Találatok a következő kifejezésre: Van 1 elleni (57 db)

Van 1 amilo 2530-as gépem vistával. Eddig semmi bajom nem volt vele, de egyszercsak lefagyott és miután újraindítottam, a beépített webkamerám nem működik. Annak ellenére, hogy telepítve van, a gép mégsem érzékeli. Mi a megoldás?

Legjobb válasz: A következõket tudod tenni: 1: Keress rá a neten hogy milyen fajta webkamera van a gépedben. Ha megvan, akkor a FuSi honlapról töltsd le a driverét vista alá 2: A beállítások, vezérlõpult, rendszer, eszközkezelõben távolítsd el a webkamerát 3: Amint a rendszer új hardverként érzékeli, telepítsd az illesztõprogit, amit letöltöttél Remélem jó lesz

A következõket tudod tenni: 1: Keress rá a neten hogy milyen fajta webkamera van a gépedben. Ha megvan, akkor a FuSi honlapról töltsd le a driverét vista alá 2: A beállítások, vezérlõpult, rendszer, eszközkezelõben távolítsd el a webkamerát 3: Amint a rendszer új hardverként érzékeli, telepítsd az illesztõprogit, amit letöltöttél Remélem jó lesz

Van 1 lány, aki az osztálytársai szerint 1 picit dilis. Nekem ennek ellenére bejön, de hogyan közeledhetnék felé, hogy ne higgye azt hogy csúfolni akarom vagy ilyesmi?

Eléggé rossz lehet neki,mert szívatja ?t mindenki, de nekem bejön, és meg szeretnék vele ismerkedni. Eléggé félénknek néz ki, és másik városban is lakik,sulis programokon pedig nem vesz részt. Nincs neki se msn se myvip, se iwiw...Ha odamegyek hozzá, nem lehet hogy egyb?l automatikusan azt hiszi hogy én is szívatni akarom?

Legjobb válasz: Elõször megvan rá az esély. És itt jön a kitartás és türelem! sok sikert

Elõször megvan rá az esély. És itt jön a kitartás és türelem! sok sikert
Bizony.. Egyetértek az elõzõvel. Sok türelem, és kitartás kell, hogy elnyerd a bizalmát : ) De megéri, úgy gondolom. Sok sikert (:
Hát lehet hogy azt fogja hinni, DE ha neked van kitartásod és megmutatod neki, hogy nem szivatni akarod akkor majd beférkõzöl a bizalmába és akkor bármi lehet! De elõször csak kezeld úgy mint egy barátot nehogy megrémüljön attól ami vele talán még nem történt meg, hogy van egy fiú aki nem szivatni akarja hanem SZERETNI!! Kitartás
Az elõttem válaszolónak üzenem, hogy attól mert néhányan stikkesnek tartják az nem azt jelenti, hogy valójában az is! És igaza volt a kérdezõnek, hogy a szívedben az érzéseket nem bõrszín hovatartozás és más egyéb billogok miatt alakulnak ki!
Ha járni akarsz vele, arra majd azért készülj fel, hogy téged is szivatni meg cikizni fognak... De miért is kell neked egy kicsit stikkes lány? Normális nincs a közelben?
A kérdező hozzászólása: Engem nem cikiznének, mert eléggé van tekintélyem a városban - pénzes szülõk stb - és sztem ha meglátnák hogy együtt vagyunk, akkor õt sem cikiznék tovább. A szívünket pedig sajnos nem mi irányítjuk ;)

Van szeplo az arcomon de nem sok inkabb a valamon van es van anyajegyem is es van 1 majfolt a hasamon ennek ellenere elmeehetek szolariumba par alkalommal? es hetente max 2 szer?

Legjobb válasz: akkor nem szabad szoliba járni ha sok anyajegyed van! a többi az szerintem nem olyan lényeges...

akkor nem szabad szoliba járni ha sok anyajegyed van! a többi az szerintem nem olyan lényeges...
Én szintén szeplõs vagyok, (az egész karom, vállam) anyajegyem, májfoltom is van. Jártam szoliba, vettem egyet magamnak, használtam gyakran és semmi bajom nem lett tõle azon kívûl, hogy kiszáradt a bõröm, és öregebbnek látszottam. Elég egészségtelen... De het 1-2 alkalom nem fog megártani szerintem.
Ne kockaztass ennyire az egeszsegeddel, csak azert h barnabb legyel. ha utana rakos leszel az jobban fog tetszeni? gyogyszereszno vagyok, csak megsugom, h foleg az anyajegyekre nagyon kell vigyazni, mert azok elrakozodthatnbak, ha csak megserulnek, elvakarjak, stb. S az UV sugarak kimondottan rosszak, szerintem meg a rendes napon is nagyon vigyazz. Ha teli vagy szeplokkel s anyajegyekkel akkor biztos feher a borod is, de szerintem hagyd ki, mert veszelyes lehet. Na meg az ilyen obarnitokremeknek, se hidd h nincs mellekhatasuk. Egy olyan anyaggal szinezik meg a borod, amit az etel szinezesere hasznalnak, annak is nagyon karos hatasai vannak. Nem szeretnelek elszomoritani, de szerintem minden embernek az egeszsege fontosabb.
Szerintem felesleges dolog bár vannak infra szolik és fujások is amiktõl jóval jobb hatásokot lehet elérni ezeket ajánlanám neked...


Van kullancs elleni oltás babáknak? Érdemes beadatni 1 évesnek?

Köszi

Legjobb válasz: igen ! én beadattam már 2 ön tulvagyunk

igen ! én beadattam már 2 ön tulvagyunk
A mi orvosunk oltáspárti, de azt mondta, 2 éves korig nem adja be a fiamnak. Én meg elfogadtam a döntését, elvégre õ tudja.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nem semmi. Én már a gyerekorvos elõtt utána szeretnék / szeretek nézni mindennek, hogy feltegyem a kérdéseimet :) ))
Nah és akkor ahhoz mit szólsz, hogy a mi doktorunk rábeszélt, hogy adassam be a gyereknek 2 hónapos korában, azért, mert koraszülött volt a gyerek.Beadattam, és amikor elment az orvos és ki akartam dobni a dobozát, akkor látom rajta, hogy 1+ tól, tehát egyéves kortól lehet csak.Nem kaptam menten infarktust, hát szidtam is magam, hogy mebíztam a gyermekorvosunkban.Szerencsére eddig nem lett tõle semmi baja(kopp, kopp)5 éves a fiam, de az biztos, hogy a következõ gyerekemen nem fog egy orvos sem kísérletezni, mert tuti, hogy ez valami zsiványság volt.Én meg voltam olyan buta, hogy vakon hittem az orvosunk szakértelmében.Mi a tanulság, utána kell nézni a dolgoknak mielõtt egy orvos rá akar beszélni egy nem kötelezõ védõoltásra.Azóta is szidom magam.Voltunk egy éve vérvételen, és jó a cukorja a gyereknek.Csak sajnos vashiánya volt, de helyrejött.De amúgy minden rendben.lekopogom
A kérdező hozzászólása: Köszi 14 hónapos, és oltáspárti vagyok, de azért szeretnék ennek is rendesen utánajárni. Akkor Ti nem hallottatok ilyenrõl, hogy 3 év alatt nem elég fejlett hozzá a baba immunrendszere, és bajt csinálhat? Nem a Neis Vac-ra gondolok, azt már megkaptuk, 1 évesen volt az utolsó ismétlõje.
Nekem holnap kapja a 2. oltást. Az elsõ után semmi mellékhatás nem volt, csak kicsit estére fájdította a karját, de másnap már azt sem. Szerintem érdemes beadatni, fõleg, ha olyan helyen laktok. Nálunk az ovi udvarban is sok a kullancs.
Én úgy tudom ezt csak 15hós kortól lehet beadatni. Elsõ válaszoló: nem keverted a Meningitisz ellenivel, mert abból kell kettõ 1éves kor alatt.(Neis vac-c vagy Menjugate az oltóanyag neve)
A kérdező hozzászólása: Nincsenek káros hatásai? Valahol írta valaki, hogy veszélyes, mert pl. cukorbetegséget okozhat, vagy mi...
Ha jól tudom 1 éves kortól lehet adni ezeket az oltásokat. Mi 2 évesen kezdtük el, 3 oltás kellett a teljes védettséghez. Talán Encepur Junior volt az oltás neve, ha jól emlékszem.
Én vagyok az, akinek túl korán be lett adva a védõoltás, de hát ez az, hogy én is vakon megbíztam az orvosunkban.És hát gondoltam, õ az orvos, csak jobban tudja mikor kell beadni, de látom nem kellett volna naívan viselkednem, csak imádkozni tudok, hogy a késõbbiekben se okozzon gondot, hogy idejekorán beadatta.
Szerintem ha ismered név szerint, akkor kérjél tõle egy helyesírási könyvet és tanulmányozd!
A kérdező hozzászólása: De megvan aképe meg az msn-cime, majd felteszem mindne oldlara ahová tudom...
Az msn-címhez (és gondolom skype-hoz) is tartozik egy profil, amely a neten elérhetõ. Ha te valakit felveszel partnerként, eléred a profilját mert már a te ismerõsi köréhez tartozol. Itt pedig olyan adatok, mint a születési dátum, lakhely, kor, stb elérhetõek. A profil létrehozójának felelõssége hogy magáról mennyi adatot, és milyen körökben oszt meg. Persze elítélendõ az ha ellened használják fel a saját adataidat, de ha egyszer azt te hoztad nyilvánosságra korábban, az a te problémád, és amíg hivatalosan nem élnek vissza a személyazonosítóiddal, nem tudsz sok mindent csinálni, mert önszántadból adtad meg korábban. Mert olyannal nem fog a rendõrség törõdni, hogy például a te születési neveddel és idõddel valaki regisztrál valahova és az nem sért semmilyen jogot, már ha erre gondolsz lopás alatt.

Miért van az, hogy a túlsúlyos embereket próbáljátok nyugtatni, hogy max 1-2 kg-ot kéne fogyjanak, ellenben a normál testalkatúak megkapják a fogyókúrás tippjeiteket, hogy hogyan fogyjanak tovább?

Még jó, hogy az extrém alultáplált egyéneket nem ösztökélitek fogyásra (vagyis az anorex libákat). Attól meg pláne égnek áll a hajam, amikor 10-20 kg túlsúllyal küszköd? gyerekekre a feln?ttekre érvényes bmi-t akarják ráhúzni...mikor a kölyök bevallása/utalása szerint nem sportol, tehet tök jó a gyerek bmi számítás becslésnek.... külön hányingert kapok a gyerekeknek nem szabad fogyókúrázni szövegt?l...hülye fogyókúrázni sem gyereknek, sem feln?ttnek nem szabad...normális diéta és sport = fogyás, pedig egy túlsúlyos gyereknek megengedett (pláne orvosi felügyelettel)

Legjobb válasz: " Miért van az, hogy a túlsúlyos embereket próbáljátok nyugtatni, hogy max 1-2 kg-ot kéne fogyjanak, ellenben a normál testalkatúak megkapják a fogyókúrás tippjeiteket, hogy hogyan fogyjanak tovább?" már megbocsáss,de ez amit leírtál egy jó nagy hü...ség.

" Miért van az, hogy a túlsúlyos embereket próbáljátok nyugtatni, hogy max 1-2 kg-ot kéne fogyjanak, ellenben a normál testalkatúak megkapják a fogyókúrás tippjeiteket, hogy hogyan fogyjanak tovább?" már megbocsáss, de ez amit leírtál egy jó nagy hü...ség.
orvosi felügyelettel simán mehet a fiataloknak is ez tény. viszont a duci fiatalokkal 10-17 évesekkel az a baj hogy nem tudják hol a határ, normális diétát összeállítani nem tudnak, és nagyon könnyen esnek át a ló túloldalára. azzal meg simán maguk alá vágnak, a hormonháztartásuk kinyírják, stb. orvosi felügyelet mellett mehet, ha nincs akkor fiatalon bõven elég ha az olajos zsíros cukros kajákat és kólát hanyagolja, és rááll a rendszeres sportra. alapból gáz hogy nincs normális tömegsportolásra lehetõség, hogy a sulikban a tesiórákat [email protected]ák, a szülõk meg hagyják hogy 8 évesen túlsúlyos legyen a gyerek...
Ez nem kérdés, hanem ürügy arra, hogy te mondd el a véleményed. Hát most elmondtad.
en is eszrevettem ezt. sokszor olyan egyenekre mondjak hogy pont jo akin 10-15 kilo felesleg van, aki meg mo. ndjuk nagyjabol okes annak meg mondjak hogy innen meg onnan adjon le. es az elhizott gyerekeknek is azt monjak hogy ohh te butus tokeletes vagy meg ne fogyokurazz.amugy a kover gyerekbol az esetek tobbsegeben kover tini es felnott lesz. gyerekeknek is szabad soot az elhizottaknak kene is dietazni na meg sportolni. az a baj akik itt azt irjak hogy tilos azoknak gozuk sincs mit jelent a dieta.ugyanis az nem egyenlo a drasztikus fogyokuraval es koplalassal.
Utolsónak: "akin 10-15 kilo felesleg van, aki meg mo. ndjuk nagyjabol okes annak meg mondjak hogy innen meg onnan adjon le." Szerintem ez azért van, mert azok, akiken van a 10-15 (vagy nevezzük X-nek, mert lehet szerinted 10, a másik szerint 15, a harmadik szerint meg csak 5) kg felesleg, mindenhova hízik, így arányos, nem annyira szembetûnõ, míg a másik, akin v
Elküldte véletlenül, szóval, akin van 2 kg, de mondjuk az csak kizárólag a combján, mert oda hízik, azt könnyebben észrevehetõ. Csak épp a sok hülye, aki írja szegénynek, hogy fogyjon le a combjából, rohadtul nincsenek tisztában vele, hogy nincs helyi fogyás, ergo nem tud csak 1 helyrõl fogyni, ha ilyen az alkata, ha fogy, akkor is ott vastagabb lesz.

3 hónapja szültem.1 hónapja nagyon hullik a hajam, alig merem megmosni, félek hogy megkopaszodok. Azt hallotam vashiány miatt van, de iszom a vastablettát és szedem az elevitet is mert szoptatok. Mit tudnék még tenni ellene?

Legjobb válasz: A megoldást sajna én sem tudom. Most nekem is ezerrel hullik a hajam, de én úgy tudom, ez "normális". A hormonok miatt van és majd elmúlik. Sajna más szoptató anyuka is ezzel küszködik a környezetemben, így "nyugodt" vagyok. Én nem teszek ellene semmit, a Gravdiát szedem még mindig.

A megoldást sajna én sem tudom. Most nekem is ezerrel hullik a hajam, de én úgy tudom, ez "normális". A hormonok miatt van és majd elmúlik. Sajna más szoptató anyuka is ezzel küszködik a környezetemben, így "nyugodt" vagyok. Én nem teszek ellene semmit, a Gravdiát szedem még mindig.
Teljesen természetes jelenség. Bizonyára tapasztaltad te is, hogy a terhesség alatt meg alig hullott ki valamennyi. Általában a szülés után 3 hónappal jelenkezik a probléma, akkor kezdenek visszaállni a hormonok. Állítólag csak az a felesleg hullik ki, aminek "nem terhes" állapotban addig is ki kellett volna, csak most egyszerre jelentkezik, és azért olyan ijesztõ. Szedj továbbra is valamilyen terhesvitamint. Nekem az vált be, hogy rövidre vágattam a hajam, de ezt persze nem mindenki szeretné. Ne aggódj, megoldódik magától.
Én azt olvastam valahol, hogy a haj raktározza a szervezet ásványi anyagait, szóval a fölösleg ott van. Azért természetes jelenség a szoptatás alatt, mert a tejhez ezeket felhasználja a szervezet, és a haj így halottá válik, és kihullik. Szerintem is szedd továbbra is a vitamint, és figyelj oda az étkezésedre, pl egyél sok olajos magot (kivéve dió és mogyoró az allergia miatt).
Nekem azt mondta a dokim, hogy nem inni, hanem enni a vastablettát. A pezsgõtabletták nem jók, mert pont a vas marad a pohár falán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Mitől van az, hogy felteszem az alapozót egy ideig jó de utána kb.1 órára rá elsárgul vagy nem tudom milyen lesz, de teljesen más színe lesz mitől van ez? Mit tegyek ellene?

Legjobb válasz: 1. vegyél jobb minõségû alapozót. - oxidálódik az anyag és besárgul. 2. kivételes esetben lehet, hogy nem a minõségével van baj. -- ha eleve sárga tónusú az arcod (az alapozó meg mondjuk rózsaszínes), akkor elképzelhetõ, hogy nem jól reagál a bõröddel. ugyanez lehetséges, ha kicsit zsírosabb a bõröd. ezen esetleg segíthet, ha felraksz egy bázist az alapozó alá. menj be egy douglasba (vagy egyéb ilyen helyre), ha van a közeledben, és kérj tanácsot, meg rakass fel különbözõ alapozókat, még ha nem is vásárolsz, akkor is segíteni fognak.

1. vegyél jobb minõségû alapozót. - oxidálódik az anyag és besárgul. 2. kivételes esetben lehet, hogy nem a minõségével van baj. -- ha eleve sárga tónusú az arcod (az alapozó meg mondjuk rózsaszínes), akkor elképzelhetõ, hogy nem jól reagál a bõröddel. ugyanez lehetséges, ha kicsit zsírosabb a bõröd. ezen esetleg segíthet, ha felraksz egy bázist az alapozó alá. menj be egy douglasba (vagy egyéb ilyen helyre), ha van a közeledben, és kérj tanácsot, meg rakass fel különbözõ alapozókat, még ha nem is vásárolsz, akkor is segíteni fognak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat:) utána nézek:)

Van egy kiskutyám, megkapta az első 3 oltását, azt mondta az állatorvos a veszettség elleni oltást majd 1 éves kora előtt kell, de hallottam olyat is, hogy 3-4 hónap között. Most ráér akkor 1 éves koráig?

Legjobb válasz: Érdekes dolgot mondott az állatorvos. Ugyanis minden 3 hónapos kort betöltött ebet 30 napon belül be KELL oltatni veszettség ellen, ezt fél éven belül megismételni, majd évente ismételni. 4 hónapos koráig pedig chip is kell, hogy kerüljön bele. Úgyhogy nem ér rá 1 éves koráig, mert megbüntethetnek érte.

Érdekes dolgot mondott az állatorvos. Ugyanis minden 3 hónapos kort betöltött ebet 30 napon belül be KELL oltatni veszettség ellen, ezt fél éven belül megismételni, majd évente ismételni. 4 hónapos koráig pedig chip is kell, hogy kerüljön bele. Úgyhogy nem ér rá 1 éves koráig, mert megbüntethetnek érte.
16 hetesen ajánlot a veszetség elleni oltás amit hat hónap mulva kell ismételni, majd onnantól évente egyszer.
sajnos most már 3 hónaposan meg kell kapnia az elsõ veszettség elleni oltást. (megint egy idióta törvény) Régebben valóban 1 éves korig adták be. Én nem szoktam 6 hónap múlva ismételni, hanem csak rá egy évre. annyi is bõven elég.
A kérdező hozzászólása: De most, ha nem a törvényt nézzük, hanem a kutyát, veszélyes rá, ha akkor kapja csak meg?
nem veszélyes rá, csak ha beleszaladsz egy ellenõrzésbe, akkor megbüntetnek.
Igazából ha nem lakotok olyan helyen ahol nagyobb a kockázata a betegségnek akkor nem baj ha csak akkor kapja meg. De szerintem kóbor kutyák nagyjából mindenhol vannak. Nálunk rókák és egyéb ragadózó állatok is lófrálnak néha, úgyhogy az én kutyám pl biztos, hogy elõírás szerint fogja kapni és míg meg nem kapja, nem engedem ki felügyelet nélkül a kertbe sem (még kölyök, úgyhogy egyébként sem engedném).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!