Találatok a következő kifejezésre: Van 1 az életemben, (37 db)

Megkaptatok e a valaszokat, velemenyem szerint az elet legfontosabb kerdeseire? 1.2. Miert elunk? Van e az eletnek CEL ja? Ha igen, melyek az? 3. Miert hallunk meg?

Kerdeseimre, megkernelek, hogy emberi szavakal valaszoljatok ! Nincs szuksegem " predikaciok " lemasolasara es ide beirasara, mert a " predikaciokat " en is el tudom olvasni az internetrol ! Sajat gondolatok erdekelnek ! Nem masoknak a " megragot " es azutan atvett es " lenyelt " gondolatokra vagyok kivancsi ! Szeretnem tudni, hogy tik, sajat eszmetek / sajat gondolkozasotok alapjan, hogy valaszoltok a fent feltett kerdesekre ? Elore kosszonom szepen valaszotokat !

Legjobb válasz: AZért élünk mert még nem haltunk meg és mert szüleink védekezés nélkül szexeltek. Az élet célja maga az élet. HA örökké élnénk nem tudnánk értékelni van aki kap 2 nap szabit és már azt se tudja mihez kezdjen magával. MEg különben is ha örökké élnénk a legjobb dolgokat mint evés, szex ,alvás nem csinálnánk. Mert ezeket csak az élet fenntartása miatt csináljuk. Azért halunk meg nehogy itt nyomorogjunk 20 milliárdan.

AZért élünk mert még nem haltunk meg és mert szüleink védekezés nélkül szexeltek. Az élet célja maga az élet. HA örökké élnénk nem tudnánk értékelni van aki kap 2 nap szabit és már azt se tudja mihez kezdjen magával. MEg különben is ha örökké élnénk a legjobb dolgokat mint evés, szex , alvás nem csinálnánk. Mert ezeket csak az élet fenntartása miatt csináljuk. Azért halunk meg nehogy itt nyomorogjunk 20 milliárdan.
1. Mert megszülettünk. 2. ?????? 3. Mert megszülettünk.
"Mindzeket, eddig, csak filmekben lattam, nem a valosagban is ! Meg a filmek altalaban fikciok / elkepzelesek !" Nagyon sok filmnek valós alapja van, ha nem is a történet az, hanem a téma ötlete. Az, hogy sokszor - eladhatósági szempontok miatt - hülyeséget hoznak ki belõle, hogy jobban eladható legyen, már egy másik kérdés. Üdv! Leftlegged Player :)
A kérdező hozzászólása: # 22/25 - nek, "Semmi bizonyitek nincs hogy atvaltoznank !" Az nincs (nem is lehet, hogyan lehetne?), de beszámoló az van, többszázezer. " Akkor, miert hinnek benne ? mert masok mondjak ? "Hol van az a masik letforma ?" Szintén nem tudjuk, valószínûleg egy másik dimenzióban vagy hullámon. Ezt valószínûleg nem is tudnánk megérteni a mai, materiális alapú koncepcióinkkal. " Vagyis, meg egy ismeretlen ! Hogy is hihetnek el akkor ilyesmiket. Mind teoremak / temak, erdekesek, ennyi . "Vagyis, egy masik elet ? amibben itelkezni foggnak rajtunk ? ez a pokol - vallasi magyarazata !" Nem, nem a pokol. (Szerintem olyan nincs is.) Ítélkezni a saját felettes éned ítélkezik állítólag, a másik életben pedig szeretet és elfogadás van, nem büntetés. Saját magad ítéled el a hibáidat, és még õk vígasztalnak meg! A bûnök egyébként eltûnnek végül, bár az valószínû, hogy átmenetileg lelki szenvedéssel járnak, mert át kell élni lelki síkon, ami jót vagy rosszat okoztál másoknak a Földön. Üdv! Leftlegged Player :) " Ezt, most is megcsinalom, sajat magamat sokszor elitelem .....emiatt , nem kell mas dimenzioban elnem ! Mi a bûn ? hogy tunhet el ? udv . !
"12/16 nak, emberi gondolat / magyarazatott kernek ! nem Biblia verset ! Mit ert On, a Biblia idezetebol ? amitt leirt" Elõször is sorozatban téveszted el a hozzászólások számát, nem tudni sokszor, hogy kinek kommentálsz. A 13-ashoz szóltál hozzá, és nem a 12-eshez. Mit nem értesz az alatt, hogy szabadító? Az Isten tud megszabadítani. A kígyó azt mondta, hogy olyanok lesztek, mint az Isten, ez a humanizmus. Ez Isten teremtõ és fenntartó eszmélyének ellensége. Ha megalázkodva elfogadod a teremtõ és szabadító Istent, minden a javaddá válik. Bármit, amit kérsz, megteszi, mert Atyád lesz õ, és fia leszel néki. Ezt én mondom, mert én tudom. Én magam teszek errõl bizonyságot. Ne idézzek a Bibliából? Akkor idézek Malakiástól, hogy megtudd, hogy miért idézek a Bibliából: "Akkor tanakodtak egymással az Úrnak tisztelõi, az Úr pedig figyelt és hallgatott, és egy emlékkönyv iraték õ elõtte azoknak, a kik félik az Urat és becsülik az õ nevét."
Még egy kérdést engedj meg, csak hogy ne szörnyûlködjünk. A borzalmas írásod nem magyarságot, avagy betegséget tükröznek? Vagy nagyon fiatal vagy még? Komolyan, kíváncsiságból!
Én tudom ám a helyes válaszokat! 1. Miért élünk? Azért, mert Jehova megteremtett minket. 2. Van-e az életnek célja? Igen, hogy imádjuk Jehovát! 3. Miért halunk meg?, Hû ha! Azt hiszem tévedtem. Errõl mit tanít az õrtorony? A Jézusba vetett hit reményt ad.
A kérdező hozzászólása: # 26/31 tegnap 13:18 "Nem elég? Vagy mindenki más alapból hazudik szerinted? Ráadásul meglehetõsen egybecsengõen? " Nem szeretem alltalaban a tobbseg - teoria elfogadasat, vagyis, ha a tobbseg mongya, igaznak is kell legyen ! sokszor a nagy tobbseg tevedet es teved a mai nap is. Vagyis, e tobbseg, nem egy skala nekem, hogy elfoggadjak valamit ! Nem okvetlenul hazudik ! de nincs jol informalva vagy el volt amitva, becsapva, stb "Halálodig ismeretlen is marad a teljes valójában. " ez is igy van, az ember egy eleten keresztul tanul es csak butan hall meg !..... "Nem érted... most nem tudod 100%-ig megítélni a valós hibáidat, mert nem mérheted fel, kinek mit okoztál vele. A jótetteiddel ugyanez a helyzet. Ott ráadásul át is éled majd, mind a jót, mind a rosszat, meglehetõsen intenzíven. Ha sok rosszat tettél, az az idõ neked egy szubjektív pokol lesz számodra, amíg azokat átéled. " Hallotam en mar errol a teoremarol tema rol, tobb valtozata is van ! Most, hogy megirtad a te valtozatodat, biztosra mondom ujra, hogy 100 % nem kerek belole ! Miert is elnem at ujra eletemet ? csak idovesztes lenne, velemenyem szerint legalabbis, es nem latok semmi logikat sem benne ! Egyeseknek tetszik mindez ! elfogadnak szivesen gondolom teoremadat / tema dat, mert sokat megvaltoztatnanak eletukben, ha ujra fiatalok lennenek ....mongyak , de, nem en is, en nem akkarok semmit megvaltoztatni eletembol ! hibaztam sokszor, a jovobben, remelem nem ismetlem meg hibamat es akkor jo lesz .... "Aranyszabály: ne tedd mással, amit nem szeretnéd, ha veled tennének. Egyébként nem könnyû felmérni (állítólag földi létben nem is lehet teljesen), ezért mindig lesznek hibáid, legjobb szándékaid ellenére. A legnagyobb bûnök (szándékos gonoszság) természetesen nem relatív. Minden bûn el fog tûnni, ha átélted, és megértetted, miért volt negatív a tetted. A legfontosabb, amiért az egészet átéled, hogy teljes képet kapj arról, hogy használtad ki az életedet, mit tanultál belõle. " Igy is tanultam sokkat masok es sajat hibaimbol ! Mindezert mindahogy mar irtam , nem kell ujra eljem oket ! A szimpla ateles, nem hiszem, hogy megalitana, hogy ne meg vetkezek ! vagyis, gondolom, ha el is tunenek buneim, csinalnak majd mas bunoket / hibakat, amitt eddig nem csinaltam ! nem igy igaz ? udv . Eliza
A kérdező hozzászólása: A kerdes nem jelent meg jol ! Javitok : 1.Miert elunk? 2.Van e az eletnek CEL ja? Ha igen, melyek az? 3. Miert hallunk meg?
A kérdező hozzászólása: 28/33 tegnap 15:07 Privát üzenet Hasznos számodra ez a válasz? Még egy kérdést engedj meg, csak hogy ne szörnyûlködjünk. A borzalmas írásod nem magyarságot, avagy betegséget tükröznek? Vagy nagyon fiatal vagy még? Komolyan, kíváncsiságból!" ****** nem erdemelte ki, hogy valaszoljak ! Akkarhogy, ezt mar megmagyaraztam masnak is, nyilvanosan !aki joindulatbol kerdezet ! ha epp oly kivancsi, kerese meg valaszomat ! legyen boldog ! ha tudd ...
Teljesen összezavartál. Tényleg annyira igyekeztem, hogy ötöst kapjak, és tessék, még ezek sem a jó válaszok. Meg írnád te, mi a kérdéseidre a helyes válasz? És igazán nem szoktam foglalkozni azzal, Jehova tanúi mit tanítanak. Egyszer kérdezek meg valamit, és arra se válaszolsz. Ez már csak azért sem tisztességes tõled, mert állandóan kérdéseket írsz ki, hogy mi keresztyének mit vallunk errõl vagy arról. És mi nem azt válaszoljuk, hogy olvasd el a kiadványainkat. Nagyon-nagyon morcos vagyok! A Jézusba vetett hit reményt ad.
Kedves Eliza***! (ha valóságos hölgy vagy, ha nem akkor csak simán Eliza***) Ha a valláskritikában tetted fel a kérdést, akkor gondolom, hogy a Bibliai idézetekkel alátámasztott "okfejtést" el tudod fogadni: 1. Miért élünk: Isten megalkotta a Föld nevû bolygót (esetleg a naprendszert), elkészítette rajta az embert és környezetét. Az emberbe a saját leheletét - lelkét táplálta be ("kölcsön kaptuk"). Adott egy meghatározott idejû életet, amely amikor kevesen éltünk elérte a 700 - 969 évet is. Amikor többen lettünk ez lecsökkent maximum 120 évre - ma is így van. Többször szövetséget kötött az emberrel és mindig azt parancsolta, hogy sokasodjon és szaporodjon, lásd Mózes I. 1.28, 8.17, 17.2, 22.17 és Mózes II.1.20. 2. Életünk célja: Saját elképzelésem, hogy a sokasodás és szaporodás a célhoz vezetõ út kiindulási pontja. Az isteni leheletet - lelket szaporítjuk azzal, hogy gyermekeket nemzünk (ha elfogadom akkor két emberbõl ma közel hét milliárd lett). Ezt a leheletet -lelket saját testünkben az életünk folyamán finomítjuk, desztilláljuk és amikor "beérik", mint a gyümölcs, akkor a... végsõ cél: a halál! (ebben a küzdelemben az gyõz, aki a leglassabb és az válik a leghosszabb életûvé) Emellett Isten ad egy korlátozott Földi életet, akaratot (a Paradicsomi bûnbeesés miatt) és a végén felcsillantja a Mennyországot. 3. Miért halunk meg: Amikor testünkben "lefinomodik" az isteni lehelet - lélek, akkor megöregszünk, elfogy a földi élethez szükséges energiánk és végünk lesz. Ugyanis az Isten a kölcsön adott leheletét - lelkét csak úgy tudja a testünkbõl vissza "kérni", ha a test porrá lesz, azaz meghalunk. (ha megnézed Mózes I. 3.22. akkor tudnod kell, hogy Isten nem is akart örök életet adni az embernek!) A pap is úgy búcsúztatja temetéskor a halottat, hogy "lelkét visszaadta teremtõjének". Konklúzió: Isten a Föld nevû bolygón létrehozta lélek termelõ és finomító "kolóniáját". Ha a lelked finomítás után megfelel az isteni követelményeknek, akkor tovább tudja hasznosítani és ez lehet a Mennyország. Ha nem felel meg, akkor marad két lehetõség: vagy újból leszületsz és akkor ez a reinkarnáció, a másik, hogy megtisztítják és ez a Pokolban történik. Tudom, hogy fantasztikusnak tûnik, de a túlvilágról még senki nem jött vissza és akkor ez lehet, valóság is (Jézus is csak feltámadt, de a Földre még nem tért vissza). (Tudom, hogy nem itt éltél, van ékezetes billentyûzeted és elhihetnéd, hogy ha azzal írnál, sokkal könnyebben lehetne értelmezni kérdéseidet és válaszaidat - ez csak tanács.)
Az életnek nincs konkrét célja, csak az amit te adsz neki! Azért élünk mert az élet kialakult és azért halunk meg mert semmi sem tart örökké! =)
Kedves Eliza***! "..mivel tobben is itten, ugylatszik, hogy csak akkor akarnak elfoggadni magyarnak, ha asszimilalnak, hasonlo akkarnak, hogy legyek hozzajuk ! ...hat, megmakacsoltam magam ! ..." Az erdélyi magyarság tudatod nagyon szép dolog és tartsd is meg otthon sokáig - szülõföldön élni magyarnak, mikor sokszor "megaláztatásban" is volt részetek, az az igazi kiállás. Aki ez elõl szülõföldjét feladta és más országba költözött, az megfutamodott. Azonban a szép magyar beszéd megõrzése és itt ezeken az oldalakon a "leírása" szorosan összefügg. Ezért tanácsoltam neked az írásaidhoz az ékezetes billentyûzeted használatát. Te tudod a legjobban, hogy vannak szavaink, amelyrõl ha lemarad az ékezet teljesen mást jelentenek. (Csak zárójelben jegyzem meg, mikor az ismerõsömet meghívták "Csíkszeredába" én lepõdtem meg legjobban a feledésbe merült ragozáson.) Ne makacsold meg magad, nem érdemes, mert sokat veszítesz a szép magyar írás gyakorlásának elhagyásával. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Kosszonom ! Nem ertet meg ! Sok sikert es boldogsagot !
A kérdező hozzászólása: 18/21 ma 09:08.... Van, aki ezután is visszavágyik, és úgy várja a halált, mint megváltást, de tudja, hogy nem õ dönt arról, az mikor következik be. ...." Mindzeket, eddig, csak filmekben lattam, nem a valosagban is ! Meg a filmek altalaban fikciok / elkebzelesek ! Nem talaltam korulotem EGY embert sem, aki BOLDOGAN ! varna a hallalt ! udv en is
"EGYET semm talaltam eddig ! aki igyekezet volna a tulvilagra !" Aki mély halálközeli élményt él át, általában csalódott, mikor újraélesztik, és megérti, hogy még éveket itt kell töltenie! Megdöbbentõ, de így van! Azok az emberek hihetetlenül visszavágynak oda, ugyanakkor olyan mélyen megértik életük lényegét, hogy teljesen megváltoznak, más értékek válnak számukra fontossá (statisztikailag igazolt "személyiségváltozás" következik be). Van, aki ezután is visszavágyik, és úgy várja a halált, mint megváltást, de tudja, hogy nem õ dönt arról, az mikor következik be. Üdv! Leftlegged Player :)
A kérdező hozzászólása: 12/16 nak, emberi gondolat / magyarazatott kernek ! nem Biblia verset ! Mit ert On, a Biblia idezetebol ? amitt leirt
A kérdező hozzászólása: KOsszzzzzz ha ha ha
A válaszomat NEM viccnek gondoltam!!!!
A kérdező hozzászólása: BOCS ! ebben az esetben, akkor nem ertem ! mi van avval, hogy megszuletunk ? az allatok is megszuletnek ! ez lenne az elet CEL ja, hogy megszuletunk es ezert kell eljunk ? hat ez, egy eleg " szomoru " CEL, ha, nevezhetem e cel nek ! ? ennyi lenne minden ? megszuletunk ! kell elnunk ! ? nekem, ez nem eleg ! nem szeretem e vilagot es nem akkarom elfoggadni, hogy ennyi lenne csak, az elet celja ! remelem, tobb ennyinel !
z emberek semmiben sme különböznek az állatoktól, ugyanúgy megszületnek és meghalnak, közben meg élnek, szaporodnak. Ha igy érted, akkor semmi célja sincs az életnek, az esetleges cél az egyén számára lehet csak cél, egyetemesen értve semmi célja sem lehet az emberiségnek.
1, Mert a világ teremtõje és ura életet ad nekem. Minden tõle van és csodálatos ez nekem! 2, Az élet célja Isten akarata szerint élve örök élet elfogadása által az örökkön örökké élõvel örökké élni, amit ajándékba ad az Úr. 3, Éppúgy, ahogy a halál is, mint az özönvíz vagy Sodoma esetében Istenben egybe van az általunk felfoghatatlan szeretet és az igazság egyben. Õ ítél is, még ha ez az embernek sok esetben elfogadhatatlan. Õ a világ tulajdonosa, ura, ki teremtett mindent. Joga van ítéletét végrehajtani, legfõképpen miután meg is ígérte ezt. A halállal látom ígéretének beteljesülését, mert a bûn zsoldja a halál. De aki hisz az õ egyszülött fiának nevében, ha meg is hal, él.
A kérdező hozzászólása: 6 / 8 nak, Megertetetm, Isten adja az eletet. Mi a csoda e eletben ? a nyomorgas ? es a nyomorgas utan a hallal ? Mindenkinek Orok eletett ad az Ur ? Vagy, mit kell tennie egy embernek , hogy Orok elettet kapjon ? Nem ertem az elet cel jat vizsgalva, mi koze van mindehez, az Isten iteletenek ? A hallal, Isten beteljesedes lenne e ? Azert teremtett a SZERETETT / Teremto , hogy majd meghaljak ? ez lenne e az Isten akkarata ? Mit jelent hinni a Fia neveben ? en, hiszek Istenben, Atyamban, Teremtomben, de mit jelent, hinni Jezus neveben ?
Figyelj a Kereszténység meg néhány másik vallás szerint az élet célja, hogy a túlvilágba kerüljünk. És mi van ha a túlvilágon is kialakult egy vallás ami az örök pátyolgatás értelmét fitogtatja, mert annak sincs túl sok értelme, hogy ott vagyunk mind a mennyországba és nem csinálunk semmit mert ugye ott nincs testünk(egyes magyarázatok szerint) csak egy lélekgolyó. Nincs olyan, hogy egyetemes cél van aki, 1. emberiség jobbá tétele a cél 2. van aki tönkre akarja tenni, hogy az 1.-nek legyen mit csinálnia 3. van aki csak szeret (túl)élni és a saját dolgaival foglalkozni 4. és vannak a vallásos hülyék akik már szinte várják a halált, hogy jobb legyen nekik a túlvilágon
A kérdező hozzászólása: Nemvagyok válasza nak, Ha, igy nezuk az eletett, valojaban, semmi ertelme az eletnek ! Ebben az esetben, inkabb holnap meghalnak ! Legalabb tobb elelem marad a tobbi embereknek ! Nekem, az elelem, nem csak az elet fentartasahoz jo, hannem finom izu es kellemes a szemre is ! A sexeles is, nekem nem csak szaporodas ! hannem egy csodalatos " titok", mikkor 2 igazi szereto " EGY TESTE " / egy egyene valik, kellemes erzesek, a szeretet kifejezese, ket ember gyumolcse is : gyermek Igaza van, sokkan, mar ugy latszik, nem tudnak elni, nem tudnak EMBEREKE lenni ! 2 napi szabacsagal, lehet nincs mitt tenni DE, nekem eddigi eletem, majdnem egyenlo a SEMMIVEL ! oly sokk dolgokat szeretnek megtudni, tanulmanyozni az alalatok eletet peldaul , stb et, szeretnem az URT vizsgalni, megmindezekhez, a mostani 70 - 80 elet, biztos, hogy nem elegg ! en, igazabol, nem unatkoznak egy Orok eleten keresztul !Mikkor befejeznem a fold eleolenyeinek a tanulmanyozasat ( ami gondolom ezer eveket venne fel ) , csak azutan, KEZDENEM az Universzum vizsgalasat ! Meg a tej - galaxis nagy, de meg vannakkkkkk Ugyhogy , ezer meg ezer evre van szuksegem ! hogy mindent megismerjek, ami korulvesz !
Hinni Jézus nevében: Mt 1, 21 Szûl pedig fiat, és nevezd annak nevét Jézusnak, mert õ szabadítja meg az õ népét annak bûneibõl. Jehósua jelentése "az Úr a szabadulás, a menekülés, az üdvösség".
"Miert hallunk meg?" Mert van fülünk. :D Bocsi, nem tudtam kihagyni, tudom, csak melléütés volt. A kérdésre: én nem kaptam meg, pedig sokat gondolkodom rajta. Néha úgy érzem, elõrébb visz ez a gondolkodás, néha meg úgy, hogy teljesen fölösleges. Szóval nem tudom.
Te mondod ezer év kéne neked. Megismered az univerzumot. Mi lesz utána? Van akinek már akkor szép az élet, ha van sok barátja akikkel hülyül, barátnõ/barát, esetleg gyerek, van aki már ennyitõl teljesnek érzi az életét, vagy legalábbis ennek elérését is tekintheted célnak. Egyébként a sex csak azért élvezetes, hogy ösztönözzön a szaporodásra. Ha kézfogással szaporodnánk akkor az lenne élvezetes és a szép kézre izgulnánk fel és közszemérem sértés lenne ha nem takarnánk el.
A kérdező hozzászólása: Nemvagyok válasza ra, Valojaban, remenyseguk a tulvilag, DE, ISMERIK E A TULVILAGOT, hogy a tulvilag a remenyseguk ? senki nem ismeri a tulvilagot, akkor, miert vajon vagyodnak egy olyan helyre, amit nem ismernek ! ? Mit is keresen az ember a mennyeknek orszagaban ? Mit is csinalnak vajon ottan ? Gondolom, ottan igazabol nem ereznem otthon magam ! Mert ugy erzem, hogy nem egy mennyei eletre voltam Teremtve ! Nem egyetemes cel rol kerdeztem ! hannem szemelyes emberi ELET - CEL erdekel 1. Hogy is tudnak jobba tenni valamit, ha sajat magamnak sokszor nem tudom mi is a jo ! ? 2. es az ilyenek, erdemesek, hogy eljenek ? masok nyomorusagan dolgozniuk ? 3. mi lehet az, ami sajat dolgunk lehetne ? 4. EGYET semm talaltam eddig ! aki igyekezet volna a tulvilagra ! alatalaban, orvoshoz szaladnak es mindent elkovetnek ! hogy minnel tobbet eljenek itten a foldon ! erdekes mindez, mert az ok " szep " remenyseguk a tulvilag, akkor, vajon miert nem igyekeznek a tulvilagra jutni ! ?
"1.Miert elunk?" Mert megszülettünk. Távolabbról: mert a szüleink megszülettek, és találkoztak, stb. "2.Van e az eletnek CEL ja? Ha igen, melyek az?" Nincs. "3. Miert hallunk meg?" Mert megöregszünk, egyre gyengül a szervezetünk és egy idõ után elkapunk valami betegséget, amibe belehalunk. Ha az ember nem tudna megbetegedni, akkor is meghalna, legkésõbb akkor, amikor a Nap 3 mrd. év múlva felfúvódik és megsüti a Földet.

Mostanság nagyon keserű az életemen és egyre többet nyúlok a pohárhoz (házi pálinka), hetente mindig van egy alkalom, de van hogy csak 3-4 nap telik el. Legurítok általában 0, 5-1 liter közötti mennyiséget egy éjszaka. Jó út az alkoholizmus felé?

Nagyon jól esik, felszabadulok tőle, még ha a másnap kicsit kellemetlen is (a gond az hogy már az is egyre kevésbé kellemetlen, ezért is félek), úgy érzem szárnyalok, minden könnyű. Szóval félek. Egy 21 éves kétségbeesett fiú.

Legjobb válasz: Hát igen jó úton haladsz sajnos. Inkább kapd össze magad és hagy abba ezt az önpusztító és értelmetlen életmódot. Nekem is és másnak is rengeteg problémája van és mégsem alkoholizálok, drogozok stb.... Fiatal vagy és erõs! Ne tedd tönkre az életedet mert a problémáidat sem az alkohol sem más nem fogja megoldani, kizárólag te vagy erre képes!

Hát igen jó úton haladsz sajnos. Inkább kapd össze magad és hagy abba ezt az önpusztító és értelmetlen életmódot. Nekem is és másnak is rengeteg problémája van és mégsem alkoholizálok, drogozok stb.... Fiatal vagy és erõs! Ne tedd tönkre az életedet mert a problémáidat sem az alkohol sem más nem fogja megoldani, kizárólag te vagy erre képes!
Sajnos így indul az alkoholizmus, fõleg ha az ember hozzászokik. Kapd össze magad! Gondolj bele picit, mit old meg a pia? Pár óráig úgy érzed, enyhültek a gondjaid, kicsit happy a dolog, aztán reggel felkelsz, és ugyanott vagy, ráadásul még rosszabbul is, és ezzel el tudsz indulni a lejtõn! Nekünk volt alkoholista a családban, láttam a végletekig leépülni egy embert a pia miatt, nagyon szomorú látvány. Ne akarj egy ilyen egyszerû (és közel sem haszonra vezetõ) megoldáshoz nyúlni, inkább próbálj meg szembenézni a problémáiddal, ennyi idõsen még erõs vagy, és fiatal. Ne rontsd el az életed, mindenbõl van kiút! :)
Ha ezt a „felszabadulást” nem arra használod, hogy minél gyorsabban megoldd a gondjaidat, akkor egyenes út. Minél rendszeresebben iszol, annál kevésbé veszed észre, hogy tovább romlott az életed, és a végén már azért nem tudsz majd leállni az ivással, mert nélküle nincs erõd kimászni az egészbõl.
Megoldáshoz nem vezet az ivás, de elfeledteti a bánatot és akkor minden szép és jó. De ha egyszer nincs más megoldás, ha nem tudod megoldani a problémát soha, akkor nincs más lehetõséged mint az, hogy oldd a feszültségedet és ebben az alkohol az egyedüli ami segíthet.
a keserû életed még sokkal keserûbbé teszed a pálinkával :(
Szerintem meg épp ez az, hogy az alkoholtól nem lesz keserûbb az élet! Mert ha egyszer ténylegesen nincs megoldás egy adott problémára, akkor nincs más kiút, csak hogy oldjuk a feszültséget a pia segítségével, mert magától nem fog elmúlni. Nekem pl. segít mindig.
papám testvére ivott mint a gödény és öngyilkos lett...
21 évesen én is simán megittam ennyit, volt, hogy gyakrabban is, mint te. Mondjuk én jó kedvemben. Mindenki megtanulja, hol a határ. Majd elmúlik, a lényeg, hogy addig nincs baj, amíg minden gond nélkül megvagy pia nélkül, ha akarsz. És csak azért iszol, mert akarsz, vagy mert jól esik, és nem azért mert kell, mert függsz tõle.

Van 1 fiú az életemben, több éve, de soha nem jártunk. Csak szex. Sztem ő szeretett, de én elrontodtam anno. Most meg kell nekem! Sztetek? Van esélyem?

Úgy rontodtam el,hogy más fiúk iránt érdekl?dtem.Kicsit kés?n jöttem rá,hogy ? kell nekem,de mostmár tudom.Nincs senkije,de fogalmam sincs hogyan közelitsem meg,hisz majd fogunk találkozni...:)!

Legjobb válasz: Nekem egy lány van az életemben akivel csak szex...néha miis összekapunk dolgokon,de a szükség megbocsájt!

Nekem egy lány van az életemben akivel csak szex...néha miis összekapunk dolgokon, de a szükség megbocsájt!
Biztos nehéz lesz..De sztem vald be neki hogy most mit érzel..Ha kell kérd meg rá hogy bocsájtson meg..Ez lesz a megoldás..Csak bátran:)


Nagyon szeretnék 1 megtért kereszténylányt, aki élvezi az életet, nem a bulizás és a szesz boldogítja, vannak tervei, van egyénisége, és nem a média az 1-etlen kikapcsolódása, és családcentrikus! Találhatok még valahol ilyen lányt? 24/F

Értékeje az életet, és tudja, hogy nem lehet véletlen, hogy a Földön vagyunk!

Legjobb válasz: Hasonló erõsen vallásos közösségekben, mint amilyen a tiéd. Jobb ötletem nincs, ha nem lenne kritérium a vallásosság, akkor sokkal könnyebb dolgod lenne, de így igencsak nehéz dolgod lesz, bár gondolom ezzel tisztában vagy. Úgy tudom, hogy vannak ilyen keresztény ifjúsági találkozók, meg ehhez hasonló programok, azokon is szétnézhetnél, hátha sikerülne valakit találni. Sok sikert!

Hasonló erõsen vallásos közösségekben, mint amilyen a tiéd. Jobb ötletem nincs, ha nem lenne kritérium a vallásosság, akkor sokkal könnyebb dolgod lenne, de így igencsak nehéz dolgod lesz, bár gondolom ezzel tisztában vagy. Úgy tudom, hogy vannak ilyen keresztény ifjúsági találkozók, meg ehhez hasonló programok, azokon is szétnézhetnél, hátha sikerülne valakit találni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elvárás a kereszténység igen, mert eddig nem keresztényekkel voltam és mindegyik bulizni akart eddig semmi mást! Nem szentfazék vagyok, de hiszem, hogy van az életnek értelme! Sok keresztény van mindenhol, csak segítséget kértem a hol kérdésre! :)
19 éves lány vagyok, grafikusnak tanulok, a hobbim a rajzolás, ezáltal imááádok múzeumokba, színházakba járni :) Nem iszik alkoholt, nem fogyasztok dohány termékeket, és életemben kétszer voltam bulizni, azaz élmény következõ három életemre is elengedõen kitart ... :D Katolikus vagyok, megvagyok keresztelve, de egyáltalán nem gyakorlom a vallást. Én vagyok az ellen példája annak, amit te leírtál :)
En is ilyen vagyok, de külföldön elek... 23L

Nemrég elhagyott a barátnõm, 1, 5 év után. A legrosszabb, hogy már mással van. Képtelen vagyok elviselni a hiányát, azon gondolkozom, hogy véget vetek az életemnek, éreztetek már így?

1,5 év után szakított velem és egybõl összejött egy másik pasival. Annyira hiányzik, csak rá tudok gondolni, bárhova megyek, bármit csinálok, ö jut eszembe. Folyamatos a fájdalom,képtelen vagyok ezt elviselni. Annyira fáj és nem tudok tenni ellene semmit. Bármit megtennék, hogy visszakaphassam.

Legjobb válasz: Valami oka volt, h elhagyott... Tán a másik pasiért? Én is voltam ebben a helyzetben amiben te. Engem megcsalt a párom, elhagytam mert nem akartam egy hazug emberrel együtt lenni, de rettentõ magányos lettem... Azután ketten is átvágtak így még az is fokozta a depressziómat, nekem is megfordult a fejemben, h ennek véget vetek,de feltettem magamban a kérdést: Honnan tudom, h jobb lesz? Honnan tudom,h nem egy rosszabb helyre kerülök, mert a halálból még senki sem jött vissza, h elmondja, h jó-e vagy sem... + Ezzel csak azt mutatnám meg, h mennyire gyenge ember vagyok, h a legkönnyebb utat választom ahelyett, h megküzdenék az élettel. 21 éves vagy, ahogy én is. A késõbbiekben majd belátod, h ez volt a legkisebb gond az életedben! Menj el barátokkal csavarogni,foglald le magad!

Valami oka volt, h elhagyott... Tán a másik pasiért? Én is voltam ebben a helyzetben amiben te. Engem megcsalt a párom, elhagytam mert nem akartam egy hazug emberrel együtt lenni, de rettentõ magányos lettem... Azután ketten is átvágtak így még az is fokozta a depressziómat, nekem is megfordult a fejemben, h ennek véget vetek, de feltettem magamban a kérdést: Honnan tudom, h jobb lesz? Honnan tudom, h nem egy rosszabb helyre kerülök, mert a halálból még senki sem jött vissza, h elmondja, h jó-e vagy sem... + Ezzel csak azt mutatnám meg, h mennyire gyenge ember vagyok, h a legkönnyebb utat választom ahelyett, h megküzdenék az élettel. 21 éves vagy, ahogy én is. A késõbbiekben majd belátod, h ez volt a legkisebb gond az életedben! Menj el barátokkal csavarogni, foglald le magad!
Fájni nekem is fájt már, de az életemet többre tartom. Idõvel elmúlik, majd egyre kevesebbet gondolsz rá, te is megismersz valakit és minden rendben lesz.
Szánalmas vagy... Én is voltam szerelmes és nem jött össze, de én legalább férfiként viseltem úgy hogy senki nem látta rajtam, hogy szarul vagyok plussz nem gondolkodtam ilyen emos kis ratyi gondolatokon hogy jajj most vége mindennek öngyilkos leszek... Ideje lenne hogy leszálljanak a tökeid és férfi légy... 24/F
3.! Tudod vannak büszke és vannak érzelmes emberek! Örülj neki, ha te az 1. kategóriába tartozol(bár nem értem h ez miért is lenne elõnyösebb? Attól nem leszel macsóbb ;) ) és fogd be a szádat ha a kritizáláson kívül hasznos tanácsot nem tudsz adni a másiknak...
3-asnak tökéletesen igaza van.
Hallod én ugyan így voltam csak engem 5 év után baszott át így az úgy már szerintem kicsit rosszabb nem mutatta semmi jelét csak egyik napról a másikra bejelntette hogy vége és a rá következõ második napra már mással volt. Utána rájöttem hogy nem is szerettet meg csak jobb nekem hogy nélküle vagyok.
3. nem attól férfi valaki, hogy arrogáns, kemény, fas.zagyerek. Sokkal többre tartom azokat, akik merik vállalni a gyengeségüket elõttem. Na, õk FÉRFIAK, ti viszont magatokat macsónak érzõ kisfiúk vagytok. Kérdezõ: ne ücsörögj otthon, menj el, vagy kérd a barátaidat, rángassanak ki - ha kell, TÉNYLEG rángassanak - bulizni. A pia alapból nem jó, de ha neked az segít, rúgj be párszor, nem dõl össze a világ.
Miért ölném meg magam egy hülye kurrva miatt?:)
1-jól néz ki. 2-nem.
Nekem egy komoly kapcsolatom volt , most ö a férjem , és jol benne voltam az idöben amikor megismerkedtünk.De rájöttem hogy miért nem voltak kapcsolataim, egyszerüen mert mindig elutasito voltam.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Hány éves voltál mikor megismerted a férjed? Nem bántad meg utólag, hogy nem volt más rajta kívül? Akár privátban is válaszolhatsz, ha itt nem szeretnél.
24 voltam és nem bántam meg hogy elötte nem volt más.
Nem feltétlenül csak a külsõ miatt van. Aki könnyebben talál párt, az általában jobban fel tudja vállalni önmagát, nyitottabb, többet jár társaságba és összességében sokkal felszabadultabb, kötetlenebb a személyisége (ami nyilván gyerekkori hatásokra is visszavezethetõ).
Szerintem nem feltétlenül a nyitottság miatt van az, ha valaki könnyebben talál párt. Én például elég zárkózott, szégyenlõs vagyok, mégis mindig akad, aki meg szeretne kapni. Talán ez a ''titokzatosság'' felkelti a fiúk érdeklõdését, vagy nem tudom... 17/L, jelenleg egy új, friss kapcsolatban. Hosszútávra tervezünk.

S. O. S nagy bajban vagyok! én külföldön élek és van 1 nő aki tönkre teszi az egész életemet! Most mit csináljak, mert már nem bírom?

van 1 gyerekem is!és akárhova megyek 1 városban élunk követ jönn utánam ha megyek a boldba vagy vhova ha meglátt lehord mindenek dudál ránk mint az örült egyfolytában vagy 3 percig ez alat az idö alat a gyerekem meg ájul el anyira sir!!! mert a gyerek is velemvan a babakocsiban:(mindig meg akar verni produkál a házam elé áll mindig kocsival és 1 nap töbszöris direk a hazamelött közlekedik és ha itt jár dudád mint az örültek legyen akárhány ora a gyerekem nem tud töle aludni mert bömbölteti itt az ablakom alat a magnot a kocsijában:((((jaj szoval már kivagyok idegileg komolyan ebbe én már bele fáradtam mert már ez megy 2 éve lassan:(((TERHESEN RÁM IS JÖTT ÉS VEREKEDTÜNK IS!!!ez nem nézz semit pedig már én a rendörséghez is fordultam de nem csinálnak vele semmit:((nem tom h mitévö legyek de megkeseriti az egész életemet...jaj ha van vkinek vmi ötlete tanácsa kérlek segitsetek h todom öt leálitan:(((egy nagyon elkeseredett anyuka...

Legjobb válasz: De mégis ki ez, a gyereked apjának a szeretõje (volt) vagy mi köze van hozzád?! Egy idegen csak úgy nem csinál ilyet.

De mégis ki ez, a gyereked apjának a szeretõje (volt) vagy mi köze van hozzád?! Egy idegen csak úgy nem csinál ilyet.
Nem fordulnék sehova.Elköltöznék egy jó messzi városba.Oda csak nem megy utánad, fõleg ha nem tudja hova költözöl.Bárki kérdezi tõled, ne mond meg hova költözöl, nehogy kiderítse.
BaCki! Valszeg azért üldöz, hogy megtanítson helyesen írni!!!!!
Valami oka csak van, hogy nem bír téged. Csak nem ok nélkül verekedett veled.
Lehet elmebeteg is.Külföldön élsz, de merre?
"Nem zorog a haraszt, ha a szel nem fujja!" Ismered ezt a kozmondast, ugye? Ez a No nem idegen a szamodra, mert ha az lenne, akkor a hatosag mar intezkedett volna. Tehat ezt a Not Neked ismerni kell, sot csaladtagod is talan. Igy van?
a helyesírás-kommandó :D :D :D
Egyrészt, ki ez a nõ neked?Tényleg nem csinál az ember ilyet ok nélkül.Miért utál téged? Másrészt, ha már ez megy 2 éve és a rendõrség is tehetetlen, akkor miért nem költözöl el?Egy másik városba!
A kérdező hozzászólása: illyen ideggel ami bennem van szerintem ti se tudnátok hellyesen írni...am meg ellégé kivagyok szoval nem azért írtam h még ti is nekem álljatok nem nem a szertöje a barátomnak mondjuk igaz én nem tom h mivolt köztük régen mikor 1 házban éltek de am van neki is férje...és nekem nem rokonom ez a nöööööö hála a jo istennek!!!
A kérdező hozzászólása: NEM TODOK ELKÖLTÖZNI!!! ha csak ilyen egyszerü lenne fejem se fájna itt dolgozik a barátom és nem olyan egyszerü az egyik naprol a másikra elköltözni ráadásul jo meszzire am énis legszivesebben ezt tenném hidgyétek el!!!de ha elmennék elmenekülnék mert ez az lenne és ha nem találna munkát a barátom akkor ki adna az én gyerekemnek enni mert szerinte, m senki és itt mindenki bérli a házakat azt honnan fizetnénk????miböl?
Nézd..2 éve nem tudjátok leállítani.Akármit tesztek, õ mindig ezt fogja csinálni.Nézzetek utána a dolgoknak.Költözzetek albérletbe, az talán nem annyira drága, és amíg rendbe jönnek a dolgok addig ott is meglesztek.A párod érdeklõdjön utána, hogy ha esetleg olyan a munkája, akkor ne tudják e áthelyezni máshova.Ha nem ilyen a munkája, akkor nézzen körbe, hogy mik a lehetõségei.Ha úgy látjátok, hogy találna munkát az adott városban és találtatok albérletet ami elfogadható, akkor szedjétek össze a cuccotokat és költözzetek el.Mást nem tudtok tenni.

Ez valóban igy van, h az embernek csak 1 igazi van az életében?

Vegyünk pl.engem 27 éves n? vagyok életemben egyszer voltam igazán szerelmes 8évvel ezelött csak a körülmények áldozatai lettünk fiatalok voltunk és amikor én akartam nagyon akkor ö nem volt biztos az érzéseiben amikor meg ? akart akkor meg én.Azóta már én férjhez mentem gyerekenm is van...de soha nem tudtam senkit ugy szeretni mint öt.Az érzések talán kölcsönössek is mert neki még nincs családja és az eltelt 8 év alatt szoktunk találkozni mondjuk évente 2évente egyszer.Egyetlen egy éjszakára...és ennyi.És azt is mind azért mert nyilvánvaló nem tudunk egymástól elszakadni.És az érzelmek mélyen bennem eltemetve megvannak és szerintem benne is.Nem normális dolog ez ez és jövöje sincs a kapcsolatnak...de nekem ö az igazi és félek h tényleg ö az igaz egyetlen szerelmem akit megismertem de elengedtem.És ezzela tudattal kell élnem az életem hátra levö részét h az ö helyét soha nem pótolhatja senki.Érezte ez már valaki?

Legjobb válasz: nem

nem
HÜLYESÉG. NINCS igazi, EGY SE. Csak különbözõ kompatibilitási fokok vannak. X-szel jobban összeilletek, Y-nal kevésbé, de Z-vel még X-nél is jobban. Bármennyire is "jó" valaki, mindig kerülhet más, aki még "jobb"; bármennyire is "egy hullámhosszon vagytok" valakivel, mindig lesz, akivel még jobban. Nincs felsõ határ - nincs tehát igazi sem. Éppen ezért, ha találsz valakit, akivel jól megvagytok, akkor egyszerûen örüljetek és becsüljétek meg egymást. Mert bár mindig lehet még jobb a következõ, mindig lehet rosszabb is. Ez az élet nagy igazsága, ha tetszik, ha nem. :)
ott a pont.
így van. és szerintem sokan sose találkoznak az igazival, csak megalkusznak... lásd: a sok boldogtalan nyomorék felnõttet/szülõt
Szerintem is csak 1 igazi van az életben, nekem eddig volt 2 kapcsolatom, egy 6 éves és egy 3éves. Egyiknél sem éreztem, hogy õ lenne az igazi, de most együtt vagyok vkivel lassan egy éve, és érzem azt a bizonyos érzést, amire igen is azt mondhatom, õ az igazi. Nagyon sajnálom, hogy te úgy érzed, hogy a férjed sosem fogod úgy szeretni mint azt a vkit, de próbáld meg.
ma 16:13-nál a pont. Nincs igazi, ezt csak képzeled. A saját gyengeségedbe estél bele. Az ember önmagának nem hazudik? Csak minden nap. Ma a párkapcsolatok nagyrésze eleve hazugsággal indul. Ez a "jajj hogy viselkedjek", meg a "hogy csókoljam meg, hogy jó legyen" stb mind színjáték. Ma 10-bõl 6 házasság 5 éven belüli válással végzõdik. Az emberek nem tudnak ismerkedni és sokan nem is akarnak. Egy álarc és kész. Aztán jön a "de hát nem így ismertelek meg" szöveg. Csak éppen a másik ilyen volt mindig is, csak nem vetted észre. Te is beleestél ebbe a hibába. A saját gyengeséged szívod meg, illetve teszed tönkre a gyereked életét. Egy válás tudod milyen rossz egy gyereknek? Tudod mennyire sérül? Nem vagy tisztában ezekkel. Hibáztatlak, de nem vagy egyedül. Eég csak körbenézni a nagyvilágban. Színészek, akik állandóa hangoztatájk, hogy csak komolyan, meg a nagy Õ, aztán elvált gyerekes anyukák.
ma 22:35: hehh, érdekes. Amit írsz, azt tudod hogy a fehér holló kategória? Na jó, majdnem. Nem ismerlek, de megadom a bizalmat. De érdekes, hogy nem tudod elfelejteni azt a bizonyos régit. Illetve érthetõ is, pláne ha elsõ szerelem. Még a férfiak is emlékeznek azért azokra a szerelmükr, e kaik fontosak voltak, csak nem maradhattak együtt. És ez így jó, ezért vagyunk emberek. Csak éppen leeht a férjedbe is szerelmes vagy. Csak éppen belé úgy, mint egy felnõtt, míg ugye tiniként másként voltál abba a bizonyosba és megmaradt benned. És bizony a rózsaszín köd azért emlékezetes. Ez meg viszont temrészetes. Ezért vagyunk emberek.
A kérdező hozzászólása: Kedves bánatni akaróm már megint nem értesz én nem a rózsaszinködben mentem férjhez és nem rózsaszinködben szültem gyereket és nem is voltam tini.23évesen talán már felnöttem most meg 27 vagyok talán már nem tini.És ismételten mondom h te begyöpösödött vagy akit vagy elkerült a szerelem egész életében vagy csak egy volt...azért kiváncsi lennék az életedre ha már igy osztod az észt...és ilyen tapasztalt vagy.Az én gyerekem semmit nem fog megsinyleni söt...és ne csinálj ugy mintha én lennék az egyetlen a világon aki válik.És mint mondtam férjem gyerekkorom óta ismerem és mai napig is jóban vagyunk báráti viszonyban és sem ö sem én nem játszom meg magam és tisztában vagyunk egymás érzéseivel...ezért miért bánt téged?A gyereket pedig imádjuk mind2en.És mi az h én ostoba vagyok???Ismersz?Nem!Szerintem meg te vagy az...már fentebb is irtam olyanoktól várok kommenteket akik szintén igy éreznek ök tudnak segiteni öket érdemes olvasni.És az elötted szóló(akit szintén leszóltál) nagyon kedves és öszinte és legalább ö hasonlóan érze mint én.Az ö irását szivesen olvasom.De te minek teszed??Csak azért mert megkeseredett vagy és nem hiszel a szerelemben azért nem kell mindenkinek a kedvét elvenni és nem kéne mindenkit betámadni.Nem bá nám ha nem irnál többet söt.
A kérdező hozzászólása: 22:35nek ha gondolod és szeretnél beszélgetni nyugodtan irj privát üzenetet..veled érdemes lenne társalogni.üdv
Igazi? Nem, nincs. Az van, aki te vagy, és akihez alkalmazkodni tudsz. És nyilván fordítva is így van. A szerelem, a kapcsolatok egy tanulási folyamat. Egymást tanuljuk- egymástól tanulunk. Ha figyelek, mindig egy kicsit többet tudok majd, és talán nem követem el azt a hibát x -nél amit elõtte y-nál elkövettem. Nincs olyan hogy minden klappol, és folyamatos lángoló szerelem. Ez a füzetes regényekben, meg a romantika tv-csatornán található. Itt is az van, amit magadnak megteremtesz, és amit te fektetsz bele.
jah és én lány vagyok (elõzõ) szóval legyetek szívesek nem általánosítani, hogy a nõknek nincs logikájuk, és álomvilágban élnek! köszönöm!
Kedves 22:16-os!Nem, én nem várom a rózsaszín ködöt, nem gondolnám hogy éretlen tiniként gondolkodnék, 27 évesen sajnos elég sok mindent megéltem már..Mint írtam elégedett vagyok az életemmel, lekötöm magam napközben, de éjszakánként a tudatalattimnak és álmaimnak nem tudok parancsolni..a férjem tisztában van az érzéseimmel, nem élek hazugságban, bele tudok nézni a szemébe..a múltammal együtt fogadott el, amiért én nagyon hálás vagyok..de ha akkor régen másképp alakul, akkor valószínûleg nem a mostani férjemmel élnék, de az élet mást dobott..nem kérem hogy megérts, de az érzéseimnek nem tudok parancsolni..
Kérdezõ: igen bántani akartalak, mert hai gaz minden , amit leírtál, akkor ostoba vagy. Egy: az álarcot nem csak a Te akaratodra viselheti a párod. Visleheti az a saját döntésére is (nyilván a média, haverok stb befolyásolására). Megjátszottad magad vagy sem, váltok. De mivel találkozgattál vele egy-egy éjszakára, gondolmo van álarcod. Meg hogy sose szerettél még senkit úgy, mint titi szerelmed. Akkor minek mentél férjhez és miért szültél gyereket? Huszonévesen? Te rózsaszín ködben férjhez mész? Akkor ne csodálkozz! A gyereknek vlaóban jobb, ha válnak a szülõk, de attól még megsínyli. (Ha együtt maradtok, akkor meg tönkretehetitek.) De elég zsomorú, hogy az anyja egy rózsaszín ködben szülte meg, huszonévesen. Ez inkább az alsóbb értelmiségekre vonatkozik. HSZ-edbõl olvasom , hogy még nem nõttél fel, és aki utánad írt (20:33) õ sem. Ti még mindig a rózsaszín ködöt várjátok? Azt hagyjátok meg a tiniknek. Egy felnõtt már ne úgy legyen szerelmes, mint egy tini. Ennyire éretlenek vagytok?
NA INNEN LÁTSZIK, HOGY A NÕKNEK SEMMI LOGIKÁJUK ! 6MILLIÁRD EMBER ÉL A FÖLDÖN SZERINTETEK ITT MO.-N MENNYI ESÉLYETEK VAN AZ "igazi" MEGTALÁLÁSÁRA ? SEMMI TEHÁT NINCS OLYAN HOGY "igazi".
Szia!Furcsa volt olvasni a soraidat, mintha én írtam volna..Szintén 27 éves vagyok, 4 éve házasodtunk össze a férjemmel, van egy tündéri kisfiunk:) Én is úgy érzem, hogy egyszer voltam szerelmes eddig az életemben(20 éves voltam akkor), aztán az életünk másképp alakult..Aztán megismertem a férjemet, hihetetlenül jó ember, apa, társ, barát..tiszta szívembõl szeretem, de nem szerelemmel..az az érzés, ami akkor bennem volt, mára elveszett..De ne gondold, hogy nem vagyok bodog..hiszen miért ne lennék?Van családom, gyerekem, munkám, egészségesek vagyunk, bár nem élünk nagy lábon, de azért boldogulunk..próbálom meglátni az életben a szépet, talán sikerül is..Csak azért furcsák az éjszakák..mert bár a férjem mellett alszom el, nagyon gyakran róla álmodom, arról a srácról, akivel 8 évvel ezelõtt találkoztam..Én hiszek az igaziban, és nekem õ volt, nem hinném hogy bárki is pótolni tudná azt az érzést, amit iránta éreztem, és hogy õszinte legyek nem is akarom..:)
A kérdező hozzászólása: Kedves 17:08 egyáltalán nincs igazad több okból sem, igen is van igazi a többség is igy gondolja.A másik pedig az h én nem játszottam meg magam egy kapcsoltban sem olyan voltam mint mmindig elfogadtak jó ha nem ugy is jó.De pont ezért én sem vártam senkitöl h álarcot viseljen.Az elözö kommentemben nem arra értettem jobban fejezem ki magam elmúlt a rózsaszin köd igy jó?Valoszinü te ritka szerncsés vagy és van szerelmed egyetlen egy és azóta is boldogok vagytok...vagy épp ellenkezöleg ha tartod magad ahhozz amit leirtál akkor te sose léptél bele egy kapcsolatba se nehogy válás legyen a vége ugye??Amugy én se azért válok mert ez a hobbim vagy mert olyan jó ez a gyereknek mások sem ezért teszik.De talán az sem jó ha az ember csak a gyerek miatt marad házaságba csak a látszatért.Mert akkor ez is hazugság megjátszás épp ahogy te mondod.Csak erre már nem gondolsz.És a gyereknem sem jó ha igy nõ fel.És mint mondtam mi békésen válunk és a gyerek annyit lehet az apjával amennyit csak akar.Én nem vagyok olyan anya aki ezzel büntetné gyerekét vagy éppen azt az emebert akivel 6 évet éltem együtt.És ha jól emlékszem kérdésem az volt h volt e már valaki ilyen helyzetben érz e még valaki mint én??Te nem tartozol ebbe te nem éreztél ilyet nem gondoltad igy tehát minek pazaroltad rám az idõd??Azért h bánts köszi.
Na igen. Sokan még önmaguknak is hazudnak. Én megtaláltam az igazit, akinek én voltam az igazi. Sajnos hagytuk, hogy szétválasszanak minket. Õ elvett egy kedves, aranyos, jo lesz ez nekem lányt, Én hozzámentem egy nagyon szeret engem fiúhoz. eredmény: négy boldogtalan ember. Ha néha ritkán találkozunk, csak ülünk kézen fogva egy padon órákon keresztül. Sajnos ezt elszurtuk :(
A kérdező hozzászólása: Azzal nem értek egyet h nincs igazi, az igaz h mindenkivel más és senkit nem lehet egyformán szeretni, de az ember önmagának nem hazudik érzi azt.Nekem elötte is volt kapcsolatom utána is...és ha ugy is éreztem h szerelmes vagyok..az csak addig tartott amig kinem ismeri egymást az ember ...amugy meg a férjem már nem fogom megszeretni probáltam szerettem is de nem szerelemmel...csak engedtem a nyomásnak ..a biztosat választottam a bizonytalan helyet.Ez egy másik történet..elfogok válni ezt a férjem is tudja és érzi már rég nincs köztünk semmi csak barátság ami megmaradt ugyan is gyermekkorunk óta ismerjük egymást..tehát válás lesz a vége..de nem haraggal.De esélyem a boldogságra már nincs.
A kérdező hozzászólása: Igazad van és tudom h sokan soha se találkoznak az igazival, de talán az jobb mint aki találkozik és megismerte milyen ez , és utána sokkal rosszabb.
IDIÓTASÁG. Ezt csak a szemét amerikai filmek táplálják belénk aminek semmi köze a valósághoz. A valóság ennél sokkal kegyetlenebb és szemetebb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!