Találatok a következő kifejezésre: Van 1 aki tetszik (129 db)

Én 1 11év. Lány vagyok és van 1 évfolyam társam aki tetszik de én nem tudom hogy tetszek-e neki. Ezt hogy tudhatnám ki deríteni? Már 4. dik óta teszik nekem meg szeretem. Miért figyel engem? Ezt sem tudom.

Baj ha nem tudja,hogy nekem teszik??

Legjobb válasz: Nekem is tetszet padtarsam:D Huuu meg az oviba is tetszet a Zolika:D Szoval szerintem ne mondj neki semmit a fiuk ilyenkor meg nem biztosak magukba hagyd,hogy o lepjen maskepp megijed.Szoval varj turelemel adj neki jeleket,hogy tetszik neked es kozbe figyelj oran amennyire csak tudsz es tanulj:)Sok sikert!

Nekem is tetszet padtarsam:D Huuu meg az oviba is tetszet a Zolika:D Szoval szerintem ne mondj neki semmit a fiuk ilyenkor meg nem biztosak magukba hagyd, hogy o lepjen maskepp megijed.Szoval varj turelemel adj neki jeleket, hogy tetszik neked es kozbe figyelj oran amennyire csak tudsz es tanulj:) Sok sikert!
várj még egy pár évet arra a bizonyos fiúra..hamarosan megkomolyodik
Ejnye-bejnye válaszolok! Nektek 11 évesen nem tetszett a padtársatok? :) Ez csak gyerekszerelem...
"Ezt hogy tudhatnám ki deriteni?" - Lehet, nyelvtan órán a tanárra kellene figyelni, nem a fiúra.
Mért kell rögtön belekötni? Ti nem voltatok szerelmesek ennyi idõsen?
nem korai még egy picit?
Igen, azok a fránya nyelvtan órák fontosak. "4. dik" én ettõl sikítottam. xD De a többi se kutya! Nem baj, ha nem tudja, hogy Neked tetszik. Miért lenne baj? Amúgy meg egy 11 éves srác, nagyon sok mindenen gondolkodik szerintem csak azon nem, hogy milyen jó nõ az osztálytársa - már amennyiben a nõt mint fõnevet értjük, nem pedig igét. :-) Ha már fiúzni szeretnél inkább idõsebb fiúkkal ismerkedj és itt nem a 35 éves korosztályra gondolok. :-)
Szerintem TE még inkább csak a tanulással foglalkozz.
11 évesn mitakarsz?
A kérdező hozzászólása: ok..szoktam figyelni.. köszii.. leht..de ez van nem tehetek róla..
A kérdező hozzászólása: Köszi.. Mondjuk igazad van minek kell belém kötnötök/kötnöd?? Te nem voltál ilyen idõsen szerelmes..??
A kérdező hozzászólása: ok..várok..

Van 1 fiu aki tetszik nekem. Hogyan deritsem ki, hogy tetszem-e neki?

Egy suliba jarunk es en szivesen megkerdeznem tole h tetszem-e neki de attol felek h ha a valasza nem lesz akkor 4 even at csunyan nez ram mert XI.-esek vunk es meg 4 ev az eleg sok...ettol felek nagyon...legyszi segitsetek:(

Legjobb válasz: Ha keresi a társaságodat, akkor tetszel neki. Ha magad nem látod rajta, akkor kérdezz meg mást. Bár, ha már legalább egy ember tudja rajtad kívül, hogy tetszik neked, akkor elõbb-utóbb õ is megtudhatja. A Ti korotokban szerintem még nem mûködik az, hogy megkeresed mindenféle mellébeszélés nélkül és elmondod neki, ezáltal megõrizve méltóságodat.

Ha keresi a társaságodat, akkor tetszel neki. Ha magad nem látod rajta, akkor kérdezz meg mást. Bár, ha már legalább egy ember tudja rajtad kívül, hogy tetszik neked, akkor elõbb-utóbb õ is megtudhatja. A Ti korotokban szerintem még nem mûködik az, hogy megkeresed mindenféle mellébeszélés nélkül és elmondod neki, ezáltal megõrizve méltóságodat.
Jellemzõ... Msn, iwiw, mi? Esetleg nem élõben kellene az egészet? A mi idõnkben elmentünk fagyizni, elkísértük egymást üveget visszaváltani, elsétáltunk a város határába, kacsáztunk a folyó vizén, stb. 29f
Hát én emlékszem h a barátommal h jöttem össze.Mi is egy suliba járunk és a buszpon láttam meg elõször :D nagyon vicces volt.Mosolyogtam, visszamosolygott, õ mosolygott rám én meg vissza....késõbb bejelöltem iwiwen és õ irt nekem levelet h fel e vehet beszélgetni és elkezdett köszönni nekem bár ez ment vagy 2hónapig :D...de aztán végülis elkezdtünk járni ugy h semelyikünk se kérdezte meg h járunk e :D...... Ugyis észreveszed a mosoly az elsõ jel....azt vhogy derits ki az msn címét azt beszélgetni fogtok majd élõben is és minden jól megy majd...remélem
A kérdező hozzászólása: mar beszelunk msn'en es tok jol elvagyunk...es az az erzesem h egyre jobban tetszik nekem...naprol napra es lassan nem birom magamban tartani:(
Szia! Ha már jól el tudtok beszélgetni, már az nagyon jó. Kérdezz rá esetleg, hogy neki milyen lányok tetszenek? Vagy mondj valami olyasmit, hogy a moziba játszanak egy tök jó filmet, de nincs kivel elmenned...szerintem ilyen kis apróbb megjegyzésekbõl õ venni fogja a lapot. Mit gondolsz?
A kérdező hozzászólása: nagyon koszi:) bevaltak amiket mondtatok es valahogy ravezettem h o kerdezte meg tolem h tetszik-e nekem:Dazt hittem csak kamuzik de kiderult h nem es majdnem minden szunetben egyutt vagyunk:) meg nem jarunk de kozel vagyunk hozza:Dkoszi mindenkinek meg egyszer:*:*:*
hát sztem próbáld meg felvenni msn-re és ott kérdezd meg deh ne egybõl azzal kezd h megkérded, vagy pedig ha ismersz vkit a baráti köréböl akkor szólj neki hogy kérdezze meg valahogy...!!
A kérdező hozzászólása: hát igen... a te idõdben...de mostmár más a helyzet!szal ha nem tudsz normális választ adni amivel esetleg segithetnél, megjegyzéseket sem kérek...köszönöm!
A kérdező hozzászólása: mellesleg sikerült:D már 2 hete együtt vagyunk:) köszi a tanácsokat:*:*:*

Van 1 lány, akinek én tetszem, de nem meri elmondani. Hogy vehetném rá?

Legjobb válasz: Mibõl gondolod/tudod, hogy a lánynak tetszel? Sok iylet hallottam már, és a vége mindig az lett, hogy csak tévhír. Amúgy általában a lányok jelzéseket küldenek, amiket ügyesen észre kell venned, és utána lépned. Vannak kezdeményezõk is, akik konkrétabban fogalmaznak, meg vannak félénkebbek is, akik nem tudják hogy tudassák. Minden nõ másmilyen, ezért szerintem ha érdeklõdsz iránta, kezdj el közeledni felé teljesen függetlenül attól hogy tetszel-e neki vagy sem. Ha tényleg tetszettél neki, akkor szuper. Ha meg nem, akkor meg hátha késõbb megtetszel neki, amikor ismerkedtek. Ja és sok lánynál nem a külsõ számít!

Mibõl gondolod/tudod, hogy a lánynak tetszel? Sok iylet hallottam már, és a vége mindig az lett, hogy csak tévhír. Amúgy általában a lányok jelzéseket küldenek, amiket ügyesen észre kell venned, és utána lépned. Vannak kezdeményezõk is, akik konkrétabban fogalmaznak, meg vannak félénkebbek is, akik nem tudják hogy tudassák. Minden nõ másmilyen, ezért szerintem ha érdeklõdsz iránta, kezdj el közeledni felé teljesen függetlenül attól hogy tetszel-e neki vagy sem. Ha tényleg tetszettél neki, akkor szuper. Ha meg nem, akkor meg hátha késõbb megtetszel neki, amikor ismerkedtek. Ja és sok lánynál nem a külsõ számít!
Nem értem, miért kellene rávenni...Te nem mersz közeledni, vagy csak strigula kellene? Amugy ha valakivel meg akarsz beszélni valami "eddig kimondatlan" dolgot, hozd szóba magad a témát.Ha úgy csinálsz, mintha abszolút képben lennél, pl célozgatsz, hogy vannak köztetek kimondatlan dolgok, akkor megnyílik.Talán.
Csak ki akarsz csikarni egy vallomást? Vagy téged is érdekel? Mert ez nem mindegy. Rávenni amúgy nem fogos tudni...
A szemezést próbáltad??
Odamész, szerelmet vallasz, aztán rákérdezel, h kölcsönös-e.
A kérdező hozzászólása: Ez mind oké! msn-en beszéltünk+ovis koromból ismerem. most mind a ketten 13 évesek vagyunk. Kérdeztem, hogy kibe szerelmes és azt mondta, hogy: 1000% hogy ismerem majd elmondja ha eljön az ideje +nem mondja el mer fél a csalódástól ++ oviba is piszkált![jó értelemben] xd Ez 1 értelmû nem?
igy már igen, biztos h szeret!!!
vazz, nem lehet hogy arra várj, hogy te kezdeményezz...??? általában a fiu dolga...

Van 1 fiú. Aki udvarló nekem már régóta. És már nekem is régóta tetszik. De a barátnőmnek is tetszik az a fiú. És nem szeretnék össze jönni a fiúval a barátnőm miatt. De szeretnék össze jönni vele, mert szeretem. De a barátnőm fontosabb. Mit tegyek?

most akkor a barátnőm érdekeit figyeljem? vagy gondoljak magamra,és jöjjek össze a sráccal?

Legjobb válasz: Ha neki nem tetszik a barátnõd,akkor miért ne jöhetnél vele össze?

Ha neki nem tetszik a barátnõd, akkor miért ne jöhetnél vele össze?
attól függ milyen barátnõ, ha tényleg egy nagyon lávollak öribari akkor beszéljétek meg szerintem. Akkor a barátnõ a fontosabb. Ha meg az a barátnõ amibõl még 5000 másik van, a csávó voks
Fake! Szándékosan megcsavargattad a megfogalmazást hogy összezavard az emberek egy részét.
Ahogy a mondás tartja "Háborúban Szerelemben mindent szabad" Vagyis én ezen az elven vagyok eme téren

Van a suliban 1 fiú aki tetszik nekem és elég sokat szoktunk szemezni. Ismerősöm facebook-on, de amikor találkozunk nem szoktunk köszönni egymásnak, de viszont néz. Szeretném jobban megismerni. Vajon érdeklem? 15/L

Legjobb válasz: Ha jól nézel ki, és még nem beszélgettetek élõben akkor biztos hogy tetszel neki.(persze csak ha nem hobbija a szemezgetés) Amúgy semmit nem jelent, hogy volt 5 barátnõje, mert pl én simán "összejövök" (pl buliban, szórakozóhelyen) olyan lánnyal aki nem vonz, de ha valaki komolyabban érdekel akkor egy akkora p*cs leszek, hogy az vmi csodálatos.Nem tudok összefüggésekben beszélni, ráadásul, amit mondani szeretnék az is egy nagy baromság.. Ilyen hatással van az is rám, ha egy rámenõssebb csaj rámstartol.Bár ezt megoldom úgy, hogy egyböl lekapom.Utána már nincs gáz.Azt hiszem kijelenthetjük, hogy kissé nyomi vagyok. Szóval bejössz neki, lehet túlságosan is.Sosem szemeznék olyan csajjal,aki nem tetszik.Brrr Péter voltam

Ha jól nézel ki, és még nem beszélgettetek élõben akkor biztos hogy tetszel neki.(persze csak ha nem hobbija a szemezgetés) Amúgy semmit nem jelent, hogy volt 5 barátnõje, mert pl én simán "összejövök" (pl buliban, szórakozóhelyen) olyan lánnyal aki nem vonz, de ha valaki komolyabban érdekel akkor egy akkora p*cs leszek, hogy az vmi csodálatos.Nem tudok összefüggésekben beszélni, ráadásul, amit mondani szeretnék az is egy nagy baromság.. Ilyen hatással van az is rám, ha egy rámenõssebb csaj rámstartol.Bár ezt megoldom úgy, hogy egyböl lekapom.Utána már nincs gáz.Azt hiszem kijelenthetjük, hogy kissé nyomi vagyok. Szóval bejössz neki, lehet túlságosan is.Sosem szemeznék olyan csajjal, aki nem tetszik.Brrr Péter voltam
Biztos facebookon böködik egymást meg szemeznek a debilek!
Kapcsold ki a fészt, és az életben mond el neki, amit a neten szoktál. Mindjárt megismered.
Ha szoktatok szemezni akkor nyilván igen. A gond az, hogy a gyerek félénk, ezért nem mer kezdeményezni, szóval ezt kicsit megszívtad.. Sok sikert!
Honnan tudjuk? Ha jobban meg szeretnél ismerni, akkor kezdeményezz beszélgetést.
A kérdező hozzászólása: Kedves : Kpeti86 Köszi a választ :) A baj az hogy egyáltalán nem félén mert amióta ismerõsöm azóta 5 barátnõje volt :/
Mi az, hogy honnan tudjuk?Fent írja, hogy szoktak szemezni!Nem?De.
Te jól nézel ki?Beszélgettetek már élõben?
A kérdező hozzászólása: Az ismerõseim szerint igen. Sajnos még nem beszéltünk
Hát ha neked is tetszik akkor lépj te, és máglátjuk mi lesz
Nekem is volt ilyen. A srác tipikus pasi volt, még véletlenül se mutatta volna ki, hogy mit érez irántam - de nem tudta, hogy én mégis tudom, mit érez. Hagytam elszállni a lehetõséget (mert gyáva voltam és beijedtem). Azóta is bánom :) Mindenféleképpen kezdeményezz beszélgetést, legyél vele barátkozó elõször, aztán a jelzéseibõl (amiket ösztönösen cselekszik) sokat leszûrhetsz. A többi szinte alakul magától :) famerilla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minenkinek. :D

Van 1 lány aki nagyon tetszik szerelmes is vagyok bele meg van egy másik lány aki jó barátom semmit nem érzek iránta. Mind2 csajjal mikor beszélek ugyanazok a témák szóval nem merek komolyabbat kérdezni attól aki tetszik. Ez gond vagy inkább előny?

Legjobb válasz: Ez szerintem normális dolog még ha a kezdet kezdetén vagytok de jólenne ha treis írnál olyat hogy mirõl beszéltek és így mi is tudunk választ adni

Ez szerintem normális dolog még ha a kezdet kezdetén vagytok de jólenne ha treis írnál olyat hogy mirõl beszéltek és így mi is tudunk választ adni
nyugodtan légy rámenõsebb:) ha bejössz neki akk úgyis lessz vmi
A kérdező hozzászólása: amikor* és azt nem irtam oda ha gond akkor tippeket irhatnátok köszi
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam hogy pl. mitcsináltál ma akkor melyik a kedvenc filmed meg ilyenek nem kéne kicsit rámenõsebbnek lennem?
A kérdező hozzászólása: szóval kicsit bókoljak neki meg ilyenek ugye?:) bocsi naon kezdõ vok :s
kezdetben, alapozásnak nem baj, ha ugyanazokat kérded tõle is, de lassan, fokozatosan, azért mélyüljenek a kérdések. Igen, bókolj. Elõször mondjuk dícsérd meg a cipõjét, aztán jöhet a vádli, meg hogy milyen aranyos, kedves a mosolya-és akkor már ott is vagy a szájánál, ha érted:)
Persze , hogy nem baj így ha sikerül összejönnötok akkor a kapcsolatotokban minden megtudtuk majd beszélni mintha még barátok is lennétek.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek.

Van egy srác, aki tetszik nekem, es én is neki. De az 1. Unokatesom unokatesoja. Akkor köztünk nem lehet semmi?

Kerlek segitsetek !!! L/20

Legjobb válasz: próbálom összerakni a képet... Te és az 1. unokatesód esetében a szüleitek testvérek. Az unokatesód unokatesója akkor vagy a testvéred - ezt kizárnám - vagy az egyik szülõje új párt választott, akinek volt egy testvére, akinek van egy gyereke, akirõl beszélünk. Jól okoskodtam? Ha igen, akkor elvileg vérrokonság nincs köztetek a sráccal, ez nem akadály. A többi attól függ, hogy mennyire ítélheti el a család - én azért alapvetõen azt mondanám, hogy fog még más is tetszeni neked...

próbálom összerakni a képet... Te és az 1. unokatesód esetében a szüleitek testvérek. Az unokatesód unokatesója akkor vagy a testvéred - ezt kizárnám - vagy az egyik szülõje új párt választott, akinek volt egy testvére, akinek van egy gyereke, akirõl beszélünk. Jól okoskodtam? Ha igen, akkor elvileg vérrokonság nincs köztetek a sráccal, ez nem akadály. A többi attól függ, hogy mennyire ítélheti el a család - én azért alapvetõen azt mondanám, hogy fog még más is tetszeni neked...
Szerintem ez a felállás úgy van, hogy az 1. unokatesó egyik szülõjének (amelyik nem a kérdezõ egyik szülõjének a testvére) a testvérének a gyereke az, aki tetszik a kérdezõnek. Nincsen köztetek vérrokonság, mert nincs közös nagyszülõtök (mert maximum õk lehetnének).
igen, én is ezt írtam, csak kifelejtettem azt a fél mondatot, hogy a vér szerinti nagynénje/nagybátyja exének lett új családja, ahol volt egy hozott gyerek, aki a kérdezett.

Van 1 srác akivel sokat dumáltam és eleinte bele voltam zugva de néha kicsit durva volt velem máskor meg nagyon kedves. Hogy döntsem el hogy még mindig tetszik e nekem?

(nála helyesebb pasi nincs a világon)

Legjobb válasz: A srác gondolom akkor volt durva,amikor mások is ott voltak,mert õ volt a "nagyfiú" és gondolom akkor volt kedves,mikor ketten voltatok. Sajnos se én,se más nem tudja megírni neked,hogy tetszik-e neked az a fiú... Ha helyes,akkor startolj rá,nincs veszíteni valód...vagy nézz más felé...

A srác gondolom akkor volt durva, amikor mások is ott voltak, mert õ volt a "nagyfiú" és gondolom akkor volt kedves, mikor ketten voltatok. Sajnos se én, se más nem tudja megírni neked, hogy tetszik-e neked az a fiú... Ha helyes, akkor startolj rá, nincs veszíteni valód...vagy nézz más felé...
Az amit zárójelbe írtál, mindent elmond. Még tetszik neked, hisz õt tartod a leghelyesebbnek a világon.
Szerintem azert durva olykor veled, mert erzi, hogy milyen fontos neked!Es igen, nagyon is tetszik meg neked, legalabbis en ugy veszem eszre az alapjan ahogy irtal rola, de azert ne hagyd, hogy ugy beszeljen veled, ahogy nem erdemled meg!Szerintem ezt meg kene beszeljetek!

Mit tegyek? Van egy fú aki tetszik nekem, és én is tetszek neki, már többször is bevallotta de én nem merem bevallani mert ő 1 évvel fiatalabb és félek, hogy emiatt kicikiznének.

Már volt rá példa, hogy fogadtak, hogy mi össze fogunk-e jönni. Egy suliba járunk és ez elég kínos. Szerintem ő is fél a megaláztatástól, de biztos hogy szeret. Nem tudom mit tegyek, mit lépjek? 14/L

Legjobb válasz: Valld be, vagy bánni fogod, ha emiatt elveszíted. Ha mindig más véleményével fogsz foglalkozni, akkor az életben eltipornak.

Valld be, vagy bánni fogod, ha emiatt elveszíted. Ha mindig más véleményével fogsz foglalkozni, akkor az életben eltipornak.
ne foglalkozz másokkal, ha szeretitek egymást 1 év semmi, nem számít
Szerencsétlen nyomik... már bocsi. Ha tetszetek egymásnak, akkor mi a probléma??
feküdj le.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy õ félénk típus és az is nagy szó hogy bevallotta nekem mit érez irántam, és nem tudom mit szólna ahhoz ha én is bevallanám. Nem akarom emiatt elveszíteni...
Ha valóban egymáshoz valók vagytok és tartós lesz a kapcsolatotok, akkor pár év múlva az az 1 év nem fog jelenteni semmit. Nyugodtan vállalhatod. Sok boldogságot! :)
A kérdező hozzászólása: Az is probléma, hogy most én nyolcadikba megyek és utána továbbtanulok õ pedig ott marad még egy évet a suliba...
az én barátom 2 évvel fiatalabb tõlem, én voltam 18 amikor összejöttünk, õ meg ráadásul csak 15.. az elején furcsa volt nekem is, de egyre jobban beleszerettem és már 1 éve együtt vagyunk és minden remekül mûködik :) próba szerencse nemigaz? :) másokkal meg netörõdj, lényeg h boldog legyél ;) tehát szerintem valld be annak a fiúnak h mit érzel :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!