Találatok a következő kifejezésre: Van 1 nem túl márkás és (1 db)

Van 1 labdám nem túl márkás és másoknak jobb van. Nem tudok olyan jól lőni lehet a labda miatt?

Legjobb válasz: Gondolom fociról beszélsz. Nyilván számít a labda minõsége is, ez is befolyásolhatja, hogy mennyire jól rúgható. Ezenkívül az is számít, mennyire van felfújva, minél jobban, annál jobb lesz a laszti.

Gondolom fociról beszélsz. Nyilván számít a labda minõsége is, ez is befolyásolhatja, hogy mennyire jól rúgható. Ezenkívül az is számít, mennyire van felfújva, minél jobban, annál jobb lesz a laszti.
A kérdező hozzászólása: igazatok van köszi! elmentem attól a csapattól és jóbb máshol igaz!!
A labda nem befolyásolja a lövésed nagy mértékben, kivéve, ha egy extrakönnyû, felfújatlan szivacs a labda. Amúgy csak hidd el, hogy te vagy a legjobb, és ez segíteni fog. Nekem bevált!
Te ugyanaz a kérdezõ vagy, aki a kesztyûjét vesztette el? :S a fociban elsõsorban a szórakozás a lényeg, nem az, hogy bibí nekem ilyen meg olyan van, neked meg nincs elvégre nem óvodás korúak vagytok gondolom ha meg a foci nem szórakoztat az ilyen hülyeségek miatt akkor hagyd abba és keress más hobbit (pl. pingpong, tollas stb.)
Nem a labda miatt nem tudsz olyan ügyes lenni. Ez kizárt dolog... Gyakorolj sokat, akkor tudod magad fejleszteni. A labda minõsége minimálisan tudna javítani a képességeiden. De azt is tudni kell használni, tudni kell, milyen erõhatásoktól viselkedik úgy, amilyenre tervezték. Ha ez nincs meg, hiába márkás a labdád ugyanolyan képességû maradsz...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol Képzenek futball edzőket?

1

A Magyar válogatott kijut a világbajnokságra, vagy sem? Tipp?

A Hollandokat meg kell verni, szerintem erre nem sok esély van, az egy pont is nagyon nagy szó lenne. Vagy: Románia nem nyer Észtország ellen....

Vagy:

Még a Török válogatott is befuthat nevető harmadikként.

Ti mit gondoltok?

9

12 éves fiú vagyok 11. kerületben lakom és szeretnék röplabda egyesületben inkább Budán, de sehol sem találok, valami ötlet, segítség?

0

Online sport csatornák?

Régebben láttam olyan oldalakat, ahol havi x €-ért lehet nézni sport eseményeket. Na engem most egy ilyen oldal érdekel. Tulajdonképpen focit és teniszt szeretnék nézni, de azon belül szinte minden mérkőzés érdekel. A lényeg az lenne, hogy nagy legyen a választék, tehát fociból pl. az összes nagyobb európai bajnokság és teniszből a nagyobb kupák. Rengetek ingyenessel találkoztam, de van amelyik el sem indul vagy akad, vagy nagyon rossz a felbontás. Ezért érdekelne valamilyen fizetős oldal, ahol reális összeg fejében kaphatók egy olyan szolgáltatást, ahol közel olyan minőségű adást kapok, mint ha a tv-ben nézném. Ebben kérnék tőletek segítséget, hogy hol találok egy ilyen oldalt, ahol ezek a feltételek teljesülnek és természetesen megbízható is?

2

Mitől "Aranycsapat" az Aranycsapat?

Tudtommal nem szerzett az "Aranycsapat" aranyérmet. Miért szerepel a mai napig is így?

1

Szerintetek megverheti magyarország hollandiát a vb selejtezőn? Láttok rá esélyt?

7

A Törökök le tudták győzni a román labdarúgó válogatottat Bukarestben, mi miért nem?

Mi miért nem tudtunk itthon Budapesten nyerni a románok ellen? 2-1 - es győztes meccset engedtünk ki a kezünkből az utolsó percekben és lett egy szar döntetlen hazai pályán.
Azt meg nagyon sajnálom, hogy ennyire betojtunk a Bukaresti szurkolói atmoszférától.
Ennyire nem vagyunk képesek normális eredményre idegenben egy tökösebb csapat ellen?

1

Egy ember akinek van egy kis szívproblémája rendellenessége akkor az lehet partjelző?

1

Amerikai fociban jó falember lennék?

205 centi magas és 120 kiló vagyok

1

Miért nem látni ilyen jó foci cseleket, mondjuk például egy magyar-román meccsen? (lent)

http://www.youtube.com/watch?v=KNq3PrBZwNY

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!