Találatok a következő kifejezésre: Van 1 aki nagyon (293 db)

Van valaki, aki nagyon nagy súlyt fogyott le 1-2 év alatt? (60-80-100kg. ) Hogy csinálta? A fogyókúra végén mit csinált, hogy nem hízta vissza?

Legjobb válasz: Ha esetleg itt nem kapnal sok segitseget, akkor ajanlom neked, hogy regelj be a www.hoxa.hu forumra. Ott talalsz olyat, hogy merlegelo, megnezheted masok nyilvanos merlegelesi adatait es joparan vannak kozottuk, akik ilyen nagy sulytol szabadultak meg, sokukro foto is van. Nagyon jo forumok vannak fogyokuras temakkal kapcsolatban es ilyen szempontbol tapasztalt embereket tudsz kerdezni. Sok sikert!

Ha esetleg itt nem kapnal sok segitseget, akkor ajanlom neked, hogy regelj be a http://www.hoxa.hu forumra. Ott talalsz olyat, hogy merlegelo, megnezheted masok nyilvanos merlegelesi adatait es joparan vannak kozottuk, akik ilyen nagy sulytol szabadultak meg, sokukro foto is van. Nagyon jo forumok vannak fogyokuras temakkal kapcsolatban es ilyen szempontbol tapasztalt embereket tudsz kerdezni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :D
Én is összezavarodtam. Te milyen nyelven írsz?
A kérdező hozzászólása: én novba 16 õ márciusba 18
Tanulság: Nem csókolsz jól..
szerintem ne próbálkozz.....felesleges.
A kérdező hozzászólása: jelmagyarázat ucso+1 az az utolsó elötti csak tényleg sokat akartam írni és nem fért bele a 250 be elöször valami 438 karakter volt asszem
A kérdező hozzászólása: Mellesleg "nem bizti" ez a probléma, utolsó este végig csokoloztunk. Reggel aludtam kocsiba hazafele :) . Jófej, vicces lány ezért is sajnálom, ritka az ilyen.
A kérdező hozzászólása: tudom szerintem is szar a fogalmazás csak 250 karakterbe bele kellet férnie. utólag is bocs érte
stimm
Ha ugy gondolód akk szvsz csinalj vmit mer ez így qurva gáz, sztem ha megcsokólt ucsó estte akk biztos van vmi, szal azér gondolj bele abba is h már moziztatok eggyüt meg már megis csókolot, ezért sztem már érez vmit, de nem bizti.
hagyd a francba...nem tetszel neki csak pillanatnyi fellángolás volt részérõl. amozis esetbõl is 100%osan látszik
ez hülyeség..akkor nem csinálta volna vele annyit...egyszerûen csak cikinek érzi hogy fiatalabb vagy.ebben a korban ez van sajnos.

Van itt olyan anyuka aki visszament dolgozni mikor a babája még pici volt? Pl 1 éves! Nagyon oda vagyok, meg félek, és tanácsot kérnék!

Legjobb válasz: Nem iród mitõl félsz. A gyerekek jelleme különbözõ. Van olyan akit nem egykönnyyen lehet beszoktatni, van aki nagyon alkalmazkodó. Mi 16 hósak leszünk mire bölcsibe mennénk. Az én lányom hihetetlenül barátkozik idegenekkel. Ha valakit megkedvel már nem is kell az anya. Az majd csak akkor ha valami baj történik. Wngem egyedül az etetés aggaszt, hogy az ebédet megeszi e majd, mert nagyon rossz evõ. Csak nacsizna. (keksz meg baba piskóta meg kifli) Mástól nem fogad el kaját csak ha maga meg tudja fogni. Kanalazni még nem tud. És nem hiszem hogy nagyon malackodhatnak. Egyéb más egyenlõre engem nem aggatsz.

Nem iród mitõl félsz. A gyerekek jelleme különbözõ. Van olyan akit nem egykönnyyen lehet beszoktatni, van aki nagyon alkalmazkodó. Mi 16 hósak leszünk mire bölcsibe mennénk. Az én lányom hihetetlenül barátkozik idegenekkel. Ha valakit megkedvel már nem is kell az anya. Az majd csak akkor ha valami baj történik. Wngem egyedül az etetés aggaszt, hogy az ebédet megeszi e majd, mert nagyon rossz evõ. Csak nacsizna. (keksz meg baba piskóta meg kifli) Mástól nem fogad el kaját csak ha maga meg tudja fogni. Kanalazni még nem tud. És nem hiszem hogy nagyon malackodhatnak. Egyéb más egyenlõre engem nem aggatsz.
A kérdező hozzászólása: Bocsi...tényleg nem írtam h mitõl is félek! Szóval éves lesz mikor vissza kell mennem dolgozni....apuci marad itthon vele ill a nagyiknál lesz, tehát bölcsibe nem adom! Viszont attól félek h így is elégg apás, pedig egész nap én vagyok vele itthon, és ha már nem leszek vele itthon akkor még evésbé fog szeretni v mi lesz?Elõfordulhat h "haragudni" fog rám, v nem fogom érdekelni!Ill. h nagyon megviseli e a babákat ha anyuci vissza megy dolgozni!
Az Én kisfiamnak nem okozott törést igaz 6 hónapos kora óta dolgozom heti két délelöttöt.Nem gondolnám hogy kevésbé szeret mert két napot a nagyival van.Sajnos három gyerek mellett muszályból döntöttem így de nem bántam meg.
Én az elsõ babámnál mentem vissza dolgozni, mikor egy éves volt. Nem érezte meg egyáltalán. Igaz én csak hétvégén voltam oda, ilyenkor vagy apával volt, vagy a mamánál. Ugyanúgy szeret azóta is! :)
Én ugyanebben a cipõben járok, édesanyám fog vigyázni a kislányra. Édesanyám is beteges. Nagyon aggódom. De reménykedem, hogy azért szeretni fog engem is. Most nagyon ragaszkodik hozzám, nem is vígasztalom magam, biztos nehéz lesz.
szeptembertúl menj át másik osztályba vagy iskolába
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már rá , de ez az amit nem akarok!várom a további ötleteket!
Kérd meg hogy menjen másik osztájba!
A kérdező hozzászólása: Ne ilyesmit ırjatok már , hanem h mivel vehetnék le a lábáról v ilyesmit , a lényeg h olyan tanács legyen már lécci ami ilyen jellegû:)
rossz hirem van sajnos, ha teccenel neki leszarna, szoval csak azert mondta hogy ne bantson meg, olyan mint amikor azt mondja hogy maradjatok csak baratokmert tok jo barat vagy ez azt jelenti hogy nem erdekled...
A kérdező hozzászólása: Nem nekem mondta 1ik fiú osztálytársamnak!
egyszeru, ha jol nez ki menj oda, ha nem sirj gyakorin hogy miylen gonoszak es felszinesek a nok, vagyis ez a bevalt szokas
Megértem a csajt.Szerintem vele dumálj és ha tényleg bír meg van esélyed akkor mindegy lesz neki.Nem ismerem a lányt szóval nem tudom mivel lehetne levenni a lábáról.Dumálj vele, legyetek egy kicsit haverok és ha kialakul akkor nem fogja érdekelni hogy osztálytárs vagy vagy nem, ha meg nem akkor ez van...Sok sikert 14/L
Szia! A barátom ès én is egy osztályba járunk, eleinte énis ugy gondoltam hogy osztalytarssal soha... de azutan joba lettunk es megkedveltem...tegnap voltunk ketto honaposak :) szoval fel a fejjel ! Kitartas!!:)

Nem nagyon értek hozzá, de ha van 1 Notebookom (Dell M5010) abba van háló kártya + van gépembe is háló kártya akkor már csak 1 wifi kell, hogy el tudjam osztani netet? Vagy kell más is? !

Legjobb válasz: Ha mindkettõben van wifi-adapter, akkor igen, wifi-routerrel oszthatod nekik a netet. Ha az egyikben nincs wifi-adapter, akkor azt kábellel kell majd hozzákapcsolni a wifi-routerrel, a másik pedig kapcsolódhat hozzá wifin keresztül. Ha egyikben sincs wifi-adapter, csak vezetékes hálózati adapter (ethernet), akkor felesleges wifi-routert venned, elég, ha egy egyszerû, wifi nélküli kábeles routert veszel. Ez esetben mindkét gépedhez kábelen kötheted hozzá a routert.

Ha mindkettõben van wifi-adapter, akkor igen, wifi-routerrel oszthatod nekik a netet. Ha az egyikben nincs wifi-adapter, akkor azt kábellel kell majd hozzákapcsolni a wifi-routerrel, a másik pedig kapcsolódhat hozzá wifin keresztül. Ha egyikben sincs wifi-adapter, csak vezetékes hálózati adapter (ethernet), akkor felesleges wifi-routert venned, elég, ha egy egyszerû, wifi nélküli kábeles routert veszel. Ez esetben mindkét gépedhez kábelen kötheted hozzá a routert.
A kérdező hozzászólása: Tehát a Dell M5010 -be van wifi adapter (elvileg) akkor a wifibe megy a net onnan kábellel a gépbe aztán laptoppal rácsatizok a wifire így a laptopon is lesz net meg a gépen is így van ? : )
Úgy, úgy! :)

Van egy lány akivel nagyon szeretjük egymást, de az ő szülei nem engedik (roma vagyok, viszont a körülményeim nagyon is jók) és ugye mindig próbáltuk titokba, de kibukott a dolog. Ez már 1 éve megy. Mit tegyek, hogy engedjenek a szülei?

Legjobb válasz: Átérzem a helyzetedet. Én nem vagyok roma de votl roma származású barátnõm, akinek az apja hajtott el engem, mert szeirnte "fehér ember nem ember" és csak ki akarom használni a lányát meg csak "meg akarom kúrni" és õ ezt nem tûri... Pedig igényes lány volt, minden nap fürdöt tiszta ruhái voltak a haja sem zsiros és kifejezetten inntelligens volt. Ha az ember jól odafigyelt akkor tünhetett fel a szavajárásában néhány romákra jellemzö "tájszólás," ileltve kreol bõre volt. Na visszatérve a te ügyedre: nagyo nehéz helyzetben vagy, mert acigánybünözés nagyon elhatalmasodott itt kis hazánkban. És ezzel azt érték el hogy nem a bünösök a hibásak hanem "minden cigány" innentöl te is egy potenciális gyilkos jelölt vagy és lehet nem értesz ezzel egyet meg lehet rendes vagy de ezt sosem fogod egy szülõnek sajnos megmagyarázni, hogy te nem "olyan" vagy. itt csak azt teheted, hogy megbizol a lányban és ha ö megbizik benned akkor ketten átvészelitek ezt az idöt és a szülök lassan megbékélnek veled is ha látják, hogy a lányuk komolyan gondolja és te is. :) Sok sikert kívánok nektek :)

Átérzem a helyzetedet. Én nem vagyok roma de votl roma származású barátnõm, akinek az apja hajtott el engem, mert szeirnte "fehér ember nem ember" és csak ki akarom használni a lányát meg csak "meg akarom kúrni" és õ ezt nem tûri... Pedig igényes lány volt, minden nap fürdöt tiszta ruhái voltak a haja sem zsiros és kifejezetten inntelligens volt. Ha az ember jól odafigyelt akkor tünhetett fel a szavajárásában néhány romákra jellemzö "tájszólás, " ileltve kreol bõre volt. Na visszatérve a te ügyedre: nagyo nehéz helyzetben vagy, mert acigánybünözés nagyon elhatalmasodott itt kis hazánkban. És ezzel azt érték el hogy nem a bünösök a hibásak hanem "minden cigány" innentöl te is egy potenciális gyilkos jelölt vagy és lehet nem értesz ezzel egyet meg lehet rendes vagy de ezt sosem fogod egy szülõnek sajnos megmagyarázni, hogy te nem "olyan" vagy. itt csak azt teheted, hogy megbizol a lányban és ha ö megbizik benned akkor ketten átvészelitek ezt az idöt és a szülök lassan megbékélnek veled is ha látják, hogy a lányuk komolyan gondolja és te is. :) Sok sikert kívánok nektek :)
Jövõbe látok: ez a kérdés 1 órán belül törölve lesz.
Mit cigányozol rögtön?? Mekkora primitívség már ez a XXI. században....istenem...én nem vagyok roma, teljesen magyar vagyok, de nem tudom én ezt megérteni. Mindegy, kérdésedre a válaszom: be kell a szüleinek bizonyítanod, hogy a származásod ellenére dolgos, rendes fiú vagy és szereted a lányukat. Biztosan nem lesz könnyû menet, de sok sikert kívánok hozzá!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztató szavakat !! :) Igazad van Prof. Shevy!! Soha nem fogom tudni megmagyarázni senkinek majd... de nagyon sokan vannak akik ismernek és tudják, hogy milyen vagyok. És igen az egyik kommentelõ válaszát kielégítsem, mondjuk úgy hogy nem szenvedek hiányt semmibõl! :) megdolgoztam érte, és hogy dicskedjek a 7-es bmw-m sem állt csak úgy be magától a garázsba ! Megdolgoztam érte a két kezemmel! A fehér ember nem ember szófordulatról az a véleményem hogy egy nagy hülyeség, mindegy milyen származásod van, ha megállod a helyed az életben nem lesznek gonjaid! köszönöm mg 1x a javaslatokat ! :)
Most hogy leírtad, hogy hetes BMW-d van, rajzani fognak nálad a "sose kezdenék cigókkal" kisp*csák, figyeld meg. Ez az igazi képmutatás.
A kérdező hozzászólása: ja és annyit elfelejtettem hogy elég kezdõ vagyok
nem értem a kérdésedet... antenna kábelját? antennának nincs utp kábele. milyen az az antenna hogy nézz ki?
A kérdező hozzászólása: már megoldottam :) :)
õ páwa te pedig ribanc. nem értem, hol itt a gond?
flegmázz vele egy kicsit, éreztest hogy keméynebb vagy te mint a látszat. Ez általába beszokott jönni
miért, hogy mondtad el neki pontosan??
A kérdező hozzászólása: kicsit durván mondtam el neki és itt rontottam el.a részletek inkább privátban írnám le ha nem lenne nagy gond.
küldjed aztán majd meglátjuk

Van 1 másfél éves németjuhász keverékünk szuka és most hoztunk egy kölyköt kant. Kicsi nagyon fél. Elkezd futni utána futna a nagy akkor bántaná? Mert szagolgatja akkor nem bántja

Legjobb válasz: Mármint mitõl fél? A kutyától, a szituációtól vagy tõletek is?:) Gondolom kinti kutya lesz, úgyhogy estig muszáj lesz a dolgot elintézni. Az a kérdés,hogy mennyire uralod a kutyádat? Ha az öledbe veszed a kicsit, akkor a nagy érdeklõdik, szaglászgatja? Véletlenül sem morog és hasonló?

Mármint mitõl fél? A kutyától, a szituációtól vagy tõletek is?:) Gondolom kinti kutya lesz, úgyhogy estig muszáj lesz a dolgot elintézni. Az a kérdés, hogy mennyire uralod a kutyádat? Ha az öledbe veszed a kicsit, akkor a nagy érdeklõdik, szaglászgatja? Véletlenül sem morog és hasonló?
Attól hogy szagolgatja még bánthatja... Figyelgesd õket és semmiképpen ne hagy õket együtt felügyelet nélkül. Ha az idõsebb kutya tisztában van a ranglétrán a helyével, ha téged tekint falkavezérnek akkor elvileg nem szabadna, hogy dominánsan vagy agresszíven lépjen fel a kiskutyával szemben. Szerintem össze fognak szokni csak idõ kérdése. Egyformán foglalkozz mind a kettõvel mert akkor a nagyobb nem fogja úgy érezni hogy hanyagolva van a kicsi miatt.
A kérdező hozzászólása: ezaz h még nem volt soha másik kutyával és nem tudjuk h reagálna ha elengednénk mindkettõjüket. de akkor valószínûleg nem bántaná?!
És a nagy kutya amúgy milyen más kutyákkal? Mármint nem értem a felfordulás okát. Normális esetben ez úgy nézne ki, hogy leteszitek a kicsit az udvaron, elindul felfedezõ útra. Megtalálja a nagykutyát, ráugrabugrál, a nagy meg vagy játszik vele, vagy egyet mordul. A kicsi tudomásul veszi. Vagy nem veszi tudomásul, még ugrál még nagyobbat mordul. Ha meg a kicsi nem mer a nagyhoz menni akkor a nagy vagy játszani hívja, megpróbálja kioldani, vagy õ sem foglalkozik vele. Volt már roszz tapasztalat a nagy kutyával? Vagy miért van ennek ekkora fenék kerítve?
A kérdező hozzászólása: nagykutya a boxba a kicsi meg az udvaron
És most perpill. hol a nagy kutya és hol a kicsi?
A kérdező hozzászólása: nagykutyától fél! Nem morog semmi. csak nem merjük elengedni a nagyot h nehogy bántsa
A kérdező hozzászólása: De elkezd elõle futni a kicsi és a nagy meg utána de nem merjük elengedni mert nem tudjuk h mit csinálna vele. a Kicsi meg nyûszít mert nagyon fél!
Egy jól szocializált kutya, nem bántja a kölyköket. Egyébként a szagolgatás jó dolog, ez az ismerkedés része. Szerintem hagyd õket, csak legyél készenlétben, ha mégis történne valami.
De miért nem volt még soha más kutyával???? És ha így van, akkor mi a francnak kellett még egy kutya, ha azt az egyet se tudjátok normálisan tartani? Valószínûleg nem tanulta meg, hogy hogyan kell kutyákkal kommunikálni. Most, hogy bezártátok a boxba, csak még rosszabb a helyzet, nyilván fogalma sincs miért van bezárva és miért mászkál egy idegen kutya az õ területén.... Nyilván ott hergeli magát. Nincs ötletem. Én összeereszteném õket, de elõtte a kezembe venném a slagot, és az elsõ komolyabb összemordulásra menne is a vízfröccs. De nem merem ezt felelõsséggel javasolni egy olyan kutyánál, aki semmilyen szinten nincs szocializálva. Nem is értem ezt az egészet komolyan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!