Találatok a következő kifejezésre: Van 1 aki már (424 db)

Aki már túl van 1 vetélésen, az a többedik terhessége alatt is félt, ill. mennyire, hogy elveszíti a kicsit? -ha már legalább 1 sikeres terhességen túl van.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 terhességem volt ahol a 12. hétig sajnos elmentek a babák.Négy évvel ezelõtt ismét babát vártam nagyon nehéz volt állandó fekvés ,sok korház és a 37. hétre megcsászároztak ez volt a 4-ik terhességem,sajnos 1 napot élt a kisbabám .:( Most vagyok ötödször állapotos és már 20 hetesek vagyunk.Eddig semmi nagyobb gondom nem volt ,le is kopogom, de végig izgultam eddig,nehogy barnázzak vagy görcsöljek vagy valami gond legyen.Mikor megtudtam , hogy babucit várok összekészítettem a kórházi cuccomat is. Szóval még most sem vagyok nyugodt,majd talán ha a kezemben tarthatom a drágaságomat, pedig eddig minden eredményem jó lett.Hozzá kell tennem,hogy a babucim az új páromtól van,és remélem mostmár nem is lesz gondom a mostani terhességgel.Megpróbálok pozitivan gondolkodni lehet ez is sokat segít.Neked boldog babavárást,ha pedig nem vagy még kismama akkor sok sikert kívánok!

Szia! Nekem 3 terhességem volt ahol a 12. hétig sajnos elmentek a babák.Négy évvel ezelõtt ismét babát vártam nagyon nehéz volt állandó fekvés , sok korház és a 37. hétre megcsászároztak ez volt a 4-ik terhességem, sajnos 1 napot élt a kisbabám .:( Most vagyok ötödször állapotos és már 20 hetesek vagyunk.Eddig semmi nagyobb gondom nem volt , le is kopogom, de végig izgultam eddig, nehogy barnázzak vagy görcsöljek vagy valami gond legyen.Mikor megtudtam , hogy babucit várok összekészítettem a kórházi cuccomat is. Szóval még most sem vagyok nyugodt, majd talán ha a kezemben tarthatom a drágaságomat, pedig eddig minden eredményem jó lett.Hozzá kell tennem, hogy a babucim az új páromtól van, és remélem mostmár nem is lesz gondom a mostani terhességgel.Megpróbálok pozitivan gondolkodni lehet ez is sokat segít.Neked boldog babavárást, ha pedig nem vagy még kismama akkor sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Ha vissza nézel: Köszönöm, Neked a jó kívánságot!-már babás vagyok, pénteken lett + a teszt. :D Sok boldogságot, és még több egészséget kívánok Nektek!! És tiszta szívbõl kívánom, hogy ezúttal Te is megismert, milyen jó dolog anyának lenni!
Nagyon remélem , hogy megismerem, köszönöm a jókívánságaidat.

3 napom van a nemvártig, de ma 1 tizedet esett a hőm! Ez akkor már menszi lesz? Vagy az 1 tized esés az még belefér? 36, 9 ma reggeli hőm 1 tized esés után!

Legjobb válasz: Hát az én görbém nem az a tipikus terhesgörbe. A 28. napra nem vártam, vagyis most vártam volna mert mennem kellett volna vérvételre a 3. napon, de nem jött meg. Most léptem a 10. hétbe és eddig szerencsére minden rendben van! Csak akkor biztos a mensi ha már megjött!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc23ce263b0d88f68fdb51..

Hát az én görbém nem az a tipikus terhesgörbe. A 28. napra nem vártam, vagyis most vártam volna mert mennem kellett volna vérvételre a 3. napon, de nem jött meg. Most léptem a 10. hétbe és eddig szerencsére minden rendben van! Csak akkor biztos a mensi ha már megjött!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc23ce263b0d88f68fdb51..

18 eves vagyok es meg szuz. Van 1 baratom kb.1 es fel honapja aki szeretne ha mar lefekudnek vele. Azt mondja var ram de mar 1 ideje nem volt szexualis kapcsija. En eleg eretnek erzem magam de nem tom eldonteni, lehet h. Meg tul korai. Mit tegyek?

Legjobb válasz: azt tedd amit te jónak érzel:) ha nem szeretnéd még és nem vagy rá felkészülve akkor ne erõltesd. de amugy kor alapján nem korai:) én pl 14 évesen vesztettem el,és nem bántam meg mert jo volt a partner. ha ugy érzed hogy vele szeretnéd akkor hajrá:)

azt tedd amit te jónak érzel:) ha nem szeretnéd még és nem vagy rá felkészülve akkor ne erõltesd. de amugy kor alapján nem korai:) én pl 14 évesen vesztettem el, és nem bántam meg mert jo volt a partner. ha ugy érzed hogy vele szeretnéd akkor hajrá:)
A kérdező hozzászólása: ez komoly..marmint ha igazan szeretsz valakit 2 honapnal tovabb varsz ra szerintem, s ha nem akkor ugysem szamit..
Azt tom mondani hogy tégy ugy ahogy érzel ha szereted és nem csak õ hanem te is szeretnéd akk hajrá
ha már te is kivánod akkor mindent bele de elõtte sok petting és ujjazás stb
Mintha magamat hallanám, csak én 19 éves vagyok. Az én barátom is "nyafog", hogy régen volt együtt lánnyal (3 hónap, nála ez sok), és szeretné, ha végre együttlennénk, de én megmondtam, hogy nekem még korai, úgyhogy vár. Ha még nem vagy biztos magadban, akkor szerintem várj, amíg teljesen megbízol benne. Én is tudom, hogy már sokat vártam az elsõ alkalomra, talán túl sokat is, de most már egy-két hónap nem oszt nem szoroz, és így legalább nem fogok azon izgulni, hogy túl korai. Tudom, hogy várni fog rám. Ha a barátod ezért hagyna el, akkor meg sem érdemel, és örülj, hogy nem hagytad magad kihasználni. Ja és nem muszáj egyszerre lefeküdnötök, kezdhetitek pettinggel is.
te erzed hogy mennyire szereted a baratodat.ha elegge szereted akkor semmi akadalya nincs.az hogy meg csak masfel honapja a baratod az nem lehet akadalya annak hogy lefekudj vele.ha szereted vigyazz ra mert ferfi es ha nem nalad akkor valaki masnal eleri amit akar
Ha már ilyen sokat vártál a szüzességed elvesztéséhez (18 év), akkor szerintem pár hónap (amíg jobban megismered), az semmi. Várj még pár hónapot, és ha megbízol benne, akkor mehet.;) Szerintem...:D De úgyis Te döntesz.:) És Te érzed, hogy mennyire szereted, meg mit szeretnél vele megtenni...
Jézusom, mi az, h az én barátom is "nyafog". Gondolom, már le akar feküdni veled, mivel ez a természetes. Én úgy otthagynám azt a nõt, aki 2 honapig nem akar lefeküdni velem, mint a sicc. Mi 1 hét után feküdtünk le egymással, és azóta is tökeletes a kapcsolatunk. (Több, mint 1 éve). Várom a lepontozásokat.
Igen ez komoly... akár többet is várhatsz rá:) Szerintem nem kell elsietni, én akkor tettem meg (19 évesen), amikor úgy éreztem, hogy halálosan szerelmes vagyok... Sosem bántam meg pedig ugye a srác nem az igazi volt és ott is hagyott pár hónappal rá... Az ember mindig tanul valamit:) szóval csak rajtad múlik ne engedd, hogy befolyásoljanak... te döntesz hiszen csak te érzed:)

Van 1 csaj aki már régóta tetszik és pár napja 1 bulin megmondtam neki. Először vissza utasított (h van már 1 kiszemeltje) meg h ne rontsam el ezzel a barátságunkat. Majd elment beszélgetni a barátnôjével?

Amikor visszajött akkor elhívott beszélgetni és smároltunk. Aztán mondta h megpróbálhatjuk 1 hétig és ha nem megy akkor vége. Másnap reggel viszont rámírt h szerinte ez neki nem több barátságnál és h ne haragudjak. Most mit tegyek?Mit csináljak? Nekem kell ez a csaj! H szerezzem meg?

Legjobb válasz: Háát szerintem túl sokat nem tudsz tenni..:S Valószínûleg a barátnõje beszélte rád, hogy adjon nektek egy esélyt, de ezen elgondolkozott, és inkább nem.. ami nem megy, nem kell erõltetni. Sajnálom.

Háát szerintem túl sokat nem tudsz tenni..:S Valószínûleg a barátnõje beszélte rád, hogy adjon nektek egy esélyt, de ezen elgondolkozott, és inkább nem.. ami nem megy, nem kell erõltetni. Sajnálom.
Egy dolgot tudsz tenni: Hagyod az egészet. Legyen eszed, legyen önbecsülésed. Érts az elutasításból. Keress olyan lányt, akit tényleg érdekelsz. Ezzel pedig ne foglalkozz. Ne keresd, ne menj utána. Simán engedd el.
Egyet értek az elõzõvel...az a csók vagy azt jelentette h a barátnõje beszélte rá, vagy pedig ki akart használni(hiszen volt alibije, másnap pedig lepattintott) ha nagyon bejön, akkor se nyomulj(a kiszemelt dolog akár igaz is lehet) beszélgessetek minél többet(ha a baráti kapcsolatnál is maradtok) jobban megismerhetitek egymást nem egyszer volt már olyan ismerõsöm aki azt mondta h a pasijáért eleinte nem volt oda...de miután jobban megismerte levette a lábáról a humora, meg a kedvessége...azt mondom légy bátor és kitartó, ezt minden csajnál érdemes szem elõtt tartani, ha te csíped fel, ha fordítva(giszen valahogy meg kell tartani;) )
ne félj az újtól, vágj bele.. keress mást

Akik július végére vannak kiírva, érzitek már a baba mocorgását? én 1 hete kezdtem csak érezni, de van olyan, hogy 2 napig semmi, aztán másnap is csak kb 2x. Nektek hogy van ez? Amúgy olyan jó érzés :-)

Legjobb válasz: Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.

Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.
Köszönöm a nyugtatást! Aranyosak vagytok. Valószínûleg nem is fekszem olyan sokat, hogy igazán megtudjam figyelni az apró rezzenéseket:(!Most már jobban figyelek:)
A kérdező hozzászólása: kedves 13:45-ös, ne ijedj meg! egyrészt sokan csak a 20. hét körül kezdik érezni, másrészt lehet, hogy már érzed, csak nem tudod, hogy Õ az :) elõször elég nehéz megkülömböztetni a gyomor morgásoktól szerintem, az ember el sem hiszi, hogy ez nem egy belsõ szerve volt, hanem rúgás :) nem lesz semmi baj!
Ugyan, ezt nem lehet általánositani!:) Nekem azt mondta az orvosom, hogy talán azért éreztem már a 14. héten a picur bejelentkezéseit, mert nagyon vékony a hasfalam.47 kg-mal kezdtem a terhességet.Nyugodj meg nemsokára te is érezni fogod ahogy mocorog.Próbáld ki azt, hogy mikor reggel felkelsz tedd a pocidra a kezed, és beszélgess hozzá.Próbálj minél közelebb kerülni hozzá, és hidd el megérzed õt.Én ezt szoktam csinálni.Nekem bevállt.
Sziasztok. Most hogy olvastam a válaszokat nagyon kétségbe estem! Én Július 25-re vagyok kiírva, de sajnos én még nem éreztem a babát mozogni. Eddig annyira nem is aggódtam, mert azt mondták, hogy az elsõ babát gyakran csak a 20. hét körül érezni. Viszont most, hogy olvasom ti milyen hamar éreztétek, kicsit elkeseredtem. Remélem nincs semmi baj a babámmal....
Nekem a 16 hetes uh már 4D-s volt, de nagyon szégyenlõs a Drágám!Azért meglestük, igaz nem biztos, de ugy néz ki kicsi lány lesz.Ha igy lesz akkor Jázmin lesz a neve.
A kérdező hozzászólása: én még nem tudom sajnos a nemét :( a 18. hetin nem volt hajlandó széttenni a lábát. De hamarosan megyünk 4D-re, talán majd akkor :) és Ti?
Sziasztok! Én július 27-ére vagyok kiírva a babóval. A picur elsõ mozgolódását február 13-án éreztem, pont a párom szülinapján. Elõször azt hittem csalóka érzés volt, de utána már biztos voltam benne, hogy õ az. Nekem olyan volt, mintha buborékok pukkantak volna el a pocakomba. Bár tegnap elég lusti volt a drágám, nem nagyon éreztette magát. Holnap magyünk Uh-ra, már nagyon várjuk! Ti tudjátok már a babó nemét?
Szia! Én július 14-re vagyok kiírva!És 18.héttõl érzem mindennap!Van hogy csak egy -két böködés van egész nap!Van hogy egész délelõtt ki akarja rúgni a ház oldalát!De amikor keveset mozog, a frász kerülget!Tegnap voltam tanácsadáson, és mondtam is védõnõnek, hogy tegnapelõtt nagy volt a csend!Azt mondta, hogy ha megjön a doki megnézik a szívhangot!Hogy megnyugodjak!Mire a doki odaért akkorát rúgott az oldalamba, hogy még én is meglepõdtem!Szerintem ilyenkor csak szórakozik velem!:) ))Várom már, hogy egy kicsit nagyobb legyen és minden nap erõsen érezzem!:) ))Üdv:20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: én amúgy remekül vagyok, a rosszullétek kb a 11. héten elmúltak, és azóta semmi gondom, bár néha nagyon tud feszülni a hasam, ami kellemetlen, de még mindig jobb, mint a hányinger volt :) híztam 4 kg-t (19 hetes leszek pénteken), de úgy gondolom, ez még belefér!
Sziasztok! Én júni 27-re vagyok kiírva.Már a 14. héttõl kezdve érzem mocorogni a kismanómat.Bár az utóbbi 3-4 napban eléggé inkativ a drágám.Van mikor csak azt érzem, hogy helyezkedik, ez olyan érzés mintha a bõröm alatt elsuhanna "valami", de van mikor elég határozottan rugdos egyet kettõt.Átalában akkor mikor elpihenek.Õ akkor kezd ficeregni.Csodás érzés.Amugy hogy vagytok?Jó olyanokkal beszélni akiknek velem egy idõs a babójuk. 26 éves km
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! Te kb 2 héttel elõttem vagy, szóval tapasztaltabb :) ezért kérdezem, hogy mikor kezdett napi rendszerességû lenni a mozgás érzése? vagy még most sem az?
Szia!Én július 11.-re vagyok kiírva. Én is olyasmit éreztem mikor valaki az ujjával bökdösne.
A kérdező hozzászólása: szia! én is júli 24-re vagyok kiírva :) nekem inkább olyan érzésem van, mint ha a mutatóujjammal tompán bökdösném magamat, csak ugye belülrõl. de én is várom már, hogy még jobban érezzem, mert tényleg megnyugtató, végre kézzel fogható jele van, hogy minden oké odabent :)
Én juli 27-re vagyok kiirva már két hete érzem elöször bugyogás, rezgés, kis kopogás volt..azóta 1 nap kivételével midnennap jelentkezik szerencsére:) de ne ijedjen meg sennki ha még nem mozog, ilyenkor még nem vészes.

Van 1 osztálytársam és van 1 barátja aki buliba csalja meg sokszor inkább a barátaihoz megy mint hozzá. De a csaj olyan vak h nem veszi észre ezeket . Már szánalmas esküszöm erről mi a véleményetek?

Legjobb válasz: lehet h bunkó vagyok ...de amit lemûvel már idegesít .. állandóan róla áradozik meg stb... nekem is van barátom már lassan fél éve és mégsem csinálom ezt ... de rajat kívûl szinte mindenki észreveszi h valami nincs rendben a csávóval ...

A kérdező hozzászólása: lehet h bunkó vagyok ...de amit lemûvel már idegesít .. állandóan róla áradozik meg stb... nekem is van barátom már lassan fél éve és mégsem csinálom ezt ... de rajat kívûl szinte mindenki észreveszi h valami nincs rendben a csávóval ...
A szerelem vak :( Ha véletlen áradozás közben megkérdezné, te mit szólsz a sráchoz, mondj el mindent õszintén!
A kérdező hozzászólása: már mondtam neki h olyan tipikus ki ha nem õ ... és h nem adok nekik 2 hónapot sem ... és már csak a srácon múlik mikor szakít .. mert már mondta az osztálytársamnak h már nem jó annyira a kapcsolatuk ... szal ez a duma h nem akarja megbántani-- bellee....rosszúl vagyunk már tõlük .. az egyik olyan vak h már fáj a másik meg kétszínû bal***sz
Akkor marad a türelem... Nem kell ezt nektek annyira a szívetekre venni.
szerelmes a lány, és zat hiszi, hogy sokan azért beszélik le a srácról, mert irigyek, vagy szét akarjátok õket választani. Sajnos csalódnia kell és magától rájönnie, hogy valami nem kóser, csak úgy fogja megtanulni. Vagy 20 embert oda kell állítani, hogy mnid tudják hogy megcsalja, ennyi embernek már csak hinne. a lányokat is meg kéne kérdezni, akikkel megcsalta, h van e köztük valami, nem tudom h bevallanák e, de ha akarják a csávót, akkor felválalják és nem akarják h a lánnyal maradjon. Ha nem akar a csajtól semmit, mnidig megcsalja a srác, akkor neki kéne mondani, hogy szakitson már al ánnyal és ne nézze hülyének. ha a pasi szakit vele akkor a lánynak már nem kell.

Van 1 élettársam, akivel sajnos nem élvezem a sexet, senkivel sem eddig. Ez által hogy a sexuális életünk 0, így flörtölgetek 1 közös barátunkal, akivel már eljutottunk a webcam sexig. Mit tegyek?

Párom elhagyni nem akarom, mert szeretem, de a másik férfival is alakul ki vmi kapcsolat! Megnyugodna a hiúságom, ha lefeküdnék vele?

Legjobb válasz: Hát ha már ott tartasz hogy más pasik érdekelnek (ha a szexuális életektöl vagy akármi mástol) akkor ne hülyisd tovább... Az hogy megnyugodnál e nme tudom,lehet, deha eddig nem volt jo mással és vele sem akkor megéri kiprobálni még valakivel miközben együtt éltek,és szereted is? ha tudsz tükörbe nézni utánna akkor hajrá :S

Hát ha már ott tartasz hogy más pasik érdekelnek (ha a szexuális életektöl vagy akármi mástol) akkor ne hülyisd tovább... Az hogy megnyugodnál e nme tudom, lehet, deha eddig nem volt jo mással és vele sem akkor megéri kiprobálni még valakivel miközben együtt éltek, és szereted is? ha tudsz tükörbe nézni utánna akkor hajrá :S
Az, hogy a hiúságod megnyugodna e, azt nem tudom, de azt gondolom, ha valóban szereted az élettársadat, akkor nem flörtölgetnél és eszedbe se jutna az, hogy mással lefeküdjél.Inkább próbáld meg feldobni a szexuális életeteket az élettársaddal, ha valóban fontos neked, mint hogy megcsald, amit lehet, hogy nem élveznél és ráadásul még rosszul is éreznéd magad valószínûleg utána.
A szex nem a hiúság megnyugtatására, hanem a kölcsönös örömszerzésre való. A hiúság megnyugtatására bõven elég a tudat, hogy a másik férfinak is tetszel! Lefeküdni vele "csak úgy", amikor nem is veszitek igazán komolyan egymást, az inkább a hiúság ellen szól, mintsem érte. (Lehet, hogy jó lenne vele a szex, de milyen rossz lenne, ha mégsem? Az aztán pláne nem a hiúságról szólna!) Ha valóban szereted a jelenlegi párodat, akkor meg kellene vele beszélni, hogy Neked nem jó a szex - akkor is, ha eddig ezt titkoltad!- és hogy mit tehetnétek ez ellen! Olvasgass az elõzõ kérdések közt, felmerült a nõi orgazmus témája! Ha úgy látod, hogy negatívan áll a kérdéshez, akkor tiszta lappal nézz új kapcsolat után! Hypathia
de gáz picsa vagy..ha szereted a barátodat, akkor ne webcamszexelj mással...nem gondolkodsz?akkora fájdalmat okoznál neki ha megtudná!!!akkor menj isten hírével és ne okozz másnak fájdalmat azzal h megcsalod!
A szex nagyon fontos tényezõ egy kapcsolatban. Ha az nem mûködik, akkor - szerintem - elõbb-utóbb az élettársaddal is megromlik a kapcsolat, elmúlik a szerelem (szenvedély). Véleményem szerint próbáld meg a másik férfival!

Ti elengednétek a 17éves lányotokat a barátjával (akivel már 1, 5éve együtt van) Balatonra nyáron pár napra?

Legjobb válasz: Engem szüleim épp 17 éves koromban engedtek el elõször nyaralni a barátommal. Akkor már mi is jó ideje ismertük egymást. (Ha ez számít párom 19 éves volt akkor.) Igazából, ha olyat akarnak tenni, akkor azt bárhol megtehetik, nem kell hozzá a Balaton... Ha meg nem ezen aggódsz, akkor igazából mi gond? 17 évesen szerintem már nyugodtan mehet nyaralni "önállóan". Már nem olyan kicsi, hogy nagyon kordában lehessen tartani (sõt szerintem ekkor már nem is kell, ha a nevelés alapjai megvannak nála, vagyis tudod hogy nem csinál nagy butaságokat, tehát bízol benne).

Engem szüleim épp 17 éves koromban engedtek el elõször nyaralni a barátommal. Akkor már mi is jó ideje ismertük egymást. (Ha ez számít párom 19 éves volt akkor.) Igazából, ha olyat akarnak tenni, akkor azt bárhol megtehetik, nem kell hozzá a Balaton... Ha meg nem ezen aggódsz, akkor igazából mi gond? 17 évesen szerintem már nyugodtan mehet nyaralni "önállóan". Már nem olyan kicsi, hogy nagyon kordában lehessen tartani (sõt szerintem ekkor már nem is kell, ha a nevelés alapjai megvannak nála, vagyis tudod hogy nem csinál nagy butaságokat, tehát bízol benne).
El. Egyrészt mert meg van a bizalom, másrészt komoly a kapcsolat, harmadrészt pedig majdnem felnõtt. Ha nem engedném, oda lenne a kettõnk közti bizalom, elképzelhetõ, hogy el is szökne.
Na most ez attól függ, hogy milyen a lányom. Ha tényleg érett, mint amit elvárna az ember egy normális 17 évestõl - hiszen már majdnem felnõtt- akkor egyértelmûen elengedném. De ha olyan, mint amilyennek sok lányt látok mostanság a facebookon: ribanc fotók, csücsüri száj, prostis ruhák, "lexarom az iskolát" habitusú, nehezen kordában tartható típus akkor kizárt. Remélem az én lányom majd az elsõ kategóriába fog tartozni :)
a szüleim engem 17 évesen engedtek el a barátommal nyaralni. Összespóroltuk rá a pénzt, és mi is másfél éve voltunk akkor együtt.Jó volt nagyon, olyan felnõttes :) 4 évig tartott az a kapcsolatom.
Én is voltam 17 (majdnem 18) évesen a párommal, igaz többen voltunk és igaz anyum halálra aggódta magát, de akkor is voltam:) Elõször azt akartam írni, hogy nem engedném el, aztán eszembe jutott, hogy mi is voltunk, tehát elengedném. Mi nem csináltunk hülyeséget, sõt, le sem feküdtünk, mert sátorozni voltunk baráti társasággal és azért nekünk is vannak elveink:) Ezzel a fiúval (most már azért férfi) már 4, 5 éve együtt vagyok és már rengetegszer voltunk kirándulni. Ha le akarnak lefeküsznek egymással máshol. Az a kérdés, hogy más hülyeséget csinálnak-e együtt, mennyire megbízható a fiú? 22-L
Csak ha beszállhatok harmadiknak.
Engem 17 éves koromban rendes normális táborba is alig engedtek el!!
aért azt biztosra lecsekkolnám, hogy a srác még mindig megbízható meg korrekt-e, nem kanászodott -e el az utóbbi idõben és ha a suli is jól megy, sosincs velük zûr akkor ha megvan rá a pénzük (kicsit ki is toldanám) mehetnek.
Engem 15 éves koromtól elengednek mindenhova. Szerintem túl van lihegve ez a "Elengedjem-Ne engedjem" dolog. Ha bízol benne, engedd el, ha meg nem akkor teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk, mert úgysem engeded.Mellesleg jövõre 18 lesz, papíron felnõtt, tehát akkor így is úgy is jogában áll eldönteni, hogy elmegy-e, vagy sem. Más kérdés, hogy te mit szólsz hozzá. 20/L
Akkor nem is kérdés, természetesen hagy menjenek. Ugyan mitõl ne mehetnének?
A kérdező hozzászólása: úgy gondolják, hogy elmennek nyáron dolgozni, és abból fizetnék
ha mindketten megbízhatók, igen 35/N
mindenképpen elengedném, viszont a költségek egy részét neki kell fizetnie hogy érezze a súlyát a dolognak ill. jobban megbecsülje a pénzt stb. Ha elég felelõsségteljes egy hosszú balatoni hétvégéhez, akkor a rávaló egy részét is elõ tudja teremteni. Azt ti határozzátok meg hogy hanyad részét, ismervén a teherbírását, képességeit stb. Diákmunkára gondoltam vagy ha nincs, ismerõsnél bedolgozhat a nyáron.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! a fiú 19éves, mindketten jól tanulnak
kettesben csak akkor, ha amúgy a lány tényleg jól tanul, szófogadó és sosem kellett csalódni benne (azaz ha el is ment valahova akkor idõre hazaért, nem vert át, hogy hol alszik stb. és eléggé felnõttesen felelõsségteljes) Meg azért a fiút is ismerni kell, hogy rendes visszafogott srác és nem olyan, akitõl félteni kellene a lányom
De a déli parton partyk vannak meg ilyen hülyeségek, elég züllött rész(tudom mert itt lakok), az északi part sokkal kultúráltabb, akkor már oda menjenek.
utolsó vagyok, a jó iskolai eredmény nálam is kizáró jellegû kritérium!!!
Ha megbízható a lányom, és koncentrál a tanulásra is, nem csak a fiúra, akkor igen, de el kell mondaniuk mikor meddig, pontosan hova, és azért csörgessen meg ha odaért, 1-2 naponta, hogy minden ok.
Ha nem adott okot eddig a bizalmatlanságra, akkor mindenképpen igen. Le fog feküdni a barátjával, ez majdnem biztos, viszont nem mindegy, hogy biztos lehetsz-e abban, hogy védekeznek, és egyéb kérdésekben sem csinálnak marhaságot.
A barátja hány éves?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! õszintén szólva én vagyok a lány, csak érdekelt hogy ti mit gondoltok errõl, esetleg van-e esély rá..:D köszi még egyszer!

Nem nagyon értek hozzá, de ha van 1 Notebookom (Dell M5010) abba van háló kártya + van gépembe is háló kártya akkor már csak 1 wifi kell, hogy el tudjam osztani netet? Vagy kell más is? !

Legjobb válasz: Ha mindkettõben van wifi-adapter, akkor igen, wifi-routerrel oszthatod nekik a netet. Ha az egyikben nincs wifi-adapter, akkor azt kábellel kell majd hozzákapcsolni a wifi-routerrel, a másik pedig kapcsolódhat hozzá wifin keresztül. Ha egyikben sincs wifi-adapter, csak vezetékes hálózati adapter (ethernet), akkor felesleges wifi-routert venned, elég, ha egy egyszerû, wifi nélküli kábeles routert veszel. Ez esetben mindkét gépedhez kábelen kötheted hozzá a routert.

Ha mindkettõben van wifi-adapter, akkor igen, wifi-routerrel oszthatod nekik a netet. Ha az egyikben nincs wifi-adapter, akkor azt kábellel kell majd hozzákapcsolni a wifi-routerrel, a másik pedig kapcsolódhat hozzá wifin keresztül. Ha egyikben sincs wifi-adapter, csak vezetékes hálózati adapter (ethernet), akkor felesleges wifi-routert venned, elég, ha egy egyszerû, wifi nélküli kábeles routert veszel. Ez esetben mindkét gépedhez kábelen kötheted hozzá a routert.
A kérdező hozzászólása: Tehát a Dell M5010 -be van wifi adapter (elvileg) akkor a wifibe megy a net onnan kábellel a gépbe aztán laptoppal rácsatizok a wifire így a laptopon is lesz net meg a gépen is így van ? : )
Úgy, úgy! :)
Az isten verje már , meg ezt a sok idióta kérdést. Ötvenezerszer megkérdezték már, de még mindig marha nagy baromságokat írkálnak az emberek. Az eszem megáll. Nem akkor veszíti el vki a szüzességét, ha átszakad a szûzhártyája. Egyrészt átszakadhat sportolástól is, másrészt van olyan, akinek annyira rugalmas, hogy csak szülésnél szakad át. Az, hogy vérzik-e vagy sem, teljesen, totálisan, ku*ára mindegy. Van aki vérzik, van aki nem. Szted ha vki az elsõ aktus közben sem, meg az utána lévõ akárhányszáz aktus közben sem vérzik, akkor örökre szûz marad? Gondolkodjatok már. Akkor veszíti el egy lány a szüzességét, ha egy PÉNISZ behatol a hüvelyébe. Felfogtad? Ergo: Az elsõ lány NEM szûz. Akkor sem lenne az, ha nem vérzett volna! A második lány pedig szûz, mivel NEM JÁRT BENNE PÉNISZ. Az meg, hogy ki ment el, meg ki nem, szintén nem számít semmit. Amúgy sem kellene ezt az egész szarságot így túlmisztifikálni.
Mivan ?:DD Ha megujjazol valakit attólmég szüzmarad. Ha behatóltál akkor mindegy h vérzik-e vagy sem mert nemmindenki vérzik, de nemszüz. Hányévesvagy?
van orvosi értelemben szûz és szexuális értelemben...
15 évesen fûvel-fával b.szik, ez is inkább a munkatáborban szorgoskodna.
az idézet arról szól, hogy orvos meg tudja mondani, hogy átszakadt-e a hártya... az mellékes, hogy mitõl. nem kell mindenkit leordítani és lehülyézni. és ha valaki gondolkodik, az rájön, hogy ahogy a szex is nehezen definiálható (van akinek pl. az orális szex nem tartozik bele, másnak igen), úgy sokan a szüzességen sem ugyanazt értik. Azért sporttól elveszteni ritka...
"Orvos tudja megmondani, hogy ujjazástól vagy behatolástól átszakadt e a hártya." Azán szerinted honnan a jóistenbõl mondaná már meg? Gondolkodjál már mielõtt írsz. Szted bele van gravírozva a puncijába, hogy "csak megujjaztak" vagy "járt már bennem pénisz"???.
így van-Átszakad a szûzhártya kedves!
na jom, akkor vegyük át. Akkor szûz egy lány, ha ép a szûzhártyája (ha nem szakadt át). Mindegy, hogy ezt ujjazással vagy a pénisz behatolásával érik el. Mindkét esetben átszakadhat és akkor már nem szûz. De nem mindig szakad át elsõre a szûzhártya sem ujjazásnál, sem behatolásnál. És van akinek az átszakadás nagyon vérzik és van akinek nem. És van akinek fáj és van akinek nem. Orvos tudja megmondani, hogy ujjazástól vagy behatolástól átszakadt e a hártya.
Ha csak ujjazás van, akkor még szûz, függetlenül mindentõl. Ha pedig behatolás van, akkor semmi esetre sem szûz már!Tökmind1, hogy vérzik-e, az meg pláne mindegy, hogy elélveznek-e közben. Ha ennyire buták vagyok még, akkor nem kéne a szexszel foglalkoznotok, semmilyen formában!
A kérdező hozzászólása: szóval, ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam... mindkét kérdésnek az a lényege, hogy mindkét esetben szûz-e még a lány vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Ez nem velem történt meg mert fiú vagyok... am a "bnõim" 15 évesek.
ha valakit csak megujjaznak és átszakad a szûzhártyája, az ORVOSI értelemben már NEM szûz; SZEXUÁLIS értelemben pedig még mindig SZÛZ!!! a másik lány MINDKÉT értelemben már NEM szûz!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!