Találatok a következő kifejezésre: Van 1 aki szeret (53 db)

Mi a neved a szerón?
A kérdező hozzászólása: Miért? Nah senki nem tudja?? :((
Csaló.

Van 1 lány aki szeret én is őtt. Ha kettesben vunk akkor jó de ha ott van más is akkor szinte tiltakozunk 1 más ellen. Akkor ez most hogy is van?

Legjobb válasz: Mióta vagytok együtt??? Hány évesek vagytok???? Lehet,me friss a kapcsitok, vagy szégyelõsök vagytok,és nem szeretitek ha mások is lássák h ti mit csináltok!De ennek ellenére tuti h szeretitek egymást!:) De te kicsit kezd kezdeményeni, az elején csak fogd a kezét, aztán egyszer-kétszer,adj egy puszit a szájára, aztán lassan öleld át, máskor meg azt csintok amit jónak fogtok látni!:) Sok siket!:)

Mióta vagytok együtt??? Hány évesek vagytok???? Lehet, me friss a kapcsitok, vagy szégyelõsök vagytok, és nem szeretitek ha mások is lássák h ti mit csináltok!De ennek ellenére tuti h szeretitek egymást!:) De te kicsit kezd kezdeményeni, az elején csak fogd a kezét, aztán egyszer-kétszer, adj egy puszit a szájára, aztán lassan öleld át, máskor meg azt csintok amit jónak fogtok látni!:) Sok siket!:)
A párkapcsolatoknál így szokott lenni...Vagyis nálam így volt. Ma már egyáltalán nem veszekszünk mások elõtt. Sõt...Szerintem veletek is ez a helyzet
Nem biztos, hogy együtt vannak. Lehet azért. De amúgy meg normális, az elején az ember nehezen kezeli a kapcsolatait más elõtt :) Azt a szót meg felejtsük el, hogy kapcsi, jó?


Van 1 srác aki nagyon rám kattant és érzem hogy szeret és énis őt, de barátnője van. Most mi legyen?

Legjobb válasz: Állítsd döntés elé: vagy te, vagy a barátnõje. Ez a helyzet senkinek sem jó, és hosszú távon se fog mûködni. Ha tényleg téged szeret, nem kérdés, kit választ.

Állítsd döntés elé: vagy te, vagy a barátnõje. Ez a helyzet senkinek sem jó, és hosszú távon se fog mûködni. Ha tényleg téged szeret, nem kérdés, kit választ.
Elõzõhöz fûzném hozzá, hogy lehet, hogy belemegy a játékba csupán csak azért mert valóban csak játszani akar. Elképzelhetõ, hogy kalandra vágyik, és semmi komolyat nem akar senkitõl. Kétesélyes a dolog.
Csinálj úgy mintha nem tudnád, hogy lenne neki, és ha még így is belemegy a játékba, akkor nem is biztos h szereti azt a lányt. (Legalábbis én így gondolom) 16/F
beszélj vele!! kérj bocsánatot még egyszer és ha ezek után sem bocsát meg akkor hagyd a [email protected] tetszel neki fel fog keresni!!!
vedd meg neki a Wow-ot erdeiben imádni fog! :) egyébbként meg rossz kategória!
elrontottad én se állnék veled szóba van egy olyan dolog hogy büszkeség és a fiuknak nagyobb :) 18/F
17:25 ebben nagyon igazad van!
bazzeg-.-.....
A kérdező hozzászólása: na most+ mivan???:) segisetek lécci..
fuxok, fehér szõrmebunda, napszemüveg stb.
a hajadat nyald hátra. aranynyaklánc, fehér vékony csíkos ing, fekete nadrág, hereszaggató cipõ(bocsi, de nem tudom mi a neve-.- olyan hegyes orru férfi cipõ..xD) sztem ez igy jó lesz...de muszáj stricinek öltözni??XD mondjuk nekem olyan m1..XD de ha hasonlitani kell a nõidre akkor õk K*urvának öltöznek??:D
ha stricinek mondanak akkor szerintem nem kell semmi különlegeset nem kell magadra aggatnod. hisz igy is strici vagy.:D
A kérdező hozzászólása: hehe köszi a válaszokat teccik az utulsónak irnám igazad van de csak hivnak azér ugy nem öltözöm vagyis remélem :) amugy a csajaim se öltöznek kurv*nak...xD
akkor jó...:D

A fiú akivel egyenlőre még csak flörtölünk ma ünnepli a névnapját. Eddig 2-szer találkoztunk, és holnap megint tervbe van 1 tali, de nem tudom ilyenkor mit illik? Megajándékozzam? Akkor nem érezné úgy, hogy nagyon nyomulok?

15/L, és a fiú 20 éves:)

Legjobb válasz: szerintem egy tábla 2 puszi és egy tábla csoki tökéletesen elég és nagyon fog neki örülni, hogy gondoltál rá:) de ha nem vennél neki semmit, akkor sem lenne semmi baj szerintem.

szerintem egy tábla 2 puszi és egy tábla csoki tökéletesen elég és nagyon fog neki örülni, hogy gondoltál rá:) de ha nem vennél neki semmit, akkor sem lenne semmi baj szerintem.
igen, egy tábla csoki, vagy bonbon vagy valami kis apróság. vidd el fagyizni. biztos örülni fog, ha megajándékozod, ki nem örül neki.
Engem az érdekelne, hogy hogy lehet egyenlõre flörtölni?
A kérdező hozzászólása: köszönöm:D azért még gondolkozok mi legyen.:) úgy, hogy még csak találkozgatunk, nem komoly a dolog, nem járunk, de lehet h átalakul a dolog 2nk között szerelemmé! vágesz?? :)

Van 1 fiu akivel már 3x szakitott és összejöttünk, de most már úgy néz ki, h végleg vége. Õ nem szeret, de én nagyon is ÕtDe a fiu azt mondja, h mindig hiányzok neki. esténként össze szoktunk járni meg minden. Szerintetek csak le akar velem feküdni?

.

Legjobb válasz: Vá. Nem lehet megmondani ennyi infóból, hogy csak le akar veled feküdni. Ezt csak te érezheted a viselkedésébõl. Mi nem vagyunk ám ott a szobában. Ha meg hiányzol neki akkor mégis csak érez valamit.

Vá. Nem lehet megmondani ennyi infóból, hogy csak le akar veled feküdni. Ezt csak te érezheted a viselkedésébõl. Mi nem vagyunk ám ott a szobában. Ha meg hiányzol neki akkor mégis csak érez valamit.
mit csinált azóta, hogy szakítottatok? És mi történt, mióta feltetted ezt a kérdést? :-)

Ha egy tantárgybol heti 1 orám van és 6-7-szer híányoztam és kedden van óram akkor kell osztályzó vizsgát tennem?

egészben hiányoztam 6-7-szer , 9-edikes vagyok és kedden van órám mindig,heti 1 és kell e osztályzó vizsgát tennem? a jegyeim egész évben : 1,2,2 ez az elºö félév és akkor 2-es lettem, a második félév : 1,3 és még lesz 1 témazáro és 2-3 felelet, a tantárgy kémia

Legjobb válasz: Tanárodat kell megkérdezned, elvileg van elég jegyed így nem kéne osztályozóra menned, de ha lehet ne hiányozz többet.

Tanárodat kell megkérdezned, elvileg van elég jegyed így nem kéne osztályozóra menned, de ha lehet ne hiányozz többet.

Mit mondjak neki? Van 1 fiú akit 5 éve szeretek és ő is szeret engem(15 évesek vagyunk) Reggelente talizunk a buszon iskolába menet de azt mondja h én félek tőle bármit kérdezni Adjatok tanácsot LÉCCI!

...és azt írta nem rég MSN-en hogy nagyon szeret + minden csak ez nem tetszik neki bennem..Van benne valami de nem félek..csak nem tudok mit mondani...a szokásos dolgok kil?ve mint pl kedvencek mert ismerjük egymást rég...csak tanácstalan vagyok téma ügyben..Kééérlek adjatok tippeket nehogy + unjon emiatt!!!!:(köszi el?rre is:)

Legjobb válasz: Szia! Hát, ha nincs téma, akkor kezdj el vmi nem hétköznapi, pl.: álmai, tervei, de mindenek elõtt tudasd vele, h nem félsz tõle, és hogy õ is nyugodtan kérdezhet!

Szia! Hát, ha nincs téma, akkor kezdj el vmi nem hétköznapi, pl.: álmai, tervei, de mindenek elõtt tudasd vele, h nem félsz tõle, és hogy õ is nyugodtan kérdezhet!
Mért nem kezdetek el randizni? Igazán kezdeményezhetne õ is valami találkozót. :) Nem feltétlen kell kérdezz-feleleket játszani. :)
Ajánlom a következõ varázsigét ráolvasni: Én is szeretlek. Nem megyünk el valahová? Mondjuk teázni.
Jaj, de irigyelek ezért a felhõtlen szerelemért ... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!