Találatok a következő kifejezésre: Van 1 akin azt vettem (25 db)

Van 1 pasi akin azt vettem észre h ha akármikor találkozunk (úton) akk mindig néz, és nevet. Lehet -e belőle vmi?

(a fiú 20éves) még nem tudtam vele beszélni. Tavaly nyár óta meg van "halva" értem...nemtom mit tegyek...segítsetek!!!

Legjobb válasz: ha meg van halva érted tavaly óta, akkor még miért nem lépett hogy megismerjen téged? vagy lehet nekem magas...

ha meg van halva érted tavaly óta, akkor még miért nem lépett hogy megismerjen téged? vagy lehet nekem magas...
Ha szeretnél valamit bátorítsd kicsit! Nevess rá, beszélj vele... ha ezután még nindig félénk, akkor hívd meg valahova!
"még nem tudtam vele beszélni. Tavaly nyár óta meg van "halva" értem..." ez csak nekem magas? hogy lenne oda érted ha nem is beszéltetek??
szerintem a srác kezdeményezzen!!
Ez kicsit furi."meg van halva értem", írod, de még nem kezdeményezett...Azért tavaly óta, ha valóban oda van érted, léphetett volna valamit...
lehet nem tudja, hogy Te mit szeretnél! Szerintem is add a tudtára, hogy mit gondolsz!
A kérdező hozzászólása: azért tom h meg van halva értem mert bármikor meglát akkor rendesen boldog meg minden...
Lehethogy a befecskendezöket kéne tisztítani, vagy egy gyertyacsere.
Lehet, hogy az a baja, hogy azt a böszme nagy másfél tonnás kasztnit az a rettenet 1.6 nem bírja húzni 1500-as fordulatszámon. Ez nem dízel...
ha a motor rángat az valami kihagyás át kell az egészet nézni mi lehet a gond ha csak dobálózik nem pedig prüszköl akkor féltengely pontosabban futómû baj vagy motortartó bak gyenge
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); meglep hogy a 2-es választ lepontozták.ha sosem pörgeted a motort akkor az rossz.azt javaslom hogy menjél vele 3-3500-as fordulaton tartósan kb. 10 Km-t persze csak akkor ha nem szoktad pörgetni(az írásodból ez nem derül ki.)a neten sok érdekeset lehet olvasni. "A "mindig legmagasabb fokozatban" történõ járatásnak több olyan következménye lehet, amirõl nem szoktak beszélni. Az egyik az, hogy ilyen vezetési stílus mellett a motor nagyon ritkán érheti el azt az öntisztulási hõmérsékletet, ami szükséges az esetleges lerakódások, nem kívánt szennyezõdések feloldására. A másik jellemzõen a hidraulikus szelephézag-kiegyenlítõk kérdése: folyamatos kis fordulatszám esetén a motorolaj képtelen kiöblíteni a bennük felgyülemlett szennyezõdést. Van egy további szempont is: az extrém alacsony menetközbeni motorfordulat egy alacsony motorolaj nyomást eredményez, ami intenzív motorkopáshoz vezet." [link] a gyertyát megnézhetnéd hogy nem-e kormos.
A kérdező hozzászólása: kedves kettes! Vagy nem ültél még 1.6-os Passatba, vagy csak szimplán hülye vagy, de sebaj. Elárulom: 1200-as fordulattal is elmegy, 1500-al pedig simán, mindezt idáig gond nélkül tette. Meg szoktam engedni neki, esetenként 4 felett is, de nem kínzom, nyugodtan vezetek 2000-2200 körül váltok. Az a rettenet amirõl beszélsz, az örök élet meg egy nap, lehet fagy, esõ vagy hõség. 16 évesen 5 személlyel, csomagokkal, 170et megy ha kell.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves Kérdezõ! Köszi a megtisztelõ jelzõket, de már ültem 1.6-os Passatban és hülye sem vagyok. A benzines motorokat nem ilyen alacsony fordulatszám tartományban való üzemelésre találták ki. Alacsony fordulaton nincs is kellõ teljesítménye, a B5 100 lovas 1.6-osa 2000-res fordulatszámon 31 lóerõt ad le, 1500-on pedig 21 lóerõvel gazdálkodsz - csutkagázon. :D Látom rendesen lepontoztak, de nem érdekel. Ez amit írtam, ez tény. Egy Passat üresen ~1400 kg. Beszáll két ember és már túl is vagyunk másfél tonnán. Ezt kellene mozgatnia az adott fordulatszámon egy trabantnyi ménesnek.. Látom kicsit felkaptad a vizet, a rettenetre, nem kellett volna. Józan ésszel belegondolva, azt a 100 lovas motort nem arra találták ki, hogy egy ekkora bódét mozgasson. Természetesen el lehet vele közlekedni teljesen normálisan, és ahogy írtad még megy is 170-et fullra rakva ( igaz az én autóm hasonló terheléssel kettesben többet megy, de az más teljesítménykategória, butaság is volt megemlítenem :D), de azért szerintem abban te is egyetértesz, hogy ilyen terheléssel 170-nel nem bírna ki egy Budapest-Hamburg távot. Én megértem, hogy te vigyázni szeretnél a motorodra, de sajnos igazat írt szántóvetõ. A benzinmotorok olajozása ilyen alacsony fordulatszámon a fellépõ terheléshez nem elegendõ - mivel nem erre a fordulatszám tartományra optimalizálják a motorok kenését- ezért ezzel a "kímélõ" üzemmóddal több kárt teszel hosszú távon, mint hasznot. Ha még ehhez a fajta használathoz valami szuper 5W30-as olajat használsz, az talán javít a dolgon, de egy mezei 10w40-nel.. Az rendben van, hogy eddig így szuperül ment, de mi van akkor, ha ez ide vezetett? Azt is helyesen leírták, hogy ebben az üzemmódban a motorod öntisztulása nem lesz megfelelõ. Lehet már ki lehetne kaparni a dugattyútetõrõl és a szelepekrõl 15 deka kokszot... Minden motornak van egy optimális fordulatszám tartománya, a benzinmotoroknak pont nem az, amiben te használod. Nyugodtan vezetve is el lehet forgatni 3000-ig a motort, ugyanúgy fog gyorsulni és többet sem fog enni. Viszont a belseje talán kulturáltabban fog kinézni. Én elsõ körben elkezdeném valami normális üzemanyaggal kikormolni, talán ér annyit, mint a ráolvasás. Egy kis hajtás nem fog megártani neki, legalább felkavarodik az olaj a karterban. A gyertyákra tényleg jó lenne ránézni vagy esetleg elvinni egy rendesebb mûhelybe és endoszkóppal bekukkantani, hogy mizu odabent. Esetleg rádugni valami normálisabb diagnosztikai eszközt és terhelés alatt meglesni mit mutat, hátha kiderül valami okosság.

Van olyan aki az ultrahang alapján 1 héttel későbbre volt kiírva, mint a menstruáció szerint? Melyiket vette figyelembe az orvos?

Nekem hosszabb, rendszertelen ciklusaim voltak, szerintem kés?bb fogant a baba, holnapra vagyok kiírva de még semmi jele, hogy jönne, viszont a POSE-t már holnap meg akarják csinálni.

Legjobb válasz: En 4 nappal kesobb szultem a kiirt datumnal. Tudtam is, hogy kesobb fogant es az ultrahang is ezt bizonyitotta. Bar 40+4 napot irtak, de en es az orvosom tudtuk, hogy nem kesobb szultett, csak ez a szabaly, menzesz alapjan irjak az adatokat. A te esetedben amugy is korai lenne barmilyen beavatkozasnak, en nem engednem.

En 4 nappal kesobb szultem a kiirt datumnal. Tudtam is, hogy kesobb fogant es az ultrahang is ezt bizonyitotta. Bar 40+4 napot irtak, de en es az orvosom tudtuk, hogy nem kesobb szultett, csak ez a szabaly, menzesz alapjan irjak az adatokat. A te esetedben amugy is korai lenne barmilyen beavatkozasnak, en nem engednem.
nekem pont fordítva van, UH alapján idõsebb egy héttel a baba, és konkrétan minden vizsgálaton más adatot írnak be, az orvos az UH alapján számol, mert ott az elsõ mérérs általában biztosan utal a baba krára, de a megtermékenyülés pontos dátumát nehéz megállapítani. Engem zavar ez a helyzet, mert nem tudom a szülés pontos várható idejét, pedig az elsõ babámnál napra pontos volt a számolás, és pont idõben is szültem.
Nálunk a POSE-t már a 38. héttõl csinálják. Ez egy vizsgálat, ettõl nem valószínû, hogy beindul a szülés. Mindkét gyerekemmel voltam POSE-n, a kisfiammal kétszer is és nem volt semmi hatása. Csak azt figyelik, hogy hogyan reagál a baba az enyhe összehúzódásokra, ebbõl következtetnek a méhlepény és a köldökzsinór állapotára.
Szia! Nekem hó végén fogant a baba, nem középidõben, két héttel volt fiatalabb az uh szerint, és az uh-nak volt igaza, még így is ráhúztam 3 napot.Szerintem az uh szerinti méretek alapján nagyjából pontosan tudják a szülés napját.A napokban tuti meg fogsz szülni.Hajráá!Szorítok!
Azért írok ide, mert hátha késõbb még valaki olvasná és érdekelné több tapasztalat. Én 14. nap túlhordással feküdtem be a kórházba és semmilyen vizsgálatot nem végeztek. De másnap (43+1) meg is szültem... Pedig fogadott orvosom és szülésznõm is volt, mégsem indítottak...
nem baj, ennek inkább tuningnál lehet jelentõsége, nálad nem oszt nem szoroz.
a ramokat nem bírod malyd maximálisan kihasználni, de tuningnál jól jöhetnek még azok a ramok
xd, majd
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm a válaszokat

Ha van 1 laptopom ami az euronicsben vettem fél éve de fel szeretném tuningolni akkor az lehetséges?

Szóval van 1 laptopom amit kb fél éve vettem az euronicsban! Jól működik meg minden csak kicsit fel kéne tuningolni! Kéne bele erősebb videókártya és processzor! Szóval az lenne a kérdésem hogy az euronicsban vállalnak ilyesmit hogy beleraknak a laptopba más alkatrészeket! És hogy a garanciát nem befolyásolja?

Legjobb válasz: Ha kicserélik valamelyik szervízben az alkatrészeket, akkor ugrik a garancia. Miért nem vették olyat, amelyiken komoly játékok is futnak?

Ha kicserélik valamelyik szervízben az alkatrészeket, akkor ugrik a garancia. Miért nem vették olyat, amelyiken komoly játékok is futnak?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy az euronicsben szeretném kicseréltetni!
Fél év után? 72 órán belül cserélnek, ha valami hibája van, de jól mûködõ gépet biztosan nem. Add el, aztán vegyél másikat.
Attól is függ, hogy a garancia hova szól. Vannak egész korrekt szervizek, ahol ilyen jellegû dolgokat elvégeznek, mint videokártya, hangkártya beépítse, cseréje, esetleg memória bõvítés, úgy, hogy közben a garancia megmarad. Persze, mivel ez nem garanciális munka, fizetni kell érte, de legalább nem ugrik a garancia. A processzor cserében már nem vagyok biztos, hogy menni fog. De szerintem legegyszerûbb, ha tõlük kérdezed meg...
Na akkor a kérdésre is válaszoljunk: - Nem, az Euronicsben ilyet nem csinálnak, mivel nem kimondottan PC bolt. - Igen, ha maszekkal belerakatod a jobb vidkarit, buktad a garanciát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Majd megkérdem!
Nem...több normális kaját kellene enned mellé..!:)
A kérdező hozzászólása: igen erre nemis gondoltam (az utobbi idöben sajna sokat is betegeskedtem és nem volt ét vágyam a jumbot pedig 1 X se hagytam ki köszz a választ:)
Nem kell sose a csodát keresni...mindig a kajával van általában a gond...kevés kalóriát vittél be még a Jumbo-val együtt is..ez a baj..!:) EGYÉL SOKAT ÉS SOKSZOR!!!
A kérdező hozzászólása: egyértelmü hogy is feledhettem:S kaja az elsö
kérdezõ!!!! hogyan adagoltad a jumbo-t? mennyit fejlõdtél tõle kg-ban? mekkora kiszerelést vettél? mennyi idõ alatt látszott rajtad hogy szeded?
A kérdező hozzászólása: 2 adag naponta(gyúrás után és este) 1 hónap után látszott a növekedés 4, 8kg os
A kérdező hozzászólása: elötte vettem 1 2, 8 asat és 5kgs ot fejlödtem töle

Van egy lány akit még 1-2 hónapja vettem fel MSN-re, bár nem sokat beszéltünk. Mikor 1-2 hétre rá írtam neki hogy megismizzük-e egymást kicsit jobban azt írta: Szimpi vagy de nekem most nem kell senki. Hogyan hódíthatom meg?

Szóval az van hogy ez a lány hasonló kaliber? mint én, s én magamat láttam meg benne, vagyis, úgy érzem ? a számomra megfelel? n?. Az el?z? események ellenére a legjobb barátom azt mondta hogy írjak neki azért IWIW-en mert hátha ezzel fogom meg hogy gondolok rá stb.

Legjobb válasz: A nõk azzal kamuznak a legnagyobbat, hogy jelen pillanataban nem kell senki. Ugyanis pk maguk cáfolnak rá erre a legjobban. Ha egy nagy szakításuk után romon vannak, de bettoppan egy fajin szõke herceg aki elkáráztatja egybõl õket, soha nem mondanak neki nemet. Ennyi.

A nõk azzal kamuznak a legnagyobbat, hogy jelen pillanataban nem kell senki. Ugyanis pk maguk cáfolnak rá erre a legjobban. Ha egy nagy szakításuk után romon vannak, de bettoppan egy fajin szõke herceg aki elkáráztatja egybõl õket, soha nem mondanak neki nemet. Ennyi.
mennyi idos vagy?
SAJNALOM:((( EZER BOCSANAT...nem szoktam ok nelkul lehordani embereket...szoval bocsi meg egyszer, csak atsiklottam rajta... Beszeljetek msn-en es ha mar megy a bezelgetes hivd el valamerre:) Honnan iszmeritek egymast??? ha sulibol akkor menj oda hozza...tudom nehez, de "veletlenul"...sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Nem a sulimba jár, hanem (tényleg teljesen véletlenül) láttam meg IWIW-en egyik ismerõsöm ismerõseim között. Tudom kicsit furán hangzik, s nyugi nekem nem is szokásom hogy IWIW-en írogatok mindenkinek aki tetszik, viszont mikor õt megláttam, akkor nála viszont már elég nagy késztetést éreztem arra hogy írjak neki. Na ekkor vettem fel MSN-re, a többit pedig már tudjátok. :)
Szerintem csak írj neki néha üziket, hogy mizujs vele, és mesélj egy kicsit magadról is. Egyszerre ne írj neki sokat, pár mondat elég lesz alkalmanként. Légy megnyerõ, írj úgy és olyanokat, amibõl le tudja venni, hogy milyen fickó vagy! :) Én is hasonhóan ismerkedtem meg egy oltári jó pasival, semmi különös nincs az üzeneteiben, egyszerüen csak jófej:)
Hat ha megkrdezne tolem egy srac ugy elsore h megsimizhet-e akkor valoszinuleg, sot biztos elkuldom a sunyiba... ha tettszik neked, es azt akarod h a baratnod legyen , es erjen valamit az a kapcsolat akkor miert igy kezded? miert nem akarod elobb megismerni< beszelgetni< setalni...bar azt mondtad hasonlo kaliberu, akkor gratulalok, zsak a foltjat... ha meg tenyleg hozzad hasonlo akkor megkapod, hamar agybabujtok, es ha van egy kis "szerencsetek" akkor utana szakitotok es mindkettotok(vagy a csajszi) jolmegbajnatok...csak igy tovabb
A kérdező hozzászólása: Hát õõ...Köszi az ötletet, asszem én is ezt teszem:) Ja amúgy az elõbbi hozzászóló kérdezte: Én vagyok 18, õ meg 16
nem megSIMIZNI, hanem megISMIZNI, te analfabéta. nem tudsz olvasni, és lehordod szerencsétlent a saját hülyesége miatt... ne foglalkozz vele koma. én ugyanígy szenvedtem, aztán összeszedtem az összes bátorságomat, elhívtam a csajt moziba (4en mentünk) hazakisértem, aztán csak poénkodtunk, majd nagy levegõ, és a mondata közepén elkaptam, és +csókoltam. úgy +lepõdött, h majdnem seggreült, aztán belémkapaszkodott, és 2 órán keresztül nem is engedtük el 1mást. búcsúzásnál utánamkiabált: azt hittem már örökké kell várnom erre. szal bátorság, bejössz neki.
A kérdező hozzászólása: Ezt a hasonló kaliberût úgy értetem hogy külsõleg belsõleg olyan mint én(mindketten szerényebb tipúsúak vagyunk pl)
Na ja, épp ma láttam egyik csajt vmi sráccal, aztán 1 hete még azt mondta, hogy neki nyárra nem kell senki. Szabad akar lenni.. stb.. :) Kérdéshez kapcsolódóan, pedig: próbálkozz. Amíg konkrétan meg nem mondja, hogy NEM akar semmit. Bár ez nem könnyû, mert én is most olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudom mit akar a csaj. Túlságosan határozatlan vagy csupán nem meri megmondani, hogy nem akar semmit(nem akar megbántani).
Az nincs ráírva, hogy hûtve tárold? Ha nincs, akkor nyugodtan fogyaszd.
A kérdező hozzászólása: nincs :)
Általad birtokolt eredeti játékról oszthatsz meg videót, nem kell licenc.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha azokról a játékokról készítek gameplay-eket amiket megvettem akkor nem kell licenc? Csak mert sok gameplay-er szerzõdésben áll a machinamával.
Hát ha neked is tetszik akkor lépj te, és máglátjuk mi lesz
Nekem is volt ilyen. A srác tipikus pasi volt, még véletlenül se mutatta volna ki, hogy mit érez irántam - de nem tudta, hogy én mégis tudom, mit érez. Hagytam elszállni a lehetõséget (mert gyáva voltam és beijedtem). Azóta is bánom :) Mindenféleképpen kezdeményezz beszélgetést, legyél vele barátkozó elõször, aztán a jelzéseibõl (amiket ösztönösen cselekszik) sokat leszûrhetsz. A többi szinte alakul magától :) famerilla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minenkinek. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!