Találatok a következő kifejezésre: Van 1 aki 2 és (289 db)

A Farmville-bõl merítette az ötletet. :'D
1 villád van?xD...nekünk van itthon vagy 40:P
Csakis a vagyonodért, de ha tényleg megakarod tudni az igazat, javaslom tégy úgy, mintha csõdbementél volna, mindened elbukod, aztán majd meglátod, hogy ki marad és ki nem...
Ott a pont :DDDDD
Jól van kisfiam, ma már nem játszhatsz tovább a Sims2-vel!
Játszd el hogy anyagilag becsõdöltél, és ha minden csaj elhúzza a csíkot akkor a következõ randira újits be egy rozzant 1200-es ladát, ne a legmárkásabb ruhádban jelenj meg a csajnál. és ha nem koptat le akkor mutasd meg neki az üres telkedet, hogy ott szeretnél majd otp hitelbõl építeni. haezek után még mindíg nem koptat le reménykedhetsz hogy nem a pénzre utazik.
Jajj az Amerikába jöttem :DDDDDD Hatalmas az a film, Eddie Murphy játszik benne :DDDD
Van ezzel kapcsolatosan egy film. Egy afrikai származású ember aki herceg és dús gazdag. Elutazik hogy találjon egy nõt aki szereti õt és nem a pénze kell neki, ezért szegénynek adja ki magát.
A kérdező hozzászólása: nincs facebookom
A kérdező hozzászólása: külföldi vagyok de magyar a származásom
Ezt nem a facebook-ról szedted ?
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm
A kérdező hozzászólása: nemérted mire céloztam a villával?
Vicces..
Ha tényleg igaz a kérdés, akkor a válasz egyszerû, nem szeretnek, és nem azért mert gazdag vagy és nem lehetne magadért szeretni, hanem azért, mert ha 2 csaj hajlandó osztozni rajtad, akkor nem szeretnek igazán.

Ha van egy 2 literes palack amiben van 1 liter AIDS-es élőlénytől (valószínűleg embertől) származó vizelet, és 2 napja áll kupakkal lezárva, akkor fennáll a fertőzés veszélye ha az rácsöppen a kezemen lévő 1 napos kis sebre, vagy akárhogy belámjut?

Tudom hogy elég hihetetlen de szeretnék választ kapni rá. Amúgy ott eltud a palackban szaporodni az adott körülmények között az AIDS?

Legjobb válasz: nem hiszem hogy elszaporodna vizeletben. miért tartasz magadnál két napos aids-es vizeletet? :P

nem hiszem hogy elszaporodna vizeletben. miért tartasz magadnál két napos aids-es vizeletet? :P
A kérdező hozzászólása: De a vizeletben el tud szaporodni????
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû választ szeretnék...
Nem tudod értelmezni a bemásolt szöveget? Nem, nem szaporodik el. Alapból alig van benne, ráadásul az emberi szervezeten kívül nem túl életképes. Egyébként meg nem AIDS, hanem HIV vírus.
A kérdező hozzászólása: naés ha veszettségrõl van szó, lécci választ, most vagy soha...
A HIV egy vírus. Csak sejteken belül tud szaporodni, mivel a sejt saját mechanizmusán élõsködik. Önállóan szaporodni csak baktérium képes. Mivel a veszettséget is vírus okozza, az sem szaporodik ahogy leírod. Béluska, máshol szórakozz inkább péntek este.
Most akkor veszett, vagy aids-es? Azt hallottam, hogy valamelyik elrágja a mûanyagot.

Van 1 fiú aki 2 és fél éve fűzi az agyam, de nem néz ki jol. A másik az hogy beleszerettem. Õ is szeret, de apuék nem akarják, hogy együtt legyek vele. Mit csináljak?

Naon hiányzik, és szeretem, de nem lehetek vele. És engem érdekel h mások mit mondanak akkor.

Legjobb válasz: az oké, hogy érdekel mások mit mondanak, de kicsoda mások? csak felszínes emberek fognak a fiúd külseje miatt piszkálni, de te ugye nem akarsz felszínes embereknek megfelelni? tisztelniük kéne, hogy neked nem számít a külsõ! a szüleid is azért nem engedik, hogy járj vele, mert ronda? sztem ha 2 és fél éve fûz téged a csávó akkor nagyon szerethet, és megérdemli az esélyt arra, hogy teljesüljenek a vágyai

az oké, hogy érdekel mások mit mondanak, de kicsoda mások? csak felszínes emberek fognak a fiúd külseje miatt piszkálni, de te ugye nem akarsz felszínes embereknek megfelelni? tisztelniük kéne, hogy neked nem számít a külsõ! a szüleid is azért nem engedik, hogy járj vele, mert ronda? sztem ha 2 és fél éve fûz téged a csávó akkor nagyon szerethet, és megérdemli az esélyt arra, hogy teljesüljenek a vágyai
Egyetértek az elõzõ válaszadóval. Egyébként most nekem is egy olyan srác tetszik, aki nem nyerne szépségversenyt, de valahogy én mégis szépnek látom. Mert olyan, amilyen, és így szeretem. :) Úgyhogy szerintem ülj le a szüleiddel, és beszéld meg velük, hogy miért nem akarják engedélyezni a kapcsolatodat azzal a fiúval. Esetleg fiatal vagy vagy a fiúról hallottak rosszat? Sok mindentõl függ, mindenesetre próbálj meg velük komolyan beszélgetni a dologról.
Az én barátom sem szépség, sõt félig roma származású, s csak félig magyar.Kitûnõ tanuló, nagyon jószívû.Evvel csábított el engem, mert olyan jószívû, jószándékú ebmer hogy csak na!Én gyönyörûnek találom, elbûvöl mindennap!Ha rossz napja van, ha jó.Ha fésületlen, ha álmatlan, ha rendezetlen, de akkor is imádom!És miért foglalkoztat a mások véleménye?!Ha szereted, akkor?!Az istenért, ha nem õt választod hanem mondjuk a barátnõidet, akkor sosem elszel boldog!Ha mindíg olyan lesz az ízlésed, hogy az megfeleljen a "másoknak", akkor lehet hogy soha az életben nem lesz pasid!Mindenki különbözõ, mindenki más, más más stílussal!Én is lexartam mások véleményét!Am pedig véleményem szerint meg lehet szokni h cikiznek, egy idõ után úgyis abbahagyják!Hidd el, emgéri ha õt fogod választani!-és gondolj bele:ha te egy fiúért 2 és fél évig küzdenél, és felcsillanna a reménysugár, hogy te is tetszel neki, aztán hirtelen kidob a külsõd miatt, csak mert másoknak nem felelsz meg, te mit szólnál hozzá, hogyan esne?!Gondolkozz egy kicsit, mindíg vezesd vissza magadra a döntéseidet!Üdv.:Bea
ne törödjel masok velemenyevel! ha tetszik neked es kedveitek egymast csak a szivetekre halgassatok. amugy en is hasonlo cipöben jartam 9 eve ezelött de a mai napig boldogsagban elünk együt a sraccal akivel nem akartak a szüleim hogy együtt legyunk.mara mar beletörödtek es van egy 6 ev es klislanyunk akit mindennel jobban szeretünk!kivanom hogy legyetek kitartok esne a masok velemenyere adjal!!!! neha kell tudni nemet mondani a szuleinknek is, megha mnegbantanatok is öket. az szamit hogy mit ereztek egymas irant.kerlek tisztazzatok egymassal hogy mit gondoltok es valaljatok fel a kapcsolatotokat .üdv nektek.
Elõször is a szép pasik bunkók is.Tisztelet a kivételnek, mert tudják hogy bárkit megkaphatnak. Szerintem az igazi szépség belülrõl fakad! A szüleid, pedig mindenkiben fognak találni valamit, mert félnek hogy elveszítenek.Én is így voltam. Ne másoknak akarj megfelelni, hanem boldog próbálj lenni.A szüleidnek úgy is jó leszel, mert szeretnek, bárkivel is járj.Ha folyton azt nézed ki mit mond egy idõ után besokalsz! Szóval ha szereted sok boldogságot!!!
Szerintem 21 évesen nem kellene, hogy érdekeljen mások véleménye, de még a szüleidé sem! Ne hallgass senkire, ha szereted!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.Amugy 21 leszek, a srác 22.Van egy haverja aki rossz élettel rendelkezik, és ebbõl itélve arra utalnak hogy a srác is olyan.De könyörgöm, apunak is annyi rossz haverja van, és még is vele van anyu.Most egy kicsit meg gyõztetek! És a barátnõim is ezt mondják, hogy ne mások vélemyényére alapozzam a jövõmet.Sajnos én mindig azt nézem/néztem hogy anyuéknak megfeleljen, és másoknak is a pasim.De mondjuk anyunak sose tetszett egy barátom se.Remélem sikerül legyõznöm õket, és boldog leheteek vele!!


Ha a tv-n van 1 AV, 2 Hdmi és 1 scart, Akkor rá tudom csatlakoztatni a régebbi házimozit amin Nincs Hdmi csak audio out és scart + AV?

Legjobb válasz: Vagyis azt kérdezed, hogy a Scart és AV csatlakozóval felszerelt TV-t össze tudod-e kötni a Scart és AV csatlakozóval felszerelt házimozi erõsítõvel. Szerinted? :) A Scart a csatlakozók svájci bicskája. A HDMI meg újkori varázslat, de elõtte is volt élet és jól is mûködött.

Vagyis azt kérdezed, hogy a Scart és AV csatlakozóval felszerelt TV-t össze tudod-e kötni a Scart és AV csatlakozóval felszerelt házimozi erõsítõvel. Szerinted? :) A Scart a csatlakozók svájci bicskája. A HDMI meg újkori varázslat, de elõtte is volt élet és jól is mûködött.
A kérdező hozzászólása: Nem, mert én nem dvd-t akarok nézni, hanem a normál adást, csak úgy hogy nem a tv hangszórója adja a hangot, hanem a házimozi és a tv-n nincs Audio IN.
Ha azt akarod, hogy a TV adás hangja erõsítõn keresztül szóljon, akkor ahhoz a TV-n nem audio IN hanem Out csatlakozónak kell lennie. És van is, mert A Scart kétirányban mûködik. http://elektroman.uw.hu/archivum/vegyes/scart.jpg Ha meg nagyon nem megy, akkor a fejhallgató kimenetrõl kapsz sztereo hangot. (Bár ez elég gány megoldás) én mindenesetre elolvasnám mit írnak a használati útmutatók. (A TV-jé és az erõsítõjé.)
Kiegészítés: Ha meg Set top boxot használsz, akkor azt kell összekötni a házimozival.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a fejhallgatós módszerrel sikerült csak :/ de legalább mûködik :)
Ha összekötöd a tv-t és a hàzimozit scarttal, akkor ha minden igaz csak àt kell a hàzimozit kapcsolni aux-ra, és azon jön a hang. Próbàld meg.

Minecraft 1.7.2-es klienst keresek. Van aki ismer ilyet?

Ha ismer valaki ilyen klienst az linkelje már le.

Legjobb válasz: [link] választható verzió skin feltöltés teljesen ingyenes

[link] választható verzió skin feltöltés teljesen ingyenes

Melyik az a szám amit ha osztok 2, 3, 4, 5, 6-tal akkor 1 marad, de ha 7-tel osztom, meg van maradék nélkül? Ja, . és 400 alatti az eredmény.

Legjobb válasz: úgy próbáld meg, hogy a szám 2,3,4,5,6-tal osztva 1 maradékot ad, ez azt jelenti, hogy ha a számból kivonsz 1et, akkor az osztható lesz 2,3,4,5,6-tal is, tehát ezek legkisebb közös többszörösével is, ami 60. Tehát a szám valahogy úgy néz ki, hogy veszek egy 60nal osztható számot, és hozzáadok egyet. Ha nem tanultak még egyenleteket, akkor egyszerûbb lesz szépen sorba felírni, hogy 60+1, 120+1,..., melyik lesz osztható 7tel. Ki fog jönni, hogy 300+1 lesz osztható 7tel.

úgy próbáld meg, hogy a szám 2, 3, 4, 5, 6-tal osztva 1 maradékot ad, ez azt jelenti, hogy ha a számból kivonsz 1et, akkor az osztható lesz 2, 3, 4, 5, 6-tal is, tehát ezek legkisebb közös többszörösével is, ami 60. Tehát a szám valahogy úgy néz ki, hogy veszek egy 60nal osztható számot, és hozzáadok egyet. Ha nem tanultak még egyenleteket, akkor egyszerûbb lesz szépen sorba felírni, hogy 60+1, 120+1, ..., melyik lesz osztható 7tel. Ki fog jönni, hogy 300+1 lesz osztható 7tel.
211
De a "2-vel osztva 1 maradék" halmaz a "4-gyel osztva 1 maradék" halmazon belül lesz mert ugye amiben a 4 megvan 1 maradékkal, abban a 2 is megvan 1 maradékkal. Ugyanígy a 6 és a 3.
Ja halmazok, akkor tökölõsebb a feladat. Olyan halmazok kellenek amik az egyes számokkal való oszthatóságot +1-et jelölik. Így írásban elmagyarázni elég nehézkes. Az egyik halmaz az "5-tel osztva 1 maradék", a másik a "6-tal osztva 1 maradék" és így tovább. Majd az utolsó a "7-tel osztható számok". Ezeknek lesznek részeik amik közösek. Lesz egy olyan rész is ami mindegyik halmazhoz tartozik és ott egyedül a 301 lesz. De már nagyon régen tanultam, talán vannak itt fiatalabbak is.
A kérdező hozzászólása: Egyenleteket még nem tanultak.A halmazok témakörnél van a feladat.
Magyarázáshoz a 3. válasz a jó. Egyenletrendszer. Két állítás van. 1. a szám osztva 2, 3, 4, 5, 6-tal 1-et ad maradékul és 2. A szám osztható 7-tel. A második egyenlet egyszerû, 7*b, ahol a "b" az a szám ahányszor a hét megvan a keresett számban. A elsõ egyenlet már bonyolultabb. Itt azt hiszem, a legnagyobb közös többszörös kell (2*2*3*5), de már rég volt. Talán a válasz adója megmagyarázza.
A kérdező hozzászólása: Frankón nem értem.Ez is 6.as anyag.Valahogy úgy kellene , hogy Neki is eltudjam magyarázni.
A keresett szám egyrést: 5.3.2.2.a+1=60a+1 másrészt: 7b Ezeknek a feltételeknek a=5, b=43 felel meg, tehát a keresett szám 301
Azt lehet logikázni, hogy 1-re kell végzõdnie, az 5-tel való osztás miatt, mert ugye a 0-ra és 5-re végzõdõk oszthatóak 5-tel. Ehhez a 1 maradék 1 és 6, de a 6-ra végzõdõk nem oszthatóak 7-tel. Marad az 1-re végzõdõk vagyis a 0-ra. Ha 3, mal is osztható akkor 30-anként kell menni 400-ig. ebbõl van 13 darab szám. Ebbõl 7 nem osztható 4-gyel, marad 6 szám. Ezekhez +1 és osztjuk 7-tel. csak a 301 osztható. Tehát 301.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!MEGVILÁGOSODTUNK!!

Van egy Samsung Star II-m, és szeretném Androidossá tenni. Egy oldalon azt láttam hogy akinek Galaxy Spicaja van és pannon-os, és bemegy egy Samsung boltba, annak ráteszik az Android 2.1-et 2 óra alatt. Ha ez igaz, akkor talán az enyémre is rátennék?

Legjobb válasz: A spicara azért tették fel a 2.1-et mert azon alapból 1.6 volt. De ez otthon is elvégezhetõ. Ezzel szemben a star II-n semmiféle android nincs és nem is tartozik azon kevés nem androidos telefonok közé amelyere rá lehetne tenni az androidot.

A spicara azért tették fel a 2.1-et mert azon alapból 1.6 volt. De ez otthon is elvégezhetõ. Ezzel szemben a star II-n semmiféle android nincs és nem is tartozik azon kevés nem androidos telefonok közé amelyere rá lehetne tenni az androidot.
lehet rá androidot tenni, csak macerás Nekem pl az egyik haverom csinálja meg
nekem is star2 m van. én nagyon szeretem de az a bajom h nincs marketem. kösz h mondod h van rá android :D
Ugyanebben a cipõben járok én is, én konkrétan vodafonos vagyok, és ha bemennék egy ilyen szaküzletbe akkor tudnának nekem rárakni androidot? Ezt náluk kell keresnem?

Miért alszik el ilyen nehezen minden este? 19 hónapos a kislányom és reggel 8 körül kel de van amikor előbb! Fél 1-1 körül teszem le aludni és akkor alszik 1, 5-2 órát!

Este 8 körül van a fürdetés és utána megissza a tejet de nagyon nehezen alszik el! 10 óra van mire eltudom altatni!

Legjobb válasz: Nálunk is ez volt, èn bele fáradtam, 9-nél elõbb meg sem próbálom elaltatni, és így hamar elalszik, nem kell szenvedni hogy mièrt nem alszik, szomjas, éhes, stb. Velem nézi a jóban rosszbant, utánna bealszik, átteszem a kiságyba. Reggel 7- kor kel, délelõtt 1-2 órát kint vagyunk még a hóban is, ha edik is! 1-4 vagy 2-5- ig alszik, így délután már nem megyünk ki, de ugye ha 5 kor kel, nem fárad el 3 óra alatt, hogy 8- ra bealudjon!

Nálunk is ez volt, èn bele fáradtam, 9-nél elõbb meg sem próbálom elaltatni, és így hamar elalszik, nem kell szenvedni hogy mièrt nem alszik, szomjas, éhes, stb. Velem nézi a jóban rosszbant, utánna bealszik, átteszem a kiságyba. Reggel 7- kor kel, délelõtt 1-2 órát kint vagyunk még a hóban is, ha edik is! 1-4 vagy 2-5- ig alszik, így délután már nem megyünk ki, de ugye ha 5 kor kel, nem fárad el 3 óra alatt, hogy 8- ra bealudjon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egész délután megy meg szaladgál miután felkel! Még a vacsival is ugy kell utána szaladnom, mert úgy csinál mint aki nem ér rá :) ! Fél 10 kor ha leteszem este aludni nincsen késõ? Majd megpróbálom akkor azt is hogy délután 4 körül még leviszem egyet sétálni!
Szia! Az én kislányom 21 hónapos, este 9-tõl reggel 7-ig szokott aludni, délután pedig másfél órát.Én nagyon könnyen el tudom altatni, ahogy leteszem, pár pillanat és már alszik is. Lehet nem fárad el eléggé a lánykád és azért nem tud elaludni, vagy az is lehet, hogy fél egyedül elaludni. Próbáld ki, hogy levegõztök még egyet este fele, sétáljatok, szaladgáljatok egyet. Ha nem válik be, próbáld késõbb lefektetni, fél 10 körül mondjuk.
Szia! Az kisfiam most lesz 19 hónapos és kb 1 hete csinálja ezt, hogy egyszerûen nem akar elaludni este. Még hajnal 1 kor vígan kukorékol meg rohangál. Tegnap vezettük be azt, hogy szépen lefekszünk este apa is és én is és magunk közé vesszük és szépen elalszik.Tegnap még egy órát szenvedett forgolódott felült nézelõdött a sötétben.Ma viszont már 25 perc alatt elaludt.Mikor elalszik akkor átviszem a szobájába a kiságyba és alszik szépen. Eddig ez mûködik úgyhogy mi ezt fogjuk csinálni.:)

Ha nem idén érettségiztem, akkor is meg kell adni természettudományos tantárgy eredményt? És ha van olyan amit 2 évig tanultam és van amit 1 évig de az 1 évig tanultak eredménye jobb, akkor írhatom az 1 évig tanultat?

Legjobb válasz: igen, mindenképpen kell természettudományos tantárgy, emellett kezdenek azon gondolkodni hogy a földrajzot eltörlik választhatóként, te még a szerencsések közé tartozol. Mindenképp 2 évig tanult természettudományos tantárgyat kell megadni.

igen, mindenképpen kell természettudományos tantárgy, emellett kezdenek azon gondolkodni hogy a földrajzot eltörlik választhatóként, te még a szerencsések közé tartozol. Mindenképp 2 évig tanult természettudományos tantárgyat kell megadni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!