Találatok a következő kifejezésre: Van 1 akin azt (1168 db)

Aki már túl van 1 vetélésen, az a többedik terhessége alatt is félt, ill. mennyire, hogy elveszíti a kicsit? -ha már legalább 1 sikeres terhességen túl van.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 terhességem volt ahol a 12. hétig sajnos elmentek a babák.Négy évvel ezelõtt ismét babát vártam nagyon nehéz volt állandó fekvés ,sok korház és a 37. hétre megcsászároztak ez volt a 4-ik terhességem,sajnos 1 napot élt a kisbabám .:( Most vagyok ötödször állapotos és már 20 hetesek vagyunk.Eddig semmi nagyobb gondom nem volt ,le is kopogom, de végig izgultam eddig,nehogy barnázzak vagy görcsöljek vagy valami gond legyen.Mikor megtudtam , hogy babucit várok összekészítettem a kórházi cuccomat is. Szóval még most sem vagyok nyugodt,majd talán ha a kezemben tarthatom a drágaságomat, pedig eddig minden eredményem jó lett.Hozzá kell tennem,hogy a babucim az új páromtól van,és remélem mostmár nem is lesz gondom a mostani terhességgel.Megpróbálok pozitivan gondolkodni lehet ez is sokat segít.Neked boldog babavárást,ha pedig nem vagy még kismama akkor sok sikert kívánok!

Szia! Nekem 3 terhességem volt ahol a 12. hétig sajnos elmentek a babák.Négy évvel ezelõtt ismét babát vártam nagyon nehéz volt állandó fekvés , sok korház és a 37. hétre megcsászároztak ez volt a 4-ik terhességem, sajnos 1 napot élt a kisbabám .:( Most vagyok ötödször állapotos és már 20 hetesek vagyunk.Eddig semmi nagyobb gondom nem volt , le is kopogom, de végig izgultam eddig, nehogy barnázzak vagy görcsöljek vagy valami gond legyen.Mikor megtudtam , hogy babucit várok összekészítettem a kórházi cuccomat is. Szóval még most sem vagyok nyugodt, majd talán ha a kezemben tarthatom a drágaságomat, pedig eddig minden eredményem jó lett.Hozzá kell tennem, hogy a babucim az új páromtól van, és remélem mostmár nem is lesz gondom a mostani terhességgel.Megpróbálok pozitivan gondolkodni lehet ez is sokat segít.Neked boldog babavárást, ha pedig nem vagy még kismama akkor sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Ha vissza nézel: Köszönöm, Neked a jó kívánságot!-már babás vagyok, pénteken lett + a teszt. :D Sok boldogságot, és még több egészséget kívánok Nektek!! És tiszta szívbõl kívánom, hogy ezúttal Te is megismert, milyen jó dolog anyának lenni!
Nagyon remélem , hogy megismerem, köszönöm a jókívánságaidat.

Van 1 lány az osztályomba akibe szerelmes vagyok és ő is kedvel engem de van az osztályomba 1 fiú akit ölelget. Mit csináljak?

15/f

Legjobb válasz: Inkább verd ki a fejedbõl minél hamarabb. OSZTÁLYTÁRSSAL soha ne kezdj ki... Nekem is volt osztálytársammal kapcsolat.. 1 év után szakítottunk.. azóta már el telt másfél év és még mindig napról napra kell õt bámulnom, meg neki is engem... Azóta a baráti társaság is szét szakadt... a fele hozzá húzott, a fele pedig hozzám és szét hullot az a nagy banda... De ha még is szeretnél vele kikezdeni akk udvarolgass neki, lepd meg kis apróságokkal, menyetek el együtt vhova sétálni, beszélgetni.. stb..

Inkább verd ki a fejedbõl minél hamarabb. OSZTÁLYTÁRSSAL soha ne kezdj ki... Nekem is volt osztálytársammal kapcsolat.. 1 év után szakítottunk.. azóta már el telt másfél év és még mindig napról napra kell õt bámulnom, meg neki is engem... Azóta a baráti társaság is szét szakadt... a fele hozzá húzott, a fele pedig hozzám és szét hullot az a nagy banda... De ha még is szeretnél vele kikezdeni akk udvarolgass neki, lepd meg kis apróságokkal, menyetek el együtt vhova sétálni, beszélgetni.. stb..
Ha mindenki annak tetszene a legjobban, aki neki is tetszik, akkor az élet túl egyszerû és unalmas volna. Tartsd vele a kapcsolatot, ahogy eddig, esetleg udvarolj neki a megszokott módokon (mittomén, hívd el fagyizni), de ne csinálj abból tragédiát, hogy perpill nem te vagy neki a nambervan.
Jaj hagyd már. Én is szoktam ölelgetni lányokat, még sincs semmi. Ezzel a gyerekkel meg ne foglalkozz.
Öleld át te is és hívd el fagizni! Ennyi. Az a másik majd lekopik
Jaaj nem kell parázni lehet, hogy az a fiú csak a haverja ha meg nem akkor...na szóval érted!
Na összejött?xD

Ha van egy filmem a számítógépen 2 részetben /part 1 és part 2/, de egy darab felirat fájl van hozzá, akkor azt hogy csinálom meg, hogy menjen az egész film alatt?

Ugyanis az a bökkenő, hogy ha mondjuk ugyanazt a nevet adom a felirat fájlnak, mint a film első részletének /ugye akkor játszik le egy feliratot egy filmnél, ha azonos néven van a film és a felirat is/, akkor ugyan lesz felirat a film első részében, de a 2-ban nem. Ha pedig a 2. részlet nevét adom a feliratnak, akkor meg ott lesz felirat a filmben és az elsőben nem. :( Próbáltam pl. Virtual Dubbal összegyesíteni a filmet, de eleve meg sem nyitotta, túl nagy méretre hivatkozva. Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: part 1 re felhasználod lemegy a film , utána a part 2 re

part 1 re felhasználod lemegy a film , utána a part 2 re
A kérdező hozzászólása: És ha szeretném kiírni DVD-re és asztali lejátszón nézni? Csak mert amiket leszedek, azt kiírok mindent, a géprõl utána törölni szoktam, hogy ne foglalja a helyet.
Próbáld ezzel összefûzni: http://www.freevideojoiner.com/


Mit csináljak? Van 1 fiú az osztályban, aki hát szóval nem a legszebb.

Van 1 fiú az osztályban, aki hát szóval nem a legszebb. Szóval nem vagyok belé szerelmes de valahogy jó érzés ha megérint vagy ha beszélget velem meg ilyesmik. sőt még szerelmes is belém. Csak egy baj van! Nem vagyok biztos az érzéseimben és hát tényleg elég ronda a srác. Utálom azokat akik felületesek de tényleg nem egy szőke herceg.Ráadásul szerintem a legjobb barátnőmnek is tetszik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lemerem fogadni, hogy 12-13éves lehetsz :D Amúgy meg: "Utálom azokat akik felületesek de tényleg nem egy szõke herceg" --> Te is ugyanolyan felületes vagy... Ha szereted legyél vele, nem akkor nem. Ez ennyire egyszerû. Amúgy te olyan nagy szépség vagy, hogy csak úgy lerondázol másokat? N

Lemerem fogadni, hogy 12-13éves lehetsz :D Amúgy meg: "Utálom azokat akik felületesek de tényleg nem egy szõke herceg" --> Te is ugyanolyan felületes vagy... Ha szereted legyél vele, nem akkor nem. Ez ennyire egyszerû. Amúgy te olyan nagy szépség vagy, hogy csak úgy lerondázol másokat? N
nem lehet olyan ronda ha tetszik a csajoknak. serintem azért ne jöjj össze vele hogy legyen valakid
Prof, de van ilyen, pl. én XD Jó karma :) Amúgy döntsd el, hogy ezen felül tudsz emelkedni, vagy nem.
es azt lehet tudni hogy a baratnod hogy nez ki esetleg hogy melyik megyebol irsz csak hogy megtudjam nem e rollam van szo
De most miért problémázol? Ha tetszik neked, akkor miért ne járnál vele? Az meg baromság, hogy majd vadidegenek döntsenek helyetted a te életedrõl. Mi csak tanácsokat adhatunk, de itt nincsen mire, mert eleve gond sincs. Értelmetlen kérdés, komolyan.

Van 1 gondom az hogy a youtube-n mindegyik videó akadozik de ha leveszem 240-re akkor nem az miért van? pedig mikor ennél gyengébb gépem volt akkor nem akadozott :S

5Megás net van és amikor a gyengébb gépem volt akkor csak 2 megás volt

Legjobb válasz: nézd meg, hogy miközben megy a videó a feladatkezelõben a teljesítmény hogy áll-

nézd meg, hogy miközben megy a videó a feladatkezelõben a teljesítmény hogy áll-
A kérdező hozzászólása: 100%-on XD
a ram és a proci is?? milyen windows van fent, és mennyi RAM-od van hozzá? és hény bites a windows?

Van 1 pasi az iskolánkban aki két évvel öregebb mint én és nagyon tetszik. A barátaim azt mondják hogy folyton engem néz. Küldtem neki már 2 levelet mint Anonymus és ráírtam facebookon "véletlenül". De nem akarok nyomulós lenni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem semmit, ha két évvel idõsebb akkor biztos kinõtte már ezt az álnéven levelezõs dolgot. Majd kicsit érettebb leszel aztán próbálkozz normálisan ismerkedni

Szerintem semmit, ha két évvel idõsebb akkor biztos kinõtte már ezt az álnéven levelezõs dolgot. Majd kicsit érettebb leszel aztán próbálkozz normálisan ismerkedni
En is ebben a szituban vagyok:) ))....szinten nem tudom mit tegyek..:(
Hát..pl ne írkálj rá "véletlenül", átlátszó.

17 vagyok. Van 1 csaj az osztalyban akivel jol osszebaratkoztunk (nekem nagyon bejon), es par napja, suli utan megcsokolt (persze nyelves). De jarni nem akar velem, es a legjobb baratja vagyok. Akkor most mi legyen?

es azota ugyanugy joban vagyunk meg minden, de amikor rakerdezek h miert tette azt mondja h nem tudja. es ha kerdezem h lesz e ujabb csok valamikor, " hat majd meglatjuk" a vallasza. szerintem hujen jonne ki ha most odamennek es en smarolnam le.

Legjobb válasz: ismerkedés a nemiséggel. ne légy türelmetlen. sztem bejösz neki, csak még tapasztalatlan. vergõdik az érzelmeivel. adj neki idõt. vegyél neki karira egy kis ajándékot. ettõl elolvad. folytassátok a barátságot az õ tempójában. Ne érezze hogy csak arra hajtasz. sok lány ettõl begörcsöl. érezze, hogy bízhat benned. ha a bizalom kialakul, ismét kezdeményezni fog. ez tuti egyébként majd te is rájössz, azok a kapcsolatok voltak a legszebbek, amelyeket lassan tudtál megszerezni. a gyors piff-paff kapcsolatokban én nem érzetem a másikat értékesnek és ha én egy értéktelen partnerrel állok össze az engem is minõsít. Nem?

ismerkedés a nemiséggel. ne légy türelmetlen. sztem bejösz neki, csak még tapasztalatlan. vergõdik az érzelmeivel. adj neki idõt. vegyél neki karira egy kis ajándékot. ettõl elolvad. folytassátok a barátságot az õ tempójában. Ne érezze hogy csak arra hajtasz. sok lány ettõl begörcsöl. érezze, hogy bízhat benned. ha a bizalom kialakul, ismét kezdeményezni fog. ez tuti egyébként majd te is rájössz, azok a kapcsolatok voltak a legszebbek, amelyeket lassan tudtál megszerezni. a gyors piff-paff kapcsolatokban én nem érzetem a másikat értékesnek és ha én egy értéktelen partnerrel állok össze az engem is minõsít. Nem?
Nem jönne ki hülyén. Neki szabad, akkor neked is. Amúgy meg hívd el valahová, ha már ennyire jóban vagytok, úgyis beadja majd a derekát.
Szerintem, a kérdezgetéssel hagyj fel, mert a csaj csak feszülten fogja magát érezni miatt, sodródj az árral, hagyd, hogy maguktól alakuljanak az események.. persze egy kis segítséggel általad;) keresd sûrûn, a puszi meg simogatások tényleg jó ötletek.. hidd el lehet még ebbõl egy nagyon szép kapcsolat:D sok sikert!
A kérdező hozzászólása: ok.koszi. persze h eljonne. szoktunk egyutt bulizni, de valahogy varatlanul ert ez a csok ! de nagyon szeretem... megrorulok az iljen helyzetektol!
"Innen már sima"-érzet... Jól mondták az elõttem szólók, 75% és afölötti lehet az esélye, hogy tényleg szeretne téged, csak még õ se biztos magában. Legyél ott neki ugyanúgy, ahogy eddig is, viszont finoman esetleg csinálhatsz apróságokat; megcirógathatod pl. a kezét, vagy adott esetben az arcát, esetleg hosszabb együttlét/buli utáni elköszönéskor puszi (arcra), vagy, ha igazán gavallér akarsz lenni, kézcsók... A többi menni fog magától. És ha mégse jön össze, akkor már legalább lesz tapasztalatod és a következõ sokkal könnyebben, simábban fog menni.
Hát, az biztos, hogy mi lányok véletlenül nem szoktunk magunktól fiúkat csókolgatni, és nem olyanokat, akik nem tetszenek nekünk :D:D:D Ilyet max. illumináltan, de suli után a csajszi csak nem volt az... Légy türelmes, kedves, szórakoztató legyél egyszerûen OTT mellette, és szerintem majd alakul. De Te is nyugodtan kezdeményezhetsz, ne hidd azt, hogy nem! Persze legyen meg az alkalmas romantikus, meghitt pillanat, ne csak úgy "odamenj és lesmárolod" :D
Valamelyest biztos tetszel neki. Ha gondolod te is smárold le . Ha neki lehet neked is ahogy az elöttem szólók is írták. Bár szerintem vigyázz a csajjal, mert van olyan akiebbõl sportot ûz, mármint hogy kelleti magát, jól felcsigázza a faszik érdeklõdését, aztán közben semmit nem akar tõlük. Csak biztos pont mert ha baja van hozzá majd bármikor mehet. A lányok többségének tetszik ha fut utána a pasi és húzhatja az agyát. Persze nem biztos hogy a te esetedben ez így van. Figyeld meg hogy viselkedik más fiúkkal.Sokat elárul. Sok szerencsét.
Ne ajándékot adj neki, hanem próbálj összebarátkozni vele, hívd el valahová.

Van 1 fiú az iskolában aki tetszik nekem. Mit csináljak? A többi lent.

Van 1 fiú az iskolában aki tetszik nekem. (2 évvel idõsebb mint én.) Csakhogy b.pestrõl jött egy másik lány (egy évvel idõsebb) akibe a fiú belezúgott. Van a fiúnak egy haverja aki szerelmes belém(velem 1 idõs.) Közben a lány kiköltözött külföldre. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Édes hármas.

Édes hármas.
elõször is mond meg a fiúnak a haverjának hogy nem szereted.utána pedig óvatosan derísd ki hogy a fiú akibe szerelmes vagy mit gondol rólad :) de fontos az hogy túl van-e a fiú a lányon. sok sikert :)
Igen Amanda03nak igaza van én is jártam így hogy tetszett nekem egy srác akinek a legjobb haverjának tettszettem és azt tettem amit Amanda03 mondott! Szóval hajrá! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!