező hozzászólása: Na mondom mi a helyzet, voltam dokinál, azt mondta, h nincsen peteérésem, szedjem még 1 hónapig a gyógyszert, ha nem jön meg, abba kell hagynom.
Szerintem nem befolyásolhatja. A tesztek a HCG hormonra érzékenyek. Babás vagy. Gratulálok.
Barátkozhatsz a gondolattal, hogy babás vagy. Én ugyanígy jártam. Elmentem az orvoshoz, mert éreztem, hogy valami kisebb fertõzésem lehet. Õ a kenetvétel után közölte, hogy igen, kis fertõzés, de itt más is van, úgyhogy vegyek tesztet. Még aznap megcsináltam, és pozitív lett. 4 és fél hós kisfiú anyukája
szerintem tuti baba. megkérdezhetem hogy milyen napszakban teszteltél 6nap után? mert nekem is késik és a 6.napon akarok tesztelni, csak este.
A kérdező hozzászólása: az elsõ tesztet reggel 7órakor csináltak a másodikat 9.45kor.írj hogy mi lesz az eredmény neked.drukkolok!!!!
Szia, nekem az elso tesztem negativat mutatott 12hetesen!De 1hetre ra mar positiv volt a tesztem!
Hát nem tudom, azért két hét késésnél már mutatnia kéne, hacsak nem közvetlen mensi elõtt jött össze, de neked kell tudni mikor voltatok együtt. Amíg a teszt nega, addig valószínû a doki sem látná.
Szia! Én már olvastam itt olyant hogy valakinek a 43.napon mutatta csak ki hogy terhes:) ! Így lehet babás vagy:) !
A kérdező hozzászólása: sajnos ma reggel megjött!!mindegy , minden hónap új remény...!!!

Hüvelyi ultrahangon előfordulhat-e, hogy a vizelettel teli hólyagtól nem látja a babát az orvos? 2 hete késik, pozitív tesztem van, már egy pár.

Legjobb válasz: Mentem vissza a nõdokihoz, Hüvelyi uh-ra és nem vécéztem elõtte. Hát nagyon megijedtem, mert kereste-kereste de nem találta a babát, és csak annyit mondott. Menjen ki pisilni és jöjjön vissza. Visszamentem és már látta is a kis manót.

Mentem vissza a nõdokihoz, Hüvelyi uh-ra és nem vécéztem elõtte. Hát nagyon megijedtem, mert kereste-kereste de nem találta a babát, és csak annyit mondott. Menjen ki pisilni és jöjjön vissza. Visszamentem és már látta is a kis manót.
én 7 hetesen voltam, akkor viszont azt ajánlotta a doki hogy ne pisiljek vizsgálat elõtt...késõbb a 12 hetesen viszont már kiküldtek pisilni, mert azt hittem akkor sem szabad, de az Uh-s nõ nem tudta lemérnia picurt, anynira összekucorodott a telt hólyag miatt :-) szóval szerintem látnia kell!
Nem, a hólyag nem takarja a méhet, mert felette van
Hüvelyi elõtt ajánlatos a mosdóba menni, de amúgy nem fordulhat elõ. Gratulálok!
Engem kiküldött a doki pisilni, mert nem látta rendesen, de utána már igen :-)
A kérdező hozzászólása: köszi, ez megnyugtató..lehet, hogy akkor azért nem látta az enyémet:) remélem
Hüvelyi elõtt pisilni kell:-)GRATU A BÁBÁHOZ!
Vagy még túl kicsi...nekem sem látta 4 hetesen:S. Visszamentem 3 hét mulva akkor meg már látta:D:D:D!
A kérdező hozzászólása: azt mondták hüvelyi uh-on pisilni kell elõtte.Én voltam is, de mire sorra kerültem már megint megtelt a hólyag.Én azért bízom benne, hogy van a pocakomban egy kisangyal, remélhetõleg méhen belül.Megyek délután másik dokihoz, kíváncsi vagyokmit mondd majd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!