Találatok a következő kifejezésre: Van 1 az életemben, több (4 db)

Van 1 fiú az életemben, több éve, de soha nem jártunk. Csak szex. Sztem ő szeretett, de én elrontodtam anno. Most meg kell nekem! Sztetek? Van esélyem?

Úgy rontodtam el,hogy más fiúk iránt érdekl?dtem.Kicsit kés?n jöttem rá,hogy ? kell nekem,de mostmár tudom.Nincs senkije,de fogalmam sincs hogyan közelitsem meg,hisz majd fogunk találkozni...:)!

Legjobb válasz: Nekem egy lány van az életemben akivel csak szex...néha miis összekapunk dolgokon,de a szükség megbocsájt!

Nekem egy lány van az életemben akivel csak szex...néha miis összekapunk dolgokon, de a szükség megbocsájt!
Biztos nehéz lesz..De sztem vald be neki hogy most mit érzel..Ha kell kérd meg rá hogy bocsájtson meg..Ez lesz a megoldás..Csak bátran:)

Baj van velem? Már 9hónapja, hogy elvesztettem a szüzességemet elég rendszeresen élek nemi életet, több barátom is volt már, mégis csak életemben 1szer volt orgazmusom az 1. pasimmal.

Odavagyok a jelenlegi páromért már ha csak arra gondolok, hogy vele lehetek nagyon felizgulok, jó is vele lenni, sokáig is bírja és még se jutok el az orgazmusig....viszont ha maszturbálok úgy gyorsan el tudok élvezni. Valami bajom van?

Legjobb válasz: Nincs semmi bajod, nekem ugyanaz van, 4 éve élek nemi életet, de még egyszer se jött össze pasival, csak mikor masztizok... :S Amúgy hallottam olyan ritka esetrõl is, h van olyan, aki egyszerûen képtelen rá, lehet, h nálam ez a helyzet! De neked már egyszer sikerült, ne aggódj, majd összejön újra, csak sokat kell "gyakorolni"! ;)

Nincs semmi bajod, nekem ugyanaz van, 4 éve élek nemi életet, de még egyszer se jött össze pasival, csak mikor masztizok... :S Amúgy hallottam olyan ritka esetrõl is, h van olyan, aki egyszerûen képtelen rá, lehet, h nálam ez a helyzet! De neked már egyszer sikerült, ne aggódj, majd összejön újra, csak sokat kell "gyakorolni"! ;)
Szerintem az aktus közben tulságosan is rá van állva az eszed arra , hogy most mindenképpen orgazmust akkarok, viszont a tested ezt az akkaratot "ilyen fajta nyomáásra" képtelen véghezvinni. Probáld meg ugy hogy csak a szerelmedre gondolsz talán ugy sikerül persze ez csak az én javaslatom, de ha sikeres ird meg. férfi vagyok.
A kérdező hozzászólása: majd hétvégén próbálkozunk....egyébként érdekes mert lovagló pózban még csak a közelében se jártam az orgazmusnak, a kutyában viszont már közelítek, csak azt a mostani párommal még nem próbáltuk
azért mert nem olyan a viszonyod a pasikkal amilyennek lennie kellene. lehet hogy inkább egy pasinál kellene maradni akibe szerelmes is vagy, meglátod visszatér ami az elsõvel megvolt.
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretem azt, akivel most vagyok. az 1.nél szerintem csak a póz volt az olyan. õ a kocsi hátsó ülésén ült én pedig valahogy rajta guggoltam és úgy...
A kérdező hozzászólása: nem sikerült

Mostanság nagyon keserű az életemen és egyre többet nyúlok a pohárhoz (házi pálinka), hetente mindig van egy alkalom, de van hogy csak 3-4 nap telik el. Legurítok általában 0, 5-1 liter közötti mennyiséget egy éjszaka. Jó út az alkoholizmus felé?

Nagyon jól esik, felszabadulok tőle, még ha a másnap kicsit kellemetlen is (a gond az hogy már az is egyre kevésbé kellemetlen, ezért is félek), úgy érzem szárnyalok, minden könnyű. Szóval félek. Egy 21 éves kétségbeesett fiú.

Legjobb válasz: Hát igen jó úton haladsz sajnos. Inkább kapd össze magad és hagy abba ezt az önpusztító és értelmetlen életmódot. Nekem is és másnak is rengeteg problémája van és mégsem alkoholizálok, drogozok stb.... Fiatal vagy és erõs! Ne tedd tönkre az életedet mert a problémáidat sem az alkohol sem más nem fogja megoldani, kizárólag te vagy erre képes!

Hát igen jó úton haladsz sajnos. Inkább kapd össze magad és hagy abba ezt az önpusztító és értelmetlen életmódot. Nekem is és másnak is rengeteg problémája van és mégsem alkoholizálok, drogozok stb.... Fiatal vagy és erõs! Ne tedd tönkre az életedet mert a problémáidat sem az alkohol sem más nem fogja megoldani, kizárólag te vagy erre képes!
Sajnos így indul az alkoholizmus, fõleg ha az ember hozzászokik. Kapd össze magad! Gondolj bele picit, mit old meg a pia? Pár óráig úgy érzed, enyhültek a gondjaid, kicsit happy a dolog, aztán reggel felkelsz, és ugyanott vagy, ráadásul még rosszabbul is, és ezzel el tudsz indulni a lejtõn! Nekünk volt alkoholista a családban, láttam a végletekig leépülni egy embert a pia miatt, nagyon szomorú látvány. Ne akarj egy ilyen egyszerû (és közel sem haszonra vezetõ) megoldáshoz nyúlni, inkább próbálj meg szembenézni a problémáiddal, ennyi idõsen még erõs vagy, és fiatal. Ne rontsd el az életed, mindenbõl van kiút! :)
Ha ezt a „felszabadulást” nem arra használod, hogy minél gyorsabban megoldd a gondjaidat, akkor egyenes út. Minél rendszeresebben iszol, annál kevésbé veszed észre, hogy tovább romlott az életed, és a végén már azért nem tudsz majd leállni az ivással, mert nélküle nincs erõd kimászni az egészbõl.
Megoldáshoz nem vezet az ivás, de elfeledteti a bánatot és akkor minden szép és jó. De ha egyszer nincs más megoldás, ha nem tudod megoldani a problémát soha, akkor nincs más lehetõséged mint az, hogy oldd a feszültségedet és ebben az alkohol az egyedüli ami segíthet.
a keserû életed még sokkal keserûbbé teszed a pálinkával :(
Szerintem meg épp ez az, hogy az alkoholtól nem lesz keserûbb az élet! Mert ha egyszer ténylegesen nincs megoldás egy adott problémára, akkor nincs más kiút, csak hogy oldjuk a feszültséget a pia segítségével, mert magától nem fog elmúlni. Nekem pl. segít mindig.
papám testvére ivott mint a gödény és öngyilkos lett...
21 évesen én is simán megittam ennyit, volt, hogy gyakrabban is, mint te. Mondjuk én jó kedvemben. Mindenki megtanulja, hol a határ. Majd elmúlik, a lényeg, hogy addig nincs baj, amíg minden gond nélkül megvagy pia nélkül, ha akarsz. És csak azért iszol, mert akarsz, vagy mert jól esik, és nem azért mert kell, mert függsz tõle.

Miért nézegethet a párom titokban szexoldalakat? 1, 5 éve vagyok együtt a párommal. Úgy érzem minden rendben van köztünk és szexuális életünk nagyon jó, de az elmúlt hónapokban a böngészési előzményeink között több szexoldalra is felfigyeltem.

Amiket nézeget, pl.16-18 éves tinilányok meztelen képeit vagy annál idösebb(20-35) hölgyek képeit.Ha tőlem mindent megkap az ágyban, akkor miért van szüksége neki ilyenre?Hisz egy fiatal tini szóba se állna vele, max. Az ágyban jó, de az élet más területein nem felelne meg! Sajnos ez engem idegesit, mert azt hiszem, hogy nem felelek meg neki. Mit tegyek az ügy érdekében,ő 41 éves én 33?

Legjobb válasz: Ne csinálj problémát ott ahol nincs... Azért nézi, mert jól esik neki. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy tinitõl, vagy akár mas nõtõl akarna valamit... Nálunk is minden rendben van, de én is szoktam nézegetni néza erotikus tartalmú képeket, videókat, sõt szeretem az erotikus regényeket is, pedig nõ vagyok.

Ne csinálj problémát ott ahol nincs... Azért nézi, mert jól esik neki. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy tinitõl, vagy akár mas nõtõl akarna valamit... Nálunk is minden rendben van, de én is szoktam nézegetni néza erotikus tartalmú képeket, videókat, sõt szeretem az erotikus regényeket is, pedig nõ vagyok.
most ez komoly? ez a legnagyobb gondod? én is nézek szexoldalakat, pedig lány vagyok, és 2, 5éve kapcsolatban, mi a baj ezzel? 23L
Tõled nem kap 16-18 éves lányok meztelen képeit, stb... És akkor mi van, ha csak az ágyba lenne jó? Az is lehet jó... Ettõl függetlenül, lehet, hogy ez SEMMIT NEM JELET. Én is nézek pornót a párom mellett, õ is néz mellettem, meg más kapcsolatban is szokás. Számomra ez nem jelent semmi érzelmi dolgot, masztinál meg jól jön. Szerintem felesleges ilyen prûdnek lenni, hogy szerinted csak rád gondolhat, senki másra, senki mást nem nézhet meg.... ettõl még lehetsz te neki az elsõ számú, és az egyetlen akivel valóban kezdene valamit. Inkább azt kellene megtudnod (illetve te érzed), hogy ez így van-e. Ezt mi nem tudjuk. Beszéld meg vele netalántán, így 33 évesen lassan gondolni kellene az értelmes kommunikációra... Abból pedig leszûrheted következtetéseidet.
veri a lompost másról álmodik
Lehet a pornókon izgatja fel magát, hogy ki tudjon téged elégiteni, mert már lehet fél a kapuzárástól, vagy csak egyszerüen kiváncsiságból.
Férfiembernek szükgsége van rá néha napi többször is. Ha mindig alaposan lerendeznéd nem lenne ereje ilyeneket nézegetni, de ha nézegeti az sem jelent semmit. Annyit jelent, hogy egészséges. Ha nem nézegetné akkor kellene aggódni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!