Találatok a következő kifejezésre: Van 1 nem túl márkás és (1 db)

Van 1 labdám nem túl márkás és másoknak jobb van. Nem tudok olyan jól lőni lehet a labda miatt?

Legjobb válasz: Gondolom fociról beszélsz. Nyilván számít a labda minõsége is, ez is befolyásolhatja, hogy mennyire jól rúgható. Ezenkívül az is számít, mennyire van felfújva, minél jobban, annál jobb lesz a laszti.

Gondolom fociról beszélsz. Nyilván számít a labda minõsége is, ez is befolyásolhatja, hogy mennyire jól rúgható. Ezenkívül az is számít, mennyire van felfújva, minél jobban, annál jobb lesz a laszti.
A kérdező hozzászólása: igazatok van köszi! elmentem attól a csapattól és jóbb máshol igaz!!
A labda nem befolyásolja a lövésed nagy mértékben, kivéve, ha egy extrakönnyû, felfújatlan szivacs a labda. Amúgy csak hidd el, hogy te vagy a legjobb, és ez segíteni fog. Nekem bevált!
Te ugyanaz a kérdezõ vagy, aki a kesztyûjét vesztette el? :S a fociban elsõsorban a szórakozás a lényeg, nem az, hogy bibí nekem ilyen meg olyan van, neked meg nincs elvégre nem óvodás korúak vagytok gondolom ha meg a foci nem szórakoztat az ilyen hülyeségek miatt akkor hagyd abba és keress más hobbit (pl. pingpong, tollas stb.)
Nem a labda miatt nem tudsz olyan ügyes lenni. Ez kizárt dolog... Gyakorolj sokat, akkor tudod magad fejleszteni. A labda minõsége minimálisan tudna javítani a képességeiden. De azt is tudni kell használni, tudni kell, milyen erõhatásoktól viselkedik úgy, amilyenre tervezték. Ha ez nincs meg, hiába márkás a labdád ugyanolyan képességû maradsz...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A tegnapi román-magyar meccsen a gólok után milyen zenét játszottak?

http://www.youtube.com/watch?v=7f4me_cSGn4
1:06-nál lehet valamennyire hallani.

2

Miért görcsöl a combom 10 napja folyamatosan ha megerőltető mozdulatsort végzek?

Kifejtem, szóval hetente 2x járok edzésre de a suliban minden nap van tesi. Most kezdődött el a bajnokság (foci) És az első két meccs után elkezdtem érezni hogy a jobb combom kicsit szúr. Másnap tesin rendes bemelegítés és lenyújtás után a sprintfeladatot alig bírtam teljesíteni mert pont akkor kapott el a görcs amikor megerőltettem magam... Két nap múlva azaz ma volt a meccs bemelegítésnél szintén semmit nem éreztem, minden átlagos, utána lenyújtottam rendesen, de meccs közben már az első percekben elkezdett görcsölni viszont már a bal lábam is tehát mindkettő lábamban érzem a fájdalmat, DE csak ha erőltetem a mozgást tehát séta közben semmit nem érzek. Attól független végigjátszottam de nagyon rosszul játszottam és nem bírok erőteljesen sprintelni, nagyon zavar játék közben! Néha most már ülés közben is elkap a fájdalom. Szóval tudtok nekem tanácsokat, tippeket adni stb? Szükségem van rá előre is köszönöm!

2

Most akkor hogy lenne esélyünk megszerezni a második helyet?

Láttam a tegnapi meccset szóval most tekintsünk el attól hogy szar csapat. csak is arra lenék kíváncsi hogy hogyan lenne még esély megszerezni a 2. helyet.

pl:

ha legyőzzük Észtországot meg Andorrát? akkor még drukkolni kéne a törököknek hogy győzzek le romániát?

4

Román magyar meccs 06. 09 vélemények?

16

Vissza lehet valahol nezni a Roman - Magyar penteki vilagbajnoki selejtezot?

...

0

Szegeden műfüves foci cipő olcsón? (sürgős)

Szegeden hol tudok venni olcsón 4-6000 forint körül műfüves foci cipőt? Köszi!

0

Ti mit gondoltok a magyar-román meccsről?

Szerintem egy akkora bunda volt.

6

A magyarok ismét megmutatták a világnak, hogy mire képesek a futballban. A kérdésem az mikor veszik észre a magyarok hogy inkább másba kéne fektetni a milliárdokat nem pedig a futball álmokba? !

5

Románia-Magyarország 3-0 én dühös vagyok és Ti? Miért van még mindig ez a védelem?

Ilyen védelemmel NEM lehet meccset nyerni. Ott volt a Holland-Magyar 5-3, ahol 3 gólt rúgtunk Hollandiában, és kaptunk 5 gólt. Ott volt a Magyar-Román 2-2-, ahol ha nem kapunk az utolsó percben gólt, akkor még-e vereség ellenére is, 1 ponttal lennénk a Románok előtt, de persze, ott is hibázott a védelmünk. Kérdem én: Az egész ország már észrevette, hogy ez a védelem semmit sem ér, de a vezetés mikor fogja már ezt észrevenni??? Hány vereség kell még?

Velünk az a baj, hogy általában ez elején gólt kapunk egy védelmi hibából, ami egyértelműen letöri az egész csapatot, és utána persze, hogy nem lelkesek (bár annak kéne lenni!). De tényleg mindig ez van. A védelem hibázik, utána meg semmi. Megvagyok róla győződve, ha nem kapjuk a legelején a gólt, akkor nem így alakul a meccs, de hát ez van, ha nincs a fociban! Az viszont NAGYON IDEGESÍT, HOGY nekünk magyaroknak soha sincs szerencsénk, mert valljuk be, nem egy mérkőzés volt, ahol állatira mázlija volt az ellenfélnek és úgy nyert. Az itthoni 2-2 sorsdöntő meccs volt. Ezek után már semmi esélyünk nem maradt, csak egy: 3 meccsből 9 pont, Románia ne szerezzen 7 pontnál többet, na de ez nem reális, hiszen Androrrát, és Észtországot mind a magyar, mind a román válogatott megfogja verni, így imádkozhatunk a Törökökért, de ha pontot is rabolnak a Románoktól, akkor is nyerni kell Hollandiában, amire szinte SEMMI ESÉLY SINCS! Tehát ismét THE END, és megint csak bosszankodhatunk, pedig vannak jó játékosaink, de hiába...

Vélemények?

11

Ilyen "focistáknak" építünk stadionokat (. )?

27

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!