Találatok a következő kifejezésre: Van 1 aki nagyon tetszik (50 db)

a fiu tudni fogja...Barney Stinson voltam PACSI
mond neki hogy kivették a mandulád...tuti te kellesz majd neki
A kérdező hozzászólása: mert?
A kérdező hozzászólása: de most komolyan miért mondjam neki azt?
Nyírd ki a másik csajt.
A kérdező hozzászólása: kíméljetek a hülyétõl

Van 1 lány aki nagyon tetszik szerelmes is vagyok bele meg van egy másik lány aki jó barátom semmit nem érzek iránta. Mind2 csajjal mikor beszélek ugyanazok a témák szóval nem merek komolyabbat kérdezni attól aki tetszik. Ez gond vagy inkább előny?

Legjobb válasz: Ez szerintem normális dolog még ha a kezdet kezdetén vagytok de jólenne ha treis írnál olyat hogy mirõl beszéltek és így mi is tudunk választ adni

Ez szerintem normális dolog még ha a kezdet kezdetén vagytok de jólenne ha treis írnál olyat hogy mirõl beszéltek és így mi is tudunk választ adni
nyugodtan légy rámenõsebb:) ha bejössz neki akk úgyis lessz vmi
A kérdező hozzászólása: amikor* és azt nem irtam oda ha gond akkor tippeket irhatnátok köszi
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam hogy pl. mitcsináltál ma akkor melyik a kedvenc filmed meg ilyenek nem kéne kicsit rámenõsebbnek lennem?
A kérdező hozzászólása: szóval kicsit bókoljak neki meg ilyenek ugye?:) bocsi naon kezdõ vok :s
kezdetben, alapozásnak nem baj, ha ugyanazokat kérded tõle is, de lassan, fokozatosan, azért mélyüljenek a kérdések. Igen, bókolj. Elõször mondjuk dícsérd meg a cipõjét, aztán jöhet a vádli, meg hogy milyen aranyos, kedves a mosolya-és akkor már ott is vagy a szájánál, ha érted:)
Persze , hogy nem baj így ha sikerül összejönnötok akkor a kapcsolatotokban minden megtudtuk majd beszélni mintha még barátok is lennétek.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek.
õ páwa te pedig ribanc. nem értem, hol itt a gond?
flegmázz vele egy kicsit, éreztest hogy keméynebb vagy te mint a látszat. Ez általába beszokott jönni
miért, hogy mondtad el neki pontosan??
A kérdező hozzászólása: kicsit durván mondtam el neki és itt rontottam el.a részletek inkább privátban írnám le ha nem lenne nagy gond.
küldjed aztán majd meglátjuk

Van egy srác aki nagyon tetszik nekem és kérdezte h találkozunk e. Nagyon aranyosnak tart azt mondta. Viszont van egy kis bökkenő. Van baártnője lassan 1 éve. Most akkor ez mit jelent?

Legjobb válasz: Azt hogy egy pofátlan pasi. Én nem tenném meg... Eleve undorító. Ha összejön veled, utána neked milyen érzéseid lennének? Pontosan tudnád, hogy csal téged. Szerintem ez gáz :S

Azt hogy egy pofátlan pasi. Én nem tenném meg... Eleve undorító. Ha összejön veled, utána neked milyen érzéseid lennének? Pontosan tudnád, hogy csal téged. Szerintem ez gáz :S
Addig ne kezdj vele semmibe, még nem szakít a barátnõjével, ha egyáltalán szándékozik szakítani vele.
Jaj, de idióta aki ennyiszer beírta ...... Azért, mert a pasik mindig többet akarnak! És ez nem feminista szöveg, igenis jólesik neki a sok nõ. Gyûjtik a trófeákat , mi ehhh:)
Nekem van barátnõm, és vannak lányok akikkel szívesen találkoznék, mert érdekes embereknek tartom õket. De csak barátságból, ebben nincs semmi rossz.
hát ez szerintem annyit jelent, hogy szimpatikusnak talál téged és barátkozni szeretne veled. egy sima találkozás nem egyenlõ egy randival, szoval szerintem talizzatok csak nyugodtan. ha meg már nagyon gyanus lesz a közeledése nyugodtan rákérdezhetsz a szándékaira.
azt hogy meg akar dugni.
Ne menj bele semmibe. Barátkozni lehet max, de többet ne engedj. Csak arra kellenél neki... és ne higyj neki, ha azt mondja, hogy szakít a barátnõjével, mert nem fog. Na meg idõvel melletted is lenne neki más valakije.
A kérdező hozzászólása: jólvan már ennyiszer nem akar megdugni nyugi:D egyébként meg nem olyan mint aki a szexre hajt. meg minek kellenék neki szexre ha ott a csaja?
Akkor páros lábbal rugdald ki! Nem valószínû, hogy valaha is törõdni fog veled...
A kérdező hozzászólása: hát ez volt a legrosszabb tali ami lehetett. késett 46 PERCET...aztán annyit nem mondott hogy bocsi...
pontosan ebben a helyzetben vagyok énis:S nagyon aranyos volt, találkoztunk egy párszor, aztán megcsókolt...magyarán megcslta velem a barátnõjét. erre hálistennek nem, de arra rájött a bnõje h van vmi.mindenkapcsolatot megszakított velem, a szívem meg majd meg szakad vagy 2 hónapja...nagyonrossz...szurkolok neked h ne járj úgy mint én:S:)
Legbiztosabb, ha ezt a kérdést a srácnak teszed fel. Mégiscsak õ a másik fõszereplõ, csak õ tudja a választ !!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) már nagyon várom a keddet mert akkor talizunk:) remélem jól sikerül majd minden:)
Nos az elõttem szóló tirpákkal ellentétben úgy hiszem, hogy tényleg tetszel neki. Adj esélyt Magadnak! Ha egy pöcs, akkor rájössz úgyis. Ha meg nem akkor meg még meg is köszönheted neki, hogy elébed sétált csak így:D Az hogy van barátnõje nem jelenti azt, hogy süket és vak, és nem beszél többet más emberrel... Ismerd meg, és akkor el tudod dönteni. És ne hallgassál mások hülyeségeire - ha tetszik, akkor rajta!:) Érzed, mi a jó neked... Drukkolok!:D
A kérdező hozzászólása: oksi köszi a tanácsokat:) majd megírom mik a fejlemények
A kérdező hozzászólása: igazatok van:S csak nem hiszem már el hogy mindig ilyen pasikat fogok ki:S
A kérdező hozzászólása: hát az lesz. több tali nem lesz ez tuti

Van 1 lány aki nagyon tetszik nekem és én is tetszek neki. mit csináljak most?

csak az a baj hogy nem merek lépni!valamiért ilyen félénk vagyok:( tudnátok valamit ajánlani hogy mit mondjak neki?

Legjobb válasz: elõször kezdhetnéd egy ilyesmivel : szia, lenne kedved cvelem eljönni sétálni? aztán már csak rajtatok múlik.. :)

elõször kezdhetnéd egy ilyesmivel : szia, lenne kedved cvelem eljönni sétálni? aztán már csak rajtatok múlik.. :)
Menj oda hozzá, köszön neki, mosolyogj aranyosan és hívd el suli után fagyizni. Biztos szívesen elmegy veled. Kérdezgesd mi a hobbija, mit csinál suli után általában, mit szeret, hova megy nyaralni, stb, akármi. elõbb-utóbb lesz közös téma. Próbálj vicces lenni. Fagyi után kisérd haza ha nem lakik olyan messze. Aztán kérdezd meg tõle mit csinál a hétvégén, elmehetnétek együtt diszkóba vagy ilyesmi.. Biztos benne lenne Ne aggódj, a csajszi is hoz majd fel témát, amiról beszélhettek, nem kell izgulni :)

Van 1csaj az osztályomba aki nagyon tetszik, Faceen ki van írva h "házastársa" * (nm mondok nevet ink *-ozok) meg stb a barátnője 1 r*anc rámhajt meg minden jól néz ki de már 12éves kora óta ke*él mindenkivel?

?t nehezen lepatintotam de folyton vele van(A ?-jelet azért tettem ki mert máshogy nem fogadta el) ?t nehezen lepatintotam de folyton vele van. egyébként 16évesek vagyunk és nem tudom hogy tényleg van-e pasija v csak hülyeségb?l tesz ki olyan hülyeségeket a Faceen nah és az lenne a kéréds hogy, hogy közeledjek hozzá hogy észrevegyen? (egyébként folyton a Bed Beachen vn meg folyton bulizik) én Rocker vagyok szóval koncerten kívül nehezen jön buli szóba de miatta beválalnám...(el?re köszönöm a válaszokat és el?re is bocsi a helyes-írási hibák miatt) Csak normális válaszokat kérnék...

Legjobb válasz: szia. na, kivételesen nem leszek bunkó annyira. 1. bed beach? pfujj. igénytelen plázar*bancok helye. kell ez neked? 2. kezdj el vele beszélgetni, bnõjét meg küld a el a p*csába. 3. tanulj meg írni, meg fogalmazni. KÖNYÖRGÖM

Üldöznek a rajongók b*szod. Legyél én, és nem lesz szükséged ilyen partikrvákra. :D
szia. na, kivételesen nem leszek bunkó annyira. 1. bed beach? pfujj. igénytelen plázar*bancok helye. kell ez neked? 2. kezdj el vele beszélgetni, bnõjét meg küld a el a p*csába. 3. tanulj meg írni, meg fogalmazni. KÖNYÖRGÖM
Facebook nélkül meghalnál?
A kérdező hozzászólása: Let's ROOOCCKKK! :D :P
"Amíg a Föld kerek, minig lesznek rockerek. " Na menj, keress valami aranyos rockercsajt, bed beachre járó embereket meg felejtsed elfele. (:
A kérdező hozzászólása: Thank's :DD
Az thanks, nem thank's.
Lehet, hogy egy Thank nevû ember valamilye, ebben az esetben Thank's (:
Ebben az esetben a félreértések elkerülése végett okosabb lenne így mondani: property of Thank.
Ezzel nem tudok vitatkozni. Az elméd, mint a borotva.
;)
A kérdező hozzászólása: Mivn? o.0 Pesti vagyok -.- és nm vagyok cigány -.-
Debreceni suttyó vagy, te fácsés, cigányok használják.
A kérdező hozzászólása: Igazad van körberajongnak a lányok csak én vagyok olyan f*sz h rá koncentrálok....
:D :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyis nm vok Facee-függõ de õ elégé sokat lóg a Faceen...de ink személyesen dumálnék vele csak nm tom h hogy mivael szólítsam meg meg stbstb
A kérdező hozzászólása: Okés..de akk sem tom h mikrõl beszéljek ele meg az zavar h "olyan" társaságba jár akik drogoznak (elv õ nem drogozik) meg ilyenek...
akkor hagyjad. fiatal vagy, lesz másik. nem csak az ilyen partir*bancokra kéne figyelni. :)
még1 facebooklifer.
Shanana, nekem jobban tetszik, amikor bunkó vagy.
A kérdező hozzászólása: Háát nem tom de õ azért nm partir*banc....szóval tanácstalan vagyok
A híresség átka a magánélet teljes hiánya.
Jó legyél. Elõbb-utóbb újra találkozunk. ;)

Van 1 lány aki nagyon tetszik nekem, de nem merem megmondani neki. Jobb és népszerűbb pasit érdemel nálam mert már sokkal jobb és népszerűbb pasikkal is járt mint amilyen én vagyok. De azért megkérdezem hogy mit javasoltok?

Annyira nem vagyok rossz pasi de jobbat érdemel nálam. De ha úgy döntök hogy mégis megmondom neki hogy tetszik akkor hogy mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Ne te döntsd el, hogy jobbat érdemel-e, vagy sem. Lehet hogy tetszel neki, és gondolj bele.. nincs nagyon veszteni valód maximum azt válaszolja, hogy ne vagy az esete. Egy próbát megér.

Ne te döntsd el, hogy jobbat érdemel-e, vagy sem. Lehet hogy tetszel neki, és gondolj bele.. nincs nagyon veszteni valód maximum azt válaszolja, hogy ne vagy az esete. Egy próbát megér.
Sok ötletem lenne, de szerintem ezt egy férfinak tudnia kell, mert nem fog helyt áll csajok terén.
hány éves vagy? 1. ne mondj meg neki semmit! de tudasd vele. 2. ha így állsz hozzá hogy jobbat érdemel nálam, akkor inkább mutasd be egy népszerû srácnak hogy "szia járjál vele" 3. szedd össze a tökeidet...
1 lépés hívd el valahová egy randi szerûségre :) és ott majd kiderül minden :)
Ez a "jobbat érdemel" egy uncsi nyálas filmes szöveg, ilyen nincs, szóval felejtsd is el. Ismerkedj meg vele ha még nem ismered... aztán majd kialakul valami.
Mert sajt.
A kérdező hozzászólása: :D
A csók buliban történt vagy normálisabb körülmények között? Lehet h fél.. kezdeményezz te;) :pl ha találkoztok köszönj neki és mindig mosolyogj rá vagy ha buliban találkoztok akkor menj el párszor elõtte vagy közel táncolj hozzá. Pár ilyen dologból sok minden kiderül :D remélem tudtam segíteni
Állj elé és mondd nyíltan a szemébe hogy neked tetszik és kérd hogy magyarázza meg azt a csókot. Konkrétan kérdezz rá hogy számíthatsz-e valamire vagy csak a ipllatan heve hozta? Majd kiderül. Viszont fontos tényezõ hogy õ hány éves. :)
*pillanat
A kérdező hozzászólása: A CSÓK NEM BULIBAN TÖRTÉNT HANEM NORMÁLIS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT... =)
A kérdező hozzászólása: És nagyon szépen köszönöm a válaszokat..

Van 1 srác aki nagyon tetszik de még szerelmes a volt csajába (kb3 hetet jártak) 1 hónap eltelt azóta mitcsináljak? Nemréhóta ismerem amugy!

Legjobb válasz: Hát...adj idõt magadnak is meg neki is...3 hét nem sok idõ elfogja felejteni...aztán ha úgy látod kezdi elfelejteni és te meg úgy érzed h szeretnél vele vmi komoly kapcsolatot szépen felkelted vmivel az érdeklõdését=)

Hát...adj idõt magadnak is meg neki is...3 hét nem sok idõ elfogja felejteni...aztán ha úgy látod kezdi elfelejteni és te meg úgy érzed h szeretnél vele vmi komoly kapcsolatot szépen felkelted vmivel az érdeklõdését=)
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom h milesz milegyen de hagyom elhülyéskedünk azért néha de ennyiha ha szekál viszaszekállom aztán kész!!
A kérdező hozzászólása: uj fejlemény van a régi csajával sms-ezett és tiszta ideglett h miért ir neki szerintemmég mindig szerelmes!:(mais taliztam vele többen voltunk de nemis beszélgettem inkább vele szerintetek?milegyen?ÁÁ
sztem keress vki mást aki nem okoz ennyi problémát neked...vagy várj még erre a fiúra hátha megoldódnak a gondok;)

Van 1 lány aki nagyon tetszik nekem, de nem merek kezdeményezni, 0 tapasztalattal és 0 alatti önbizalommal :D Tudnátok adni valami tanácsot? A többi lent!

Az egyik (lány) "barátom" próbált segíteni és kicsit faggatta rólam amir?l én nem tudtam, amikor elmondta azt mondta nem akart válaszolni arra hogy szeret-e vagy nem, ez jelent valamit?A koromhoz képest még elég korai, de még soha nem éreztem igy 1 lány iránt se, létszives segítsetek! Ez elég lányosan hangzik, de szinte fáj hogy nem lehetek vele együtt.Nem csak azért akarok vala járni hogy legyen valakim hanem azért mert ... köhm :) értitek!

Legjobb válasz: hiába mondunk bármit akkor is nyuszi maradsz és nem fogsz odamenni, szal innentõl tárgytalan is a dolog.

hiába mondunk bármit akkor is nyuszi maradsz és nem fogsz odamenni, szal innentõl tárgytalan is a dolog.
Õszintén szólva nem érdekel. De látod, mennyire topbzódnak itt az emberek, hogy tudjanak segíteni szegény elveszett fejednek. Hiába írod le, hiába írsz egy telenovellát az életedbõl, akkor sem látjuk át kellõen. Egyszerüen ehhez ott kell lenni veled a helyzetekben, látni kell te mit csinálsz/mit nem, a nõ úgyszintén. Ezt , ezeket a rezdüléseket nem lehet leírni csak úgy. Egyszerüen tegyél le errõl, hogy itt kérdezed ezt meg, mert úgysem leszel vele elõrébb /szerintem/. Többre mész, ha valaki olyantól kérsz segítséget, aki ismeri mi is a helyzet testközelbõl! Fõleg veled mi a helyzet! és persze nem basz át jóindulatból, haverságból.
A kérdező hozzászólása: Mond mit szeretnél tudni ahhoz hogy tudj segíteni megpróbálom részletesen leírni!
MErt erre nem létezik. Egyrészt egy ócska buta az aki itt kérdezgeti ezeket. Miért? Mert nem ismerünk semennyire se téged és igényeidet, személyiséged, elõzménytörténeted, sem pedig a nõdre vonatkozóan ugyanezt. Vadidegenektõl egyszerüen ilyen körülmények ismerete nélkül nem lehet! elvárni, hogy megoldják helyetted a te belsõ személyiségbeli és szituációs hiányosságaidat. Ezt csak saját magadnak kell tudnod felmérni, kilogikázni, és megoldani. Nem fognak a kábel túloldalárol neked barátnõt tolni a kommentelõk a képedbe. Eleve tapasztalatot is csak úgy tudsz szerezni, ha sokat vagy pinaközeleben. De ha nagyon megy a rendes nõkkel , akkor prostiztasd ki a farkad, személyiséged, majd õk beleráznak a mit miértbe! Ennyit lehet csak tanácsolni.
A kérdező hozzászólása: Bocsi a hiba miatt, épp még el se kezdtem :) csak valahogy el kell indulni, de látom felesleges volti innen kérdezni, 1 normálist választ se kaptam!!!!!!
FElhíztál? nem attól leszel seggnyló, hogy nem mész oda, hanem hogy túl sokat bókolsz, nagyon lesed a kívánságait, túlságosan meg akarsz felelni neki! AZ ilyeneket a nõk rendszerint rétegekben szarják le.
A kérdező hozzászólása: Annyira sikerült felhíznotok, hogy holnap biztosan próbára teszem magam, már csak hogy nem higgyetek s*ggnyaló ócska p*csnek!!!!!!
Elsõnek igaza van, én is ilyen vagyok egyébként mint te kérdezõ. Hozzáállásügyileg reménytelen eset. bár te annyival még egy fokkal különb vagy nálam, hogy te még akarnád is, én meg még akarni sincs kedvem :D Szóval az ilyeneknek valóban kár a jó tanács. Bár egyet azért fogadj el útravalónak: NE ! AKARJ! NEKI! KEDVESKEDNI! eltúlzottan semmiképp se, mert egy sheggnyaló leszel, nem kapcsolatképes.
A kérdező hozzászólása: Csak 1 jó ötlet kellene, hogy mivel tudok kedveskedni stb és már ott is lennék mellette :)
Nem tudom hogy megoldottad-e már a helyzetet, de azért válaszolok. Az elõttem íróknak abban igazuk volt h nem lehet megmondani hogy mit csinálj mivel nem ismerünk és azt se írtad h hány éves vagy, mennyire ismered a lányt stb. Ennyibõl csak azt tudom tanácsolni hogy beszélgess vele akár semleges dolgokról, próbáld meg jobban megismerni, így nem leszel annyira félénk és tudsz majd kezdeményezni. Arra viszont vigyázz hogy ne kerülj a barátzónába. Tegyél néha olyan megjegyzést amivel sejteted hogy tetszik, próbálj meg kettesben maradni vele... Remélem tudtam segíteni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!