Találatok a következő kifejezésre: Van 1 akin azt vettem észre (3 db)

Van 1 pasi akin azt vettem észre h ha akármikor találkozunk (úton) akk mindig néz, és nevet. Lehet -e belőle vmi?

(a fiú 20éves) még nem tudtam vele beszélni. Tavaly nyár óta meg van "halva" értem...nemtom mit tegyek...segítsetek!!!

Legjobb válasz: ha meg van halva érted tavaly óta, akkor még miért nem lépett hogy megismerjen téged? vagy lehet nekem magas...

ha meg van halva érted tavaly óta, akkor még miért nem lépett hogy megismerjen téged? vagy lehet nekem magas...
Ha szeretnél valamit bátorítsd kicsit! Nevess rá, beszélj vele... ha ezután még nindig félénk, akkor hívd meg valahova!
"még nem tudtam vele beszélni. Tavaly nyár óta meg van "halva" értem..." ez csak nekem magas? hogy lenne oda érted ha nem is beszéltetek??
szerintem a srác kezdeményezzen!!
Ez kicsit furi."meg van halva értem", írod, de még nem kezdeményezett...Azért tavaly óta, ha valóban oda van érted, léphetett volna valamit...
lehet nem tudja, hogy Te mit szeretnél! Szerintem is add a tudtára, hogy mit gondolsz!
A kérdező hozzászólása: azért tom h meg van halva értem mert bármikor meglát akkor rendesen boldog meg minden...
Lehethogy a befecskendezöket kéne tisztítani, vagy egy gyertyacsere.
Lehet, hogy az a baja, hogy azt a böszme nagy másfél tonnás kasztnit az a rettenet 1.6 nem bírja húzni 1500-as fordulatszámon. Ez nem dízel...
ha a motor rángat az valami kihagyás át kell az egészet nézni mi lehet a gond ha csak dobálózik nem pedig prüszköl akkor féltengely pontosabban futómû baj vagy motortartó bak gyenge
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); meglep hogy a 2-es választ lepontozták.ha sosem pörgeted a motort akkor az rossz.azt javaslom hogy menjél vele 3-3500-as fordulaton tartósan kb. 10 Km-t persze csak akkor ha nem szoktad pörgetni(az írásodból ez nem derül ki.)a neten sok érdekeset lehet olvasni. "A "mindig legmagasabb fokozatban" történõ járatásnak több olyan következménye lehet, amirõl nem szoktak beszélni. Az egyik az, hogy ilyen vezetési stílus mellett a motor nagyon ritkán érheti el azt az öntisztulási hõmérsékletet, ami szükséges az esetleges lerakódások, nem kívánt szennyezõdések feloldására. A másik jellemzõen a hidraulikus szelephézag-kiegyenlítõk kérdése: folyamatos kis fordulatszám esetén a motorolaj képtelen kiöblíteni a bennük felgyülemlett szennyezõdést. Van egy további szempont is: az extrém alacsony menetközbeni motorfordulat egy alacsony motorolaj nyomást eredményez, ami intenzív motorkopáshoz vezet." [link] a gyertyát megnézhetnéd hogy nem-e kormos.
A kérdező hozzászólása: kedves kettes! Vagy nem ültél még 1.6-os Passatba, vagy csak szimplán hülye vagy, de sebaj. Elárulom: 1200-as fordulattal is elmegy, 1500-al pedig simán, mindezt idáig gond nélkül tette. Meg szoktam engedni neki, esetenként 4 felett is, de nem kínzom, nyugodtan vezetek 2000-2200 körül váltok. Az a rettenet amirõl beszélsz, az örök élet meg egy nap, lehet fagy, esõ vagy hõség. 16 évesen 5 személlyel, csomagokkal, 170et megy ha kell.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves Kérdezõ! Köszi a megtisztelõ jelzõket, de már ültem 1.6-os Passatban és hülye sem vagyok. A benzines motorokat nem ilyen alacsony fordulatszám tartományban való üzemelésre találták ki. Alacsony fordulaton nincs is kellõ teljesítménye, a B5 100 lovas 1.6-osa 2000-res fordulatszámon 31 lóerõt ad le, 1500-on pedig 21 lóerõvel gazdálkodsz - csutkagázon. :D Látom rendesen lepontoztak, de nem érdekel. Ez amit írtam, ez tény. Egy Passat üresen ~1400 kg. Beszáll két ember és már túl is vagyunk másfél tonnán. Ezt kellene mozgatnia az adott fordulatszámon egy trabantnyi ménesnek.. Látom kicsit felkaptad a vizet, a rettenetre, nem kellett volna. Józan ésszel belegondolva, azt a 100 lovas motort nem arra találták ki, hogy egy ekkora bódét mozgasson. Természetesen el lehet vele közlekedni teljesen normálisan, és ahogy írtad még megy is 170-et fullra rakva ( igaz az én autóm hasonló terheléssel kettesben többet megy, de az más teljesítménykategória, butaság is volt megemlítenem :D), de azért szerintem abban te is egyetértesz, hogy ilyen terheléssel 170-nel nem bírna ki egy Budapest-Hamburg távot. Én megértem, hogy te vigyázni szeretnél a motorodra, de sajnos igazat írt szántóvetõ. A benzinmotorok olajozása ilyen alacsony fordulatszámon a fellépõ terheléshez nem elegendõ - mivel nem erre a fordulatszám tartományra optimalizálják a motorok kenését- ezért ezzel a "kímélõ" üzemmóddal több kárt teszel hosszú távon, mint hasznot. Ha még ehhez a fajta használathoz valami szuper 5W30-as olajat használsz, az talán javít a dolgon, de egy mezei 10w40-nel.. Az rendben van, hogy eddig így szuperül ment, de mi van akkor, ha ez ide vezetett? Azt is helyesen leírták, hogy ebben az üzemmódban a motorod öntisztulása nem lesz megfelelõ. Lehet már ki lehetne kaparni a dugattyútetõrõl és a szelepekrõl 15 deka kokszot... Minden motornak van egy optimális fordulatszám tartománya, a benzinmotoroknak pont nem az, amiben te használod. Nyugodtan vezetve is el lehet forgatni 3000-ig a motort, ugyanúgy fog gyorsulni és többet sem fog enni. Viszont a belseje talán kulturáltabban fog kinézni. Én elsõ körben elkezdeném valami normális üzemanyaggal kikormolni, talán ér annyit, mint a ráolvasás. Egy kis hajtás nem fog megártani neki, legalább felkavarodik az olaj a karterban. A gyertyákra tényleg jó lenne ránézni vagy esetleg elvinni egy rendesebb mûhelybe és endoszkóppal bekukkantani, hogy mizu odabent. Esetleg rádugni valami normálisabb diagnosztikai eszközt és terhelés alatt meglesni mit mutat, hátha kiderül valami okosság.
Hát ha neked is tetszik akkor lépj te, és máglátjuk mi lesz
Nekem is volt ilyen. A srác tipikus pasi volt, még véletlenül se mutatta volna ki, hogy mit érez irántam - de nem tudta, hogy én mégis tudom, mit érez. Hagytam elszállni a lehetõséget (mert gyáva voltam és beijedtem). Azóta is bánom :) Mindenféleképpen kezdeményezz beszélgetést, legyél vele barátkozó elõször, aztán a jelzéseibõl (amiket ösztönösen cselekszik) sokat leszûrhetsz. A többi szinte alakul magától :) famerilla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minenkinek. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!