Találatok a következő kifejezésre: Van 1 aki szeret én is (7 db)

Van 1 lány aki szeret én is őtt. Ha kettesben vunk akkor jó de ha ott van más is akkor szinte tiltakozunk 1 más ellen. Akkor ez most hogy is van?

Legjobb válasz: Mióta vagytok együtt??? Hány évesek vagytok???? Lehet,me friss a kapcsitok, vagy szégyelõsök vagytok,és nem szeretitek ha mások is lássák h ti mit csináltok!De ennek ellenére tuti h szeretitek egymást!:) De te kicsit kezd kezdeményeni, az elején csak fogd a kezét, aztán egyszer-kétszer,adj egy puszit a szájára, aztán lassan öleld át, máskor meg azt csintok amit jónak fogtok látni!:) Sok siket!:)

Mióta vagytok együtt??? Hány évesek vagytok???? Lehet, me friss a kapcsitok, vagy szégyelõsök vagytok, és nem szeretitek ha mások is lássák h ti mit csináltok!De ennek ellenére tuti h szeretitek egymást!:) De te kicsit kezd kezdeményeni, az elején csak fogd a kezét, aztán egyszer-kétszer, adj egy puszit a szájára, aztán lassan öleld át, máskor meg azt csintok amit jónak fogtok látni!:) Sok siket!:)
A párkapcsolatoknál így szokott lenni...Vagyis nálam így volt. Ma már egyáltalán nem veszekszünk mások elõtt. Sõt...Szerintem veletek is ez a helyzet
Nem biztos, hogy együtt vannak. Lehet azért. De amúgy meg normális, az elején az ember nehezen kezeli a kapcsolatait más elõtt :) Azt a szót meg felejtsük el, hogy kapcsi, jó?

Mit mondjak neki? Van 1 fiú akit 5 éve szeretek és ő is szeret engem(15 évesek vagyunk) Reggelente talizunk a buszon iskolába menet de azt mondja h én félek tőle bármit kérdezni Adjatok tanácsot LÉCCI!

...és azt írta nem rég MSN-en hogy nagyon szeret + minden csak ez nem tetszik neki bennem..Van benne valami de nem félek..csak nem tudok mit mondani...a szokásos dolgok kil?ve mint pl kedvencek mert ismerjük egymást rég...csak tanácstalan vagyok téma ügyben..Kééérlek adjatok tippeket nehogy + unjon emiatt!!!!:(köszi el?rre is:)

Legjobb válasz: Szia! Hát, ha nincs téma, akkor kezdj el vmi nem hétköznapi, pl.: álmai, tervei, de mindenek elõtt tudasd vele, h nem félsz tõle, és hogy õ is nyugodtan kérdezhet!

Szia! Hát, ha nincs téma, akkor kezdj el vmi nem hétköznapi, pl.: álmai, tervei, de mindenek elõtt tudasd vele, h nem félsz tõle, és hogy õ is nyugodtan kérdezhet!
Mért nem kezdetek el randizni? Igazán kezdeményezhetne õ is valami találkozót. :) Nem feltétlen kell kérdezz-feleleket játszani. :)
Ajánlom a következõ varázsigét ráolvasni: Én is szeretlek. Nem megyünk el valahová? Mondjuk teázni.
Jaj, de irigyelek ezért a felhõtlen szerelemért ... :)

Van 1 fiu akivel már 3x szakitott és összejöttünk, de most már úgy néz ki, h végleg vége. Õ nem szeret, de én nagyon is ÕtDe a fiu azt mondja, h mindig hiányzok neki. esténként össze szoktunk járni meg minden. Szerintetek csak le akar velem feküdni?

.

Legjobb válasz: Vá. Nem lehet megmondani ennyi infóból, hogy csak le akar veled feküdni. Ezt csak te érezheted a viselkedésébõl. Mi nem vagyunk ám ott a szobában. Ha meg hiányzol neki akkor mégis csak érez valamit.

Vá. Nem lehet megmondani ennyi infóból, hogy csak le akar veled feküdni. Ezt csak te érezheted a viselkedésébõl. Mi nem vagyunk ám ott a szobában. Ha meg hiányzol neki akkor mégis csak érez valamit.
mit csinált azóta, hogy szakítottatok? És mi történt, mióta feltetted ezt a kérdést? :-)


Van 1 srác akit szeretek csak az a baj hogy 17 éves. (én 13) ő is szeret, és nem tudom hogy miért nem akar velem lenni. Mit csináljak?

mondta hogy szeret.

Legjobb válasz: Mert Szégyelli a kortársai elõtt , hogy egy 13 évessel jár.

Mert Szégyelli a kortársai elõtt , hogy egy 13 évessel jár.
A probléma a korkülönbség. Szeret. Tegyük fel, hogy igaz, és tényleg nagyon szeret. Nem akar bántani, idõ elõtt ágyba vinni. 13 vagy. Korai még. Ha egy kis esze van ezt tudja és belátja. Ráadásul amíg nem töltöd be a 14-et még büntetendõ is, de azt az egy évet vagy kevesebbet kibírhatja, e még indig ott a korkülönbség. Tizenéves korban a 4 év sok. Ha 20 lennél õ meg 24, totál természetes volna. Ha szeretitek egymást, akkor tartsatok ki, és türelem kell mindkettõtök részérõl még egy ideig. A kapcsolatotok igazi próbája ez. Ha túléli, lehet ti már most megtaláltátok életetek párját! Ami nem kis dolog!
Szeret, mint jó barátot. Ha meg picit szerelem, akkor is tudja, kislány vagy még, és jobb nem belekeverni még a felnõttes életbe, de komolyan, majd egy nap megköszönöd neki
egy 17 éves fiú nem fog 13 éves csajjal járni, még ha szereti is. 1. haverjai elõtt ciki lessz 2. egy 13 évessel csóknál tovább nem juthat el, ami neki probléma lehet. úgyhogy szerintem keress a korosztályodból srácot:) nehéz lessz elfelejteni, de hidd el nem jó ötlet 13 évesen ilyen idõs sráccal kikezdeni.:)
A szobatársam pont ilyen korban jött össze a barátnõjével! Azóta 3 év eltelt, és jól megvannak! :) Most még a távkapcsolatot is túlélik! :D
A kérdező hozzászólása: azt mondta hogy hagyjuk mert nincs ideje r meg stb...
Igen.
nem feltétlen unszimpatikus, de bizonyára nem érdekled túlzottan. ha nincs más, ha éppen unatkozik akkor jó vagy elszórakoztatni
lehet hogy csak uj neki a helyzet.. ha rögtön válaszol, látod hogy kitörli amit ír és ujra kezdni, az jó jel.
Nem hiszem. Csendesebb, nem tudja mit írjon, vagy csak közbe játszik vagy ilyesmi..ha úgy érzed idegesíted hagyd békén, de nem hiszem hogy ez baj
én is ilyen vagyok. egyszerûen nem szeretek beszélni. kérdezd meg h miért ilyen 21L
Ha kellesz neki keresni fog. Ha nem akkor te is érzed hogy valami nem oké.. :S
hát haver, ugyanígy voltam én is egy csajjal, elhívtam valahova, azt mondta oké, de csak baráti alapon:S szóval szerintem nem érdekled :S
A kérdező hozzászólása: még csak 1x írtam rá, akkor volt ez h néha-néha írt vmi kérdést, válaszolni válaszolgat vagyis nem csak ezt írja h "ja, igen, nem tudom stb..."
Hááát...nem hiszem, hogy annyira bejössz neki. Mert ha nekem bejön valaki vagy érdekel és rám írkál, akkor nem hagyom hogy ellaposodjon a beszélgetés, felhozok bármilyen témát. Szokott rád írni vagy csak te írsz rá?
lesz*r :)
Ó te ártatlan pára...igazi hõs szerelmes...vegyél neki ajándékot szülinapjára!
ne gondolj rá, annyi jó csaj van
Bizony, ilyen rusnyán kiszúrni a többi lánykával...!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!