Találatok a következő kifejezésre: Van 1 aki tetszik csak (27 db)

Van 1 srac aki tetszik csak azt nem tudom hogy a hirtelen fejlecsapas mit jelent?

Van egy srac aki nagyon bejon nekem csak azt nem tudom -e hogy ez viszonosem is igy van e. Ezt a fiut csak oan 2 szer lattam es meg a nevet se tudom. de lattam hogy tavolbol figyel engem , es amikor par meterre elmegyek mellette akkor meg elcsapja a fejet. akkor most ez mit jelent?

Legjobb válasz: Szerintem tetszel neki csak a fiú félénk eggy kicsit.Probálj meg kezdeményezni. (eggy fiú)

Szerintem tetszel neki csak a fiú félénk eggy kicsit.Probálj meg kezdeményezni. (eggy fiú)
Szégyenlõs, tudom, mert magamra ismerek, mikor 13-14 éves voltam, én is ilyen voltam :) Majd megbátorodik és reméld, hogy kezdeményez.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!ha valakinek van meg valami tapasztalata akkor irja meg! koszi
szerintem érdekled a srácot (velem is ez van most), csak még nem tudja igazán, hogy mit akar. vagy félénk ahogy mondták itt a többiek :) 15/l

Van egy 35-40 eves közötti csaj, aki tetszik, csak 1 problema van. Ez?

Tetszik nagyon, olyan fiatalos, kislanyos. Arca is szep.

Legjobb válasz: Rúgd szét

Rúgd szét
Szerintem körte alakja van a nõnek, tehát alapból hajlamos a fenékre hízásra ez a típus. Ha csontsovány lenne is aránytalan lenne a feneke pl. a melléhez képest, nem tudsz vele mit kezdeni. Ha nem tetszik keress deszkát, vagy arányos (homokóra alakú) csajt. [link]
Képet. Amúgy tuti tök csinos. Mondogasd neki is + te is rájössz hogy ez az élvezetes
Ha semmi egyéb kifogásod nincs, csak hogy csípõben erõs, akkor örülj neki, hogy rátaláltál! Manapság olyan nehéz rendes lányokat találni.
Ohh....nekem meg pont az ilyen típus tetszik:(
35-40 éves az még neked "csaj"? Az már MILF! Add nekünk, mi értékelni tudjuk a nagy koffert.
Most tetszik a nagy segg, vagy nem?? Ha nem tetszik, akkor a csaj se teszik, nem? Vagy hogy van ez nálad? Legközelebb akkor az lesz, hogy "tetszik egy csaj, csak a haja, a szeme, az orra, a szája, az álla, a nyaka, a mellei, a lábai, a hangja, a mozgása, az öltözködése nem tetszik." ?
miért kezdesz egy nálad ennyivel idõsebb nõvel és legfontosabb, ha már kikezdesz vele, miért várod el, hogy egy 20-on éves teste legyen?
Van ilyen alkat. Én is ismerek egyet. Bombázó, de nagy valagú. Mondjuk engem nem zavar. Így is szúrnám rendesen, sõt ettõl tán még izgalmasabb, mert nem hétköznapi.
Csaj? Khmm talán nõ* ...
De most komolyan, mit akarsz egy 35-40-es nõtõl 26 éves létedre? meg se tudod adni ami neki kell egy férfibõl ilyen korban. Minek? Van számtalan korod béli, keresgess azok között.
A kérdező hozzászólása: de amugy nem ertem , amugy vekony a csaj, de a segge...
Nagy kofferba jó pakolni! :-)
Fogyaszd le. Rengeteg sétával, túra, hegymászás, bicajozás, görkorizás. 1 év és nádszálkisasszony lesz melletted:) Este meg ne hagyd, hogy kajáljon:D Csokit meg édességet ne vigyél neki.H a meg a kellõ erönléte már megerõsödött vidd le terembe magaddal, ott hülyülés közben is simán tudod tornáztatni. futtatni ne futtasd egyedül, mert fel fogja adni.
Nem jó sok a napi wc papír fogyasztása
ha meg erõsen alakulófélben van már akkor úszni.
A kérdező hozzászólása: amugy nincsen sehol feleslege. Hasa se nagy, szoval jo csaj. Csak az a segg...
keress mást
add nekem te fanyalgó p.cs
Na jó láncot a lábára be a vízbe mikor nagy vajúdás után ki jön rugd vissza, hiddel megcsinálod párszor olyan izmos lesz hogy csak na ha könnyen kijön basszrá súlyt is.
Eltelt majdnem egy év, még mindig nem tudod mit tegyél?Ez alkati dolog, én is ismerek ilyen nõt, hiába vékony a feneke nagy.
"de õ csak barátnak akkar" 11 évesen ezen kívül mit szeretnél?
De kis buta vagy!!! És mit fogtok csinálni, ha tetszel neki 11 évesen?! Szerintem még olvasd a tankönyveket!!!És ha kicsit több idõt szánnál a házi feladatokra, akkor nem fantáziálnál azon, hogy tetszeni akarj egy 11 éves fiúnak... :DDD Ne akarj még felnõtt módjára viselkedni!!!Élvezd, hogy még gyerek vagy...Már úgysem tart sokáig! Utána meg majd az lesz a bajod, hogy még gyerek szeretnél lenni és milyen jó volt iskolába járni... Sok sikert a tanuláshoz!!!
Ha már ilyen idõsen a fiúk érdekelnek, akkor elképzelhetõ, hogy a családodtól nem kapsz elég szeretetet, nem érzed magad eléggé biztonságban. Elsõkörön azt próbáld meg megoldani, ha tudod. Másrészt egyszerûen lógj vele, beszélgessetek, játszatok, érezzétek jól magatokat. Elõbb utóbb össze fogtok jönni.
A kérdező hozzászólása: köszi 14:51-es normális volt
mindegyik válasz normális volt, a kérdés volt abnormális :D:P
Szerintem elõször is a tanulásra koncentrálj, de ha tetszik valaki, akkor úgyis csak azon a fiún jár a fejed! Én már csak tudom! Szóval próbáld meg nem titkolni az érzéseidet elõtte, és mégis ugyan úgy viselkedni vele, mint azelõtt, hogy tetszett... A humoros, kedves és okos lányokat szerintem sokan szeretik! EGYÉBKÉNT MEG ATTÓL HOGY VALAKI 11 ÉVES NEM KELL PISZKÁLNI, MERT GONDOLOM, H "JÁRNI" 11 ÉVESEN NEM ÚGY FOGNAK, MINT A NAGYOBBAK!!!!

Van 1 lány a suliban, tetszik, és ugy látom, h én is tetszem neki! csak nem merek oda meni hozzá, de ha oda is megyek, akkor mit mondjak neki?

Legjobb válasz: Csá, kõ kóla??? XD menj oda kérdezd meg hogy pl mennyi az idõ mileyn órád lesz és ha teccesz neki akkor majd õ folytatja esetleg msn tel szám stb sok sikert 17f

Csá, kõ kóla??? XD menj oda kérdezd meg hogy pl mennyi az idõ mileyn órád lesz és ha teccesz neki akkor majd õ folytatja esetleg msn tel szám stb sok sikert 17f
A Milyen órád lesz-es kérdés nagyon jó viszont a "mennyi az idõ" elég gagyi, inkább felejtsd el.Kérdezd meg esetleg a nevét, hogy aztán bejelölhesd egy közösségi oldalon és esetleg el is tudd kérni az msn címét, hacsak nincs neki eredetileg is kiírva.Aztán dumáljatok msn-n ismerkedjetek, legalább nem fogtok szorongani.A többi meg jön magától...
Az a legfrankóbb ha õszinte leszel vele csak fõ a fokozatosság mert a csajok java nehezen emészti meg magában ezt ha valaki töredelmesen elmondja neki h mit érez. De nem tudom h minek ekkora para ezen a sík természetes dolgon, legfeljebb az zavarja hogy õ viszont nem érez sz*rt se irántad. Csak szépen fokozatosan, és jó ötlet msn-en lezsírozni egy találkát a suli utánra aztán az alkalmas pillanatban elmondhatod h mit érzel.
szeptembertúl menj át másik osztályba vagy iskolába
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már rá , de ez az amit nem akarok!várom a további ötleteket!
Kérd meg hogy menjen másik osztájba!
A kérdező hozzászólása: Ne ilyesmit ırjatok már , hanem h mivel vehetnék le a lábáról v ilyesmit , a lényeg h olyan tanács legyen már lécci ami ilyen jellegû:)
rossz hirem van sajnos, ha teccenel neki leszarna, szoval csak azert mondta hogy ne bantson meg, olyan mint amikor azt mondja hogy maradjatok csak baratokmert tok jo barat vagy ez azt jelenti hogy nem erdekled...
A kérdező hozzászólása: Nem nekem mondta 1ik fiú osztálytársamnak!
egyszeru, ha jol nez ki menj oda, ha nem sirj gyakorin hogy miylen gonoszak es felszinesek a nok, vagyis ez a bevalt szokas
Megértem a csajt.Szerintem vele dumálj és ha tényleg bír meg van esélyed akkor mindegy lesz neki.Nem ismerem a lányt szóval nem tudom mivel lehetne levenni a lábáról.Dumálj vele, legyetek egy kicsit haverok és ha kialakul akkor nem fogja érdekelni hogy osztálytárs vagy vagy nem, ha meg nem akkor ez van...Sok sikert 14/L
Szia! A barátom ès én is egy osztályba járunk, eleinte énis ugy gondoltam hogy osztalytarssal soha... de azutan joba lettunk es megkedveltem...tegnap voltunk ketto honaposak :) szoval fel a fejjel ! Kitartas!!:)

Van 1 lány aki nekem tetszik. ő 2 évvel idősebb mint én . Tudja hogy nekem bejön csak van barátja:S aki jóval idősebb tőle (7év). Azt akarom kérdezni hogy szerintetek van e esélyem még vagy hadjam a pics*ba? 16F

Legjobb válasz: Az soha nem jó ha olyanra hajt rá az ember akinek van baráta / barátnõje. Szerintem várd meg amíg szakítanak vagy nem tudom... de azt viszont igen hogy semmi sem tart örökké az ilyen fiatal párkapcsolatokban... még a normálisakban sem

Az soha nem jó ha olyanra hajt rá az ember akinek van baráta / barátnõje. Szerintem várd meg amíg szakítanak vagy nem tudom... de azt viszont igen hogy semmi sem tart örökké az ilyen fiatal párkapcsolatokban... még a normálisakban sem
Sosem fog leereszkedni hozzád egy idõsebb csaj. Bejön neki, hogy a pasija ilyen idõs, és túl mrész váltás lenne a pasija után egy fiatalabb srác. De szerintem ezt te is tudod nagyon jól.
18 éves lány vagyok a pasim 16 éves vagyis esélyed va
hagyd pics.ába a hülye kur.vát szop.kodja csak végig az öregek othonát a kis rib.anc
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm mindenkinek
Atol h valaki le fekszik valakivel 14 évesen még nem jelentheti azt h ribanc....
Mit jelent konkrétan az h kicsi vagy......korod??
attól függ hogy érett e a dologra... én ismertem olyat aki 14évesen vesztette el de olyan éret volt hogy 16évesek nemvoltak azon a szinten...de amugy a mai fiatalok de nemazért lósz*rt nemtudnak a dolgokról...hagyd a p*csába a gyereket...
A kérdező hozzászólása: de teljesen ugy is viselkedik mintha járnánk csak azt mondja h nm járunk :/
de jogilag már meg lenne az esze... ÉÉÉÉÉS ezért vagytok gyerekek, mert nem látjátok át a dolgokat. Sorry, de ez így van, menjél barbizni te is.
A kérdező hozzászólása: hát 14 évesen tuti nm tudna engem mert én nm vok RIBANC
Csatlakozom az elõttem szólóhoz......dugni akarna, de veled gázos lenne......:)
te.. .14 evesen meg tudna dugni vagyis. ennyi. :) )) ezert mondja.
A kérdező hozzászólása: 13 vok én õ meg 15 és azt mondta h ha 1 évvel idõsebb lennék akk járhatnánk de sztem egy 14 éves lány se adna magábol többet mint egy 13 csak ha ribanc a csaj ...
a kort tényleg jólenne ehez tudni...
A kérdező hozzászólása: de mással n tudnám bebizonyitani h nem nagy a 2-ét év kor küli??

Szerintetek ebből lesz valami? Van 1 fiú aki tetszik. és sokat is beszélgetünk meg minden. és ha fent is van fb-n akkor is csak velem beszélget. Meg mondta hogy aranyos vagyok meg jók a képeim. Ahw*-* anyiraa helyes. Normális válaszokat kérek.

Legjobb válasz: "Normális válaszokat kérek." Ez nem kívánságmûsor, ahogy az élet sem az. Ha 13-17 éves vagy, akkor a válaszom az, hogy lehet belõle valami. Utána pedig szakítani fogtok. És el is fogjátok felejteni egymást, de majd meglátod. A lényeg, hogy mindenképpen el fogjátok felejteni egymást.

"Normális válaszokat kérek." Ez nem kívánságmûsor, ahogy az élet sem az. Ha 13-17 éves vagy, akkor a válaszom az, hogy lehet belõle valami. Utána pedig szakítani fogtok. És el is fogjátok felejteni egymást, de majd meglátod. A lényeg, hogy mindenképpen el fogjátok felejteni egymást.
Én soha nem mondtam a barátnõmnek, hogy aranyos...
õ páwa te pedig ribanc. nem értem, hol itt a gond?
flegmázz vele egy kicsit, éreztest hogy keméynebb vagy te mint a látszat. Ez általába beszokott jönni
miért, hogy mondtad el neki pontosan??
A kérdező hozzászólása: kicsit durván mondtam el neki és itt rontottam el.a részletek inkább privátban írnám le ha nem lenne nagy gond.
küldjed aztán majd meglátjuk

Hogy tudnék összejönni vele? Van egy fiú aki tetszik, és 1 éve ismerősök vagy haverok vagyunk. És tudja hogy én szeretem őt meg már volt közös ügyünk' is. De alig beszélek vele. És eléggé rossz gyerek kiakarták rúgni, de aztán csak megbukott.

Aztán kiderült , hogy elmegy. És most nyáron nemis látom. De szeretném tartani vele a kapcsolatot. De Hogyan Kezdjem? Mit csináljak, hogy sikerüljön? Mert már nagyon sokat vártam rá. :/ Válaszokat el?re köszönöm! :)

Legjobb válasz: Ha tudja, hogy szereted, és õ nem kezdeményezi, hogy tartsátok a kapcsolatot, ha õ már másik suliba fog járni, akkor szerintem nem érdemes neked futni utána, mert ha többet akarna tõled, akkor úgyis lépne. Ha mégis úgy döntesz, hogy ezek után is szeretnél kapcsolatba maradni vele, ha nem tudod a számát akkor kérd el, azzal az ürüggyel, hogy hallottad, hogy már suliban úgysem fogtok találkozni, vagy msn vagy e-mail címét. Ha pedig mindegyiket tudod, akkor azokon tudod keresni. Megkérdezhetem, hogy mit jelent, hogy volt közös ügyetek? Úgy érted volt köztetek valami?

Ha tudja, hogy szereted, és õ nem kezdeményezi, hogy tartsátok a kapcsolatot, ha õ már másik suliba fog járni, akkor szerintem nem érdemes neked futni utána, mert ha többet akarna tõled, akkor úgyis lépne. Ha mégis úgy döntesz, hogy ezek után is szeretnél kapcsolatba maradni vele, ha nem tudod a számát akkor kérd el, azzal az ürüggyel, hogy hallottad, hogy már suliban úgysem fogtok találkozni, vagy msn vagy e-mail címét. Ha pedig mindegyiket tudod, akkor azokon tudod keresni. Megkérdezhetem, hogy mit jelent, hogy volt közös ügyetek? Úgy érted volt köztetek valami?
A kérdező hozzászólása: köszi_!!
Majd írd meg, mi lett.
Ha nincs más lehetõség, akkor persze. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.!:) de azér msn is jó?
Akkor nincs más választás, vallj neki újra szerelmet, és kérdezd meg nyíltan, hogy õ mit érez irántad. Akkor legalább biztosat tudsz. Persze ezt jobb lenne személyesen, nem msn-en.
A kérdező hozzászólása: hát jo nemtom mennyi csaja volt 1rol tok. am hát azért érzem h vlmi van köztünkk...
Akkor mégis mi vonz benne? Rossz fiú, sok csaja volt, a te szerelmi vallomásodra meg csak annyit mond hogy: az jó... Próbáld meg elfelejteni, ha sok csaja volt és tetszenél neki, akkor másképp reagált volna.
A kérdező hozzászólása: hát m1. hidd el õ nagyon rossz fiú..füvezik, cigizik meg ilyenek. de már volt am sok csaja..
Az nem valami bíztató válasz, amit mondott. Szerntem õt még nem foglalkoztatja egy szerelem, nagyon fiatalok vagytok, a fiúk ilyenkor egyeltalán nem akarják lekötni magukat. Ha ilyen fiatalok vagytok, akkor az eddigi tanácsom hiábavaló, ilyenkor még nem igen jártok szórakozóhelyekre, bár ha már dohányoztok is akkor lehet...
A kérdező hozzászólása: hát öö én mondtam el neki és õ mondta h 'azjó :D ' de lehet h nemolyan értelemben.... amugy õ 13 én 12
Egyébként hány évesek vagytok?
Értem... És az miért van, hogy msn-en beszélgettek de élõben keveset? Én azt tanácsolnám, hogy amikor találkoztok, akkor mindenképp kezdeményezz beszélgetést, ha õ nem teszi magától, mert így nehéz lesz közelebb kerülni hozzá. Ha nyáron másképp nem találkoztok akkor mikor fent van msn-en, hívd el hétvégére egy olyan szórakozóhelyre, ahová te is jársz, ott van alkalmatok találkozni. Sajos kevés az info kettõtök viszonyáról, így nehéz ennél jobb tanácsot adni. Még egy kérdés: Honnan tudja, hogy te szereted? Elmondtad neki? Õ hogy reagált, abból sok mindent le lehet szûrni?
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát néha van fent msnen ott szoktunk dumálni. amugy nem , hanem mondjuk tekert nekem cigit, meg csináltam neki kókuszszivet-amit elis fogadott... de amugy annyira szeretem hogy nem fogom feladni és épp ezért irtam h mitcsinálajak h jobban haladjak ..??
A kérdező hozzászólása: oké!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!