Találatok a következő kifejezésre: Van 1 hogy (5185 db)

Figyelj ne parázz, legjobb lesz ha rám bízod.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni. Nem a méret a lényeg, drága. Fõleg egy szûz lánynak. Nyugi. Ne szedj semmit. Hajrá.
b*zdmeg 16 az nagy!nem átlagos és nem is átlagalatti méret!
vegyél be viagrát! lesz vagy 20 centi, ha nem több!
Az elsõ alkalom sosem tökéletes. Ha aggódsz, szerezz be egy potencianövelõt. Biztos a siker!
Ne ajánlgassál már potencinövelõt egy fiúnak ha még szûz a barátnõje... A 16az rendben van bõven. Elsõ alkalommal úgyse lesz olyan jó a lánynak úgyhogy szép óvatosan.Ne potencianövelõvel...
a méreted miatt ne aggódj, teljesen jó. ha meg sikítani fog az orgazmustól, akkor k*rvára lesz*rja, hogy mekkora. a másik problémádra meg azt tudom javasolni, hogy maszturbálással próbáld meg elhúzni a dolgot, hogy ha közel a csúcs, akkor hagyd abba és pár perc múlva folytasd.
A szûz barátnõdnek még a 16 centis, tök átlagos méretû farkincád is óriási lesz. A szûz lányok olyan szûkek, hogy azt magad sem hinnéd el. Ha azt akarod, hogy jobban élvezze, akkor izgasd a csiklóját is kézzel, relatíve kevés nõnek van egyáltalán hüvelyi orgazmusa.
Mereven 16. Ez inkább átlagon fölüti. Nem kell ezen növelni!! Légy magabiztos! Igaz én lány vagyok, így nem biztos hogy jól mondom, (ha nem, kérlek javítsatok ki). Úgy tudom, hogy segíthet, ha akció közben, mikor már érzed hogy közel van, akkor leállsz egy picit. Vagy ha magadnak csinálod akkor próbáld elnyújtani. 21 L

2 kérdésem van 1 hogy bírom androidos telefonnal elérni a pcen lévõ failekat és nézni a filmeket wifin keresztül (a másik kérdés lent)?

Keresek egy appot csak elfelejtettem a nevét biztonsági program volt megbírtam nézni mennyi ideig bírja az aksi tisztított mint a ccleaner alkalmazásokat meg bírtam nézni hogy mi fut. És az értesítéseknél egy zöltés kékes C betû egy körben ez volt a jele, hogy fut a program.

Legjobb válasz: Oszd meg a mappát és fájlkezelõvel keresd meg mobilról.

Oszd meg a mappát és fájlkezelõvel keresd meg mobilról.
samba, kell egy megfeleõ kliens a mobilra : [link]
Nem kell semmi hozzá.
A kérdező hozzászólása: Megosztottam a mapppát és a D meghajtót de nem érek el/találom totálmanderrel.

Miért van az hogy az 1/n végtelen sor összege divergens még az 1/ (n^2) konvergens?

Legjobb válasz: Mind a kettõre van egy szép bizonyítás. Az 1/n² öszege az Π²/6 és a legegyszerbb bizonyításához amit ismerek kell tudni használni Fourier sorokat, szóval ez nem egyszerû. Az 1/n esetén rengeteg bizonyítás van a divergenciára. Vannak köztük nagyon egyszerûk is. Igazából arra megy ki a játék, hogy mekkora terület van egy függvény alatt 1-tõl végtelenig. Az 1/x alatt végtelen van, az 1/x² alatt meg nem. Az 1/x integrálja ugyanis ln(x) +C Az 1/x²-integrálja meg -1/x +C A végtelenben -1/x az 0 lesz ln(x) az meg végtelen.

Mind a kettõre van egy szép bizonyítás. Az 1/n² öszege az Π²/6 és a legegyszerbb bizonyításához amit ismerek kell tudni használni Fourier sorokat, szóval ez nem egyszerû. Az 1/n esetén rengeteg bizonyítás van a divergenciára. Vannak köztük nagyon egyszerûk is. Igazából arra megy ki a játék, hogy mekkora terület van egy függvény alatt 1-tõl végtelenig. Az 1/x alatt végtelen van, az 1/x² alatt meg nem. Az 1/x integrálja ugyanis ln(x) +C Az 1/x²-integrálja meg -1/x +C A végtelenben -1/x az 0 lesz ln(x) az meg végtelen.
Most erre milyen választ vársz? Ilyen a matematika. Az 1/n sor nem csökken elég gyorsan ahhoz, hogy felösszegezve egy véges mennyiséget kapjunk, míg az 1/n^2 meg igen. Ahogy az 1/x függvény integrálja is mondjuk 1-tõl végtelenig végtelen, míg az 1/x^2-é véges.
A kérdező hozzászólása: jó az integrál kritériumos válasz megmagyarázott mindent már értem
Édes istenem valakiknek mennyi szabad idejük van. :D
Még a kérdést sem értem...nemhogy a választ.:-)
Nosztalgia kapott el az analízis szigorlattal kapcsolatban, újra elõvenném most a nagy fekete könyvet :)


Hogy tudnék kölcsönt kérni, ha nincs fedezetem, bárlistán is vagyok. Van 1 éve munkahelyem, de nem vagyok bejelentve, igy nem kapok munkáltatoit se?

Szükségem lenne a pénzre pont most Karácsony elött, mivel van egy 7 éves kislányom. Magam miatt nem kéne. Kihez forduljak. Nekem magán személy kéne akinek a lehetö leghamarabb visszafizetném.

Legjobb válasz: Én azt tanácsolom, hogy bármennyire is jó lenne most a kislányodnak valami ajándékot venni, NE KÉRJ KÖLCSÖN!!! A kölcsönt vissza kell majd adni és jövõre még nehezebb lesz az élet, még nagyobb bajba sodródsz... Elmondom neked, hogy én sem tudom, mit fogok a két gyerekemnek karácsonyra adni, pusztán a havi fizetésem van, amibõl imádkozva ki tudom fizetni a számláinkat, ennivalóinkat ÉS KÉSZ!... Mikulásra még tudtam nekik venni novemberben 1-1 mikulás csomagot... A lányomnak tegnap volt a névnapja, erre kapott egy olcsó kis plüssmacit (aminek nagyon örült)... A fiamnak ma van a születésnapja, neki már semmit nem tudok venni!... :-[ Leülünk és elmagyarázom nekik, hogy NINCS!... Megölelem, megpuszilom õket, és elmondom, hogy nagyon szeretem mindkettõjüket!... 1-2 napig biztos könnyebb lenne, ha kölcsön kérnék, de utána mindannyiunknak lenne sokkal rosszabb! Én úgy gondolom, hogy nincs jogom a gyerekeimet ilyen helyzetbe hozni. Szerencsére van mûfenyõfánk, díszeink, a lakást feldíszíteni nem kerül pénzbe, majd sütök valami finom sütit karácsonyra, sütünk almát, gesztenyét... :-)) Szóval, én azt tanácsolom, hogy ne kérj kölcsönt!!!

Én azt tanácsolom, hogy bármennyire is jó lenne most a kislányodnak valami ajándékot venni, NE KÉRJ KÖLCSÖN!!! A kölcsönt vissza kell majd adni és jövõre még nehezebb lesz az élet, még nagyobb bajba sodródsz... Elmondom neked, hogy én sem tudom, mit fogok a két gyerekemnek karácsonyra adni, pusztán a havi fizetésem van, amibõl imádkozva ki tudom fizetni a számláinkat, ennivalóinkat ÉS KÉSZ!... Mikulásra még tudtam nekik venni novemberben 1-1 mikulás csomagot... A lányomnak tegnap volt a névnapja, erre kapott egy olcsó kis plüssmacit (aminek nagyon örült)... A fiamnak ma van a születésnapja, neki már semmit nem tudok venni!... :-[ Leülünk és elmagyarázom nekik, hogy NINCS!... Megölelem, megpuszilom õket, és elmondom, hogy nagyon szeretem mindkettõjüket!... 1-2 napig biztos könnyebb lenne, ha kölcsön kérnék, de utána mindannyiunknak lenne sokkal rosszabb! Én úgy gondolom, hogy nincs jogom a gyerekeimet ilyen helyzetbe hozni. Szerencsére van mûfenyõfánk, díszeink, a lakást feldíszíteni nem kerül pénzbe, majd sütök valami finom sütit karácsonyra, sütünk almát, gesztenyét... :-)) Szóval, én azt tanácsolom, hogy ne kérj kölcsönt!!!
elsõ vagyok.. Teljes egészében igazat adok a második írónak.. Csak annyit tennék hozzá, hogyha ajándékra kellett volna a kölcsön akkor inkább készíts valami ajándékot.Nem kell rögtön venni egy drága barbi babát, hanem lehet jópofa ajándékokat is csinálni aminek a gyerekek is örülnek..
A kérdező hozzászólása: Igazatok van..köszönöm nektek hogy felnyitottátok a szememet..

Miért van az hogy minecraft 1.6.6-ban van ló meg minden csak lónyereg nincs pedig tudom hogy van olyan? És hogyan lehet a lovat megszelidíteni?

Legjobb válasz: 1.6.6 nincs is csak 1.6.2 és mielõtt kiadták úgy volt, hogy van, de mire odáig jutottak, hogy kiadják a végleges 1.6-ot ezt visszavonták, disznónyerget kell használni.

1.6.6 nincs is csak 1.6.2 és mielõtt kiadták úgy volt, hogy van, de mire odáig jutottak, hogy kiadják a végleges 1.6-ot ezt visszavonták, disznónyerget kell használni.
Addig lovagolsz rajta és, szálsz vissza rá minden ledobásnál amíg meg nem szelidül.

Kérdésem hogy van 1 linksys wifim és nincs lekodolva azt hol tudom megnézni hogy ki van rajta mármint az ip-t meg?

Legjobb válasz: Beírod a böngészõdbe a router ip címét. Ez le van írva a doksiban hogy mi az. Általában: 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 Ekkor kér user name-et és jelszót: username általában admin Ha jelszót nem állítottál be akkor általában üresen kell hagyni. De ez mind benne van a doksiban! Hajrá!!!

Beírod a böngészõdbe a router ip címét. Ez le van írva a doksiban hogy mi az. Általában: 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 Ekkor kér user name-et és jelszót: username általában admin Ha jelszót nem állítottál be akkor általában üresen kell hagyni. De ez mind benne van a doksiban! Hajrá!!!
Kedves Patrik. Ha azt szeretnéd látni, hogy hányan használják a te wifis routerodat, akkor a menüjében találod meg . Nekem D-link van, abban itt látható : https://lh6.googleusercontent.com/-B_6jIkWHU6c/Sx_Vts88pKI/A..
javítottam a képen, így talán jobb : https://lh5.googleusercontent.com/-L9kkpB3TgJM/T19o8XLARLI/A..

Egy gyors kérdés: (A-B) sinx+ (A+B) cosx=sinx ebből van kiszámolva hogy sinx:A-B=1 cosx: A+B=0 hogy jön ki az A és B?

Legjobb válasz: A-B=1 : ebbõl A=1+B ezt beírod a A+B=0-ba: 1+B+B=0 = 1+2B=0 = 2B=-1 B=-0,5 Ha B=-0,5 akkor A=1+B = A=0,5

A-B=1 : ebbõl A=1+B ezt beírod a A+B=0-ba: 1+B+B=0 = 1+2B=0 = 2B=-1 B=-0, 5 Ha B=-0, 5 akkor A=1+B = A=0, 5

Van 50 csirkém 7 hónaposak decemberben egyik nap találtam 1 tojást azóta minden nap van 1 az a kérdésem hogy mi lehet az oka hogy csak egy van naponta? Lesz több is vagy ne számoljak vele?

Legjobb válasz: Ha mind jérce, akkor számolhatsz késõbb több tojással, általában tyúkonként naponta/kétnaponta 1 db. Még fiatalok, gondolom csak 1-2 kezdett el tojni.

Ha mind jérce, akkor számolhatsz késõbb több tojással, általában tyúkonként naponta/kétnaponta 1 db. Még fiatalok, gondolom csak 1-2 kezdett el tojni.
Függ attól hogy milyen fajta csirkék..Egyébként ha majd melegebb lesz akkor valószínû többet fognak tojni. Adj nekik valami zöldet, valahonnan, mert ha kis helyen vannak, akkor tojásevés lesz vagy csipkedik egymás tollait.(Pl.: porcsin, tyúkhúr, pitypang levél.) Az már más kérdés hogy honnan szerzel zöldet.
7 hónaposan már tojniuk kellene. Nem a kaja és a hideg szokott lenni télen a gond, hanem a megvilágítás hiánya: télen túl kevés a fény, márpedig ez a tyúkfélék ivari mûködésében rendkívül fontos. Próbálj meg belógatni az óljukba 2 égõt (ennyihez nem biztos, hogy elég 1) és kezdj el nekik világítani. Napi 0, 5-1 órával kezdj és emeld pár hét alatt úgy, hogy a napi kb. 15-16 óra meglegyen.
"Nekik is kell egy kis..." +idõ.
A kérdező hozzászólása: Szia nekem 10-én kezdett el tojni az az 1 vagy 2 és a h helyzet azóta is változatlan lehet hogy van benne bába kakas? azt hogyan lehet megállapítani?
A kérdező hozzászólása: Szia. Körülbelül 50 55 jószág van ebbõl 2 kukorékol. A táp menyisége a következõ 100kg kukorica 50kg búza 10kg napraforgó 10kg tojótáp . valamit rosszul csinálok? vagy más javaslat? esetleg kellene még egy jó kakas? Minden tanácsot szívesen fogadok mert ez ez elsõ évem és nem túl sok a tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság h napos csibeként vettem õket nem nagyon válogattam õket.azt nem tudom hogy ha veszek mellé 2-3 kakast akkor nem bántják-e egymást?
Igen, ennek megvan az esélye. Ezért ha úgy döntesz be is szerzel néhányat, kénytelen leszel 1-2 hétig úgy elzárva tartani õket, hogy a "régi" és az új egyedek láthassák, megszokhassák egymást. Én viszont elsõ körben inkább a fehérje bevitel növelésére koncentrálnék egyelõre, mert ha 1 ivaros kakasod is van, akkor is több tojásodnak kéne lennie napi 1-nél. Kicsit utána számoltam, a jelenlegi keveréked mellett mindössze 11-12% a fehérjét biztosító takarmány. Én ezt növelném legalább 25%-ra vagy a napraforgó és/vagy tojótáp arányának növelésével vagy kevernék még valami nagyobb fehérje tartalmú szemes takarmányt még hozzá. (Amint bejön a jó idõ akkor meg akár 50%-ra is, a kukorica arányának csökkentésével).
A kérdező hozzászólása: Azon gondolkoztam én is .De mi legyen az a takarmány? Van elképzelésem de nem vagyok biztos a dolgomban.

Tippmixen mit jelent, amikor a két csapat neve előtt oda van írva, hogy * (0-1)? Pl. * (0-1) Fluminense - Ceara

Legjobb válasz: Ezt nevezik handicap-nak... Ott van a pl amit írtál: (0-1) Fluminense - Ceara ez azt jelenti hogy adsz egy gólt a Ceara-nak és hogy úgy menyi lesz a végeredmény... Ha te megrakod 0-1 rõl döntetlenre , és nyer a Fluminense akkor te is nyersz hiszen te adtál egy gólt a vendég csapatnak és úgy lett döntetlen... Érted már??

Ezt nevezik handicap-nak... Ott van a pl amit írtál: (0-1) Fluminense - Ceara ez azt jelenti hogy adsz egy gólt a Ceara-nak és hogy úgy menyi lesz a végeredmény... Ha te megrakod 0-1 rõl döntetlenre , és nyer a Fluminense akkor te is nyersz hiszen te adtál egy gólt a vendég csapatnak és úgy lett döntetlen... Érted már??

15 éves lány vagyok. Szeretnék +füllyukakat (eddig mind 2 fülemben van 1-1). Azt viszont nem tudom, hogy annak a lányoknál van-e olyan jelentése (mint a fiuknál) hogy melyik fülben van több lyuk, esetleg azonos számú. Tudnátok nekem ebben segíteni?

Legjobb válasz: A fiúknál sincs jelentése... a lányoknál sincs, mindenki oda csináltat ahova szeretne. Nekem a bal fülemben van 4 lyuk, mivel a másik fülem nem látszik a hajamtól, oda értelmetlen lenne, ott csak 1 van, amiben nincs is fülbevaló.

A fiúknál sincs jelentése... a lányoknál sincs, mindenki oda csináltat ahova szeretne. Nekem a bal fülemben van 4 lyuk, mivel a másik fülem nem látszik a hajamtól, oda értelmetlen lenne, ott csak 1 van, amiben nincs is fülbevaló.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!