Találatok a következő kifejezésre: Van 1 akivel nem (922 db)

Én nem csalom meg, mert nincs kit :D
Hûha ennél értelmesebben nem is tudtál volna visszavágni..
Szerintem nagyon kevés az, aki egész életében senkit soha nem csalt meg.NEm csak pasik, hanem mindenki.Nem feltétlen kell mindent nemek szerint szét osztani.Én már csináltam ilyent 1szer.De volt már több kapcsolatom is...És az az egy is már szét válás elött 1 hónappal volt, amikor már úgy is biztos volt hogy szét megyünk, csak az nem, hogy mikor.
Én biztossan nem. Az már egy. Had ne számoljam helyetted a válaszokat.
Nyugtatgasd csak magad, hogy nem olyan rossz ami csinálsz! Én nagyon sok olyan embert ismeret aki nem csalta meg a párját a kapcsolatuk alatt, és én is ilyen vagyok. Viszont érdekes hogy azok az ismerõseim akik megcsalták a pártjukat egytõl egyik azt mondogatják mint te, hogy mindenki ezt csinálja, ez a természetes, nincs ebbe semmi, stb. Menekülnek a felelõsség alól.
tapasztalataim szerint, vannak férfi típusok akik nem csalnak meg. Nem tudom a nagy átlag hány százaléka, de nem egy ilyen férfit ismerek/ismertem. Nem azért nem járnak félre, mert nem akarnak, mert megtehetnék. Egyszerûen fair játékosok a nõvel szemben cserébe õk is fair hozzáállást kívánnak. Az ilyen férfi mindig megbeszéli a problémákat, nem halasztja holnapra és nem söpri a szõnyeg alá. Ha gond van, szól, és idõben. Nem követik a mai trendeket, nem úgy kezelik a kapcsolatukat, mint egy kisgyerek. Ha apu nem enged át a szomszédhoz, akkor majd engedélyt kérek anyától... Szerintem mint nõk, mint férfiak, kevesen vannak akik felnõnek. Igen. Csak a felnõttek állnak tudják úgy kezelni a érzelmi életüket, hogy nem keresik a kiskapukat, gondolnak a párjukra is (ha már bevállalták a hõn áhított kapcsolatot). Számomra sokszor érthetetlen, hogy valaki küzd egy nõért/pasiért végre beteljesül a vágya és aztán meg rájön egy idõ után, aztán rájön, hogy neki más is kell, és dobja a kukába a "trófeát". 23/L
"Számomra sokszor érthetetlen, hogy valaki küzd egy nõért/pasiért végre beteljesül a vágya és aztán meg rájön egy idõ után, aztán rájön, hogy neki más is kell, és dobja a kukába a "trófeát"." Csak akkor érthetnéd meg õket, ha belebújnál a bõrükbe.
Adj egy kis idõt, amíg a világon az összes pasit megkérdezem és utána magánnyomozókkal leellenõriztetem, hogy igazat mondtak-e! :D
áálmaim sexistene....hmmm
Egy vicc a témában: A nõk küldöttséget menesztenek az Úrhoz, mondván: Igazságtalan, hogy az összes szülési fájdalmat a nõ kell viselje, viselje inkább a gyerek apja, úgyis a nõnek kell kihordania a babát. Biztosak vagytok ebben? Igen! Rendben van, legyen kívánságotok szerint! Nemsokára következik az elsõ szülés. A szülést vezetõ orvos csodálkozik, hogy a szülõ nõ semmi fájdalmat nem érez, vidáman beszél telefonon a férjével, míg odahaza mindenki hallja, hogy a szomszéd egetrázóan jajveszékel. nemsokára újabb küldöttség megy az Istenhez. -Jó Atyánk, meggondoltuk magunkat, kérlek, add vissza a fájdalmat az anyáknak!
Jó , hát elöször azt kéne el döntened, mi ki szerint megcsalás, Mert van sok pasi, aki akinek az nem megcsalás, ha a nõje más nõkkel csinálja(na õk az agyhalottak), van akinek egy csók, van akinek csak a kielégítés.Vagy a te értékrended szerinti-t.Aztán mindenkit a világon, aki nemi és szerelmi életet is él, végig kéne kérdezni és nekik õszintének kéne lenniük.És a megcsalók nagy része nem fogja be vallani, hogy ja, félre qrtam a legjobb barátjával/barátnõjével/hugával. Szóval ezt nem tudhatod meg szerintem soha.Persze biztos vannak felmérések...De az elöbb felsoroltak miatt értelmetlen az egész.Szerintem inkább az érdekeljen, hogy akivel te össze jösz, vagy akarsz jönni, õ téged meg csalna-e, tudsz-e bízni benne.Nekem a legutolsó kapcsolatom a bizalom hiánya miatt(is) mint tönkre.
Én már régebben is megfigyeltem, hogy a nõk semennyivel sem hûségesebbek, mint a férfiak, csak nagyon titkolják. Az általános vélemény az, hogy egy nõ csak akkor lép félre, ha a kapcsolatában nincs valami rendben, de ez nem igaz.Ugyanúgy vágynak a változatosságra, mint mi, csak a társadalmi megítélés miatt sokkal jobban kell titkolniuk. De amikor olyan helyzetbe kerülnek, hogy nem kell elszámolniuk ezzel, akkor még vadabbá válnak, mint a férfiak.
Feltételezem a kérdezõ nõnemû. Hidd el, te is megcsalnád a pasidat, ha mondjuk részeg lennél és találkoznál egy buliban álmaid szexistenével. De mégsem szakítanál, mert közben a pasidat szereted, csak max, ha van egy kis eszed, mélyen hallgatnál róla. Ez pedig bárkivel elõfordulhat... szóval ne ítélkezz, mert te is járhatsz így.
Reménytelenül buta vagy kérdezõ. Felteszel egy nyilvánvalóan provokatív és általánosító kérdést. Amiben százalékos arányt kérsz egy olyan dologról, ami gyakorlatilag mérhetetlen, és valószínûleg nem is készült soha semmilyen reprezentatív kimutatás a témában. Majd, aki ezt közli veled, azt leugatod. Gondolom a pasid nem volt benne az 1%-ban.
Most komolyan kérdezõ te ennyire agyhalott vagy? Ahhoz hogy ezt a kérdést meglehessen válaszolni egy csomú munka kéne, közvéleménykutatás meg miegymás, de ugye a megcsalás az megcsalás, ezért nem fogja mindenki bevallani, szóval te százalékos arányt csak az agyhalott emberektõl fogsz hallani.
A PASIK/CSAJOK hány % nem csalja meg a párját a kapcsolatuk alatt? Szerintem mindegyik követ el kisebb nagyobb hibát, vagy talán van 1 % aki nem. Csak, hogy korrektek legyünk!
Itt nem az a lényeg, hogy hány csalja meg. Hanem az, hogy hány csalja úgy meg, hogy nem bánja meg, hogy nincs utána bûntudata, hogy megismétli többször..
Ha a kapcsolat jól mûködik, és vele akarsz lenni, miért csalnád meg?

Sonte 1-en milyenek a szülésznők? Van olyan akit kifejezetten ajánlanátok, és van olyan akit nem?

Fogadott dokim az lesz, de a szülésznőtől félek egy picit. Nem tudom, még hogy fogadunk-e vagy sem.
Te mekkora egy F.A.S.Z. vagy öcsém! Akaszd fel magad egy fára!!
háth elõször néz egy belsõt-külsõt fõleg mien a stílusuk ls utána távolságot:Dam egyet adhatnál
A kérdező hozzászólása: hát figyu... ha belsõt nézek akkor az elsõ a legtávolabbi, és utána döntetlen a másik kettõ között. külsõre megint csak döntetlen a kettõ között, és itt utolsó a legtávolabbi. és nállam 60-40 a belsõ-külsõ arány
Na ez is ritka eset 3 Lány, pf :D valakinek 1 se adatik meg mákos :D szerintem válasz egy 4.-et XD Na jó figy, azt válaszd akit tényleg eltudsz képzelni magad mellett akivel jobban kijössz és persze a lány se közömbösen tekint rád!
Állj be stricinek és futtasd õket, lesz lóvéd!
A kérdező hozzászólása: csak az a gáz h kettõt megfogok bántani....
ha félsz attól, hogy megbántasz kettõt, akkor válaszd mind a hármat, és mindegyiknek hazudj (a másik kettõt titkold el mindegyiknél)... :)
A kérdező hozzászólása: anyukád ilyen szépekre tanított? ejnye bejnye... nekem ilyet sose mondott
Úgysem járhatsz mindegyikkel csak hogy ne bántsd meg õket.


38 hetes terhes vagyok, ma elfolyt a nyákdugóm és 1.5 ujjnyira nyitva vagyok. Hazajöhettem a korházból, de elég sokat fájdogál a hasam és a derekam. Van olyan, akinek nem rendszeresek a fájásai, mégis szül? Mire figyeljek?

A szülészn?m szerint ezek csak jósló fájások,nem kell vele foglalkozni.

Legjobb válasz: Azt hittem, hogy ha a nyákdugó távozik, akkor már bent tartanak megfigyelésen, de legalábbis nagyon kell vigyázni, mert innentõl nincs védve a baba.De ez nem 100%, viszont nyitott a "rendszer".Nem szültem, nem értek hozzá, õk az orvosok, csak amiket olvasok azokból próbálok okoskodni...

Azt hittem, hogy ha a nyákdugó távozik, akkor már bent tartanak megfigyelésen, de legalábbis nagyon kell vigyázni, mert innentõl nincs védve a baba.De ez nem 100%, viszont nyitott a "rendszer".Nem szültem, nem értek hozzá, õk az orvosok, csak amiket olvasok azokból próbálok okoskodni...
Fájdalmasak, de ezek valóban jóslófájások lehetnek és tágit szét a babád. Ha rendszeresek és egyre erõsebb fájásaid vannak vagy elfolyik a magzatvíz, ne késlekedj hanem menj kórházba! Már nincs sok hátra addig meg aludj és pihenj amennyit csak tudsz mert hamarossan szükség lesz a sok energiára! A séta a jó levegõn segíti a babát a kijövetelhez és neked is jót tesz! Kitartás!
Arra figyelj h mostantól no sex és extra odafigyelés a higéniára a fertõzésveszély miatt!
Én 41 hetes vagyok és 1 napos, már egy hete elment a nyákdugóm és 1.5 ujjnyira nyitva vagyok és joslófájásaim is egy hete vannak, mégsem szültem még meg. Holnap beinditja a dokim!
no, a nyákdugó hiánya semmit nem jelent, csak tényleg no szex, meg ne fürödj, hanem zuhizz.Csak jóslók lesznek azok.Amúgy a mai nap az idõjárás is rátesz egy lapáttal, legalábbis sokan panaszkodunk a méh környékén fájdalmakra.Pont ma voltam nõgyógyásznál, és teljesen zárt méhszáj, és remekül érzi magát a baba odabent, csak a front visel meg.Szóval szerintem nálad is a front meg a jóslók.Tessék pihizni, ágynyugalom.A mosatlan holnap is megvár!A szülés pedig amikor beindul, akkor is van bõven odõd, ha már öt percenként jönnek a fájások, ne aggódj!Különben is már mindennaposnak számtasz.
4. hozzászolóóóó!!! szorítuuunk :)
szia 6. hozzászoló! Köszike!Ma kedd hajnalban beindultak a fájások is, de még rendszertelen, dokim vár pár óra múlva azt mondta szülünk!!!! :-)
Hu de izgalmas :) Minden rendben lesz, ne aggódj!!! :) de jó neked :) És a kérdezõnk nem szült még meg???? Nagyon vajúdik a kérdése alapján :) Hajrá kismamik, bár már én is vajúdnék, várom a fájdalmakat ezerrel :) puszi: 39 hetes kismama

Nem nagyon értek hozzá, de ha van 1 Notebookom (Dell M5010) abba van háló kártya + van gépembe is háló kártya akkor már csak 1 wifi kell, hogy el tudjam osztani netet? Vagy kell más is? !

Legjobb válasz: Ha mindkettõben van wifi-adapter, akkor igen, wifi-routerrel oszthatod nekik a netet. Ha az egyikben nincs wifi-adapter, akkor azt kábellel kell majd hozzákapcsolni a wifi-routerrel, a másik pedig kapcsolódhat hozzá wifin keresztül. Ha egyikben sincs wifi-adapter, csak vezetékes hálózati adapter (ethernet), akkor felesleges wifi-routert venned, elég, ha egy egyszerû, wifi nélküli kábeles routert veszel. Ez esetben mindkét gépedhez kábelen kötheted hozzá a routert.

Ha mindkettõben van wifi-adapter, akkor igen, wifi-routerrel oszthatod nekik a netet. Ha az egyikben nincs wifi-adapter, akkor azt kábellel kell majd hozzákapcsolni a wifi-routerrel, a másik pedig kapcsolódhat hozzá wifin keresztül. Ha egyikben sincs wifi-adapter, csak vezetékes hálózati adapter (ethernet), akkor felesleges wifi-routert venned, elég, ha egy egyszerû, wifi nélküli kábeles routert veszel. Ez esetben mindkét gépedhez kábelen kötheted hozzá a routert.
A kérdező hozzászólása: Tehát a Dell M5010 -be van wifi adapter (elvileg) akkor a wifibe megy a net onnan kábellel a gépbe aztán laptoppal rácsatizok a wifire így a laptopon is lesz net meg a gépen is így van ? : )
Úgy, úgy! :)
Vegyél kábelt, kösd rá a géped kábellel a routerre.
Powerline adapternek hívják, lásd fenti link. Mondom 10e. Az áram tólja magaelõtt az internetet :)
"A jel a két kütyü között az áramvezetéken fut, gondolom, hogy átalakíta elektromos jellé." LOL :DDD Hát szerintem meg a kettõ készülék között külön rádiófrekvencián mennek az adatok... :D
Nekem olyan kütyüm van, ami két egységbõl áll. Az egyiket bedugod a konnektorba és egy kis vezetéken összekötöd a routerrel. A másikat a szobádban dugod be a hálózatba és arról vezetéken megy a netjel a Te gépdre. A jel a két kütyü között az áramvezetéken fut, gondolom, hogy átalakíta elektromos jellé. Az egész 10.000, - Ft, -, öt perc és nem kell fúrni. Én tõlük vettem: Facebbok: használtszámtech De persze ez nem használt volt, csak van nekik használt pc meg notebook.
wireless repeater kell hozzá
A kérdező hozzászólása: Hát eat bedrótoznirre is gondoltam de nam akarom az egész ház
A lenti gépnél legyen a modem meg 1 sima router, abból egy kábellel a pc-be, a másik kábellel a wifi routerbe, ami az emeleten lesz. 2 router összekapcsolása: http://itcafe.hu/tema/router_osszekotese_egy_masik_routerrel..
Hát bocsának, hogy nem hittem el. Még mindig nehezen képzelem el :D Ma is tanultam valamit. :D

18 eves vagyok es meg szuz. Van 1 baratom kb.1 es fel honapja aki szeretne ha mar lefekudnek vele. Azt mondja var ram de mar 1 ideje nem volt szexualis kapcsija. En eleg eretnek erzem magam de nem tom eldonteni, lehet h. Meg tul korai. Mit tegyek?

Legjobb válasz: azt tedd amit te jónak érzel:) ha nem szeretnéd még és nem vagy rá felkészülve akkor ne erõltesd. de amugy kor alapján nem korai:) én pl 14 évesen vesztettem el,és nem bántam meg mert jo volt a partner. ha ugy érzed hogy vele szeretnéd akkor hajrá:)

azt tedd amit te jónak érzel:) ha nem szeretnéd még és nem vagy rá felkészülve akkor ne erõltesd. de amugy kor alapján nem korai:) én pl 14 évesen vesztettem el, és nem bántam meg mert jo volt a partner. ha ugy érzed hogy vele szeretnéd akkor hajrá:)
A kérdező hozzászólása: ez komoly..marmint ha igazan szeretsz valakit 2 honapnal tovabb varsz ra szerintem, s ha nem akkor ugysem szamit..
Azt tom mondani hogy tégy ugy ahogy érzel ha szereted és nem csak õ hanem te is szeretnéd akk hajrá
ha már te is kivánod akkor mindent bele de elõtte sok petting és ujjazás stb
Mintha magamat hallanám, csak én 19 éves vagyok. Az én barátom is "nyafog", hogy régen volt együtt lánnyal (3 hónap, nála ez sok), és szeretné, ha végre együttlennénk, de én megmondtam, hogy nekem még korai, úgyhogy vár. Ha még nem vagy biztos magadban, akkor szerintem várj, amíg teljesen megbízol benne. Én is tudom, hogy már sokat vártam az elsõ alkalomra, talán túl sokat is, de most már egy-két hónap nem oszt nem szoroz, és így legalább nem fogok azon izgulni, hogy túl korai. Tudom, hogy várni fog rám. Ha a barátod ezért hagyna el, akkor meg sem érdemel, és örülj, hogy nem hagytad magad kihasználni. Ja és nem muszáj egyszerre lefeküdnötök, kezdhetitek pettinggel is.
te erzed hogy mennyire szereted a baratodat.ha elegge szereted akkor semmi akadalya nincs.az hogy meg csak masfel honapja a baratod az nem lehet akadalya annak hogy lefekudj vele.ha szereted vigyazz ra mert ferfi es ha nem nalad akkor valaki masnal eleri amit akar
Ha már ilyen sokat vártál a szüzességed elvesztéséhez (18 év), akkor szerintem pár hónap (amíg jobban megismered), az semmi. Várj még pár hónapot, és ha megbízol benne, akkor mehet.;) Szerintem...:D De úgyis Te döntesz.:) És Te érzed, hogy mennyire szereted, meg mit szeretnél vele megtenni...
Jézusom, mi az, h az én barátom is "nyafog". Gondolom, már le akar feküdni veled, mivel ez a természetes. Én úgy otthagynám azt a nõt, aki 2 honapig nem akar lefeküdni velem, mint a sicc. Mi 1 hét után feküdtünk le egymással, és azóta is tökeletes a kapcsolatunk. (Több, mint 1 éve). Várom a lepontozásokat.
Igen ez komoly... akár többet is várhatsz rá:) Szerintem nem kell elsietni, én akkor tettem meg (19 évesen), amikor úgy éreztem, hogy halálosan szerelmes vagyok... Sosem bántam meg pedig ugye a srác nem az igazi volt és ott is hagyott pár hónappal rá... Az ember mindig tanul valamit:) szóval csak rajtad múlik ne engedd, hogy befolyásoljanak... te döntesz hiszen csak te érzed:)

Nagyon szeretnék 1 megtért kereszténylányt, aki élvezi az életet, nem a bulizás és a szesz boldogítja, vannak tervei, van egyénisége, és nem a média az 1-etlen kikapcsolódása, és családcentrikus! Találhatok még valahol ilyen lányt? 24/F

Értékeje az életet, és tudja, hogy nem lehet véletlen, hogy a Földön vagyunk!

Legjobb válasz: Hasonló erõsen vallásos közösségekben, mint amilyen a tiéd. Jobb ötletem nincs, ha nem lenne kritérium a vallásosság, akkor sokkal könnyebb dolgod lenne, de így igencsak nehéz dolgod lesz, bár gondolom ezzel tisztában vagy. Úgy tudom, hogy vannak ilyen keresztény ifjúsági találkozók, meg ehhez hasonló programok, azokon is szétnézhetnél, hátha sikerülne valakit találni. Sok sikert!

Hasonló erõsen vallásos közösségekben, mint amilyen a tiéd. Jobb ötletem nincs, ha nem lenne kritérium a vallásosság, akkor sokkal könnyebb dolgod lenne, de így igencsak nehéz dolgod lesz, bár gondolom ezzel tisztában vagy. Úgy tudom, hogy vannak ilyen keresztény ifjúsági találkozók, meg ehhez hasonló programok, azokon is szétnézhetnél, hátha sikerülne valakit találni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elvárás a kereszténység igen, mert eddig nem keresztényekkel voltam és mindegyik bulizni akart eddig semmi mást! Nem szentfazék vagyok, de hiszem, hogy van az életnek értelme! Sok keresztény van mindenhol, csak segítséget kértem a hol kérdésre! :)
19 éves lány vagyok, grafikusnak tanulok, a hobbim a rajzolás, ezáltal imááádok múzeumokba, színházakba járni :) Nem iszik alkoholt, nem fogyasztok dohány termékeket, és életemben kétszer voltam bulizni, azaz élmény következõ három életemre is elengedõen kitart ... :D Katolikus vagyok, megvagyok keresztelve, de egyáltalán nem gyakorlom a vallást. Én vagyok az ellen példája annak, amit te leírtál :)
En is ilyen vagyok, de külföldön elek... 23L

Van 1 film, aminek nem tudom a cimet es ujra szeretnem nezni, szo van benne 1 kislanyrol akinek meghalt az edesapja, es a kislany nem beszel tobbet, es epitenek 1 lepcsot fel a mennybe, hogy fel tudjon menni az edesapjahoz. Roviden. A film cime?

Legjobb válasz: Kártyavár. Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg ez az a film, amire gondolsz, de hasonló a történet. http://www.youtube.com/watch?v=Sduh2-5C-Ao

Kártyavár. Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg ez az a film, amire gondolsz, de hasonló a történet. http://www.youtube.com/watch?v=Sduh2-5C-Ao


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!