Találatok a következő kifejezésre: Van 1 aki 2 és fél (25 db)

Van 1 fiú aki 2 és fél éve fűzi az agyam, de nem néz ki jol. A másik az hogy beleszerettem. Õ is szeret, de apuék nem akarják, hogy együtt legyek vele. Mit csináljak?

Naon hiányzik, és szeretem, de nem lehetek vele. És engem érdekel h mások mit mondanak akkor.

Legjobb válasz: az oké, hogy érdekel mások mit mondanak, de kicsoda mások? csak felszínes emberek fognak a fiúd külseje miatt piszkálni, de te ugye nem akarsz felszínes embereknek megfelelni? tisztelniük kéne, hogy neked nem számít a külsõ! a szüleid is azért nem engedik, hogy járj vele, mert ronda? sztem ha 2 és fél éve fûz téged a csávó akkor nagyon szerethet, és megérdemli az esélyt arra, hogy teljesüljenek a vágyai

az oké, hogy érdekel mások mit mondanak, de kicsoda mások? csak felszínes emberek fognak a fiúd külseje miatt piszkálni, de te ugye nem akarsz felszínes embereknek megfelelni? tisztelniük kéne, hogy neked nem számít a külsõ! a szüleid is azért nem engedik, hogy járj vele, mert ronda? sztem ha 2 és fél éve fûz téged a csávó akkor nagyon szerethet, és megérdemli az esélyt arra, hogy teljesüljenek a vágyai
Egyetértek az elõzõ válaszadóval. Egyébként most nekem is egy olyan srác tetszik, aki nem nyerne szépségversenyt, de valahogy én mégis szépnek látom. Mert olyan, amilyen, és így szeretem. :) Úgyhogy szerintem ülj le a szüleiddel, és beszéld meg velük, hogy miért nem akarják engedélyezni a kapcsolatodat azzal a fiúval. Esetleg fiatal vagy vagy a fiúról hallottak rosszat? Sok mindentõl függ, mindenesetre próbálj meg velük komolyan beszélgetni a dologról.
Az én barátom sem szépség, sõt félig roma származású, s csak félig magyar.Kitûnõ tanuló, nagyon jószívû.Evvel csábított el engem, mert olyan jószívû, jószándékú ebmer hogy csak na!Én gyönyörûnek találom, elbûvöl mindennap!Ha rossz napja van, ha jó.Ha fésületlen, ha álmatlan, ha rendezetlen, de akkor is imádom!És miért foglalkoztat a mások véleménye?!Ha szereted, akkor?!Az istenért, ha nem õt választod hanem mondjuk a barátnõidet, akkor sosem elszel boldog!Ha mindíg olyan lesz az ízlésed, hogy az megfeleljen a "másoknak", akkor lehet hogy soha az életben nem lesz pasid!Mindenki különbözõ, mindenki más, más más stílussal!Én is lexartam mások véleményét!Am pedig véleményem szerint meg lehet szokni h cikiznek, egy idõ után úgyis abbahagyják!Hidd el, emgéri ha õt fogod választani!-és gondolj bele:ha te egy fiúért 2 és fél évig küzdenél, és felcsillanna a reménysugár, hogy te is tetszel neki, aztán hirtelen kidob a külsõd miatt, csak mert másoknak nem felelsz meg, te mit szólnál hozzá, hogyan esne?!Gondolkozz egy kicsit, mindíg vezesd vissza magadra a döntéseidet!Üdv.:Bea
ne törödjel masok velemenyevel! ha tetszik neked es kedveitek egymast csak a szivetekre halgassatok. amugy en is hasonlo cipöben jartam 9 eve ezelött de a mai napig boldogsagban elünk együt a sraccal akivel nem akartak a szüleim hogy együtt legyunk.mara mar beletörödtek es van egy 6 ev es klislanyunk akit mindennel jobban szeretünk!kivanom hogy legyetek kitartok esne a masok velemenyere adjal!!!! neha kell tudni nemet mondani a szuleinknek is, megha mnegbantanatok is öket. az szamit hogy mit ereztek egymas irant.kerlek tisztazzatok egymassal hogy mit gondoltok es valaljatok fel a kapcsolatotokat .üdv nektek.
Elõször is a szép pasik bunkók is.Tisztelet a kivételnek, mert tudják hogy bárkit megkaphatnak. Szerintem az igazi szépség belülrõl fakad! A szüleid, pedig mindenkiben fognak találni valamit, mert félnek hogy elveszítenek.Én is így voltam. Ne másoknak akarj megfelelni, hanem boldog próbálj lenni.A szüleidnek úgy is jó leszel, mert szeretnek, bárkivel is járj.Ha folyton azt nézed ki mit mond egy idõ után besokalsz! Szóval ha szereted sok boldogságot!!!
Szerintem 21 évesen nem kellene, hogy érdekeljen mások véleménye, de még a szüleidé sem! Ne hallgass senkire, ha szereted!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.Amugy 21 leszek, a srác 22.Van egy haverja aki rossz élettel rendelkezik, és ebbõl itélve arra utalnak hogy a srác is olyan.De könyörgöm, apunak is annyi rossz haverja van, és még is vele van anyu.Most egy kicsit meg gyõztetek! És a barátnõim is ezt mondják, hogy ne mások vélemyényére alapozzam a jövõmet.Sajnos én mindig azt nézem/néztem hogy anyuéknak megfeleljen, és másoknak is a pasim.De mondjuk anyunak sose tetszett egy barátom se.Remélem sikerül legyõznöm õket, és boldog leheteek vele!!

A barátnőmmel 2 és fél éve vagyunk eggyütt a kapcsolatunk kihült, és most van 1 új lány aki szeretne velem összejönni, mit tegyek?

2 és fél éve járunk eggyütt, az elején nagyon szerettem, még most is szeretem de úgyérzem mára a kapcsolatunk kihült. Minden olyan hétköznapinak t?nik, olyan megszokottnak, nemrég ismertem meg egy lányt aki nagyon szimpatikus, félreérthetettlen célzásokat tett arra, hogy járni szeretne velem. Ez az els? eset h valaki felkeltette az érdekl?désem úgy, hogy közben van barátn?m. Mit tegyek? Nemszeretném megbántani eggyiküket sem, de döntenem kell, kérlek adjatok tanácsot!

Legjobb válasz: Gondold végig,melyikük az,aki hosszú távon boldoggá tenne,akit Te boldoggá tudnál tenni,akivel el tudod képzelni a kapcsolatot,járást,akire számíthatnál,akihez jobban kötõdsz és vonzódsz.Magyarán,melyikükbe vagy szerelemmel szerelmes.Ha nem tudsz dûlõre jutni,kérj idõt a döntésre a barátnõdtõl,és egy ideig egyikükkel se találkozz,ne tartsd velük a kapcsolatot.Tisztázd le magadban a dolgokat,és rájössz,kit szeretnél.

Gondold végig, melyikük az, aki hosszú távon boldoggá tenne, akit Te boldoggá tudnál tenni, akivel el tudod képzelni a kapcsolatot, járást, akire számíthatnál, akihez jobban kötõdsz és vonzódsz.Magyarán, melyikükbe vagy szerelemmel szerelmes.Ha nem tudsz dûlõre jutni, kérj idõt a döntésre a barátnõdtõl, és egy ideig egyikükkel se találkozz, ne tartsd velük a kapcsolatot.Tisztázd le magadban a dolgokat, és rájössz, kit szeretnél.
Az elõzõ elég jó tanácsot adott. A gondolat, hogy elveszítheted a szerelmed vagy a hiánya rádöbbenthet melyiküket szereted jobban. Az újdonság varázsa is lehet az új lány. Érdeklõdik irántad és szinte fürdesz a figyelmében. Gondold át a dolgot és ha úgy tûnik tényleg nem bánnád meg ha szakítanál az elõzõ barátnõddel mert már tényleg annyira kihûlt a kapcsolat akkor válaszd az új lányt.
Félre ne érts, nem leszólni akarlak. De azt mindig is furcsálltam, hogy valakinek több éve van párja, szereti is, és mégis képes lenne õt elhagyni egy "friss húsért". Rengeteg ember lesz még neked szinpatikus. És lesz jópár nõ, aki megtetszik neked. Akkor mindig be fogod fejezni az aktuális partnerrel? És talán egy több 10 éves házasság nem lesz majd megszokott? Tényleg ennyire nem ér semmit manapság egy kapcsolat? Az ember beletörõdik, hogy kihült, holott egy kis energiabefektetéssel valószínûleg helyre lehetne hozni. De te tudod. Ha tényleg odavagy azért a másik lányért, akkor fejezd be a régit. Csak nehogy késõbb kiderüljön, hogy hiba volt. És ilyenkor jut eszembe az a dolog, hogy az elkövetkezendõ években egyetlen olyan pár nem lesz, mint például a nagyszüleim, akik 47 évig nem unták meg egymást.
kérdés: az új lányról ugyanezt fogod gondolni 2, 5 év múlva?
hé emberek mi van ha a fiú még fiatal? nem kell még elköteleznie magát, volt 2 és fél gyönyörû éve most jöhet egy újabb. majd 30 évesen ráér azon gondolkozni hogy kivel akarja leélni az életét
Figyelj, saját tapasztalatot írok, mivel úgy gondolom a tanácsokat már megtaláltad. 3 éves kapcsolatban vagyok. Gondolhatod, 3 év alatt nem csak mosoly és vidámság volt az életünk...DE mindig tudtam, hogy vele kell lennem...aztán távkapcsolatba kerültünk...tudod hány jóképû srác van az egyetemen? :-S megnézem õket, beszélek velük, de soha egy percre nem fordult meg a fejemben, hogy bármelyikükért is elhagyjam a páromat...pedig õk még közel is lennének, nem kéne heteket várjak ameddig találkozunk...az újdonság varázsa nekem nem ér meg egy 3 éves kapcsolatot...:-S Sõt, olyan is volt, hogy nem éreztem már azt hogy szeretem a páromat. Ezt is megtudtuk beszélni. VAnnak napok mikor kevésbé lángol a tûz, de legbelül tudod hol a helyed:) Na én ezzel csak annyit akartam okoskodni, hogy gondold át, hogy csak az újdonság varázsa, vagy pedig már nem szereted a barátnõdet. HA az utóbbi, ne hitegesd tovább!!! Vagy még jobb: Mi lenne ha beszélnétek errõl? 2o-l
B*szd meg mind2-t és keress egy harmadikat
én is pont két és fél éve vagyok együtt a barátommal. valóban, ahogy írták elõttem is, nem minden nap lángol úgy a tûz. sokmindentõl függ, hogy érzem e azt a szerelmet, vagy pedig nem. de összességében érzem. nyilván nem csak jó dolgok voltak együtt, és reeengeteget veszekedtünk már. de az, hogy egy másik fiú miatt hagyjam ott, fel sem merült bennem soha. bár csak az elõttem szólót ismétlem, de egy hirtelen fellángolás, és egy új ismeretség nekem nem ér annyit, hogy felrúgjak 2 és fél évet. alapból nem is tett rám senki olyan hatást, hogy ezen elgondolkodjak, pedig hidd el, akartak páran. nem sikerült, mert nem voltam nyitott ezekre a dolgokra. jóban vagyok velük máig, beszélek is velük, de nem érdekel, hogyha mélyebb dolgot szeretnének. a barátnõdnek vannak hibái nyilván. és ennek az új lánynak nem lesznek? egyelõre még nem ismered õket, mert nem vagy olyan viszonyban vele. azok is kijönnek. tegyél, amit akarsz, de nehogy megbánd. lehet, hogy nem lesz vissza út.

Miért alszik el ilyen nehezen minden este? 19 hónapos a kislányom és reggel 8 körül kel de van amikor előbb! Fél 1-1 körül teszem le aludni és akkor alszik 1, 5-2 órát!

Este 8 körül van a fürdetés és utána megissza a tejet de nagyon nehezen alszik el! 10 óra van mire eltudom altatni!

Legjobb válasz: Nálunk is ez volt, èn bele fáradtam, 9-nél elõbb meg sem próbálom elaltatni, és így hamar elalszik, nem kell szenvedni hogy mièrt nem alszik, szomjas, éhes, stb. Velem nézi a jóban rosszbant, utánna bealszik, átteszem a kiságyba. Reggel 7- kor kel, délelõtt 1-2 órát kint vagyunk még a hóban is, ha edik is! 1-4 vagy 2-5- ig alszik, így délután már nem megyünk ki, de ugye ha 5 kor kel, nem fárad el 3 óra alatt, hogy 8- ra bealudjon!

Nálunk is ez volt, èn bele fáradtam, 9-nél elõbb meg sem próbálom elaltatni, és így hamar elalszik, nem kell szenvedni hogy mièrt nem alszik, szomjas, éhes, stb. Velem nézi a jóban rosszbant, utánna bealszik, átteszem a kiságyba. Reggel 7- kor kel, délelõtt 1-2 órát kint vagyunk még a hóban is, ha edik is! 1-4 vagy 2-5- ig alszik, így délután már nem megyünk ki, de ugye ha 5 kor kel, nem fárad el 3 óra alatt, hogy 8- ra bealudjon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egész délután megy meg szaladgál miután felkel! Még a vacsival is ugy kell utána szaladnom, mert úgy csinál mint aki nem ér rá :) ! Fél 10 kor ha leteszem este aludni nincsen késõ? Majd megpróbálom akkor azt is hogy délután 4 körül még leviszem egyet sétálni!
Szia! Az én kislányom 21 hónapos, este 9-tõl reggel 7-ig szokott aludni, délután pedig másfél órát.Én nagyon könnyen el tudom altatni, ahogy leteszem, pár pillanat és már alszik is. Lehet nem fárad el eléggé a lánykád és azért nem tud elaludni, vagy az is lehet, hogy fél egyedül elaludni. Próbáld ki, hogy levegõztök még egyet este fele, sétáljatok, szaladgáljatok egyet. Ha nem válik be, próbáld késõbb lefektetni, fél 10 körül mondjuk.
Szia! Az kisfiam most lesz 19 hónapos és kb 1 hete csinálja ezt, hogy egyszerûen nem akar elaludni este. Még hajnal 1 kor vígan kukorékol meg rohangál. Tegnap vezettük be azt, hogy szépen lefekszünk este apa is és én is és magunk közé vesszük és szépen elalszik.Tegnap még egy órát szenvedett forgolódott felült nézelõdött a sötétben.Ma viszont már 25 perc alatt elaludt.Mikor elalszik akkor átviszem a szobájába a kiságyba és alszik szépen. Eddig ez mûködik úgyhogy mi ezt fogjuk csinálni.:)

Ha van 2 gépem amit hívjunk 1 -ill.2 -nek, akkor az 1-es gép "képernyőjét" a 2-esel fel tudom venni valahogy? (Lent! )

Tehát azt akarom felvenni Frapsel, hogy az 1 -es gépen játszok, de nem elég er?s hozzá a gépem, hogy a játékot, és a Frapset is elvigye!Lehetséges, hogy egy másik géppel felvegyem azt ahogy az 1 -esen játszok? El?re is köszi!

Legjobb válasz: http://www.argep.hu/popup.asp?pid=218095812&pnr=10001&foto=1 Egy ilyen kell a másik gépbe.

Vagy egy hardveres rögzítõ, és akkor nem kell mind a két gépnek mennie.
A kérdező hozzászólása: Thx! :)
Vegyél kábelt, kösd rá a géped kábellel a routerre.
Powerline adapternek hívják, lásd fenti link. Mondom 10e. Az áram tólja magaelõtt az internetet :)
"A jel a két kütyü között az áramvezetéken fut, gondolom, hogy átalakíta elektromos jellé." LOL :DDD Hát szerintem meg a kettõ készülék között külön rádiófrekvencián mennek az adatok... :D
Nekem olyan kütyüm van, ami két egységbõl áll. Az egyiket bedugod a konnektorba és egy kis vezetéken összekötöd a routerrel. A másikat a szobádban dugod be a hálózatba és arról vezetéken megy a netjel a Te gépdre. A jel a két kütyü között az áramvezetéken fut, gondolom, hogy átalakíta elektromos jellé. Az egész 10.000, - Ft, -, öt perc és nem kell fúrni. Én tõlük vettem: Facebbok: használtszámtech De persze ez nem használt volt, csak van nekik használt pc meg notebook.
wireless repeater kell hozzá
A kérdező hozzászólása: Hát eat bedrótoznirre is gondoltam de nam akarom az egész ház
A lenti gépnél legyen a modem meg 1 sima router, abból egy kábellel a pc-be, a másik kábellel a wifi routerbe, ami az emeleten lesz. 2 router összekapcsolása: http://itcafe.hu/tema/router_osszekotese_egy_masik_routerrel..
Hát bocsának, hogy nem hittem el. Még mindig nehezen képzelem el :D Ma is tanultam valamit. :D

Mi lehet ez? A fülem mögött kicsivel van ilyen pukli szerú, ami körülbelül 1-2cm átmérőjű, és 1 puklira hasonlít, 2-3 napja fedeztem fel, és nem tudom, hogy mi lehet. Ha hozzáérek, akkor nem fáj, de más érzés mintha nem nyúlnék hozzá. Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: Lehet kis nyirokcsomó / nincs a környezetében valahol egy kis seb, mert akkor is nagyobb lehet/ vagy lipoma, azaz zsírcsomó. Mutasd meg a háziorvosodnak õ eldönti.

Lehet kis nyirokcsomó / nincs a környezetében valahol egy kis seb, mert akkor is nagyobb lehet/ vagy lipoma, azaz zsírcsomó. Mutasd meg a háziorvosodnak õ eldönti.

3 féle böngésző van a PC-n . és néha a kedvencemet nem akarja betölteni, a másik 2-öt igen, / előtte pl:1 órával még jó volt/ De ha újraindítom a gépet akkor betölti, mi lehet a hiba oka?

Legjobb válasz: Szerintem ráférne egy Windows újratelepítés vagy RAM bõvítés. Így látatlanba ezek merülnek fel bennem. Mennyi ram van a gépben? Milyen Win? Mióta használod ezt a telepítést? Melyik az a böngészõ, ami szórakozik?

Szerintem ráférne egy Windows újratelepítés vagy RAM bõvítés. Így látatlanba ezek merülnek fel bennem. Mennyi ram van a gépben? Milyen Win? Mióta használod ezt a telepítést? Melyik az a böngészõ, ami szórakozik?
ha elég idös vagy, költözz el...
Nálunk is mindig ez volt, én leléceltem amilyen gyorsan csak tudtam! 30L
nálam pont ugyan ez van! csak apám nem iszik már egy 3 hónapja , üvöltözik velem meg***r.egyedül nevel!azon felkapja avizet mert most nem 2 jöttem haza hanem késtem 5 10 percet.áh kiborító!én is elmennék!de nem tudok, nincs senkim!csak meg kelltudnom a jogi uton ha elmennék akkor kapnák e valami pénzt hogy eltartanám magam vagy bérelnék vamait vagy egy rokon !
Nekem sokkal több magom fut, de csak egy ér célba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!