Találatok a következő kifejezésre: Van 1 aki tetszik csak azt (10 db)

Van 1 srac aki tetszik csak azt nem tudom hogy a hirtelen fejlecsapas mit jelent?

Van egy srac aki nagyon bejon nekem csak azt nem tudom -e hogy ez viszonosem is igy van e. Ezt a fiut csak oan 2 szer lattam es meg a nevet se tudom. de lattam hogy tavolbol figyel engem , es amikor par meterre elmegyek mellette akkor meg elcsapja a fejet. akkor most ez mit jelent?

Legjobb válasz: Szerintem tetszel neki csak a fiú félénk eggy kicsit.Probálj meg kezdeményezni. (eggy fiú)

Szerintem tetszel neki csak a fiú félénk eggy kicsit.Probálj meg kezdeményezni. (eggy fiú)
Szégyenlõs, tudom, mert magamra ismerek, mikor 13-14 éves voltam, én is ilyen voltam :) Majd megbátorodik és reméld, hogy kezdeményez.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!ha valakinek van meg valami tapasztalata akkor irja meg! koszi
szerintem érdekled a srácot (velem is ez van most), csak még nem tudja igazán, hogy mit akar. vagy félénk ahogy mondták itt a többiek :) 15/l
"de õ csak barátnak akkar" 11 évesen ezen kívül mit szeretnél?
De kis buta vagy!!! És mit fogtok csinálni, ha tetszel neki 11 évesen?! Szerintem még olvasd a tankönyveket!!!És ha kicsit több idõt szánnál a házi feladatokra, akkor nem fantáziálnál azon, hogy tetszeni akarj egy 11 éves fiúnak... :DDD Ne akarj még felnõtt módjára viselkedni!!!Élvezd, hogy még gyerek vagy...Már úgysem tart sokáig! Utána meg majd az lesz a bajod, hogy még gyerek szeretnél lenni és milyen jó volt iskolába járni... Sok sikert a tanuláshoz!!!
Ha már ilyen idõsen a fiúk érdekelnek, akkor elképzelhetõ, hogy a családodtól nem kapsz elég szeretetet, nem érzed magad eléggé biztonságban. Elsõkörön azt próbáld meg megoldani, ha tudod. Másrészt egyszerûen lógj vele, beszélgessetek, játszatok, érezzétek jól magatokat. Elõbb utóbb össze fogtok jönni.
A kérdező hozzászólása: köszi 14:51-es normális volt
mindegyik válasz normális volt, a kérdés volt abnormális :D:P
Szerintem elõször is a tanulásra koncentrálj, de ha tetszik valaki, akkor úgyis csak azon a fiún jár a fejed! Én már csak tudom! Szóval próbáld meg nem titkolni az érzéseidet elõtte, és mégis ugyan úgy viselkedni vele, mint azelõtt, hogy tetszett... A humoros, kedves és okos lányokat szerintem sokan szeretik! EGYÉBKÉNT MEG ATTÓL HOGY VALAKI 11 ÉVES NEM KELL PISZKÁLNI, MERT GONDOLOM, H "JÁRNI" 11 ÉVESEN NEM ÚGY FOGNAK, MINT A NAGYOBBAK!!!!
szeptembertúl menj át másik osztályba vagy iskolába
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már rá , de ez az amit nem akarok!várom a további ötleteket!
Kérd meg hogy menjen másik osztájba!
A kérdező hozzászólása: Ne ilyesmit ırjatok már , hanem h mivel vehetnék le a lábáról v ilyesmit , a lényeg h olyan tanács legyen már lécci ami ilyen jellegû:)
rossz hirem van sajnos, ha teccenel neki leszarna, szoval csak azert mondta hogy ne bantson meg, olyan mint amikor azt mondja hogy maradjatok csak baratokmert tok jo barat vagy ez azt jelenti hogy nem erdekled...
A kérdező hozzászólása: Nem nekem mondta 1ik fiú osztálytársamnak!
egyszeru, ha jol nez ki menj oda, ha nem sirj gyakorin hogy miylen gonoszak es felszinesek a nok, vagyis ez a bevalt szokas
Megértem a csajt.Szerintem vele dumálj és ha tényleg bír meg van esélyed akkor mindegy lesz neki.Nem ismerem a lányt szóval nem tudom mivel lehetne levenni a lábáról.Dumálj vele, legyetek egy kicsit haverok és ha kialakul akkor nem fogja érdekelni hogy osztálytárs vagy vagy nem, ha meg nem akkor ez van...Sok sikert 14/L
Szia! A barátom ès én is egy osztályba járunk, eleinte énis ugy gondoltam hogy osztalytarssal soha... de azutan joba lettunk es megkedveltem...tegnap voltunk ketto honaposak :) szoval fel a fejjel ! Kitartas!!:)

Van 1 lány aki nekem tetszik. ő 2 évvel idősebb mint én . Tudja hogy nekem bejön csak van barátja:S aki jóval idősebb tőle (7év). Azt akarom kérdezni hogy szerintetek van e esélyem még vagy hadjam a pics*ba? 16F

Legjobb válasz: Az soha nem jó ha olyanra hajt rá az ember akinek van baráta / barátnõje. Szerintem várd meg amíg szakítanak vagy nem tudom... de azt viszont igen hogy semmi sem tart örökké az ilyen fiatal párkapcsolatokban... még a normálisakban sem

Az soha nem jó ha olyanra hajt rá az ember akinek van baráta / barátnõje. Szerintem várd meg amíg szakítanak vagy nem tudom... de azt viszont igen hogy semmi sem tart örökké az ilyen fiatal párkapcsolatokban... még a normálisakban sem
Sosem fog leereszkedni hozzád egy idõsebb csaj. Bejön neki, hogy a pasija ilyen idõs, és túl mrész váltás lenne a pasija után egy fiatalabb srác. De szerintem ezt te is tudod nagyon jól.
18 éves lány vagyok a pasim 16 éves vagyis esélyed va
hagyd pics.ába a hülye kur.vát szop.kodja csak végig az öregek othonát a kis rib.anc
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm mindenkinek
Atol h valaki le fekszik valakivel 14 évesen még nem jelentheti azt h ribanc....
Mit jelent konkrétan az h kicsi vagy......korod??
attól függ hogy érett e a dologra... én ismertem olyat aki 14évesen vesztette el de olyan éret volt hogy 16évesek nemvoltak azon a szinten...de amugy a mai fiatalok de nemazért lósz*rt nemtudnak a dolgokról...hagyd a p*csába a gyereket...
A kérdező hozzászólása: de teljesen ugy is viselkedik mintha járnánk csak azt mondja h nm járunk :/
de jogilag már meg lenne az esze... ÉÉÉÉÉS ezért vagytok gyerekek, mert nem látjátok át a dolgokat. Sorry, de ez így van, menjél barbizni te is.
A kérdező hozzászólása: hát 14 évesen tuti nm tudna engem mert én nm vok RIBANC
Csatlakozom az elõttem szólóhoz......dugni akarna, de veled gázos lenne......:)
te.. .14 evesen meg tudna dugni vagyis. ennyi. :) )) ezert mondja.
A kérdező hozzászólása: 13 vok én õ meg 15 és azt mondta h ha 1 évvel idõsebb lennék akk járhatnánk de sztem egy 14 éves lány se adna magábol többet mint egy 13 csak ha ribanc a csaj ...
a kort tényleg jólenne ehez tudni...
A kérdező hozzászólása: de mással n tudnám bebizonyitani h nem nagy a 2-ét év kor küli??
hány éves a csaj?
távolsági/helyijáratos-e a jármû? :D
A kérdező hozzászólása: Szerintem velem egykorú.
A kérdező hozzászólása: helyijáratos
de ezt én kérdezem tõled..mindkét fajta buszra vannak szövegeim
Szeged?
Mindenképpen szólítsd le, mert lehet, hogy Te is tetszel neki, de ha mégsem még akkor is lehettek nagyon jó barátok! :)
Érdekes nekem is ugyan ez a gondom egy csajjal ;) Próbálj mindig mellé ülni :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Van 1 fiú aki nagyon tetszik nekem, csak egy baj van vele szerintem túl fiatal hozzám. Én 24, de ő mégcsak 20 éves. Azt mondja, hogy ő komoly kapcsit szeretne, de én félek belevágni. Nem akarom, hogy újra átverjék a fejem. Mit tegyek?

Mert én abból indulok ki,hogy egy mai egy 20 éves fiút csak a csajozás és a bulizás érdekli.Jó azért nem karok általánosítani,de az esetek többségében ez így van.

Legjobb válasz: Szerintem nem kortól függ hogy komolyan gondolja-e a srác vagy sem. Inkább azt nézd milyenek a haverjai, mennyit jár el velük bulizni, stb. Sokan 20 évesen is "normálisabbak" mint néhány idõsebb pasi.

Szerintem nem kortól függ hogy komolyan gondolja-e a srác vagy sem. Inkább azt nézd milyenek a haverjai, mennyit jár el velük bulizni, stb. Sokan 20 évesen is "normálisabbak" mint néhány idõsebb pasi.
Vágj bele, ez akár egy soha-vissza-nem-térõ alkalom is lehetne. Lehet, hogy késõbbiekben megbánnád, hogy nem építettél erre a kapcsolatra és mással nem biztos, hogy megtalálod a boldogságot. Úgyhogy szerelemre fel, ez a nyár tökéletes egymás "kóstolgatására"! Drukkolok Nektek!
Nem szabad általánosítani. Bulizni meg bulizhattok együtt is nem? :) Mondjuk az más kérdés hogy mit értesz komoly kapcsolat alatt. Ha házasságot, meg gyereket, akkor valószínûleg télleg nem jó választás egy 20 éves. -de ha csak annyit, hogy pl összeköltöztök, meg hûségesek is vagytok egymáshoz valóban, akkor minden további nélkül sztem. :)
Én azt mondom, hogy vágj bele! Az én férjem 10 évvel fiatalabb nálam és tökéletesen mûködik a házasságunk. 7 éve vagyunk együtt, 5 hónapja született meg a babánk. Egyébként Õ 20 éves volt, amikor elvett feleségül. Sokan most biztos azt gondolják, hogy mi lesz késõbb. Biztosíték nincs a jövõre! Az nagyban rajtad is múlik, hogy tiszteljenek és ne "verjék át a fejed".
Rossz kiindulópont.Durva ez az általánosítás. Csak azért, mert fiatalabb, attól még teljesen komolyan gondolhatja. Az a legnagyobb baj, h sok lány így gondolkodik mint te, pedig aztán nem mindenkinek a bulizáson jár az esze, aztán aki nem partyõrült, az így is-úgyis szív az általánosítás miatt. Azért feleségül venni nem fog, a mai világban ilyen fiatalon felelõtlenség lenne (szerintem). Csatlakozva az elõttem szólókhoz: itt a nyár, nem akarod kicsit jól érezni magad? (21 éves srác)
Vannak nagyon érett gondolkodású fiúk is. A kedvesem 19 éves volt, mikor összejött egy 27 éves nõvel, de általában elõttem csak idõsebb barátnõi voltak. Szerintem ne félj semmitõl! Petranova
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!
Ez ien korban, már eggyáltalán nem különbség... Ha ugyanez 14-18 között lenne...
Szia! Szerintem gondolj bele, hogy 20 évesen mien barátod volt, mit akart tõled, és mit csináltatok eggyütt, szerintem kb. ez a srác is ahhoz lesz hasonló, viszont elötted az egész élet, kit zavar ha kipróbálod mien ezzel a sráccal? Ne félj, attól se mit gondolnak mások, a barátaid meg támogatni fognak, biztosan:) ) És ha nem jön be szakítotok és ennyi az egész.

Van 1 fiú aki tetszik nekem 20 éves és a tesómnak azt mondta hogy megvár míg felnövök mert 12 vok még! És még csak köszönünk egymásnak. Szal szeretnék vele megismerkedni de hogy kezdjem el?

nagyon szeretnék vele megismerkedni!!!!

Legjobb válasz: Jajj, de aranyos :-) ...de inkább ne ismerkedj vele. Õ már sok olyat szeretne, amirõl te még nem is hallottál, és nem is tudod neki megadni.

Jajj, de aranyos :-) ...de inkább ne ismerkedj vele. Õ már sok olyat szeretne, amirõl te még nem is hallottál, és nem is tudod neki megadni.
20 éves fiúval? Sehogy. 12-13 éves fiúkra koncentrálj, ha egyátalán koncentrálni akarsz valakire.
Szerintem az még nem akkora nagy baj hogy pl megismerkedsz egy 20 éves fiuvalé de csak ugy mint barát szerintem inkább ne is számits többre mert csak csajódnál és ha a fiu is többet akarna tõled mint barátság akkor inkább elutasitsd mint elfogadd.szerintem is az a legjobb ha a 13éves fiukra koncentrálsz és hagyd a fenébe a nagyobbakat.majd leszel te is akkora és akkor keresd a 20éveseket:D
Ennyi idõsen még szerintem is sok a húsz év, lehet hogy nagyon szép lány vagy és azért mondta asrác hogy megvár, de hidd el hogy nem gondolta komolyan, az ennyi idõs srácoknak eléggé mások az igényi, mind pl neked. Õk már jóval hamarabb többet akarnak mint a kézfogás meg puszi. És közös témátok sem nagyon lenne, még ha te értelmesebb is vagy a korodbelieknél. Szerintem tényleg keress fiatalabb srácokat.
Én egy 23 éves fiú vagyok, de már a 18 éves lányokat is túl fiatalnak tartom magamhoz, nem tudok igazán velük elbeszélgetni. Tehát nem lehetetlen ez a kapcsolat, de szerintem keress egy hasonló korabeli fiút vagy egy max 5 évvel idõsebbet. De te tudod, végülis a te életed.
A kérdező hozzászólása: köszike az eddigi tanácsokat ugylessz hogy 12-13-14 éves fiukat keresek:D

Mit csináljak? Van egy fiú akivel most 1 éve ismerkedtem meg, és ő decemberben azt mondta, hogy tetszem neki, de én csak barátféleségnek tekintettem.

Aztán januárban kezd?dtek az smsezések és én egyre többet kezdtem iránta érezni, szerintem többet, mint ? irántam. Aztán mentek ezek a bizonyos játszadozások, hogy egyszer tudta mit akar egyszer meg nem. Randizgattunk,de nem történt semmi... Ezért én sem tudtam hogy mi van/volt. De mint biztos támpont mindig hozzám tért vissza. Pár barátn?je is volt közben meg volt barátn? meg minden ilyen dolog felmerült... mindig fájt egy kicsit amikor hallottam róluk, de mégsem, mert rutinosan tudtam, hogy úgy is írni fog meg minden és így is lett. Voltak ugyan kimaradozások, de ez is max másfél hónap. Õ messze lakik t?lem egy csöppet. Nyáron egy rendezvényen összejöttünk és én még sose voltam olyan boldog és... nagyon jó volt vele lenni és átkarolni meg minden :\\\') de aztán nem írt, csak egy 2 hétre rá. aztán éreztem h vmi nem stimmel és teljesen kész voltam. hallottam pletykákat h egy másik fesztiválon amin én nem voltam látták egy lánnyal.. és kiderült h igaz volt. Aztán szeptemberben vártam h mi lesz, és nem lett semmi. Kiderült az is h közben lett egy új barátn?je aki ugyan még messzebb van mert koleszos csak azért mégis ott lakik ahol ?... kezdtem túltenni magam rajta, de most meg hallottam, hogy együtt mennek el erdélybe és szar. úgy érzem h teljesen tönkretett és nem tudom elfelejteni és mennek együtt erdélybe..:(((((( szeretett valaha?miért csinálta ezt?:S megint miatta sírok... mit csináljak?

Legjobb válasz: Leírásod alapján, komoly viszony nem volt köztetek. Érzelmileg. A fiúnak biztosan tetszettél, lehet érzett is valamit irántad, de talán a távolság miatt nem akart összejönni( kb mekkora táv ez?) . Ha mostanába nem írt, nem keresett, akkor jobb ha elfelejted. Ha nagyon szereted, akkor írj neki, hogy találkozattok, de semmi több. Ha igen, akkor ott meglátod milyen lesz. Ha nem, akkor nyílván való! Remélem tudtam segíteni, sok sikert:)

Leírásod alapján, komoly viszony nem volt köztetek. Érzelmileg. A fiúnak biztosan tetszettél, lehet érzett is valamit irántad, de talán a távolság miatt nem akart összejönni( kb mekkora táv ez?) . Ha mostanába nem írt, nem keresett, akkor jobb ha elfelejted. Ha nagyon szereted, akkor írj neki, hogy találkozattok, de semmi több. Ha igen, akkor ott meglátod milyen lesz. Ha nem, akkor nyílván való! Remélem tudtam segíteni, sok sikert:)
töröld ki mindenhonnan, ahol lehet ott tiltsd is le; idõvel egyre kevesebbet fogsz rá gondolni, aztán egyszercsak eszedbe jut a fickó, és rájössz, hogy már semmit nem jelent neked. kevés ennél felszabaditóbb érzés van a világon.
A kérdező hozzászólása: hát én esztergomban, õ balassagyarmaton lakik, de idejár suliba. a barátnõje meg egerbe... hogy lehet valakihez így kötõdni... elbasztam miatta mindent... csak az a baj, hogy hiányzik úgy maga a személye, még ha nem is szeretném...
dehogy basztál el mindent... csak töröld ki mindenhonnan (géprõl), rakd el a szemed elõl azokat a tárgyakat, amik rá emlékeztetnek. az elsõ pár hét [email protected] lesz, utána egyre könnyebb. hónapok múlva meg röhögni fogsz magadon, milyen kis csitri voltál. :)
ha gondolod, elviszelek Erdélybe amikor jó neked, csak szólj ;)
A kérdező hozzászólása: :P :) ))))) megbeszéltük. :D :) :

Segítségetek kérem mert nem nagyon jutok 1-ről a 2-re. Van egy lány aki nekem nagyon tetszik az évfolyamtársam. Nem nagyon vagyunk jóba de rosszba se csak köszönőviszonyba. Szeretném, hogy ez a helyzet változzon csak nem tudom, hogy kéne elkezdeni?

Rendes válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Szerintem kezd azzal hogy ha facebook-on be van neked jelölve akkor mindig írj rá és kérdezd meg hogy vagy meg hogy mit csinált aznap. Aztán már suliban is könnyebb lesz a beszélgetés. Az fontos hogy ne egybõl úgy indulj a csajnak hogy járni akarsz vele, NE NYOMULJ mert azzal csak eltaszítod. Persze az is fontos hogy hogyan viselkedsz a suliban, ha a folyosón jön veled szembe akkor nézz mélyen a szemébe és mosolyodj el :) Ha vissza mosolyog az már jó jel! :)

Szerintem kezd azzal hogy ha facebook-on be van neked jelölve akkor mindig írj rá és kérdezd meg hogy vagy meg hogy mit csinált aznap. Aztán már suliban is könnyebb lesz a beszélgetés. Az fontos hogy ne egybõl úgy indulj a csajnak hogy járni akarsz vele, NE NYOMULJ mert azzal csak eltaszítod. Persze az is fontos hogy hogyan viselkedsz a suliban, ha a folyosón jön veled szembe akkor nézz mélyen a szemébe és mosolyodj el :) Ha vissza mosolyog az már jó jel! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod:) Megpróbálom amit tanácsoltál.
Mutasd meg neki a péniszed.
A kérdező hozzászólása: Iskola közepén mi?
Úgy a vagány. Amúgy képen is küldheted.
3as válaszoló jól mondta :D:D:D
Szerintem menj oda hozzá a suliban és próbálj meg elkezdeni vele beszélgetni, az mind1, hogy mirõl, na jó, azért ne úgy menj oda hozzá, hogy "bocs kilóg a cetli a pólódból" :) Ha tetszik neki, hogy barátkozni akarsz vele, nyert ügyed van! :)
A kérdező hozzászólása: Ezzel csak az a baj hogy nem tudok milyen temat fellhozni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!