Találatok a következő kifejezésre: Van 2 beagle (6 db)

Fázik a beagle? Van 2 beagle kutyám. Rövid szőrűnek számít? Van egy házuk ami szigetelve van 2 oldalról mert a hátulja falnál van és alulról is le van szigetelve és eléggé szélmentes helyen van. Ilyen esetben fázhat?

Legjobb válasz: nekunk torpe pincserunk van az udvaron es ugyanilyen bodéja va és nem is szokott reszketni ha benne fekszik.tehát szerintem a beagle sem fog fázni

nekunk torpe pincserunk van az udvaron es ugyanilyen bodéja va és nem is szokott reszketni ha benne fekszik.tehát szerintem a beagle sem fog fázni

Van 2 kutyám, egy tacskó, és egy vizsla-beagle keverék, akik minden este elszöknek otthonról. Nagy kertes házban lakok, óriási udvarral, de a 2 kutya szétszedi a kerítést, és elmennek, de nem értem miért?

Nyugalmas helyük van, rendesen kapnak enni, foglalkozva van velük, de akkor is elszöknek, akármivel próbálkozok. Mit tegyek?Már mindent próbáltam,de ha nem sikerül valamit csinálni velük,akkor el kell altatni õket,mert más emberekre (idegenekre) veszélyesek,és nem akarom,hogy az életüket láncon kelljen tölteniük,vagy hogy megtámadjanak valakit. Az az érdekes,hogy viszont a szomszéd kutyája szinte mindíg egy fél méteres láncra van kötve,van hogy napokig nem kap enni,és ha nagy ritkán elengedik pár percre,akkor se szökik el,és nem is támad,ezt a szomszédot állatkínzásért már feljelentették,de semmit nem csináltak vele.Minket is fel akarnak,hogy a kutya az útcán van....

Legjobb válasz: Zárd be magad pár évre a wcbe tv, telefon, ismerõsök, internet, könyv, MINDEN nélkül, és megtudod. A kutyáknak meg keressetek másik gazdát,aki megneveli, és megfelelõen tartja õket.

Zárd be magad pár évre a wcbe tv, telefon, ismerõsök, internet, könyv, MINDEN nélkül, és megtudod. A kutyáknak meg keressetek másik gazdát, aki megneveli, és megfelelõen tartja õket.
Ó Istenem, hogy a géped köré szerelt volna valaki villanypásztort, te szerencsétlen... Legalább nem lennének nyilvánosak a baromságaid.
A megoldás szakszerûen fölszerelt erõs villanypásztor a kerítésre belülrõl, nyugi megszûnik a tekergés.
Szoktad õket sétáltatni?
az állatorvosnak nem ez a dolga. Õ ahoz ért, hogy egézséges legyen az állat. A nevelése rád és a kutyakiképzõre tartozik.
Nem. Egyrészt az állatorvos az állatok EGÉSZSÉGÉHEZ ért, másrészt a kutyáknak azon kívül, hogy szar gazdát fogtak ki, semmiféle bajuk nincs. Két lehetõséged van: a) Megpróbálsz te fejlõdni - ha már FELELÕSSÉGET vállaltál két ÉLÕLÉNYért -, ehhez felkeresel egy megfelelõ kutyaiskolát, vagy házhoz járó kiképzõt hívsz. b) Keresel nekik egy normális gazdát.
A kérdező hozzászólása: mivel õ a szakember, tudnia kéne tanácsot adnia....
Miért akarnak emberre támadni, miért nem szocializáltad õket soha. Se a tacskó, se a vizsla beagle keverék nem olyan, hogy csak úgy emberre támadjon. Keress nekik egy olyan gazdit akit megérdemelnek és nem lesz gond velük.
Állatorvos? Az mégis mit tudna segíteni?
Meg kell nevelni!!! Kutyaiskola, házhoz hívott tréner stb. Megoldás van, csak nem a csodára kell várni, hanem tenni is érte.
A kérdező hozzászólása: Elõször is:kulturált módon is lehet írni, elvégre azért vagyunk emberek.Hogy vigyek ki olyan kutyát, aki mindenkit meg akar támadni?Kértünk segítséget állatorvostol, de ô se tudott mit csinálni.A villanypásztoros meg remélem nem gondolta komolyan......
Minden napos séta a dolog megoldása.Mind a kettõ kutyád vadászkutya és vadászkutya keverékek, baromira unatkoznak, ezért szöknek.Ezeknek rengeteg séta és még több agyi lefárasztás kell.
De neked mi a szarnak kutya? Ne elaltasd õket, hanem add valaki másnak te fogyatékos. Még egyszer megkérdezem, minek neked kutya?
ha sétáltatnád õket, akkor nem akarnának elszökni!
Nekem tacsi-foxi keverékem van, ugyanaz a problémám volt mint neked, de megoldottam és azóta egy tündéri barátságos, nem szökõs kutyám van, akit a világ összes pénzéért nem adnék senkinek. Vadászkutyáid vannak, sok mozgás kell nekik..sõt rengeteg. (az enyém nyáron 2 órát úszott egyhuzamba és meg se kottyant neki, utána még haza sétáltunk, és nem volt fáradt). Ha sétálni viszed õket tegyél rájuk szájkosarat, így nm tudnak más kutyát bántani, viszont az ismerkedésben nm gátolja õket. A lényeg az hogy minden nap vidd el õket sétálni, folyamatosan szoktasd mind emberekhez mind állatokhoz. A villanypásztor nem is olyan rossz ötlet mint hinnéd, sok szakember is javasolja...az alapelve gyszrû, mivel az áram megcsípi a kutyát mikor ki akar menni, vagy szét akarja szedni a kerítést, egy idõ után megtanulja, hogy ha folytatja amit akar (elszökni) büntetést kap azonnal, így elõbb utóbb felhagy vele. ezek a kutyák általában nagyon okosak, hamar megtanulják a leckét, és utána nem lesz szükség a villanypásztorra. A szomszéd kutyája meg azért nm szökik el, mert talán örül hogy még él. Viszont ezt az altatás dolgot nagyon gondold át, ha nem bírsz velük, keress nekik gazdit. Csak azért elvennéd az életüket mert nem értesz úgy hozzájuk ahogy kén? :( egy családtaggal nem tesz ilyet az ember. Szoval kezelhetetlen kutya nincs, sem reménytelen..mindig mindenre van megoldás. Tanulj, kérdezz tényleges szakembereket, vagy csak hozzá értõ embereket a kutyáidról, és megtalálod a megoldást. De ne az állatorvoshoz menny nevelési kérdésekben, keress fel egy kutyaiskolát, vagy menj be egy menhelyre és ott kérdezz meg valakit, biztos tud ajánlani egy szakembert.

Van 2 kutyusunk, beagle 3 hós és németjuhász 2 hós. Profilum juniort kapnak, csak különböző ízűt. Lehet e összekeverni a tápot, csirkés, másik pulykás-bárányos. Kaphatnak vegyes ízt, vagy inkább ne?

Megbízható választ szeretnék! : )

Legjobb válasz: Kaphatnak,te is összekeversz mindenféle ízt.Meg a természetben is mindenféle ízzel találkoznának,az anyatejnek az íze függ az elfogyasztott tápláléktól!Jobb is ha több féle kajához szoktatod ,ha valamit nem akarnak megenni azt keverd olyanba amit megesznek.

Kaphatnak, te is összekeversz mindenféle ízt.Meg a természetben is mindenféle ízzel találkoznának, az anyatejnek az íze függ az elfogyasztott tápláléktól!Jobb is ha több féle kajához szoktatod , ha valamit nem akarnak megenni azt keverd olyanba amit megesznek.


Üdv mindenki! Van egy 2 éves beagle szuka kutyusunk pároztatás után 1-2 hétel még mindig vérzik és nem tudjuk miért :S . Önök szerint? Kérem válaszoljanak hogy miért vérzik! Üdv:György

Legjobb válasz: Fel volt készítve a kutya a fedeztetésre, tehát megvizsgálta a tüzelés kezdetekor az orvos? Elõreesehetett a méhe, lehet hogy gennyes méhgyulladása van.... Orvos minél gyorsabban, rámehet a méhe. (Fedeztetés elõtt érdemes megvizsgáltatni a kutyát az orvossal, legalább 1 kenetet vetetni és felkészülni azokra a problémákra amik elõfordulhatnak. Mindezt a kutya érdekében.)

Fel volt készítve a kutya a fedeztetésre, tehát megvizsgálta a tüzelés kezdetekor az orvos? Elõreesehetett a méhe, lehet hogy gennyes méhgyulladása van.... Orvos minél gyorsabban, rámehet a méhe. (Fedeztetés elõtt érdemes megvizsgáltatni a kutyát az orvossal, legalább 1 kenetet vetetni és felkészülni azokra a problémákra amik elõfordulhatnak. Mindezt a kutya érdekében.)
Állatorvos! Fõleg, ha a tüzelésnek már be kellett volna fejezõdni! Gondolom azt tapasztalatból tudod, hogy mennyi ideig, milyen intenzitással tüzel a kutyád...
állatorvosnak mindenképp látni kellene, viszont hallottam olyat hogy egy kutya 4 hétig tüzelt.
Azonnal állatorvos! Nagyon valószínû h méhgyulladás veszélye áll fenn. Jobb esetben csak nem sikerült a fedeztetés, nem vemhesült a szuka, és ezért folytatódik a tüzelés. A vemhesülést követõ néhány napon belül abba marad a tüzelés. Egyáltalán megtörtént a fedezés?
Azonnal állatorvoshoz kell vinni, tényleg lehet gennyes méhgyulladás is, de ezt az orvos megmondja, mi nem tudhatjuk. A gyógyulása után pedig meg lehetne beszélni a dokival az ivartalanítását is, hogy a jövôben ilyen ne fordulhasson elõ.
Nemsokára szülni fog. Elment a nyákdugó.
orvossal remélem beszéltetek, hogy ha gond lenne bármikor kitudjátok hívni!
Hát peeersze, hogy beszéltek. Valószínûleg akkor, amikor a szuka szûréseit, vagy a három ultrahang valamelyikét csináltatták, vagy esetleg valamelyik herpesz elleni oltás alkalmával.
Remek, még egy alja szaporító. És lám, már támogatója is akadt! Szégyen, ami ebben az országban megy!
Utolsó, jesszus, azt sem tudod ki fia borja... Azt sem tudod, hogy a szülõk hogy néznek ki, és megvoltak e az egészségügyi szûrések. Komolyan ennyire nem érdekel, hogy milyen kutya lesz a társad 10-15 évig? A lényeg, hogy ingyé legyen?
És valószínûleg azért tart itt az ország tele szerencsétlen "felesleges" menhelyi és gyepis kutyákkal, mert olyanok lakják, mint te.. Igaza van a többieknek, szaporító vagy!
Mi lesz a kölykökkel? Én szívesen befogadnék egyet, ha Bp-en, vagy környékén laktok...
A kérdező hozzászólása: A normális válaszokat köszönöm szépen, erre voltam kíváncsi. Képzeljétek el, rendszeresen járok vele orvoshoz, nem tudom miért kell egybõl a legrosszabbat feltételezni, vagy magatokból indultok ki? Mivel elõsször terhes a kutyám, hidd el én sem tudhatom ( 18 évesen), hogy mi ennek a menete, hiába néztem utána. "Aljas szaporító"? Ha ismernél sem mondhatnál rólam ilyet, valószínû azért tart az ország ott ahol tart, mert ilyen szemetek lakják, mint te!!
Elég szomorú, hogy 18 évesen hatvan nap alatt nem tudsz utánaolvasni a témának, én nem dicsekednék vele. Egyébként pedig igen, szaporító vagy - csak te éppen nem rossz szándékkal teszed, egyszerûen azért, mert láthatóan k*rva lusta vagy bárminek is utánanézni egy CSALÁDTAGgal kapcsolatban.
Attól, hogy 18 vagy, még nem kell felelõtlenül kutyátszaporítani. Pont ennyi voltam mikor az elsõ beagle almom született, de pontosan tudtam mit kell csinálni, meg voltak az eü szûrései a szülõknek, kiállítási és munka eredményeik is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!