Találatok a következő kifejezésre: Van 2 kutyink, a (128 db)

Van 2 kutyám 1 szuka 1 kan . Az mennyire baj ha a 2 kutya neve nagyon hasonlo csak mássalhangzó különbség van? De hanglejtésre annyira már nem

Legjobb válasz: Mitõl lenne baj?:D Amugy szerintem a kutyák nem értik a szavakat csak a hangzását érzékelik, pl.egyik ismerõsöm kutyája Vince volt, de a Pince és Ince szavakra is odajött:D

Mitõl lenne baj?:D Amugy szerintem a kutyák nem értik a szavakat csak a hangzását érzékelik, pl.egyik ismerõsöm kutyája Vince volt, de a Pince és Ince szavakra is odajött:D
Egyátalán nem baj. Az én kutyáim nevük is hasonló. leirnád a nevüket kérlek? :)
Maximum mindketten odamennek egy névre. De a kutyák a hanglejtést figyelik, szóval szerintem nem elõnyös.
Nekem is két kutyám van , van neve mind a kettõnek de elég csak az egyiket hívni jön mind a kettõ.Hallgatnak mind a két névre, még akkor is ha véletlen külön sétáltatom õket. Nincs baj ezzel a hanglejtést érzékelik , meg a hangodra reagálnak.Nem a nevére.
Ha több kutyád van, amúgy is az szokott lenni, hogy hívod az egyiket, és jön a másik is. Ez néha jól tud jönni, hogy úgymond húzzák egymást. :) Max akkor lehet gond a hasonló név, ha egyszerre tanítod õket és külön szólsz nekik valamiért. Azért próbálj artikulálni szépen, és akkor hátha nem keverik össze egymás nevét. :D

Van 2 kutyám, egy tacskó, és egy vizsla-beagle keverék, akik minden este elszöknek otthonról. Nagy kertes házban lakok, óriási udvarral, de a 2 kutya szétszedi a kerítést, és elmennek, de nem értem miért?

Nyugalmas helyük van, rendesen kapnak enni, foglalkozva van velük, de akkor is elszöknek, akármivel próbálkozok. Mit tegyek?Már mindent próbáltam,de ha nem sikerül valamit csinálni velük,akkor el kell altatni õket,mert más emberekre (idegenekre) veszélyesek,és nem akarom,hogy az életüket láncon kelljen tölteniük,vagy hogy megtámadjanak valakit. Az az érdekes,hogy viszont a szomszéd kutyája szinte mindíg egy fél méteres láncra van kötve,van hogy napokig nem kap enni,és ha nagy ritkán elengedik pár percre,akkor se szökik el,és nem is támad,ezt a szomszédot állatkínzásért már feljelentették,de semmit nem csináltak vele.Minket is fel akarnak,hogy a kutya az útcán van....

Legjobb válasz: Zárd be magad pár évre a wcbe tv, telefon, ismerõsök, internet, könyv, MINDEN nélkül, és megtudod. A kutyáknak meg keressetek másik gazdát,aki megneveli, és megfelelõen tartja õket.

Zárd be magad pár évre a wcbe tv, telefon, ismerõsök, internet, könyv, MINDEN nélkül, és megtudod. A kutyáknak meg keressetek másik gazdát, aki megneveli, és megfelelõen tartja õket.
Ó Istenem, hogy a géped köré szerelt volna valaki villanypásztort, te szerencsétlen... Legalább nem lennének nyilvánosak a baromságaid.
A megoldás szakszerûen fölszerelt erõs villanypásztor a kerítésre belülrõl, nyugi megszûnik a tekergés.
Szoktad õket sétáltatni?
az állatorvosnak nem ez a dolga. Õ ahoz ért, hogy egézséges legyen az állat. A nevelése rád és a kutyakiképzõre tartozik.
Nem. Egyrészt az állatorvos az állatok EGÉSZSÉGÉHEZ ért, másrészt a kutyáknak azon kívül, hogy szar gazdát fogtak ki, semmiféle bajuk nincs. Két lehetõséged van: a) Megpróbálsz te fejlõdni - ha már FELELÕSSÉGET vállaltál két ÉLÕLÉNYért -, ehhez felkeresel egy megfelelõ kutyaiskolát, vagy házhoz járó kiképzõt hívsz. b) Keresel nekik egy normális gazdát.
A kérdező hozzászólása: mivel õ a szakember, tudnia kéne tanácsot adnia....
Miért akarnak emberre támadni, miért nem szocializáltad õket soha. Se a tacskó, se a vizsla beagle keverék nem olyan, hogy csak úgy emberre támadjon. Keress nekik egy olyan gazdit akit megérdemelnek és nem lesz gond velük.
Állatorvos? Az mégis mit tudna segíteni?
Meg kell nevelni!!! Kutyaiskola, házhoz hívott tréner stb. Megoldás van, csak nem a csodára kell várni, hanem tenni is érte.
A kérdező hozzászólása: Elõször is:kulturált módon is lehet írni, elvégre azért vagyunk emberek.Hogy vigyek ki olyan kutyát, aki mindenkit meg akar támadni?Kértünk segítséget állatorvostol, de ô se tudott mit csinálni.A villanypásztoros meg remélem nem gondolta komolyan......
Minden napos séta a dolog megoldása.Mind a kettõ kutyád vadászkutya és vadászkutya keverékek, baromira unatkoznak, ezért szöknek.Ezeknek rengeteg séta és még több agyi lefárasztás kell.
De neked mi a szarnak kutya? Ne elaltasd õket, hanem add valaki másnak te fogyatékos. Még egyszer megkérdezem, minek neked kutya?
ha sétáltatnád õket, akkor nem akarnának elszökni!
Nekem tacsi-foxi keverékem van, ugyanaz a problémám volt mint neked, de megoldottam és azóta egy tündéri barátságos, nem szökõs kutyám van, akit a világ összes pénzéért nem adnék senkinek. Vadászkutyáid vannak, sok mozgás kell nekik..sõt rengeteg. (az enyém nyáron 2 órát úszott egyhuzamba és meg se kottyant neki, utána még haza sétáltunk, és nem volt fáradt). Ha sétálni viszed õket tegyél rájuk szájkosarat, így nm tudnak más kutyát bántani, viszont az ismerkedésben nm gátolja õket. A lényeg az hogy minden nap vidd el õket sétálni, folyamatosan szoktasd mind emberekhez mind állatokhoz. A villanypásztor nem is olyan rossz ötlet mint hinnéd, sok szakember is javasolja...az alapelve gyszrû, mivel az áram megcsípi a kutyát mikor ki akar menni, vagy szét akarja szedni a kerítést, egy idõ után megtanulja, hogy ha folytatja amit akar (elszökni) büntetést kap azonnal, így elõbb utóbb felhagy vele. ezek a kutyák általában nagyon okosak, hamar megtanulják a leckét, és utána nem lesz szükség a villanypásztorra. A szomszéd kutyája meg azért nm szökik el, mert talán örül hogy még él. Viszont ezt az altatás dolgot nagyon gondold át, ha nem bírsz velük, keress nekik gazdit. Csak azért elvennéd az életüket mert nem értesz úgy hozzájuk ahogy kén? :( egy családtaggal nem tesz ilyet az ember. Szoval kezelhetetlen kutya nincs, sem reménytelen..mindig mindenre van megoldás. Tanulj, kérdezz tényleges szakembereket, vagy csak hozzá értõ embereket a kutyáidról, és megtalálod a megoldást. De ne az állatorvoshoz menny nevelési kérdésekben, keress fel egy kutyaiskolát, vagy menj be egy menhelyre és ott kérdezz meg valakit, biztos tud ajánlani egy szakembert.

Mit tehetek sajnos az udvarunkat el lepték a bolhák van 2 kutya 4 macska ök is és az udvar is tele van bolhával mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Elsõ körben mindenkinek neostomosanos fürdõ, aztán az egész kertnek is egy neostomosanos "fürdõ", végül pedig a macskákra bolhanyakörv, a kutyákra pedig spot-on.

Elsõ körben mindenkinek neostomosanos fürdõ, aztán az egész kertnek is egy neostomosanos "fürdõ", végül pedig a macskákra bolhanyakörv, a kutyákra pedig spot-on.
állatpatikákban lehet kapni olyan szert amivel le kell permetezni az udvart és kipusztulnak....
A bolha olyan élõsködõ, ami többnyire a gazdatesten tartózkodik, szóval az udvar nem annyira lehet vele tele, inkább csak azok a területek a petéikkel, ahol az állatok gyakran fekszenek. Neostomosanos fürdetés jó ötlet, és érdemes nagyon alaposan kitakarítani, kimosni, és neostomosannal lefújni mindent, ahol az állatok gyakran fekszenek. Utána megelõzésre nyakörv, vagy spot on.
Én mostmár a Neostomosan helyett az Insecticide 2000-re esküszök. Eddig én is Neostomosant használtam, de ez ezerszer jobb. Szagtalan, nem hagy foltot, emberre is lehet fújni, bútorra, bármire (melegvérûekre nem káros), a szemed láttára hal meg a bolha.


Van 2 kutyam . Anya fia. Es eszrevettem hogy az anyanak osszevan ragadva a cicijenel a szore megnyomkodtam neki es valami feher folyadek jott belole /gondolom anyatej/ ez most azt jelenti hogy vemhes lesz?

Legjobb válasz: Az anya szoptatja a kölykét. Mivel nem írtad le, hogy mennyi idõs a fiú kutya... Egyébként ha ivarérett, akkor bármi lehetséges. Egy ivartalanítást ajánlanék a szukának.

Az anya szoptatja a kölykét. Mivel nem írtad le, hogy mennyi idõs a fiú kutya... Egyébként ha ivarérett, akkor bármi lehetséges. Egy ivartalanítást ajánlanék a szukának.
Ja igen nem mindegy milyen idõs a fiú.
nálam nem lett ivartalanítva a a szuka, de lett egy fia, együtt voltak tartva és sose párosodtak, egyik sem volt ivartalanítva
Gratulálok az ivartalanításhoz.
Álvemhes!

Van 2 kutyám de igazábol csak az egyikkel van bajom folyamatosan január 1-e óta este amikor már nem is tüzijátékoznak ki nyitja a hátsó ajtót és bejön hogyan szoktassam le?

Legjobb válasz: szerintem keress a környéken egy kutyaiskolát,ott biztos tudnak segíteni,akár engedelmességi tanfolyamra is járhatsz vele.

szerintem keress a környéken egy kutyaiskolát, ott biztos tudnak segíteni, akár engedelmességi tanfolyamra is járhatsz vele.
de akár vehetsz is egy klikkelõt, valami jutalomfalatot, és amikor nem nyitja ki az ajtót, jutalmazod.ebbõl arra fog következtetni hogy jó dolog, ha kint marad, mert jutalmazod (:
A kérdező hozzászólása: hát az a gond hogy a közelben nem igen van kutya iskola csak hát ugye annyira fél hogy bejön viszont a hátsó ajtó a mosokonyhára nyilik tovább nem mer bejönni a másik baj az hogy ott van másik rosszcsontabb kutyám aki meg az ottlévõ cipõimet szétrágja
ZÁRD BE AZ AJTÓT!
A kérdező hozzászólása: akk meg kb.tökre meg utál meg hát hha meg vkii pl.apa aki járkál ki be akkkor kizárjam vagy mi?
Gondolom a sötétedést összekapcsolta a durrogtatástól. Vidd el sétálni, amikor még világos van és szürkületben, sötétben érjetek vissza. Játszatok nagyot, futkorásszatok. Ha hazaértetek, ne nyugtatgasd, légy közömbös. Séta után kapjon enni. ezt folytasd 1-2 hétig és légy folyamatosan nyugodt és határozott, ne hagyd, hogy a fejedre nõjjön. Az enyém is retteg a tûzijátéktól, szilveszterben bennt voltak, holott a kicsi ki-be rohangált, mert melege volt. Ha hisztizik és kaparja az ajtót ronts ki és mély hangon -Rossz kutya- vagy -Fejezd be- .. stb.
A kérdező hozzászólása: megpróbálom de nincs idõm minden nap kivinni pont olyankor de majd valamikor megpróbálom köszi

Ahol lakok van 2 kutya egy németjuhász keverék kan és egy utcagyőztes ami szintén kankutya az lenne a gondunk hogy álandoan összekapnak, el akartuk vinni kutyasuliba de nem száll be az autoba igy semmi esély nincs rá hogy hogyan lehetne elvinni?

Legjobb válasz: Esetleg gyalog nem megközelíthetõ a hely? Vagy tömegközlekedéssel? Nagymuter kutyáját sosem lehetett betenni az autóba, de a bkv-t és a máv-ot imádta.

Esetleg gyalog nem megközelíthetõ a hely? Vagy tömegközlekedéssel? Nagymuter kutyáját sosem lehetett betenni az autóba, de a bkv-t és a máv-ot imádta.
Esetleg úgy, h beteszitek az autóba?
Kit tart gazdájának? Ha az beszáll a kocsiba, ahol a kutyát utaztatnátok és ott csinál valamit, ami felkelti a kutya érdeklõdését? Mondjuk eszik, vagy szórakozik a kutya kedvenc játékával. Akkor se száll be utána? Ha nem, akkor marad a gyalog vagy szájkosárral a tömegközlekedési eszköz valamelyike. Vagy ha sehogyan nem tudjátok megoldani, akkor menj el kutya nélkül, mond el mi a helyzet. Hátha így is tudnak segíteni. Ha más nem tanácsokat adni te otthon hogyan tudnád nevelni, tanítani. Amúgy az ivartalaníttatásuk is sokat segíthet. Na persze attól még rendre kell nevelni, tanítani.
Meg kell próbálni becsalni valahogy. Tudom, az enyémmel is gyalog kell doktorhoz is járni, mert beszállni beszáll, csak kiszállásnál annyira birtokolja a kocsit, hogy nem lehet kivenni belõle. Nagy moszkvai õrkutya, ezért nem egyszerû vele bánni. Gyalog a legjobb, vagy busszal.

2 éves mini testü Yorki szuka kutyám most tüzel nem tudom merjem-e elvinni pároztatni? Ha valakinek van ilyen fajta és tud tanácsot adni azt megköszöném. Még soha nem volt fiu kutyához! A kutyám sulya még 2 kg sincs!

Legjobb válasz: Nekem 4 kilós yorkim van, simán kihordott volna egy alomnyi kölyköt, de annál sokkal jobban szeretem, minthogy kitegyem õt az ellésnek, és ennek a több hónapig tartó macerának. Ivartalanítva van, és tudom, hogy a lehetõ legjobbat tettem vele. Neked is ezt javaslom!

A "mini" azt jelenti, hogy fejlõdésben visszamaradt, és/vagy valami genetikai betegsége van. Sokszor -a túltenyésztést okozó szaporítók miatt, ahonnan a tiéd is van- ez idegi betegségekkel, gondokkal is járhat. Ha genetikai betegségrõl beszélünk, tovább öröklõdhet a kicsikbe, de akár ez, akár csak alulfejlett a kutyád, a kölyköket nem valószínû, hogy ki tudná hordani. Õ is, a picik is belepusztulhatnak. Nem hiába zárták ki a standardból és a tenyésztésbõl a normálnál kisebb súlyt és méretet, hisz veszélyes a kutyára. Szóval "mini" nem létezik. De hajrá!
Ez nem a tüzelés miatt van. A kutya így fejezi ki a dominanciáját. Ne engedd neki, szólj rá, óvatosan, de határozottan told el, és parancsolj rá, hogy nem csinálhatja. Nekem van a 4 kilós kutyám, õ is megpróbálkozott ezzel 5 hónapos korában, pedig akkor még nem is volt ivarérett. A párzómozdulat ösztönösen bennük van, kanokban, szukákban egyaránt. Örülök, hogy Te megfogadod a jótanácsokat, hidd el, jót akarunk Neked és a kutyusodnak is. Az ellés megviseli a kutya szervezetét.
Nekem 4 kilós yorkim van, simán kihordott volna egy alomnyi kölyköt, de annál sokkal jobban szeretem, minthogy kitegyem õt az ellésnek, és ennek a több hónapig tartó macerának. Ivartalanítva van, és tudom, hogy a lehetõ legjobbat tettem vele. Neked is ezt javaslom!
Ez dominancia kérdés. A kutyád nem fogad el téged vezetõként, sõt, rangban jóval alacsonyabb helyen állsz a falkában számára. Ezt erõsen tiltani kell és csinálj lehetõleg minél több dominanciai gyakorlatot. Az ivartalanítás nem feltétlenül segít, esetleg kicsit könnyebben kezelhetõ lesz tõle.
Ne pároztasd! Inkább ivartalaníttasd és akkor a tüzeléssel se lesz gond. Amúgy mit csinálnál a kölykökkel? Eladnád? Nincs olyan, hogy mini yorki, az ilyen miniatûr kutyák nem felelnek a fajtastandardnak. Másrészt, amit te csinálnál az szaporítás. Hagyd meg a pároztatást a tenyésztõknek, akik értenek hozzá és nem hozatnak világra egy adag "selejt" kutyust, ráadásul a tenyésztõnél törzskönyvet is kapnak. Szóval inkább ne, a kutyád érdekében is, ne gyötörd a vemhességgel a kicsi testét.
A kutyád egy standard hibával rendelkezik. Tenyésztésbõl kizáró hiba. Ne fedeztesd! Az se biztos, hogy képes lenne kihordani egy almot...
Tudom, hogy nagyon szeretnél kutyababázni, de pont azért zárják ki a tenyésztésbõl a túl pici yorkikat, mert a tapasztalat azt mutatta, hogy a picik sok esetben légcsõszûkülettel, szívbetegséggel, idegi rendellenességgel, epilepsziával vagy nagyon törékeny csontozattal születtek, az élet csupa szenvedés volt nekik. Sok esetben az anya belehalt a szülésbe, vagy elhalt benne egy magzat, ami hullamérgezést okozott, elpusztult a többi pici is a méhben és végül az anyuka is. Ha kiskutyákat szeretnél nevelni, vedd fel a kapcsolatot a legközelebbi menhellyel! Egész almokat dobnak ki, rengeteget segíthetsz, ha pár hétre befogadod õket, gondozod õket, családi környezetben nevelkedhetnek, nem egy rideg ketrecben. A menhely minden költséget állni szokott.
Ezt nem tüzelés miatt csinálja, kutyáknál ez a dominancia kifejezése! Ha ilyet csinál, azonnal szidd le, tedd le a földre, és pár percig ne foglalkozz vele, ne engedd magadhoz. Olvasd el ezt is, igen hasznos: http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. Nagyon jól teszed, hogy ivartalanítod, ezzel jelentõsen csökkented az emlõrák kialakulásának kockázatát is!
Ne fedeztess, inkább ivartalanítsd. A tenyésztésbõl is kizárják az ilyen egyedeket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek én is féltem azért nem merem fedeztetni, de eddig még nem csinált ilyeneket mint a fiu kutyák . Leülök és máris a karomon csüng és mozdulatokat tesz mint a fiu kutyusok. Remélem hamar elmullikez a kis idõ aztán a dokival megbeszélem az ivartalanitást és a költségeit.
14:25-ös vagyok, miért szavaztatok le? :( Mi rosszat írtam? Csak hogy tanuljak már belõle! Azt írtam, amit az utánam írók is, dominancia kifejezése!

Dobermann kutyamat kutyaiskolaba vinnem.2 hely van ami lehetseges: Egyik 1 honap alatt megtanitsa a kutyat a masik meg 3 honapig tanitana. Meganulja a kutya az alapveto dolgokat 1 honap alatt is? Melyikhez vigyem?

Legjobb válasz: Olyan helyre vidd, ahol te tanulsz a kutyával. A gazda nélküli kiképzésnek véleményem szerint nem sok értelme van, hiszen legalább annyira fontos, hogy te megtanuld hogyan bánj a kutyával, mithogy a kutya megtanulja, hogy mit jelent az, hogy ülj.

Olyan helyre vidd, ahol te tanulsz a kutyával. A gazda nélküli kiképzésnek véleményem szerint nem sok értelme van, hiszen legalább annyira fontos, hogy te megtanuld hogyan bánj a kutyával, mithogy a kutya megtanulja, hogy mit jelent az, hogy ülj.
Melyík két kutyaiskoláról van szó?
Figyelj akkor. Lehet kiváló kiképzõ az illetõ, a gond az, hogy neki kiválóan megcsinál majd mindent a kutya, neked meg félig sem fog úgy mûködni. Mindenképpen azt javaslom, hogy keress kutyaiskolát ha tutira nincsen, akkor járj el a kiképzõhöz a kutyával magánórára, másképp fogalmad nem lesz az alapvetõ dolgokról sem. Nem akarok erõszakoskodni de tényleg érdekelne, hogy merre laksz, persze nem utca-házszám szinten:)
ha van naponta 1 órád, te is megtaníthatod rövid idõ alatt a dolgokra... ha kell szívesen adok e-mailbe tanácsokat , amivel otthon lehet tanitani a kutyát...
A kérdező hozzászólása: Maganszemelyek tanitanak a kutyat de mind a ketto mar regota tanit be kutyakat egyszerre tobbet is. Konkret kutyaiskola szerintem nincs is a kornyeken.
A kérdező hozzászólása: Szlovakia, Nagymegyer.

Mennyi ideig van el a kutya a kertben egyedül? Ha van mindene a kertben: kaja, víz, játék, fekhely? Ezért esetleg érdemesebb 2 kutyát tartani?

Legjobb válasz: ha egy kutyával se tudsz foglalkozni, akkor ne vegyél még egyet, sõt... inkább próbálj meg ezzel a mostanival több idõt tölteni, hogy ne unatkozzon, mert ez neki így nagyon nem jó. a kutya meg magát nem úgy fogja szórakoztatni, ahogy te elképzeled, hanem törhet, zúzhat.

ha egy kutyával se tudsz foglalkozni, akkor ne vegyél még egyet, sõt... inkább próbálj meg ezzel a mostanival több idõt tölteni, hogy ne unatkozzon, mert ez neki így nagyon nem jó. a kutya meg magát nem úgy fogja szórakoztatni, ahogy te elképzeled, hanem törhet, zúzhat.
Két kutya jobban elvan egymással, viszont a gazdájuk részérõl kétszer annyi idõt igényelnek. Én azt mondom, hogy jó a kutyának a kertben, de csak annyi ideig, amennyit egy szobakutya a lakásban töltene amíg a gazdája dolgozik, vagyis mikor otthon vagy, a kutya veled van. Másképp az égvilágon semmi értelme kutyát tartani, mert nem azért vesz az ember kutyát, hogy "mindent" biztosítson neki: vagyis kirakja a kaját, vizet, játékot meg a fekhelyt az ólba és ezzel mint aki jólvégezte dolgát le is tudja a felelõs állattartás témáját.
Egy munkanapot kibír, ha utána minõségi idõt tölthet a gazdájával, illetve ha már egész este bent lehet vele.
Neki a gazdi a legfontosabb. Meg sok dologtól függ, pl h ki ugat jobban a kutya vagy a szomszédok. Meg a fekhely ólban van? Elõbb utóbb ráunhat, de meg is szokhatja h kint marad egyedül szegény de az már nem jó
Ha kölyökkortól úgy szoktatod, remekül elvan a kertben. Nekem is kint lakik a kutyám, soha nem volt gondja még vele. sokszor szeret maga lenni, elbóklászik, pihenget, õrzi a portát stb. Persze ha kint vagyok, akkor van hogy velem van, de van hogy elvonul. Az enyém játékot és fekhelyet nem tûri. Egyedül egy sima ólat tûr, abba is nagyritkán megy be. Kaja a legfontosabb az enyémnek, és a napi sétáltatások. Két kutya félig megoldás mert ha úgy van játszanak, de viszont kettõt kell fárasztani, etetni, és oltani is, szóval anyagilag is dupla
A kérdező hozzászólása: 1. Még nincs kutyám. 2. Én nem vagyok olyan hogy elõbb cselekszek azután gondolkodok. És persze foglalkoznék vele. Egy csomó mindenre tanítanám, kutyasuliba nem biztos hogy vinném, és ha otthon vagyok akkor foglalkoznék vele. Amit egyedül ki kéne bírnia az olyan 8 óra. Két kutyával nem biztos hogy bírnám. Ezért tettem fel a kérdést.
Ketten jobban elvannak, a komondort tudnám ajánlani, nem igényli annyira az ember közelségét.

Szerintetek rühes a kutyám? Az ügyeletes állatorvos szerint rühes a kutyám, amit én kicsit furcsállok. Az udvaron van 2 db. felnőtt kutya, és 6 db.8 hetes kölyök.

Az összes kutyából csak az anyakutyának hullik a sz?re, illetve közepes mértékben vakaródzik, így néhol már ki is sebesedett neki. A kölykök születésekor jelentkezett a sz?rhullás, de akkor egyáltalán nem vakaródzott. Amit még tudni kell, a kölykök megérkezése óta folyamatosan csirkehúst kap, addig csak hébe-hóba kapott húst. Szerintetek létezik, hogy rühes lenne, de a kölykeit, és a másik kutyát nem fert?zi meg?

Legjobb válasz: Vidd el másik dokihoz! Szerintem nem rüh, hanem hormonális szõrhullás, vagy csirkeallergia. A rüh fertõzõ, akkor a többieken is jelentkeznének ezek a tünetek, nemcsak ezen az egy kutyán.

Vidd el másik dokihoz! Szerintem nem rüh, hanem hormonális szõrhullás, vagy csirkeallergia. A rüh fertõzõ, akkor a többieken is jelentkeznének ezek a tünetek, nemcsak ezen az egy kutyán.
Valószinûleg a vemhesség, és az ellés következtében legyengült az immunrendszere, és igen, lehet rüh. Kéne nála egy bõrkaparékvizsgálat, mert akár gomba is lehet. idõ kérdése, hogy mikor jön ki a többieken. A kiskutyákat ugye még védi az anyatej.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn mindenképp viszem egy normális orvoshoz, de hétvégén nem lehet nálunk olyat találni. Az igaz, hogy a kicsik anyatejen vannak, de a kan kutya viszont nincs, és õ is tünetmentes.
minek szaporítasz? áruld el?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!