Találatok a következő kifejezésre: Van 1 akivel (2593 db)

Te mekkora egy F.A.S.Z. vagy öcsém! Akaszd fel magad egy fára!!
háth elõször néz egy belsõt-külsõt fõleg mien a stílusuk ls utána távolságot:Dam egyet adhatnál
A kérdező hozzászólása: hát figyu... ha belsõt nézek akkor az elsõ a legtávolabbi, és utána döntetlen a másik kettõ között. külsõre megint csak döntetlen a kettõ között, és itt utolsó a legtávolabbi. és nállam 60-40 a belsõ-külsõ arány
Na ez is ritka eset 3 Lány, pf :D valakinek 1 se adatik meg mákos :D szerintem válasz egy 4.-et XD Na jó figy, azt válaszd akit tényleg eltudsz képzelni magad mellett akivel jobban kijössz és persze a lány se közömbösen tekint rád!
Állj be stricinek és futtasd õket, lesz lóvéd!
A kérdező hozzászólása: csak az a gáz h kettõt megfogok bántani....
ha félsz attól, hogy megbántasz kettõt, akkor válaszd mind a hármat, és mindegyiknek hazudj (a másik kettõt titkold el mindegyiknél)... :)
A kérdező hozzászólása: anyukád ilyen szépekre tanított? ejnye bejnye... nekem ilyet sose mondott
Úgysem járhatsz mindegyikkel csak hogy ne bántsd meg õket.
Én nem csalom meg, mert nincs kit :D
Hûha ennél értelmesebben nem is tudtál volna visszavágni..
Szerintem nagyon kevés az, aki egész életében senkit soha nem csalt meg.NEm csak pasik, hanem mindenki.Nem feltétlen kell mindent nemek szerint szét osztani.Én már csináltam ilyent 1szer.De volt már több kapcsolatom is...És az az egy is már szét válás elött 1 hónappal volt, amikor már úgy is biztos volt hogy szét megyünk, csak az nem, hogy mikor.
Én biztossan nem. Az már egy. Had ne számoljam helyetted a válaszokat.
Nyugtatgasd csak magad, hogy nem olyan rossz ami csinálsz! Én nagyon sok olyan embert ismeret aki nem csalta meg a párját a kapcsolatuk alatt, és én is ilyen vagyok. Viszont érdekes hogy azok az ismerõseim akik megcsalták a pártjukat egytõl egyik azt mondogatják mint te, hogy mindenki ezt csinálja, ez a természetes, nincs ebbe semmi, stb. Menekülnek a felelõsség alól.
tapasztalataim szerint, vannak férfi típusok akik nem csalnak meg. Nem tudom a nagy átlag hány százaléka, de nem egy ilyen férfit ismerek/ismertem. Nem azért nem járnak félre, mert nem akarnak, mert megtehetnék. Egyszerûen fair játékosok a nõvel szemben cserébe õk is fair hozzáállást kívánnak. Az ilyen férfi mindig megbeszéli a problémákat, nem halasztja holnapra és nem söpri a szõnyeg alá. Ha gond van, szól, és idõben. Nem követik a mai trendeket, nem úgy kezelik a kapcsolatukat, mint egy kisgyerek. Ha apu nem enged át a szomszédhoz, akkor majd engedélyt kérek anyától... Szerintem mint nõk, mint férfiak, kevesen vannak akik felnõnek. Igen. Csak a felnõttek állnak tudják úgy kezelni a érzelmi életüket, hogy nem keresik a kiskapukat, gondolnak a párjukra is (ha már bevállalták a hõn áhított kapcsolatot). Számomra sokszor érthetetlen, hogy valaki küzd egy nõért/pasiért végre beteljesül a vágya és aztán meg rájön egy idõ után, aztán rájön, hogy neki más is kell, és dobja a kukába a "trófeát". 23/L
"Számomra sokszor érthetetlen, hogy valaki küzd egy nõért/pasiért végre beteljesül a vágya és aztán meg rájön egy idõ után, aztán rájön, hogy neki más is kell, és dobja a kukába a "trófeát"." Csak akkor érthetnéd meg õket, ha belebújnál a bõrükbe.
Adj egy kis idõt, amíg a világon az összes pasit megkérdezem és utána magánnyomozókkal leellenõriztetem, hogy igazat mondtak-e! :D
áálmaim sexistene....hmmm
Egy vicc a témában: A nõk küldöttséget menesztenek az Úrhoz, mondván: Igazságtalan, hogy az összes szülési fájdalmat a nõ kell viselje, viselje inkább a gyerek apja, úgyis a nõnek kell kihordania a babát. Biztosak vagytok ebben? Igen! Rendben van, legyen kívánságotok szerint! Nemsokára következik az elsõ szülés. A szülést vezetõ orvos csodálkozik, hogy a szülõ nõ semmi fájdalmat nem érez, vidáman beszél telefonon a férjével, míg odahaza mindenki hallja, hogy a szomszéd egetrázóan jajveszékel. nemsokára újabb küldöttség megy az Istenhez. -Jó Atyánk, meggondoltuk magunkat, kérlek, add vissza a fájdalmat az anyáknak!
Jó , hát elöször azt kéne el döntened, mi ki szerint megcsalás, Mert van sok pasi, aki akinek az nem megcsalás, ha a nõje más nõkkel csinálja(na õk az agyhalottak), van akinek egy csók, van akinek csak a kielégítés.Vagy a te értékrended szerinti-t.Aztán mindenkit a világon, aki nemi és szerelmi életet is él, végig kéne kérdezni és nekik õszintének kéne lenniük.És a megcsalók nagy része nem fogja be vallani, hogy ja, félre qrtam a legjobb barátjával/barátnõjével/hugával. Szóval ezt nem tudhatod meg szerintem soha.Persze biztos vannak felmérések...De az elöbb felsoroltak miatt értelmetlen az egész.Szerintem inkább az érdekeljen, hogy akivel te össze jösz, vagy akarsz jönni, õ téged meg csalna-e, tudsz-e bízni benne.Nekem a legutolsó kapcsolatom a bizalom hiánya miatt(is) mint tönkre.
Én már régebben is megfigyeltem, hogy a nõk semennyivel sem hûségesebbek, mint a férfiak, csak nagyon titkolják. Az általános vélemény az, hogy egy nõ csak akkor lép félre, ha a kapcsolatában nincs valami rendben, de ez nem igaz.Ugyanúgy vágynak a változatosságra, mint mi, csak a társadalmi megítélés miatt sokkal jobban kell titkolniuk. De amikor olyan helyzetbe kerülnek, hogy nem kell elszámolniuk ezzel, akkor még vadabbá válnak, mint a férfiak.
Feltételezem a kérdezõ nõnemû. Hidd el, te is megcsalnád a pasidat, ha mondjuk részeg lennél és találkoznál egy buliban álmaid szexistenével. De mégsem szakítanál, mert közben a pasidat szereted, csak max, ha van egy kis eszed, mélyen hallgatnál róla. Ez pedig bárkivel elõfordulhat... szóval ne ítélkezz, mert te is járhatsz így.
Reménytelenül buta vagy kérdezõ. Felteszel egy nyilvánvalóan provokatív és általánosító kérdést. Amiben százalékos arányt kérsz egy olyan dologról, ami gyakorlatilag mérhetetlen, és valószínûleg nem is készült soha semmilyen reprezentatív kimutatás a témában. Majd, aki ezt közli veled, azt leugatod. Gondolom a pasid nem volt benne az 1%-ban.
Most komolyan kérdezõ te ennyire agyhalott vagy? Ahhoz hogy ezt a kérdést meglehessen válaszolni egy csomú munka kéne, közvéleménykutatás meg miegymás, de ugye a megcsalás az megcsalás, ezért nem fogja mindenki bevallani, szóval te százalékos arányt csak az agyhalott emberektõl fogsz hallani.
A PASIK/CSAJOK hány % nem csalja meg a párját a kapcsolatuk alatt? Szerintem mindegyik követ el kisebb nagyobb hibát, vagy talán van 1 % aki nem. Csak, hogy korrektek legyünk!
Itt nem az a lényeg, hogy hány csalja meg. Hanem az, hogy hány csalja úgy meg, hogy nem bánja meg, hogy nincs utána bûntudata, hogy megismétli többször..
Ha a kapcsolat jól mûködik, és vele akarsz lenni, miért csalnád meg?

Van 1 lány az osztályomba akibe szerelmes vagyok és ő is kedvel engem de van az osztályomba 1 fiú akit ölelget. Mit csináljak?

15/f

Legjobb válasz: Inkább verd ki a fejedbõl minél hamarabb. OSZTÁLYTÁRSSAL soha ne kezdj ki... Nekem is volt osztálytársammal kapcsolat.. 1 év után szakítottunk.. azóta már el telt másfél év és még mindig napról napra kell õt bámulnom, meg neki is engem... Azóta a baráti társaság is szét szakadt... a fele hozzá húzott, a fele pedig hozzám és szét hullot az a nagy banda... De ha még is szeretnél vele kikezdeni akk udvarolgass neki, lepd meg kis apróságokkal, menyetek el együtt vhova sétálni, beszélgetni.. stb..

Inkább verd ki a fejedbõl minél hamarabb. OSZTÁLYTÁRSSAL soha ne kezdj ki... Nekem is volt osztálytársammal kapcsolat.. 1 év után szakítottunk.. azóta már el telt másfél év és még mindig napról napra kell õt bámulnom, meg neki is engem... Azóta a baráti társaság is szét szakadt... a fele hozzá húzott, a fele pedig hozzám és szét hullot az a nagy banda... De ha még is szeretnél vele kikezdeni akk udvarolgass neki, lepd meg kis apróságokkal, menyetek el együtt vhova sétálni, beszélgetni.. stb..
Ha mindenki annak tetszene a legjobban, aki neki is tetszik, akkor az élet túl egyszerû és unalmas volna. Tartsd vele a kapcsolatot, ahogy eddig, esetleg udvarolj neki a megszokott módokon (mittomén, hívd el fagyizni), de ne csinálj abból tragédiát, hogy perpill nem te vagy neki a nambervan.
Jaj hagyd már. Én is szoktam ölelgetni lányokat, még sincs semmi. Ezzel a gyerekkel meg ne foglalkozz.
Öleld át te is és hívd el fagizni! Ennyi. Az a másik majd lekopik
Jaaj nem kell parázni lehet, hogy az a fiú csak a haverja ha meg nem akkor...na szóval érted!
Na összejött?xD


Van 1 lány a suliba.1 éve szakított a barátjával, szoktunk suli után dumálni meg sétálni meg várok vele 1 villamost. Mindig mondja hogy aranyos vagyok de mikor bepróbálkozok nála akkor pedig szabadságot szeretne. Csak szórakozik velem?

mindig kérdi hány órám van meg hogy "megvársz?" de sosincs semmi...néha flörtölünk de néha meg semmi sokszor camozunk és ilyen köntösféleségben meg törülköz?ben van és akkor csak velem szokott...ez 1 jel valamire ? mert én ezt nem értem , ez csak egy jó barátság ?

Legjobb válasz: Lehet hogy csak játszik Veled. Minden nõnek jól esik, ha csapják neki a szelet, és ha van egy pulikutyája - nem sértésnek szántam. Lehet, hogy nem akar tõled semmit, csak udvaroltat magának. Mit jelent, hogy bepróbálkozol? Ha kéri, hogy várd meg, akkor mond meg neki, hogy akkor cserébe menjen el veled sütizni vagy meginni egy teát. Ott meg kérdezz rá, hogy szeretne-e vmit

Lehet hogy csak játszik Veled. Minden nõnek jól esik, ha csapják neki a szelet, és ha van egy pulikutyája - nem sértésnek szántam. Lehet, hogy nem akar tõled semmit, csak udvaroltat magának. Mit jelent, hogy bepróbálkozol? Ha kéri, hogy várd meg, akkor mond meg neki, hogy akkor cserébe menjen el veled sütizni vagy meginni egy teát. Ott meg kérdezz rá, hogy szeretne-e vmit
Hát én nem ismerhetem azt a lányt. De annyit tudok mondani, hogy én is csináltam ilyet, de nem akartam szórakozni senkivel... És azt hittem, hogy egyértelmûen ki van nyilvánítva, hogy csak barátok vagyunk. Minthogy az is volt. És azért csináltam, mert nagyon jól éreztem magam avval a fiúval. Sokkal jobb barát volt bizonyos szempontból, mint egy lány. Megbíztam benne... Én mindig is jobban kijöttem a fiúkkal. Lehet, hogy ez a lány ilyen. Mondjuk akirõl beszélünk, az most életem nagy szerelme. Amikor csak "barátnõm" volt annak már 3 éve. :D (L) 17L
A kérdező hozzászólása: azt jelenti mindig bókolok neki meg szépeket mondok van mikor óóó de aranyos vagy stb... van amikor meg csak ir rá 1 ilyen pirulós fejet , elhivni még sose sikerült csak 1 buliban találkoztunk bár akkor nem volt túlzottan a szivem csücske most viszont mindennél jobban akarom azt a lányt mégis azt érzem hogy csak játszadozik velem.még korizni se jön el mert h hideg van és nem tud többszor mondtam neki hogy segitek meg nem fog elesni õ mégis aztmondta hogy nem
Ááá, ezt tipikusan a "hagyjad kategória". Ebbõl nem lesz semmi; barátként néz rád, csak legfeljebb fél ezt megmondani.

Van 1 Dell Inspiron M5030 típusú laptopom, ha bekapcsolom akkor semmi sem történik csak el kezd csipogni (nincs kép) (kb 1 éve az 1-ik USB csatlakozóban ki lett tépve az a műanyag valami talán annak van köze ehhez)?

Legjobb válasz: Nézd meg nincs -e az usb csatlakozoba az egyik láb véletlenûl a fém ház hoz hozzá érve mert ha az 5v le van testelve akkor az csinálhat ilyet . ha nem segített szerviz be kell vinni.

Nézd meg nincs -e az usb csatlakozoba az egyik láb véletlenûl a fém ház hoz hozzá érve mert ha az 5v le van testelve akkor az csinálhat ilyet . ha nem segített szerviz be kell vinni.

Nem nagyon értek hozzá, de ha van 1 Notebookom (Dell M5010) abba van háló kártya + van gépembe is háló kártya akkor már csak 1 wifi kell, hogy el tudjam osztani netet? Vagy kell más is? !

Legjobb válasz: Ha mindkettõben van wifi-adapter, akkor igen, wifi-routerrel oszthatod nekik a netet. Ha az egyikben nincs wifi-adapter, akkor azt kábellel kell majd hozzákapcsolni a wifi-routerrel, a másik pedig kapcsolódhat hozzá wifin keresztül. Ha egyikben sincs wifi-adapter, csak vezetékes hálózati adapter (ethernet), akkor felesleges wifi-routert venned, elég, ha egy egyszerû, wifi nélküli kábeles routert veszel. Ez esetben mindkét gépedhez kábelen kötheted hozzá a routert.

Ha mindkettõben van wifi-adapter, akkor igen, wifi-routerrel oszthatod nekik a netet. Ha az egyikben nincs wifi-adapter, akkor azt kábellel kell majd hozzákapcsolni a wifi-routerrel, a másik pedig kapcsolódhat hozzá wifin keresztül. Ha egyikben sincs wifi-adapter, csak vezetékes hálózati adapter (ethernet), akkor felesleges wifi-routert venned, elég, ha egy egyszerû, wifi nélküli kábeles routert veszel. Ez esetben mindkét gépedhez kábelen kötheted hozzá a routert.
A kérdező hozzászólása: Tehát a Dell M5010 -be van wifi adapter (elvileg) akkor a wifibe megy a net onnan kábellel a gépbe aztán laptoppal rácsatizok a wifire így a laptopon is lesz net meg a gépen is így van ? : )
Úgy, úgy! :)

A wikipédia szerint Petőfi Sándor vagy december 31-én született, vagy január 1-jén. A többi helyen viszont január 1-jét ír, hogy is van ez akkor?

Legjobb válasz: Úgy van, hogy szilveszter éjjel született és senki sem tudja pontosan, hogy éjfél elõtt vagy után. Én úgy tudom az anyakönyvvezetõ jan. 1-re anyakönyvezte. Ez az anyakönyv megnézhetõ ma is Kiskõrösön az egyházközségben. A IV. sorszámú keresztelési anyakönyv 127. oldalán a januári elsõ bejegyzés Petrovics (késõbbi Petõfi) Sándor. A kor szokása volt, hogy a gyereket azonnal keresztelték, egyrészt nehogy meghaljon megkeresztelés nélkül, másrészt az anya elsõ útjának a templomba kellett vezetnie a gyermekkel a hagyomány szerint. Tehát lehet, hogy dec. 31-én este-éjjel született Petõfi, az is megeshet, hogy jan 1 reggelén, de az tuti, hogy jan 1 reggelén már vitték keresztelni.

Úgy van, hogy szilveszter éjjel született és senki sem tudja pontosan, hogy éjfél elõtt vagy után. Én úgy tudom az anyakönyvvezetõ jan. 1-re anyakönyvezte. Ez az anyakönyv megnézhetõ ma is Kiskõrösön az egyházközségben. A IV. sorszámú keresztelési anyakönyv 127. oldalán a januári elsõ bejegyzés Petrovics (késõbbi Petõfi) Sándor. A kor szokása volt, hogy a gyereket azonnal keresztelték, egyrészt nehogy meghaljon megkeresztelés nélkül, másrészt az anya elsõ útjának a templomba kellett vezetnie a gyermekkel a hagyomány szerint. Tehát lehet, hogy dec. 31-én este-éjjel született Petõfi, az is megeshet, hogy jan 1 reggelén, de az tuti, hogy jan 1 reggelén már vitték keresztelni.
Nemsemmi válasz, köszönöm én is :)
A kérdező hozzászólása: Én is köszönöm! Csak érdekelt, mert én is december 31-én születtem, a legjobb barátnõm pedig január 1-jén.Tudom, hogy ez lényegtelen dolog, de azért..érdekelt.
Háh, bár nem teljesen ez, de nekünk volt egy olyan tételünk is érettségin, hogy Petõfi kultusz(nem tudom másnak volt e ilyen, mivel kiskõrösi vagyok, szerintem nekünk csak ezért volt), hogy Kiskõrösön, vagy Kiskunfélegyházán született e. Petõfi nagy rejtélyei.:D
én félegyházi vagyok belénk itt azt sulykolták h itt született.. de elvileg azóta eldõlt már, h Kiskõrösön.:D 100%ig sose tudjuk meg:)

Aki már túl van 1 vetélésen, az a többedik terhessége alatt is félt, ill. mennyire, hogy elveszíti a kicsit? -ha már legalább 1 sikeres terhességen túl van.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 terhességem volt ahol a 12. hétig sajnos elmentek a babák.Négy évvel ezelõtt ismét babát vártam nagyon nehéz volt állandó fekvés ,sok korház és a 37. hétre megcsászároztak ez volt a 4-ik terhességem,sajnos 1 napot élt a kisbabám .:( Most vagyok ötödször állapotos és már 20 hetesek vagyunk.Eddig semmi nagyobb gondom nem volt ,le is kopogom, de végig izgultam eddig,nehogy barnázzak vagy görcsöljek vagy valami gond legyen.Mikor megtudtam , hogy babucit várok összekészítettem a kórházi cuccomat is. Szóval még most sem vagyok nyugodt,majd talán ha a kezemben tarthatom a drágaságomat, pedig eddig minden eredményem jó lett.Hozzá kell tennem,hogy a babucim az új páromtól van,és remélem mostmár nem is lesz gondom a mostani terhességgel.Megpróbálok pozitivan gondolkodni lehet ez is sokat segít.Neked boldog babavárást,ha pedig nem vagy még kismama akkor sok sikert kívánok!

Szia! Nekem 3 terhességem volt ahol a 12. hétig sajnos elmentek a babák.Négy évvel ezelõtt ismét babát vártam nagyon nehéz volt állandó fekvés , sok korház és a 37. hétre megcsászároztak ez volt a 4-ik terhességem, sajnos 1 napot élt a kisbabám .:( Most vagyok ötödször állapotos és már 20 hetesek vagyunk.Eddig semmi nagyobb gondom nem volt , le is kopogom, de végig izgultam eddig, nehogy barnázzak vagy görcsöljek vagy valami gond legyen.Mikor megtudtam , hogy babucit várok összekészítettem a kórházi cuccomat is. Szóval még most sem vagyok nyugodt, majd talán ha a kezemben tarthatom a drágaságomat, pedig eddig minden eredményem jó lett.Hozzá kell tennem, hogy a babucim az új páromtól van, és remélem mostmár nem is lesz gondom a mostani terhességgel.Megpróbálok pozitivan gondolkodni lehet ez is sokat segít.Neked boldog babavárást, ha pedig nem vagy még kismama akkor sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Ha vissza nézel: Köszönöm, Neked a jó kívánságot!-már babás vagyok, pénteken lett + a teszt. :D Sok boldogságot, és még több egészséget kívánok Nektek!! És tiszta szívbõl kívánom, hogy ezúttal Te is megismert, milyen jó dolog anyának lenni!
Nagyon remélem , hogy megismerem, köszönöm a jókívánságaidat.
Vegyél kábelt, kösd rá a géped kábellel a routerre.
Powerline adapternek hívják, lásd fenti link. Mondom 10e. Az áram tólja magaelõtt az internetet :)
"A jel a két kütyü között az áramvezetéken fut, gondolom, hogy átalakíta elektromos jellé." LOL :DDD Hát szerintem meg a kettõ készülék között külön rádiófrekvencián mennek az adatok... :D
Nekem olyan kütyüm van, ami két egységbõl áll. Az egyiket bedugod a konnektorba és egy kis vezetéken összekötöd a routerrel. A másikat a szobádban dugod be a hálózatba és arról vezetéken megy a netjel a Te gépdre. A jel a két kütyü között az áramvezetéken fut, gondolom, hogy átalakíta elektromos jellé. Az egész 10.000, - Ft, -, öt perc és nem kell fúrni. Én tõlük vettem: Facebbok: használtszámtech De persze ez nem használt volt, csak van nekik használt pc meg notebook.
wireless repeater kell hozzá
A kérdező hozzászólása: Hát eat bedrótoznirre is gondoltam de nam akarom az egész ház
A lenti gépnél legyen a modem meg 1 sima router, abból egy kábellel a pc-be, a másik kábellel a wifi routerbe, ami az emeleten lesz. 2 router összekapcsolása: http://itcafe.hu/tema/router_osszekotese_egy_masik_routerrel..
Hát bocsának, hogy nem hittem el. Még mindig nehezen képzelem el :D Ma is tanultam valamit. :D

Miópiás (rövidlátó) vagyok. -1, 5-ös dioptriájú szemüvegem van.1 méterről sajnos csak a kb.3-4 cm-es betűket látom szemüveg nélkül. Azok, akiknek pl. -15. 0 dioptriájú szemüvege van, rosszabb a látása?

Nagyon fiatal vagyok(még csak 14).Egy éve kaptam szemüveget,mert egy év alatt teljesen tönkrement a szemem.Els? szemüvegemre azt mondták,hogy ahhoz képest hogy els?,nagyon er?s.Nagyon megijedtem;nem tudom,hogy akiknek pl.-15.0 dioptrájú szemüvege van,annak gyengébb-e a szeme,mint az enyém...

Legjobb válasz: Igen, nekik gyengébb. Sokat netezel? Mert az okozhatja a látásromlást. Tudod, ha hosszabb ideig rövid távolságra fókuszálsz (asztal, számítógép monitor), akkor a szemed egyszerûen beáll erre a távolságra és nehezebben áll rá a távolibb dolgokra. Nekem így magyarázta a szemorvos, mikor kiderült a rövidlátásom. Nem elég rugalmas a szemünk. Próbáld tornáztatni (távolabbra nézni), óránként néhányszor nem árt. Nekem 16 éve volt -0,5 és ma -1,5. Járj rendszeresen vizsgálatra, és próbáld kímélni.

Igen, nekik gyengébb. Sokat netezel? Mert az okozhatja a látásromlást. Tudod, ha hosszabb ideig rövid távolságra fókuszálsz (asztal, számítógép monitor), akkor a szemed egyszerûen beáll erre a távolságra és nehezebben áll rá a távolibb dolgokra. Nekem így magyarázta a szemorvos, mikor kiderült a rövidlátásom. Nem elég rugalmas a szemünk. Próbáld tornáztatni (távolabbra nézni), óránként néhányszor nem árt. Nekem 16 éve volt -0, 5 és ma -1, 5. Járj rendszeresen vizsgálatra, és próbáld kímélni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.:) Naponta úgy kb.csak 1 órát számítógépezek, de már próbáltam amúgy keresni ilyen szemtornára mozgásokat.De amúgy köszönöm a választ!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!