Találatok a következő kifejezésre: Van 1 aki nagyon tetszik nekem, (38 db)

Van 1 lány aki nagyon tetszik nekem és én is tetszek neki. mit csináljak most?

csak az a baj hogy nem merek lépni!valamiért ilyen félénk vagyok:( tudnátok valamit ajánlani hogy mit mondjak neki?

Legjobb válasz: elõször kezdhetnéd egy ilyesmivel : szia, lenne kedved cvelem eljönni sétálni? aztán már csak rajtatok múlik.. :)

elõször kezdhetnéd egy ilyesmivel : szia, lenne kedved cvelem eljönni sétálni? aztán már csak rajtatok múlik.. :)
Menj oda hozzá, köszön neki, mosolyogj aranyosan és hívd el suli után fagyizni. Biztos szívesen elmegy veled. Kérdezgesd mi a hobbija, mit csinál suli után általában, mit szeret, hova megy nyaralni, stb, akármi. elõbb-utóbb lesz közös téma. Próbálj vicces lenni. Fagyi után kisérd haza ha nem lakik olyan messze. Aztán kérdezd meg tõle mit csinál a hétvégén, elmehetnétek együtt diszkóba vagy ilyesmi.. Biztos benne lenne Ne aggódj, a csajszi is hoz majd fel témát, amiról beszélhettek, nem kell izgulni :)

Van egy srác aki nagyon tetszik nekem és kérdezte h találkozunk e. Nagyon aranyosnak tart azt mondta. Viszont van egy kis bökkenő. Van baártnője lassan 1 éve. Most akkor ez mit jelent?

Legjobb válasz: Azt hogy egy pofátlan pasi. Én nem tenném meg... Eleve undorító. Ha összejön veled, utána neked milyen érzéseid lennének? Pontosan tudnád, hogy csal téged. Szerintem ez gáz :S

Azt hogy egy pofátlan pasi. Én nem tenném meg... Eleve undorító. Ha összejön veled, utána neked milyen érzéseid lennének? Pontosan tudnád, hogy csal téged. Szerintem ez gáz :S
Addig ne kezdj vele semmibe, még nem szakít a barátnõjével, ha egyáltalán szándékozik szakítani vele.
Jaj, de idióta aki ennyiszer beírta ...... Azért, mert a pasik mindig többet akarnak! És ez nem feminista szöveg, igenis jólesik neki a sok nõ. Gyûjtik a trófeákat , mi ehhh:)
Nekem van barátnõm, és vannak lányok akikkel szívesen találkoznék, mert érdekes embereknek tartom õket. De csak barátságból, ebben nincs semmi rossz.
hát ez szerintem annyit jelent, hogy szimpatikusnak talál téged és barátkozni szeretne veled. egy sima találkozás nem egyenlõ egy randival, szoval szerintem talizzatok csak nyugodtan. ha meg már nagyon gyanus lesz a közeledése nyugodtan rákérdezhetsz a szándékaira.
azt hogy meg akar dugni.
Ne menj bele semmibe. Barátkozni lehet max, de többet ne engedj. Csak arra kellenél neki... és ne higyj neki, ha azt mondja, hogy szakít a barátnõjével, mert nem fog. Na meg idõvel melletted is lenne neki más valakije.
A kérdező hozzászólása: jólvan már ennyiszer nem akar megdugni nyugi:D egyébként meg nem olyan mint aki a szexre hajt. meg minek kellenék neki szexre ha ott a csaja?
Akkor páros lábbal rugdald ki! Nem valószínû, hogy valaha is törõdni fog veled...
A kérdező hozzászólása: hát ez volt a legrosszabb tali ami lehetett. késett 46 PERCET...aztán annyit nem mondott hogy bocsi...
pontosan ebben a helyzetben vagyok énis:S nagyon aranyos volt, találkoztunk egy párszor, aztán megcsókolt...magyarán megcslta velem a barátnõjét. erre hálistennek nem, de arra rájött a bnõje h van vmi.mindenkapcsolatot megszakított velem, a szívem meg majd meg szakad vagy 2 hónapja...nagyonrossz...szurkolok neked h ne járj úgy mint én:S:)
Legbiztosabb, ha ezt a kérdést a srácnak teszed fel. Mégiscsak õ a másik fõszereplõ, csak õ tudja a választ !!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) már nagyon várom a keddet mert akkor talizunk:) remélem jól sikerül majd minden:)
Nos az elõttem szóló tirpákkal ellentétben úgy hiszem, hogy tényleg tetszel neki. Adj esélyt Magadnak! Ha egy pöcs, akkor rájössz úgyis. Ha meg nem akkor meg még meg is köszönheted neki, hogy elébed sétált csak így:D Az hogy van barátnõje nem jelenti azt, hogy süket és vak, és nem beszél többet más emberrel... Ismerd meg, és akkor el tudod dönteni. És ne hallgassál mások hülyeségeire - ha tetszik, akkor rajta!:) Érzed, mi a jó neked... Drukkolok!:D
A kérdező hozzászólása: oksi köszi a tanácsokat:) majd megírom mik a fejlemények
A kérdező hozzászólása: igazatok van:S csak nem hiszem már el hogy mindig ilyen pasikat fogok ki:S
A kérdező hozzászólása: hát az lesz. több tali nem lesz ez tuti

Van 1 lány aki nagyon tetszik nekem, de nem merem megmondani neki. Jobb és népszerűbb pasit érdemel nálam mert már sokkal jobb és népszerűbb pasikkal is járt mint amilyen én vagyok. De azért megkérdezem hogy mit javasoltok?

Annyira nem vagyok rossz pasi de jobbat érdemel nálam. De ha úgy döntök hogy mégis megmondom neki hogy tetszik akkor hogy mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Ne te döntsd el, hogy jobbat érdemel-e, vagy sem. Lehet hogy tetszel neki, és gondolj bele.. nincs nagyon veszteni valód maximum azt válaszolja, hogy ne vagy az esete. Egy próbát megér.

Ne te döntsd el, hogy jobbat érdemel-e, vagy sem. Lehet hogy tetszel neki, és gondolj bele.. nincs nagyon veszteni valód maximum azt válaszolja, hogy ne vagy az esete. Egy próbát megér.
Sok ötletem lenne, de szerintem ezt egy férfinak tudnia kell, mert nem fog helyt áll csajok terén.
hány éves vagy? 1. ne mondj meg neki semmit! de tudasd vele. 2. ha így állsz hozzá hogy jobbat érdemel nálam, akkor inkább mutasd be egy népszerû srácnak hogy "szia járjál vele" 3. szedd össze a tökeidet...
1 lépés hívd el valahová egy randi szerûségre :) és ott majd kiderül minden :)
Ez a "jobbat érdemel" egy uncsi nyálas filmes szöveg, ilyen nincs, szóval felejtsd is el. Ismerkedj meg vele ha még nem ismered... aztán majd kialakul valami.
Mert sajt.
A kérdező hozzászólása: :D
A csók buliban történt vagy normálisabb körülmények között? Lehet h fél.. kezdeményezz te;) :pl ha találkoztok köszönj neki és mindig mosolyogj rá vagy ha buliban találkoztok akkor menj el párszor elõtte vagy közel táncolj hozzá. Pár ilyen dologból sok minden kiderül :D remélem tudtam segíteni
Állj elé és mondd nyíltan a szemébe hogy neked tetszik és kérd hogy magyarázza meg azt a csókot. Konkrétan kérdezz rá hogy számíthatsz-e valamire vagy csak a ipllatan heve hozta? Majd kiderül. Viszont fontos tényezõ hogy õ hány éves. :)
*pillanat
A kérdező hozzászólása: A CSÓK NEM BULIBAN TÖRTÉNT HANEM NORMÁLIS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT... =)
A kérdező hozzászólása: És nagyon szépen köszönöm a válaszokat..

Van 1 lány aki nagyon tetszik nekem, de nem merek kezdeményezni, 0 tapasztalattal és 0 alatti önbizalommal :D Tudnátok adni valami tanácsot? A többi lent!

Az egyik (lány) "barátom" próbált segíteni és kicsit faggatta rólam amir?l én nem tudtam, amikor elmondta azt mondta nem akart válaszolni arra hogy szeret-e vagy nem, ez jelent valamit?A koromhoz képest még elég korai, de még soha nem éreztem igy 1 lány iránt se, létszives segítsetek! Ez elég lányosan hangzik, de szinte fáj hogy nem lehetek vele együtt.Nem csak azért akarok vala járni hogy legyen valakim hanem azért mert ... köhm :) értitek!

Legjobb válasz: hiába mondunk bármit akkor is nyuszi maradsz és nem fogsz odamenni, szal innentõl tárgytalan is a dolog.

hiába mondunk bármit akkor is nyuszi maradsz és nem fogsz odamenni, szal innentõl tárgytalan is a dolog.
Õszintén szólva nem érdekel. De látod, mennyire topbzódnak itt az emberek, hogy tudjanak segíteni szegény elveszett fejednek. Hiába írod le, hiába írsz egy telenovellát az életedbõl, akkor sem látjuk át kellõen. Egyszerüen ehhez ott kell lenni veled a helyzetekben, látni kell te mit csinálsz/mit nem, a nõ úgyszintén. Ezt , ezeket a rezdüléseket nem lehet leírni csak úgy. Egyszerüen tegyél le errõl, hogy itt kérdezed ezt meg, mert úgysem leszel vele elõrébb /szerintem/. Többre mész, ha valaki olyantól kérsz segítséget, aki ismeri mi is a helyzet testközelbõl! Fõleg veled mi a helyzet! és persze nem basz át jóindulatból, haverságból.
A kérdező hozzászólása: Mond mit szeretnél tudni ahhoz hogy tudj segíteni megpróbálom részletesen leírni!
MErt erre nem létezik. Egyrészt egy ócska buta az aki itt kérdezgeti ezeket. Miért? Mert nem ismerünk semennyire se téged és igényeidet, személyiséged, elõzménytörténeted, sem pedig a nõdre vonatkozóan ugyanezt. Vadidegenektõl egyszerüen ilyen körülmények ismerete nélkül nem lehet! elvárni, hogy megoldják helyetted a te belsõ személyiségbeli és szituációs hiányosságaidat. Ezt csak saját magadnak kell tudnod felmérni, kilogikázni, és megoldani. Nem fognak a kábel túloldalárol neked barátnõt tolni a kommentelõk a képedbe. Eleve tapasztalatot is csak úgy tudsz szerezni, ha sokat vagy pinaközeleben. De ha nagyon megy a rendes nõkkel , akkor prostiztasd ki a farkad, személyiséged, majd õk beleráznak a mit miértbe! Ennyit lehet csak tanácsolni.
A kérdező hozzászólása: Bocsi a hiba miatt, épp még el se kezdtem :) csak valahogy el kell indulni, de látom felesleges volti innen kérdezni, 1 normálist választ se kaptam!!!!!!
FElhíztál? nem attól leszel seggnyló, hogy nem mész oda, hanem hogy túl sokat bókolsz, nagyon lesed a kívánságait, túlságosan meg akarsz felelni neki! AZ ilyeneket a nõk rendszerint rétegekben szarják le.
A kérdező hozzászólása: Annyira sikerült felhíznotok, hogy holnap biztosan próbára teszem magam, már csak hogy nem higgyetek s*ggnyaló ócska p*csnek!!!!!!
Elsõnek igaza van, én is ilyen vagyok egyébként mint te kérdezõ. Hozzáállásügyileg reménytelen eset. bár te annyival még egy fokkal különb vagy nálam, hogy te még akarnád is, én meg még akarni sincs kedvem :D Szóval az ilyeneknek valóban kár a jó tanács. Bár egyet azért fogadj el útravalónak: NE ! AKARJ! NEKI! KEDVESKEDNI! eltúlzottan semmiképp se, mert egy sheggnyaló leszel, nem kapcsolatképes.
A kérdező hozzászólása: Csak 1 jó ötlet kellene, hogy mivel tudok kedveskedni stb és már ott is lennék mellette :)
Nem tudom hogy megoldottad-e már a helyzetet, de azért válaszolok. Az elõttem íróknak abban igazuk volt h nem lehet megmondani hogy mit csinálj mivel nem ismerünk és azt se írtad h hány éves vagy, mennyire ismered a lányt stb. Ennyibõl csak azt tudom tanácsolni hogy beszélgess vele akár semleges dolgokról, próbáld meg jobban megismerni, így nem leszel annyira félénk és tudsz majd kezdeményezni. Arra viszont vigyázz hogy ne kerülj a barátzónába. Tegyél néha olyan megjegyzést amivel sejteted hogy tetszik, próbálj meg kettesben maradni vele... Remélem tudtam segíteni :D

Van 1 fiú aki nagyon tetszik nekem, csak egy baj van vele szerintem túl fiatal hozzám. Én 24, de ő mégcsak 20 éves. Azt mondja, hogy ő komoly kapcsit szeretne, de én félek belevágni. Nem akarom, hogy újra átverjék a fejem. Mit tegyek?

Mert én abból indulok ki,hogy egy mai egy 20 éves fiút csak a csajozás és a bulizás érdekli.Jó azért nem karok általánosítani,de az esetek többségében ez így van.

Legjobb válasz: Szerintem nem kortól függ hogy komolyan gondolja-e a srác vagy sem. Inkább azt nézd milyenek a haverjai, mennyit jár el velük bulizni, stb. Sokan 20 évesen is "normálisabbak" mint néhány idõsebb pasi.

Szerintem nem kortól függ hogy komolyan gondolja-e a srác vagy sem. Inkább azt nézd milyenek a haverjai, mennyit jár el velük bulizni, stb. Sokan 20 évesen is "normálisabbak" mint néhány idõsebb pasi.
Vágj bele, ez akár egy soha-vissza-nem-térõ alkalom is lehetne. Lehet, hogy késõbbiekben megbánnád, hogy nem építettél erre a kapcsolatra és mással nem biztos, hogy megtalálod a boldogságot. Úgyhogy szerelemre fel, ez a nyár tökéletes egymás "kóstolgatására"! Drukkolok Nektek!
Nem szabad általánosítani. Bulizni meg bulizhattok együtt is nem? :) Mondjuk az más kérdés hogy mit értesz komoly kapcsolat alatt. Ha házasságot, meg gyereket, akkor valószínûleg télleg nem jó választás egy 20 éves. -de ha csak annyit, hogy pl összeköltöztök, meg hûségesek is vagytok egymáshoz valóban, akkor minden további nélkül sztem. :)
Én azt mondom, hogy vágj bele! Az én férjem 10 évvel fiatalabb nálam és tökéletesen mûködik a házasságunk. 7 éve vagyunk együtt, 5 hónapja született meg a babánk. Egyébként Õ 20 éves volt, amikor elvett feleségül. Sokan most biztos azt gondolják, hogy mi lesz késõbb. Biztosíték nincs a jövõre! Az nagyban rajtad is múlik, hogy tiszteljenek és ne "verjék át a fejed".
Rossz kiindulópont.Durva ez az általánosítás. Csak azért, mert fiatalabb, attól még teljesen komolyan gondolhatja. Az a legnagyobb baj, h sok lány így gondolkodik mint te, pedig aztán nem mindenkinek a bulizáson jár az esze, aztán aki nem partyõrült, az így is-úgyis szív az általánosítás miatt. Azért feleségül venni nem fog, a mai világban ilyen fiatalon felelõtlenség lenne (szerintem). Csatlakozva az elõttem szólókhoz: itt a nyár, nem akarod kicsit jól érezni magad? (21 éves srác)
Vannak nagyon érett gondolkodású fiúk is. A kedvesem 19 éves volt, mikor összejött egy 27 éves nõvel, de általában elõttem csak idõsebb barátnõi voltak. Szerintem ne félj semmitõl! Petranova
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!
Ez ien korban, már eggyáltalán nem különbség... Ha ugyanez 14-18 között lenne...
Szia! Szerintem gondolj bele, hogy 20 évesen mien barátod volt, mit akart tõled, és mit csináltatok eggyütt, szerintem kb. ez a srác is ahhoz lesz hasonló, viszont elötted az egész élet, kit zavar ha kipróbálod mien ezzel a sráccal? Ne félj, attól se mit gondolnak mások, a barátaid meg támogatni fognak, biztosan:) ) És ha nem jön be szakítotok és ennyi az egész.

Mit akarhat? Van 1 fiú az osztályomban, aki nagyon tetszik nekem, de nem tudom, hogy kölcsönös-e az érzés.

El?ször tök jóban voltunk nevettünk együtt meg sokszor volt a közelemben,de 1 ideje elkezdett kerülni, és nem tudom,hogy miért..?Már rengeteg dologra gondoltam,hogy rájött,hogy nekem tetszik ?,de nem kölcsönös és azért kerül,mert nem akar kínos helyzetbe kerülni? vagy más tetszik neki? Nekem ez annyira roszzul esik mindennap végignézni,hogy kerül. Lécci segítsetek! el?re is köszi:)

Legjobb válasz: Mi ebben nem tududunk segíteni...

Mi ebben nem tududunk segíteni...
Hány éves a srác?
beszélj vele.nem olyan veszélyes.
A kérdező hozzászólása: 1. hozzászólónak: 14 éves

1 hónap múlva 18 éves leszek és még szűz vagyok! Van egy lány lány aki nagyon tetszik nekem hogyan vegyem rá hogy lefeküdjön velem?

Csak értelmes válaszokat írjatok ! Köszi !!!

Legjobb válasz: Se, hogy te marha! Talán udvarolni kéne vagy valami, járni utána és hidd el túl leszel rajta! Gondolkodj IQ bajnok!

Se, hogy te marha! Talán udvarolni kéne vagy valami, járni utána és hidd el túl leszel rajta! Gondolkodj IQ bajnok!
Ha téged megkörnyékezne egy 100 kilós csaj, h márpedig le szeretne feküdni veled, de neked egyáltalán nem jönne be, akkor megtennéd? Valószínûleg nem, és semmivel nem fogod tudni rávenni. Na már most, ha te nem tetszel neki, akkor mi a fészkesz fenéért feküdne le veled, csak met te 18 éves kis éretlen fejeddel annyira szerednéd? álomvilágban élsz -.-"
drága, biztos hogy 18 leszel? nem 15? :)
Elsõ vagyok! Engem is le drágázhatnál!
Az, hogy 18 leszel csak két dolgot jelent: 1) büntethetõ vagy s a szüleidnek már nem kell utánad menni a rendõrségre 2) mehetsz szavazni. Csak hogy értsd elmagyarázom: semmi köze ahhoz, hogy te még szûz vagy, s amilyen a stílusod, egy darabig az is maradsz.
Kábítsd el és dugd meg míg ki van ütve.
3. vagyok. kedves elsõ mért is drágázzalak le? :)
a fiu tudni fogja...Barney Stinson voltam PACSI
mond neki hogy kivették a mandulád...tuti te kellesz majd neki
A kérdező hozzászólása: mert?
A kérdező hozzászólása: de most komolyan miért mondjam neki azt?
Nyírd ki a másik csajt.
A kérdező hozzászólása: kíméljetek a hülyétõl

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!