Találatok a következő kifejezésre: Van 1 akivel elkezdtünk (8 db)

Bevettem az esemény utáni tablettát, és rá 1 hetére elkezdtem vérezni, mintha menstruációs vérzés lenne, de addig még van 1-2 hetem. Akkor előre megjött a menzeszem, vagy majd csak a vérzés után fog megjönni az is?

Legjobb válasz: szerintem itt senki sem jós,mert akkor nem ülnénk itt szerintem. az esemény utani tabiban annyi hormon van,mint amennyi egy levél fogamzasgatlóban összesen. ezzel jól megterhelted a szervezeted,nem csoda ha össze vissza fog megjönni,majd beáll megint.

szerintem itt senki sem jós, mert akkor nem ülnénk itt szerintem. az esemény utani tabiban annyi hormon van, mint amennyi egy levél fogamzasgatlóban összesen. ezzel jól megterhelted a szervezeted, nem csoda ha össze vissza fog megjönni, majd beáll megint.
Ez normális és ez nem menstruáció. A rendes menzeszed a rendes idõben fog megjönni.

Van 1 srác akivel elkezdtünk szemezni, de anyuék tiltanak tőle. Egyvalami engem is vissza húz tőle. A fogai elől el vannak rohadva. Más probléma nincs, most lett vége egy 2 éves kapcsijának. Szeretnék vele lenni, de mit szolnak a többiek? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Anyukádék gondolom, nem azért tiltanak tõle, mert elöl rosszak a fogai... Nekik ennél biztosan erõsebb érvük szól a kapcsolat ellen. Az vajon micsoda? (Ezt jó lenne, ha leírnád.) Egyébként meg: most nyilván azt kellene írnom, hogy nem a külsõ a lényeg, stb. De! : sztem a fog-problémák nagy része abba a kategóriába esik, amit rendbe lehet és rendbe is kell hozni. Saját magával szemben igénytelen, ha nem teszi rendbe a fogait, és ez a fajta igénytelenség valóban ciki. Nem a külsõ számít, nem tehet arról senki, ha nem egy világszépe, de az ápoltság és az elõnytelen külsõ néha összefügg (mint pl. ebben az esetben), és ilyenkor igenis javítani kell az összképen. Ha te szeretnél járni vele, és anyukádék érve nem jogos, ne törõdj mások véleményével! Járj vele, és alkalom adtán mondd meg neki, hogy a saját érdekében célszerû, hogy megcsináltassa a fogait!

Anyukádék gondolom, nem azért tiltanak tõle, mert elöl rosszak a fogai... Nekik ennél biztosan erõsebb érvük szól a kapcsolat ellen. Az vajon micsoda? (Ezt jó lenne, ha leírnád.) Egyébként meg: most nyilván azt kellene írnom, hogy nem a külsõ a lényeg, stb. De! : sztem a fog-problémák nagy része abba a kategóriába esik, amit rendbe lehet és rendbe is kell hozni. Saját magával szemben igénytelen, ha nem teszi rendbe a fogait, és ez a fajta igénytelenség valóban ciki. Nem a külsõ számít, nem tehet arról senki, ha nem egy világszépe, de az ápoltság és az elõnytelen külsõ néha összefügg (mint pl. ebben az esetben), és ilyenkor igenis javítani kell az összképen. Ha te szeretnél járni vele, és anyukádék érve nem jogos, ne törõdj mások véleményével! Járj vele, és alkalom adtán mondd meg neki, hogy a saját érdekében célszerû, hogy megcsináltassa a fogait!
de az is leeht hogy nincs pénze még megcsináltatni nem kell ezt ápoltság kérdésének venni, illetve nem minden esetben, aki ápolatlan annak nem csak a fogai ápolatlanok így ha máshol nem ápolatlan akkor szeritnem nem az a gond hogy a fogai ápolatlanok, valoszinû hogy pénze nincs rá, mert akárhogy is nézzük nem olcso, és a rohadás nem csak attol leeht h valaki nem mos fogat, ismertem egy srácot akinek fogszabályzoja volt és mikor lekerült róla több foga is lukas lett, mert a fogszabályzotol nem tudta rendesen megmosni amugy ápolt srác volt, és leeht vitamin hiánytol is hogy a fogak elkezdenek rohadni, nem kell ezt ápolatlanságra fogni, legföképp mivel ahogy irtad a srácnak más baja nincsen. amugy meg a fogait elöbb utobb az ember ugyis megcsináltatja, tehát ne ez legyen a döntõ szempont! ha tetszik és tényleg akarod akor nyugodtan járj vele. a süleid pedig valoszinüleg azért elenzik mert valosziû mindenkit elleneznének akivel járni akarnál. a szülök általában ilyenek féltik a gyerekeiket. a mások véleményével meg nem kell törödni ha szereted akkor az a lényeg hogy vele legyél és ha mások piszkálnának is miatta akkor gondolj bele hogy pár óra mulva már vele leszel és milyen jó lesz vele.
Csak vigyázz nehogy genitális fertõzést kapj a rossz fogaktól! ;)
Hát, én az elsõ hozzászólóval értek egyet. Igenis, ha rohadnak a fogai, az igénytelenség. Nem lehet pénzhiányra fogni. Elég korán látszik, ha az ember foga lyukas. Menjen el nyomban, és csináltassa meg. Nem kell addig várni, míg az egész fogsora leesik. Ha téged ez nem zavar, legyél vele. Hogy mit szólnak a többiek, ne foglalkozz vele. Rólad van szó. Érezd jól magad.
van egy ilyen spanom:D lehet õ az :D:Dkomolyan: am ne nézd mit szól a környezeted nekem is ez volt a bajom(srác vok) sõt most is csak már nem annyira, csak azt nézd neked mi és hogyan jó . Ha akarod akor go. Ha meg szeret a srác mondd meg neki hogy csináltassa meg a fogát. H nincs is pénze akor összerakja a pénzt. (Nah most az nem vicc)ha meg neked tetszik csak attól félsz a spanjaid kikacagnak hát azt mondom had kacagjanak. Biztos nekik is vannak hibáik nevetve csufságold vissza:D:D oks??remélem bejön pá
A kérdező hozzászólása: köszike h irtál, de azóta más valaki mellett találtam boldogságra, aki ad magára, és igényes:)
Hát... szerintem ne éld bele magad. Az ilyen pasi típus sajnos javíthatatlan...
súgd a fülébe: ha jársz velem napi 4szer leszoplak
Mondd el neki, hogy mit érzel!És add a tudtára hogy csak akkor jõssz vele össze, ha nem nézegeti a csajokat.
Legyél vele egy kis idõt és ha ott jártok már hogy együtt vagytok mond meg neki határozottan hogy te szereted de nem szeretnéd hogy ezt csinálja. Ha ez nem válik be akkor vele van a baj de nagyon mert egyszer mindennek eljön az ideje és nem lehet ezt csinálni örökké.
Ezt általában a népszerû, kis selyemfiúk csinálják, és ezen nem lehet javítani. De ha neked selyemfiú kell, akkor ki vagyok én, hogy beszóljak...
Szerintem amelyik srác ezt csinálja annak szüksége van a szeretetre szóval add meg neki aztán meglátjuk :D

Ha van egy karakterem Mass Effect 1-ben és át akarom vinni a 2-be de már elkezdtem az 1-ben egy 2. játékot akkor az 1. játék eredményei is benne lesznek a 2-ben?

Ha nem értitek kérdezzetek.

Legjobb válasz: Benne lesznek, így lesz jó néhány elképzelhetõ sztori, ami mind-mind más.

Benne lesznek, így lesz jó néhány elképzelhetõ sztori, ami mind-mind más.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor nem aggódok tovább :)

Vannak itt olyan anyukák, akik 3 hónap körül elkezdték az alma levét adni a babának 1-2 kiskanállal?

12 hetes a kislányom és egyre jobban gondolkodom hogy adni kéne a babának.Nagyrészt tápszert eszik,nagyon kevés a tejem(20-30 ml egy evésre).Pár napja azt vettem észre,hogy nem szivesen eszi a tápszert,csak ha nagyon éhes már,de igy van hogy eltelik 5 óra is 2 evés közt mire enne.Azt is olvastam,ha megindul a babának a nyálazása,akkor már alkalmas az emészt?rendszere pl a gyümölcsökhöz.Ebben nem tudom mi az igazság,nekünk már pár hete folyik a nyálunk:-))Szóval még csak érdekl?dnék,Ti mit tanácsolnátok,pár kiskanál alma levét adjam neki 2 étkezés közt?Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Én semmiképp nem adnék. De a Te babád, a Te döntésed. Mostanában még a tápszeres babáknak sem javasolják a 6 hónapnál korábbi hozzátáplálást, de a 4 hós kort szerintem várd meg. Ha szépen gyarapszik, akkor teljesen mindegy hogy 1 vagy 5 óra telik el az étkezések közt.

Én semmiképp nem adnék. De a Te babád, a Te döntésed. Mostanában még a tápszeres babáknak sem javasolják a 6 hónapnál korábbi hozzátáplálást, de a 4 hós kort szerintem várd meg. Ha szépen gyarapszik, akkor teljesen mindegy hogy 1 vagy 5 óra telik el az étkezések közt.
En javaslom, hogy kezd el, de nem feltetlenül a hozzataplalast csak a kostoltatast. Par kanal alma, krumpli stb... az etvagyat nem veszi el, de megszokja az izeket a baba es nem lesz gond a kesöbbiekben azzal, hogy nem fogadja el az uj izeket. Ezt a nyalzos dolgot en meg nem hallottam. Arra figyelj ha a baba vakarja, dörzsöli a szemet orrat arcat kostoltatas közben akkor ne add neki tovabb, mert akkor nem tetszik a szervezetenek, es ingerli a nyalkahartyait az etel amit eppen kap, azaz enyhe allergias reakcio jelei ezek. Jo babazast:D
Az én kisfiam kapott alma, õszi és meggylevet ilyen idõsen.Egy meggy levét belenyomkodtam kanálba és úgy adtam neki.Imádta!Semmi baja nem lett tõle.Kapott egy kis plusz vitamint.Szerintem(és én eszerint csináltam)a létõl nem lehet gond, a pürével meg ráérsz 4 hónapos koráig.Bár az én kisfiam nem fogadta el, szóval még mindig a leveknél tartunk, ezek legalább bejönnek neki :)
Utolsó vok.még annyit, hogy ha már ismeri az ízt és látod, hogy nincs gond tõle, mehet egy kicsit több is.Én pl.15-20 ml õszilevet is adtam/adok neki.(persze ezt is frissen a barackból)
szia én 4 hosan kezdtem a hozzátáplálást, pedig szopizunk... most 9 hos.
Még 3 hós sem volt, kipróbáltuk az almalét, valamit a sárgarépalét, imádta. Õ teljesen tápszeres volt már akkorra. Max almát kapott pürében 4 hós kora elõtt, pépes dolgokat inkább csak 4 hós kora után. Nem hiszem, hogy gond lenne a levekkel. Én fiamnak se lett baja tõle. Ha úgy látod, hogy bekavar, pl fája pocija tõle, akkor inkább hagyd késõbbre, de nem hizem, hogy baja lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok!Megpróbálom az alma levet és majd késõbb az õszilét.Természetesen a szilárdabb kaját majd késõbbre hagyjuk.

Az miért van hogy 1 hónapja kiivartalanitattam a szuka kutyámat és most megint elkezdtek rá ugrálni a kanok? Ne sikerült volna a mütét vagy idő amig ott bent helyre jön minden? Most akkor lesz kiskutyája?

Legjobb válasz: Kiskutyája már soha nem lesz. Van olyan eset, amikor a kutya tovább termel bizonyos hormonokat (más szervek átveszik a termelést), ami azt az érzést kelti benne, hogy tüzel. Úgy is viselkedik, és a kanok is úgy érzik. De kutyája nem lesz, és baja sem, nyugi:)

Kiskutyája már soha nem lesz. Van olyan eset, amikor a kutya tovább termel bizonyos hormonokat (más szervek átveszik a termelést), ami azt az érzést kelti benne, hogy tüzel. Úgy is viselkedik, és a kanok is úgy érzik. De kutyája nem lesz, és baja sem, nyugi:)
Állítólag 3 hónap az idõtartama kb. amíg teljesen kiürülnek a hormonok.
A kérdező hozzászólása: Ez megnyugtató köszönöm szépen a segitõ válaszokat

Elkezdtem kalóriaszámlálással fogyókúrázni. Néha édesség hiányom van, és megnéztem h a kockacukor csak 12kcal :D ha eszem minden nap 1-2 szemet és belefér a napi kalória adagomba akkor így is tudok fogyni?

Legjobb válasz: Belefér simán, de ha lehet inkább xilitet egyél ha tudsz. A testsúly kilogrammonkénti 2 gramm fehérje, plusz zöldség, mozgás azért még nem fog ártani. Sok sikert.!

Belefér simán, de ha lehet inkább xilitet egyél ha tudsz. A testsúly kilogrammonkénti 2 gramm fehérje, plusz zöldség, mozgás azért még nem fog ártani. Sok sikert.!
ne egyél kockacukrot! Inkább egy kocka étcsokit, ha már mindenáron édesség kell.
Genetikafüggõ. Lehet, hogy nálad elég a fogyáshoz, ha kalória mínuszban vagy. Ha nem vagy ennyire szerencsés, akkor a fogyáshoz szükséges megfelelõ hormonális környezet biztosítására is figyelned kell, vagyis minél alacsonyabban tartod az inzulinszintedet, annál jobb. Az alacsony inzulinszintet viszont nem támogatja sem a cukor, sem a finomlisztbõl készült pékárú. Mindezzel együtt 1-2 szem kockacukor semmit nem számít majd. Délben vagy kora délután edd! Akkor a legjobb az inzulinérzékenység.
Egyél inkább napi egy kocka 85%-os vagy annál is sötétebb étcsokit. Legjobb a 99-100%.
Kockacukrot semmiképp se egyél. Ha édes éhes vagy, inkább egyél magas kakó tartalmú csokoládét (75%, 85%) illetve gyümölcsöt. Persze utóbbit is válogasd meg, hisz a banán vagy a szõllõ szintén sok gyümölcscukrot tartalmaz. Ha javasolhatok gyümölcsöt akkor a citrusfélék (pl.: mandarin, narancs, grapefruit), görögdinyne, avokádó, egres, eper 😊 illetve ihatsz limonádét xilittel vagy steviaval ízesítve 😊

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!