Találatok a következő kifejezésre: Van 2 két (438 db)

3 hetes kislányom nagyon nehezen alszik el van, hogy két szopi között 2-3 óra csak hiszti van? Hogyan altathatnám el?

Este szintén néha 11-ig sem alszik pedig 8-kor van szopi. Eddig elaludt utána, most újra eteni kell és utána talán elszenderedik 2 2:30-ig. Nappal ugyanez a helyzet, csak az ölemben akar lenni ott elalszik, de ha a kiságy közelébe érünk azonnal kicsippan. Éjszaka annak ellenére, hogy nagyon nem akartuk köztünk alszik, de még néha így is megy a m?sor. Mit csináljak? Vagy még túl pici? EZ ÍGY NAGYON FÁRASZTÓ!

Legjobb válasz: Három hetes baba még bõven igényelheti a háromóránkénti szopit, és vígan elnézelõdik két etetés között 2-3 órát, fõleg este, mert még összekeveri a nappalt az éjszakával. Így már nem is tûnik soknak, ha este 8-kor szopizik, és 11-kor ismét, és ha ezután kibírja 2-2.30-ig, akkor is nagyjából 3 óra telik el két etetés között. Lehet az is, hogy csak cicizni szeretne,"cumizni rajta", mert megnyugtatja, azért õ még picike és nagyon igényli a bõrkontaktust. Plusz most, hogy pár hete meleg van még éjjel is, valószínûleg több folyadékra van szüksége és ezért is kérheti gyakrabban magát mellre. Ez így természetes. Kitartás, a babák többsége 2-3 hónapos korára átalussza az éjszakát(na jó, azt hívják így, amikor este 11-12-tõl reggel 6-7-ig alszanak :) )! Boldog babázást!

Három hetes baba még bõven igényelheti a háromóránkénti szopit, és vígan elnézelõdik két etetés között 2-3 órát, fõleg este, mert még összekeveri a nappalt az éjszakával. Így már nem is tûnik soknak, ha este 8-kor szopizik, és 11-kor ismét, és ha ezután kibírja 2-2.30-ig, akkor is nagyjából 3 óra telik el két etetés között. Lehet az is, hogy csak cicizni szeretne, "cumizni rajta", mert megnyugtatja, azért õ még picike és nagyon igényli a bõrkontaktust. Plusz most, hogy pár hete meleg van még éjjel is, valószínûleg több folyadékra van szüksége és ezért is kérheti gyakrabban magát mellre. Ez így természetes. Kitartás, a babák többsége 2-3 hónapos korára átalussza az éjszakát(na jó, azt hívják így, amikor este 11-12-tõl reggel 6-7-ig alszanak :) )! Boldog babázást!

Ha 20 éves vagyok és két oldalt van 2-2 fogam összetorlódva, akkor kb mennyi ideig tarthat a fogszabályozásom?

Mennyi ideig kéne kb. hordanom az állandót? 1-2 év?

Legjobb válasz: Ezt így látatlanban még egy fogorvos sem tudná megmondani, nemhogy mi, laikusok. Az egy dolog, hogy 2-2 fogad össze van csúszva, de ezenkívül nagyon sok minden számít, pl. hogy milyen a harapásod, milyen a két fogsorod viszonya egymáshoz, mekkora a fogíved, stb. A dokik is csak mintavétel és kétféle röntgen (ponoráma és tele) kiértékelése után tudnak valamit is mondani. De az átlag kezelési idõ nagyjából 1,5-2 év. Menj el egy fogszabályozó orvoshoz konzultációra, az elsõ alkalom sok helyen ingyenes, és legalább felvázolja a lehetõségeidet.

Ezt így látatlanban még egy fogorvos sem tudná megmondani, nemhogy mi, laikusok. Az egy dolog, hogy 2-2 fogad össze van csúszva, de ezenkívül nagyon sok minden számít, pl. hogy milyen a harapásod, milyen a két fogsorod viszonya egymáshoz, mekkora a fogíved, stb. A dokik is csak mintavétel és kétféle röntgen (ponoráma és tele) kiértékelése után tudnak valamit is mondani. De az átlag kezelési idõ nagyjából 1, 5-2 év. Menj el egy fogszabályozó orvoshoz konzultációra, az elsõ alkalom sok helyen ingyenes, és legalább felvázolja a lehetõségeidet.

15 éves vagyok! Két oldaltfel van nyírva a hajam teljesen így csak középen van fekete mellig érõ hajam. Van 2-2 csípõ piercingem, egy septum, egy ínyfake piercingem és egy nyelvpiercingem és az ajkam alján 1-1piercing. Szerintetek ez vissza taszító?

Legjobb válasz: Most mit mondjak? A hajadat szerintem,ha megnõ, ne vágasd le, legyen szép, egyenletes hajad. A piercing talán kicsit sok, egy kettõt kivehetnél. Ha így teszel,szép leszel:)

Most mit mondjak? A hajadat szerintem, ha megnõ, ne vágasd le, legyen szép, egyenletes hajad. A piercing talán kicsit sok, egy kettõt kivehetnél. Ha így teszel, szép leszel:)
Akkor ezek szerint saját szüleid is csak annyit érnek?
A kérdező hozzászólása: :D Na ez is a butaságodat mutatja már bocsánat.A kinézet nem függ össze a viselkedéssel.Például én normálisan viselkedem, az már más dolog, hogy az emberek külsõ alapján megbélyegeznek.Úgy gondolom, hogy azok az emberek annyit is érnek :, )
"Hétvégenként punk vagyok, Patkány Joe-nak hívjatok, de hétfõtõl péntekig Kovács Józsika névre hallgatok..."
hát igen szerintem vissza taszító, én nem kezdenék ilyen emberrel. Ehhez most elképzeltem azt a viselkedést ami az ilyen emberekhez társul. Ez az én véleményem, (meg a tanároké, meg az emberek nagy részének) de majd biztos megtalálod magadnak a hozzád hasonló embereket
A kérdező hozzászólása: Félre írtam bocs.Ki mondta, hogy szalonba szurattam? Mindent piercingemet én csináltam, kivéve a nyelvemet azt egyik ismerõsöm csinálta.
A kérdező hozzászólása: Erre mit mondjak ? :D Azzal aztán sokat érnél :, )
Erre mit mondjak? Ha az én gyerekem volnál pár pofonnal észhez térítenélek.
A kérdező hozzászólása: Pár khm lány beszólt ezek miatt.Viszont én ezekkel érzem teljesnek magam. A szüleim a hajamról sem tudnak xd Mindig két felé fésülöm.A piercigjeim javarészét sem tudják mert kiveszem mikor megyek haza a kollégiumból.
Ne hallgass másokra, nem vagy vissza taszító, csak irigyek arra, hogy van stílusod;)

Van 2 TP-link-es routerem, mind a 2 wifis és lan-os is, össze szeretném õket kötni kábellel hogy wifin osszanak netet, de hiba van, mit kellene csinálni? Többi lent

Nézegettem már interneten hogy hogyan kellene , de a következõ a probléma :

Legjobb válasz: 1. router: WAN-modem LAN1-2.router dhcp-be router ip-192.168.0.1 ssid-(hálózatod neve) csatorna-(keress egy szabad csatornát) jelszó(válassz megfelelõ erõsségû jelszót, wpa2-aes) 2.router: 1. router kábelét bedugod a lan1-be (semmiképp se a wanba!!) dhcp-ki router ip-192.168.0.2 ssid (megegyezõ) jelszó(megegyezõ) csatorna-(az elsõtõl eltérõ)

1. router: WAN-modem LAN1-2.router dhcp-be router ip-192.168.0.1 ssid-(hálózatod neve) csatorna-(keress egy szabad csatornát) jelszó(válassz megfelelõ erõsségû jelszót, wpa2-aes) 2.router: 1. router kábelét bedugod a lan1-be (semmiképp se a wanba!!) dhcp-ki router ip-192.168.0.2 ssid (megegyezõ) jelszó(megegyezõ) csatorna-(az elsõtõl eltérõ)

Mekkora lakásban laktok (hány szobás) 2 gyerekkel, aki tervezi hogy 2baba legyen hány szobás lakásban lakik, illetve tervezi hogy nagyobba költöznek? Kell a külön szoba vagy jo ha egy szobában van a két gyerek, a kicsi nem zavarja a nagyobbat?

Legjobb válasz: 2 gyerkõcöm van. A nagylányunk 9 éves a kisfiunk 7 hetes. 2 hólónk van+1 nappali. A lánykánk a saját szobájában, a picúr velünk van. Késõbb majd miénk lesz a nappali (valahogyan hálónak átalakítva) a gyerkõcök pedig külön lehetnek. De addig jó míg veled van! Olyan gyorsan megnõnek! Élvezd minden percét annak, míg kicsi és hozzád búji!! Késõbb majd "pitizni" kell egy-egy ölelésért.

2 gyerkõcöm van. A nagylányunk 9 éves a kisfiunk 7 hetes. 2 hólónk van+1 nappali. A lánykánk a saját szobájában, a picúr velünk van. Késõbb majd miénk lesz a nappali (valahogyan hálónak átalakítva) a gyerkõcök pedig külön lehetnek. De addig jó míg veled van! Olyan gyorsan megnõnek! Élvezd minden percét annak, míg kicsi és hozzád búji!! Késõbb majd "pitizni" kell egy-egy ölelésért.
A kérdező hozzászólása: Tényleg jobb lenne a külön szoba de nem tudom hogy hogyan tudnánk 2.5szobás lakást venni ebben amai helyzetben, jo ha a 2 szobásra telik.Nagyon rossz lessz késöbb a 2 gyereknek együtt?
mi 2 szintes csládi házban laktunk, mikor gyerek voltam, csomó szoba... én mégis a tesómmal laktam 1 szobába kb 10 éves koromig, mert úgy szerettük volna. aztán költöztem a sajátomba, addig az üresen állt:) ) van még idõtök költözni, nyugi:) )
A kérdező hozzászólása: Na igen csak a lakásra jelzálog lessz rakva és 7 évig egyáltalán nem adhatom el az állami támogatás miatt utána is csak hitelátvállalásal vagy ha kifizetem a bankot!Ezért gondoltam most olyat venni ami késöbb is jo, de ha nem megy?!
Mi hivatalosan 1+2 fél szobás lakásban lakunk (62 m2).Mi átalakítottuk úgy, hogy a két gyereknek legyen saját szobája (nem nagyok kb: 4, 5*2 m) és nekünk egy hálófülke plussz a nappali. Mondjuk nálunk a gyerekek külön nemûek ezért is csináltuk így. Ha jó a lakás elosztásotok akkor lehet variálni.
Szia! Nálunk még csak egy gyerek van, de jõvõre már jöhet a következõ. Családi házban lakunk, 3 szobánk van + nappali. Én a külön szoba híve vagyok. Kisfiam most 6 hónapos, elsõ naptól külön szobában alszik.

Van 2 testvér, két éves perzsa nösténycicánk. Tegnap reggel rászóltunk a csöndesebbre, ekkor a vadabb macsek nagyon durván rátámadt. Amikor megpróbáltam szétszedni öket, nekiugrott a lábaimnak és engem is elkezdett marcangolni. Mit csináljunk?

Különzártuk öket, 1x-2x megpróbáltuk ismét megbarátkoztatni, de a vadabb mindig iszonyatos hangon kezd el visitani és szinte meg akarja ölni a másikat, amint meglátja. Teljesen meg van ilyenkor bolondulva, de egyedül ugyanolyan kedves, dorombolós, szelid, mint régen. Tavasz miatt ilyen? Eddig tökéletes harmóniában éltek, most pedig szinte ok nélkül vadászik a másikra. Nagyon szeretjük mindkettöt, nem tudjuk mit csináljunk.

Legjobb válasz: VAlószínûleg ivartalanítani kell a cicákat és a kkor lehet õket egy helyen tartani. 2 évesen õk már nme testvérek, hanem a terülketüket védik. Mindenképen beszélj állatorvossal is.

VAlószínûleg ivartalanítani kell a cicákat és a kkor lehet õket egy helyen tartani. 2 évesen õk már nme testvérek, hanem a terülketüket védik. Mindenképen beszélj állatorvossal is.

Van itthon két egykezes súlyzóm ( 8*1kg, 4*2kg) és kétkezes súlyzó (2*10kg 2*7, 5kg 2*5kg) és van egy szék, ezzel tudok olyan hatékonyan edzeni itthon mint kondi teremben?

Egy kicsit felszeretném magam építeni , tudtok olyan edzéstípusokat írni amiket ezekkel tudok csinálni.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
-Álló bicepsz, Kalapács bicepsz (egy és kétkezes) -Lórúgás ülve/állva -Fekvenyomás -Oldalemelés......

Van 2 barátom akiknek van két barátnõjük de mind a két haverom aszt hiszi hogy én titokba járok a csajával szerinteteke mit tgyek?

Legjobb válasz: Szegény. :| szerintem úgy tisztázd velük hogy a csajok is ott legyenek..

Szegény. :| szerintem úgy tisztázd velük hogy a csajok is ott legyenek..
Lehet nem biznak a baratnojukben es/vagy benned. Probald megbeszelni veluk. :)

Ha a szüleim, és a bátyám egy utcában laknak, srégan szemben van a két ház, routerrel meg tudják osztani az internetet, hogy ne kelljen 2 db előfizetést fizetniük? A két ház között km 30 méter lehet a távolság, és bátyámnál 25mb-os internet van.

Ha meg lehet osztani, akkor milyen készüléket ajánlotok, mennyit veszítene a sebességb?l az internetük?

Legjobb válasz: Wifi routrrel lehet megosztani. A veszteség függ a rálátástól, tereptárgyaktól, antennák elhelyezésétõl.

Wifi routrrel lehet megosztani. A veszteség függ a rálátástól, tereptárgyaktól, antennák elhelyezésétõl.
gyök kettõ
az a gáz h 2 csaj akkor nem "annak" hanem "azoknak" amúgy meg szopástól amúgy sem lehet teherbe esni x)
A kérdező hozzászólása: énis tudom csak unatkoztam és irtam valami hülyeséget xDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!