Találatok a következő kifejezésre: Van 2 kutyink, (180 db)

Van 2 kutyám 1 szuka 1 kan . Az mennyire baj ha a 2 kutya neve nagyon hasonlo csak mássalhangzó különbség van? De hanglejtésre annyira már nem

Legjobb válasz: Mitõl lenne baj?:D Amugy szerintem a kutyák nem értik a szavakat csak a hangzását érzékelik, pl.egyik ismerõsöm kutyája Vince volt, de a Pince és Ince szavakra is odajött:D

Mitõl lenne baj?:D Amugy szerintem a kutyák nem értik a szavakat csak a hangzását érzékelik, pl.egyik ismerõsöm kutyája Vince volt, de a Pince és Ince szavakra is odajött:D
Egyátalán nem baj. Az én kutyáim nevük is hasonló. leirnád a nevüket kérlek? :)
Maximum mindketten odamennek egy névre. De a kutyák a hanglejtést figyelik, szóval szerintem nem elõnyös.
Nekem is két kutyám van , van neve mind a kettõnek de elég csak az egyiket hívni jön mind a kettõ.Hallgatnak mind a két névre, még akkor is ha véletlen külön sétáltatom õket. Nincs baj ezzel a hanglejtést érzékelik , meg a hangodra reagálnak.Nem a nevére.
Ha több kutyád van, amúgy is az szokott lenni, hogy hívod az egyiket, és jön a másik is. Ez néha jól tud jönni, hogy úgymond húzzák egymást. :) Max akkor lehet gond a hasonló név, ha egyszerre tanítod õket és külön szólsz nekik valamiért. Azért próbálj artikulálni szépen, és akkor hátha nem keverik össze egymás nevét. :D

Van 2 kutyám, az eggyik egy Staffordsihere terierr. Szeretném pároztatni de nem tudom hogy lehet e más fajta kutyával nem csak Staffordshire terrirel?

Legjobb válasz: minek akarod pároztatni??? és mi értelme lenne ha keverék kutyák lennének??? törzskönyves a kutyád??? NE SZAPORÍTS ,ELÉG SOK KUTYA VAN A MENHELYEKEN!!!!

minek akarod pároztatni??? és mi értelme lenne ha keverék kutyák lennének??? törzskönyves a kutyád??? NE SZAPORÍTS , ELÉG SOK KUTYA VAN A MENHELYEKEN!!!!
Melyik kennelbõl vetted?
Gyorsan menj el az állatorvoshoz és kérj egy vasektomiát. Ez elõfeltétel. Utána azzal párosodik, akivel akar.
A kutyák tökéletesen teljes életet tudnak úgy élni, hogy soha nem párzanak és soha nincsenek kölykeik. Nem igénylik, amirõl nem tudnak, és a pároztatás ráadásul egy csomó viselkedési problémát is okozhat. A szülés meg elég kockázatos. Ne pároztasd. Mit tudnál kezdeni egy fészekalja keverékkel? Még a profi tenyésztõknek is gond eladni a törzskönyvezett, gondosan nevelt kiskutyákat, nem pedig a keverékeket. Próbáltál már kiskutyának gazdát találni? Míg 3-4 hetes és cuki, egy csomó jelentkezõ van rá, amikor aztán eladósorba kerül, hirtelen mind eltûnnek. A menhelyeket meg kár tömni. Szerintem te sem szeretnéd, ha a 2-3 hónapos, aranyos kis csöppségeket be kéne vinni a menhelyre...
A sihere terierreket egyáltalán nem lehet pároztatni, uniós szabály :( Sürgõsen vidd el állatorvoshoz ivartalanítani.
Nem lehet. Belepusztul az anya, és az apa is egy életre megnyomorodik, retartdált lesz és leesnek a fülei. Akkor is, ha fajtájabelivel pároztatod törzskönyv és szaktudás nélkül. Ezt vésd jól az eszedbe, és nem lesz gond.
Ha téged megnyugtat a tudat, hogy annyi kutya hal meg menhelyen mint amennyit leelletsz, akkor sem ajánlom hogy csináld , mert eléggé elítélendõ dolog, biztos nem fogják jó szemmel nézni ezt az ötleted mások sem. Inkább ivartalanítsd a kutyádat, ez akár az életét igy meghosszabbíthatja és sok más elõnye is van! Ha pedig csak azért szeretnéd pároztatni, hogy legyen egy cuki kis kölyökkutyád, akkor nézz körül menhelyeken.
Még a fajtáját sem tudod leírni a kutyádnak.
Ekkora hülyeséget! Lehet pároztatni, de minek? Nem sínylõdik még elég korcs a menhelyeken? Nem a te dolgod a 'pároztatás', hanem a tenyésztõé, aki törzskönyves, díjnyertes kutyákat szaporít. Tegyél le errõl a marhaságról, kérlek.
azért csesztetünk, mert butaságokat írsz... a kutyákat nem szokás csak azért pároztatni, mert vannak. a kutyatenyésztés hatalmas felelõsséggel jár, így egy olyan kutyát pároztatni, akinek semmit nem tudsz a felmenõirõl, már alapból óriási felelõtlenség.
Egyik szavaddal ütöd a másikat. Hol törzskönyves, hol találtátok, aztán kutyákat akarsz gyártani meg nem is.... Ez eléggé Mátyás királyos.
A kérdező hozzászólása: Már megbocsássatok de......áhh mindeggy:PPPPP
Persze, hogy mindegy, úgyis szaporítani fogod a menhelytöltelékeket, hiába próbálunk észt adni.
A kérdező hozzászólása: NEM ADOM BE MENHELYRE MEGTARTOM ÕKET ÉS KÉSZ HANEM TETSZIK EZ VAN KÜLÖNBEN MEG APUKÁM FOGJA ÕKET PÁROZTATNI ...... -.-"
Nyakon verném apádat is.
Marha intelligens család vagytok. Ha nem magyarországon élnétek, akkor apukád ezért vonulhatna a sittre.
A kérdező hozzászólása: Én meg téged vernélek nyakon amúgy igen is intelligens a csládom nem olyan félkegyelmû mint 1-ké......-_-
A kérdező hozzászólása: nem azért elletük a kutyát és nem is mi elletük hanem egy másik kutya bejött a kertünkbe és megtörtén eggyi miért mindig engem csesztettek!!!???
Remek. Tudod, hány kutyát vihettek volna haza menhelyekrõl, akik talán életük végéig pár négyzetméteren fognak élni igazi gazda nélkül? Elõlük vetted el a helyet a feleslegesen megszületett kutyáiddal. Most ne tedd. Akik kutyát akarnak, fognak találni, többet is, mint kellene. Önzõ dolog csak azért leelletni a kutyát, mert cukik a kölykök.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a kommenteket amúgy ien törzskönyveztetve van
A kérdező hozzászólása: Az apukám találta kidobva a hóban elszoritott farokkal 1, 5 éve.
Megkérdezhetem, miért szeretnéd pároztatni?
aha, és törzskönyvestõl dobták a hóba... a kidobott állatokat annyira se szabad pároztatni. örüljetek egymásnak, és hogy életben van, és hogy ez még sokáig így is maradjon, ivartalanítsátok minél hamarabb.
Jó nagy hó lehetett, hogy még a törzskönyve is melléhullott.
Édesem, az oltási könyv nem ugyanaz, mint a törzskönyv... Kérlek ne szaporítsd, annyi szerencsétlen nyomorult kutya tengõdik már mindenhol, nem fogtok tudni mit kezdeni a kölykökkel, aztán õk is mennek menhelyre.
A kérdező hozzászólása: Apukám találta a hóban kidobva 1, 5 éve elszoritott farokkal.:(((( de azóta sokkal szebb lett!!!
A kérdező hozzászólása: DE TUDUNK VELÜK MIT KEZDENI MERT A MÁSIK KUTYÁNKNAK IS VOLTAK KÖLYKEI EGY NEM OLYAN FAJTAQ KUYÁTÓL ÉS NAGYONIS SZÉPEK LETTEK MEG ELISLETTEK VIVE APUKÁM ISMERÕSEI ELVITTÉK ÕKET MAGUKHOZ!!!!!!
te nagyon hülye vagy megérdemelnéd hogy apád téged is fedezzen valamelyik csövessel......elég szégyenletes hogy mielõtt megszülettél apádék nem tudták mi az az óvszer

Van 2 kutyám, egy tacskó, és egy vizsla-beagle keverék, akik minden este elszöknek otthonról. Nagy kertes házban lakok, óriási udvarral, de a 2 kutya szétszedi a kerítést, és elmennek, de nem értem miért?

Nyugalmas helyük van, rendesen kapnak enni, foglalkozva van velük, de akkor is elszöknek, akármivel próbálkozok. Mit tegyek?Már mindent próbáltam,de ha nem sikerül valamit csinálni velük,akkor el kell altatni õket,mert más emberekre (idegenekre) veszélyesek,és nem akarom,hogy az életüket láncon kelljen tölteniük,vagy hogy megtámadjanak valakit. Az az érdekes,hogy viszont a szomszéd kutyája szinte mindíg egy fél méteres láncra van kötve,van hogy napokig nem kap enni,és ha nagy ritkán elengedik pár percre,akkor se szökik el,és nem is támad,ezt a szomszédot állatkínzásért már feljelentették,de semmit nem csináltak vele.Minket is fel akarnak,hogy a kutya az útcán van....

Legjobb válasz: Zárd be magad pár évre a wcbe tv, telefon, ismerõsök, internet, könyv, MINDEN nélkül, és megtudod. A kutyáknak meg keressetek másik gazdát,aki megneveli, és megfelelõen tartja õket.

Zárd be magad pár évre a wcbe tv, telefon, ismerõsök, internet, könyv, MINDEN nélkül, és megtudod. A kutyáknak meg keressetek másik gazdát, aki megneveli, és megfelelõen tartja õket.
Ó Istenem, hogy a géped köré szerelt volna valaki villanypásztort, te szerencsétlen... Legalább nem lennének nyilvánosak a baromságaid.
A megoldás szakszerûen fölszerelt erõs villanypásztor a kerítésre belülrõl, nyugi megszûnik a tekergés.
Szoktad õket sétáltatni?
az állatorvosnak nem ez a dolga. Õ ahoz ért, hogy egézséges legyen az állat. A nevelése rád és a kutyakiképzõre tartozik.
Nem. Egyrészt az állatorvos az állatok EGÉSZSÉGÉHEZ ért, másrészt a kutyáknak azon kívül, hogy szar gazdát fogtak ki, semmiféle bajuk nincs. Két lehetõséged van: a) Megpróbálsz te fejlõdni - ha már FELELÕSSÉGET vállaltál két ÉLÕLÉNYért -, ehhez felkeresel egy megfelelõ kutyaiskolát, vagy házhoz járó kiképzõt hívsz. b) Keresel nekik egy normális gazdát.
A kérdező hozzászólása: mivel õ a szakember, tudnia kéne tanácsot adnia....
Miért akarnak emberre támadni, miért nem szocializáltad õket soha. Se a tacskó, se a vizsla beagle keverék nem olyan, hogy csak úgy emberre támadjon. Keress nekik egy olyan gazdit akit megérdemelnek és nem lesz gond velük.
Állatorvos? Az mégis mit tudna segíteni?
Meg kell nevelni!!! Kutyaiskola, házhoz hívott tréner stb. Megoldás van, csak nem a csodára kell várni, hanem tenni is érte.
A kérdező hozzászólása: Elõször is:kulturált módon is lehet írni, elvégre azért vagyunk emberek.Hogy vigyek ki olyan kutyát, aki mindenkit meg akar támadni?Kértünk segítséget állatorvostol, de ô se tudott mit csinálni.A villanypásztoros meg remélem nem gondolta komolyan......
Minden napos séta a dolog megoldása.Mind a kettõ kutyád vadászkutya és vadászkutya keverékek, baromira unatkoznak, ezért szöknek.Ezeknek rengeteg séta és még több agyi lefárasztás kell.
De neked mi a szarnak kutya? Ne elaltasd õket, hanem add valaki másnak te fogyatékos. Még egyszer megkérdezem, minek neked kutya?
ha sétáltatnád õket, akkor nem akarnának elszökni!
Nekem tacsi-foxi keverékem van, ugyanaz a problémám volt mint neked, de megoldottam és azóta egy tündéri barátságos, nem szökõs kutyám van, akit a világ összes pénzéért nem adnék senkinek. Vadászkutyáid vannak, sok mozgás kell nekik..sõt rengeteg. (az enyém nyáron 2 órát úszott egyhuzamba és meg se kottyant neki, utána még haza sétáltunk, és nem volt fáradt). Ha sétálni viszed õket tegyél rájuk szájkosarat, így nm tudnak más kutyát bántani, viszont az ismerkedésben nm gátolja õket. A lényeg az hogy minden nap vidd el õket sétálni, folyamatosan szoktasd mind emberekhez mind állatokhoz. A villanypásztor nem is olyan rossz ötlet mint hinnéd, sok szakember is javasolja...az alapelve gyszrû, mivel az áram megcsípi a kutyát mikor ki akar menni, vagy szét akarja szedni a kerítést, egy idõ után megtanulja, hogy ha folytatja amit akar (elszökni) büntetést kap azonnal, így elõbb utóbb felhagy vele. ezek a kutyák általában nagyon okosak, hamar megtanulják a leckét, és utána nem lesz szükség a villanypásztorra. A szomszéd kutyája meg azért nm szökik el, mert talán örül hogy még él. Viszont ezt az altatás dolgot nagyon gondold át, ha nem bírsz velük, keress nekik gazdit. Csak azért elvennéd az életüket mert nem értesz úgy hozzájuk ahogy kén? :( egy családtaggal nem tesz ilyet az ember. Szoval kezelhetetlen kutya nincs, sem reménytelen..mindig mindenre van megoldás. Tanulj, kérdezz tényleges szakembereket, vagy csak hozzá értõ embereket a kutyáidról, és megtalálod a megoldást. De ne az állatorvoshoz menny nevelési kérdésekben, keress fel egy kutyaiskolát, vagy menj be egy menhelyre és ott kérdezz meg valakit, biztos tud ajánlani egy szakembert.

Hazban lakom, van 2 kutyam, mit tehetnek, hogy ne piszkoljanak mindenhova? Es mut tehetnek az ellen, hogy ne assanak fel minden?

Az egesz udvar olyan toluk mint a csatater...valami hazi praktika vagy valami? Hallottam klormeszrol, de nem vallt be.mas?

Legjobb válasz: sétáltatni kéne õket, minden nap legalább 1-2 órát nem kell ide semmi házipatika, az unatkozó kutyák ellen mit sem ér, max õk is meszesek lesznek

sétáltatni kéne õket, minden nap legalább 1-2 órát nem kell ide semmi házipatika, az unatkozó kutyák ellen mit sem ér, max õk is meszesek lesznek
Csépelhetjük itt az szánkat, úgy sem fogod érteni a lényeget! Ha eldöntötted, hogy kutya téren mûvelõdni kéne, akkor szólj és ajánlunk könyveket.
más ötlet?? minek ! tök gyökérként viselkedsz :) a kutya nem dönt ! az ember dönt. hideg van ?? hol ??? mert a hideg mínusz 10 foktól indul, a kutyák pedig imádják a 0 fok körüli hõmérsékletet. rendszeres séta, ( hogy beinduljon a bélmûködés !) , homokkal felszort terület az udvaron , séta elõtt kutya odavisz, pisi- jutalmazás, dícséret, stb, és így tovább. bár szerintem te ehhez lusta vagy. inkább szedd a kakit mindenhonnan. neked ez a sorsod.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Más ötlet? Szólj rá a dogra, hogy "figyelj már, ne tanítsd a rosszra a másikat", aztán majd magától megoldódik minden... Azt hiszem mindenki elég kimerítõen leírta mit kell tenned. "probaltam tanitani de sikertelen..." Milyen módszerrel tanítottad? Milyen könyvet olvastál el a kutyák tanításával kapcsolatban? Mivel motiváltad a tanítás során? "jon a hideg es ki se jonnek a melegbol" Inkább csak TE nem akarsz kimozdulni a meleg szobából... A kutyának szükségük van a sétára, új ingerekre, játékra és szaladgálásra a szabadban. Te se éreznéd jól magad, ha életed végéig egy kertben kéne élned. A kutyák sokkal jobban bírják a hideget is, ha meg mozognak is közben, akkor fõleg. "a 7 eves cocokeremetis tanitja a rosszra" Miért nem neveled akkor meg a kicsit? Miért hagyod neki, hogy rosszalkodjon?
A kérdező hozzászólása: Amig egy kutyam volt semmi gond nem volt. Vettem egy nemet dogot 2 honapja, most 5 honapos .probaltam tanitani de sikertelen...setaltatni meg nem tudom minden nap, es jon a hideg es ki se jonnek a melegbol ugyhogy az esett...es a helyzet aznh a 7 eves cocokeremetis tanitja a rosszra...mas otletek?
A klórmész azt felejtsd el!!! Le kéne õket mozgatni napi szinten rendesen! Unatkozó kutya persze, hogy felássa a kertet. Az, hogy nem csak egy helyre kakil, az szinte természetes. A kutya ilyen, ezt remélem azelõtt is tudta mielõtt megvetted!
Nem minden kutya teszi meg, hogy egy helyre piszkol. Tanítani akkor lehet, amikor odakerült. Az ásás unatkozás miatt van elsõsorban. Bár, vannak fajták, amelyek sokkal intenzívebben ásnak. Hiába van két kutyád, nem fogják egymást szórakoztatni. Gödör ellen talán próbáld ki, hogy kutyakakit teszel a gödörbe.
Érdekes, hogy azt írod " ne piszkoljanak mindenhova" A mi tacskónk kiválasztotta magán az udvar legtávolabbi részét a vén-diófa alatt, és még (mint aki szemérmes) hátat is fordított nekünk, ha a dolgát végezte. Talán amikor összeszeded a széthagyott piszkot, és úgy viszed egy általad megfelelõ helyre, hogy a kutyákat is viszed magaddal, megmutatod nekik, hogy annak ott a helye, ... okosak ezek, elõbb-utóbb megértik, mit akarsz nekik mondani!
A klórmész az egy nagyon durván maró szer, ahova leteszed ott egy ideig az életnek semmilyen formája nem jelentkezik, nem véletlen, hogy tömegsírokba a hullákra szokták önteni. Felásás ellen mozgatás a megoldás, meg a foglalkozás. 1-1 kedvenc hûsölõ gödröt meghagyhatsz, de alapvetõen annyit kell mozgatni a kutyát, hogyha hazaér akkor a pihenésen kívül ne nagyon érdekelje más. A sok séta a kertben ürítés gondját is megoldja. Ha ez nem tetszik marad a porcelán kutya verzió. Dekoratív, nem ás, nem piszkol csak idõnként le kell porolni.
Milyen házban laksz ? Kõházban ? Mert a gabièk a kõházban laktak ott bujtatták a joskagyereket de mègis lement a vècès joskához aki nem mellesleg transz-szexuális . A kutyakkal is hasonlo gond lehet , ha kõházban laksz onnan nem fognak kimenni mert itt bujtatod õket ez az igazság , de amugy is ezt mar mondtam neked . Le kell szorni klor mèsszel a küszöböt ès az kiûzi az ártó szellemeket ami miatt a kutyákba nyugtalanság van. El akarnak menekülni ezèr ásnak de mivel alul vasbetont raktunk le nálatok igy nem tudnak ezer mindenhol ásnak mert fèlnek benn a szellemektõl. Ez az igazság

Mit tehetek sajnos az udvarunkat el lepték a bolhák van 2 kutya 4 macska ök is és az udvar is tele van bolhával mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Elsõ körben mindenkinek neostomosanos fürdõ, aztán az egész kertnek is egy neostomosanos "fürdõ", végül pedig a macskákra bolhanyakörv, a kutyákra pedig spot-on.

Elsõ körben mindenkinek neostomosanos fürdõ, aztán az egész kertnek is egy neostomosanos "fürdõ", végül pedig a macskákra bolhanyakörv, a kutyákra pedig spot-on.
állatpatikákban lehet kapni olyan szert amivel le kell permetezni az udvart és kipusztulnak....
A bolha olyan élõsködõ, ami többnyire a gazdatesten tartózkodik, szóval az udvar nem annyira lehet vele tele, inkább csak azok a területek a petéikkel, ahol az állatok gyakran fekszenek. Neostomosanos fürdetés jó ötlet, és érdemes nagyon alaposan kitakarítani, kimosni, és neostomosannal lefújni mindent, ahol az állatok gyakran fekszenek. Utána megelõzésre nyakörv, vagy spot on.
Én mostmár a Neostomosan helyett az Insecticide 2000-re esküszök. Eddig én is Neostomosant használtam, de ez ezerszer jobb. Szagtalan, nem hagy foltot, emberre is lehet fújni, bútorra, bármire (melegvérûekre nem káros), a szemed láttára hal meg a bolha.

El kell költöznöm albérletbe és van 2 kutyám és velük nöttem föl nagyon szeretem öket de nem tudom magammal vinni öket me nem lesz udvar (házba nem lehet) mit tegyek?

nagyon nagyon szeretem öket tényleg és ez nekem nagyon fáj hogy ha el kell válnom tölük valami megoldás kéne erre könyörgöm segitsetek!! :(:(

Legjobb válasz: Feltételezem eddig a szüleiddel laktál. Szerintem amíg nem találsz olyan albérletet, ahova lehet kutyát vinni, addig maradjanak a szüleidnél. Mást nem nagyon tudsz tenni.

Feltételezem eddig a szüleiddel laktál. Szerintem amíg nem találsz olyan albérletet, ahova lehet kutyát vinni, addig maradjanak a szüleidnél. Mást nem nagyon tudsz tenni.
Ha a fõbérlõ megengedi, a kutyák képesek ellenni egy lakásban. 3 séta, amibõl legalább egy lefárasztás, hétvégén meg közös program..
keress olyan albérletet, ahol engednek kutyát nehéz, de nem lehetetlen
A kérdező hozzászólása: sajnos családi gondjaim vannak és 16 éves vagyok ugyhogy nem nagyon tudok én erröl dönteni és nincsudvaros albérlet
18 éves korodig a szüleidnek kutya kötelességük gondoskodni rólad. Egyébként is még tankötelezett vagy, éjszakai munkát sem vállalhatsz, hogy akarod eltartani magad? És a két kutyát? Rokonokhoz nem tudsz menni?

Van 2 kutyam . Anya fia. Es eszrevettem hogy az anyanak osszevan ragadva a cicijenel a szore megnyomkodtam neki es valami feher folyadek jott belole /gondolom anyatej/ ez most azt jelenti hogy vemhes lesz?

Legjobb válasz: Az anya szoptatja a kölykét. Mivel nem írtad le, hogy mennyi idõs a fiú kutya... Egyébként ha ivarérett, akkor bármi lehetséges. Egy ivartalanítást ajánlanék a szukának.

Az anya szoptatja a kölykét. Mivel nem írtad le, hogy mennyi idõs a fiú kutya... Egyébként ha ivarérett, akkor bármi lehetséges. Egy ivartalanítást ajánlanék a szukának.
Ja igen nem mindegy milyen idõs a fiú.
nálam nem lett ivartalanítva a a szuka, de lett egy fia, együtt voltak tartva és sose párosodtak, egyik sem volt ivartalanítva
Gratulálok az ivartalanításhoz.
Álvemhes!

Az udvaron tarthatunk mókust, ha van 2 kutya? Egy idő után megszokják?

Legjobb válasz: Ha, csíkos mókusról van szó, akkor õk nagyon könnyen megfáznak..

Ha, csíkos mókusról van szó, akkor õk nagyon könnyen megfáznak..
Lehet hogy megszokják, de amíg nem hangos napjaid lesznek.
Igen, ha olyan helyen vannak ahol a kutya nem tud beléjük kapni a ketrecen keresztül.Legyen duplán elkerítve.De télen hol szeretnéd õket tartani?
A kérdező hozzászólása: Garázsban megférnek. :)

Van 2 kutyám de igazábol csak az egyikkel van bajom folyamatosan január 1-e óta este amikor már nem is tüzijátékoznak ki nyitja a hátsó ajtót és bejön hogyan szoktassam le?

Legjobb válasz: szerintem keress a környéken egy kutyaiskolát,ott biztos tudnak segíteni,akár engedelmességi tanfolyamra is járhatsz vele.

szerintem keress a környéken egy kutyaiskolát, ott biztos tudnak segíteni, akár engedelmességi tanfolyamra is járhatsz vele.
de akár vehetsz is egy klikkelõt, valami jutalomfalatot, és amikor nem nyitja ki az ajtót, jutalmazod.ebbõl arra fog következtetni hogy jó dolog, ha kint marad, mert jutalmazod (:
A kérdező hozzászólása: hát az a gond hogy a közelben nem igen van kutya iskola csak hát ugye annyira fél hogy bejön viszont a hátsó ajtó a mosokonyhára nyilik tovább nem mer bejönni a másik baj az hogy ott van másik rosszcsontabb kutyám aki meg az ottlévõ cipõimet szétrágja
ZÁRD BE AZ AJTÓT!
A kérdező hozzászólása: akk meg kb.tökre meg utál meg hát hha meg vkii pl.apa aki járkál ki be akkkor kizárjam vagy mi?
Gondolom a sötétedést összekapcsolta a durrogtatástól. Vidd el sétálni, amikor még világos van és szürkületben, sötétben érjetek vissza. Játszatok nagyot, futkorásszatok. Ha hazaértetek, ne nyugtatgasd, légy közömbös. Séta után kapjon enni. ezt folytasd 1-2 hétig és légy folyamatosan nyugodt és határozott, ne hagyd, hogy a fejedre nõjjön. Az enyém is retteg a tûzijátéktól, szilveszterben bennt voltak, holott a kicsi ki-be rohangált, mert melege volt. Ha hisztizik és kaparja az ajtót ronts ki és mély hangon -Rossz kutya- vagy -Fejezd be- .. stb.
A kérdező hozzászólása: megpróbálom de nincs idõm minden nap kivinni pont olyankor de majd valamikor megpróbálom köszi

Ahol lakok van 2 kutya egy németjuhász keverék kan és egy utcagyőztes ami szintén kankutya az lenne a gondunk hogy álandoan összekapnak, el akartuk vinni kutyasuliba de nem száll be az autoba igy semmi esély nincs rá hogy hogyan lehetne elvinni?

Legjobb válasz: Esetleg gyalog nem megközelíthetõ a hely? Vagy tömegközlekedéssel? Nagymuter kutyáját sosem lehetett betenni az autóba, de a bkv-t és a máv-ot imádta.

Esetleg gyalog nem megközelíthetõ a hely? Vagy tömegközlekedéssel? Nagymuter kutyáját sosem lehetett betenni az autóba, de a bkv-t és a máv-ot imádta.
Esetleg úgy, h beteszitek az autóba?
Kit tart gazdájának? Ha az beszáll a kocsiba, ahol a kutyát utaztatnátok és ott csinál valamit, ami felkelti a kutya érdeklõdését? Mondjuk eszik, vagy szórakozik a kutya kedvenc játékával. Akkor se száll be utána? Ha nem, akkor marad a gyalog vagy szájkosárral a tömegközlekedési eszköz valamelyike. Vagy ha sehogyan nem tudjátok megoldani, akkor menj el kutya nélkül, mond el mi a helyzet. Hátha így is tudnak segíteni. Ha más nem tanácsokat adni te otthon hogyan tudnád nevelni, tanítani. Amúgy az ivartalaníttatásuk is sokat segíthet. Na persze attól még rendre kell nevelni, tanítani.
Meg kell próbálni becsalni valahogy. Tudom, az enyémmel is gyalog kell doktorhoz is járni, mert beszállni beszáll, csak kiszállásnál annyira birtokolja a kocsit, hogy nem lehet kivenni belõle. Nagy moszkvai õrkutya, ezért nem egyszerû vele bánni. Gyalog a legjobb, vagy busszal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!