Találatok a következő kifejezésre: Van 1 aki 2 (615 db)

A Farmville-bõl merítette az ötletet. :'D
1 villád van?xD...nekünk van itthon vagy 40:P
Csakis a vagyonodért, de ha tényleg megakarod tudni az igazat, javaslom tégy úgy, mintha csõdbementél volna, mindened elbukod, aztán majd meglátod, hogy ki marad és ki nem...
Ott a pont :DDDDD
Jól van kisfiam, ma már nem játszhatsz tovább a Sims2-vel!
Játszd el hogy anyagilag becsõdöltél, és ha minden csaj elhúzza a csíkot akkor a következõ randira újits be egy rozzant 1200-es ladát, ne a legmárkásabb ruhádban jelenj meg a csajnál. és ha nem koptat le akkor mutasd meg neki az üres telkedet, hogy ott szeretnél majd otp hitelbõl építeni. haezek után még mindíg nem koptat le reménykedhetsz hogy nem a pénzre utazik.
Jajj az Amerikába jöttem :DDDDDD Hatalmas az a film, Eddie Murphy játszik benne :DDDD
Van ezzel kapcsolatosan egy film. Egy afrikai származású ember aki herceg és dús gazdag. Elutazik hogy találjon egy nõt aki szereti õt és nem a pénze kell neki, ezért szegénynek adja ki magát.
A kérdező hozzászólása: nincs facebookom
A kérdező hozzászólása: külföldi vagyok de magyar a származásom
Ezt nem a facebook-ról szedted ?
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm
A kérdező hozzászólása: nemérted mire céloztam a villával?
Vicces..
Ha tényleg igaz a kérdés, akkor a válasz egyszerû, nem szeretnek, és nem azért mert gazdag vagy és nem lehetne magadért szeretni, hanem azért, mert ha 2 csaj hajlandó osztozni rajtad, akkor nem szeretnek igazán.

Ha a tv-n van 1 AV, 2 Hdmi és 1 scart, Akkor rá tudom csatlakoztatni a régebbi házimozit amin Nincs Hdmi csak audio out és scart + AV?

Legjobb válasz: Vagyis azt kérdezed, hogy a Scart és AV csatlakozóval felszerelt TV-t össze tudod-e kötni a Scart és AV csatlakozóval felszerelt házimozi erõsítõvel. Szerinted? :) A Scart a csatlakozók svájci bicskája. A HDMI meg újkori varázslat, de elõtte is volt élet és jól is mûködött.

Vagyis azt kérdezed, hogy a Scart és AV csatlakozóval felszerelt TV-t össze tudod-e kötni a Scart és AV csatlakozóval felszerelt házimozi erõsítõvel. Szerinted? :) A Scart a csatlakozók svájci bicskája. A HDMI meg újkori varázslat, de elõtte is volt élet és jól is mûködött.
A kérdező hozzászólása: Nem, mert én nem dvd-t akarok nézni, hanem a normál adást, csak úgy hogy nem a tv hangszórója adja a hangot, hanem a házimozi és a tv-n nincs Audio IN.
Ha azt akarod, hogy a TV adás hangja erõsítõn keresztül szóljon, akkor ahhoz a TV-n nem audio IN hanem Out csatlakozónak kell lennie. És van is, mert A Scart kétirányban mûködik. http://elektroman.uw.hu/archivum/vegyes/scart.jpg Ha meg nagyon nem megy, akkor a fejhallgató kimenetrõl kapsz sztereo hangot. (Bár ez elég gány megoldás) én mindenesetre elolvasnám mit írnak a használati útmutatók. (A TV-jé és az erõsítõjé.)
Kiegészítés: Ha meg Set top boxot használsz, akkor azt kell összekötni a házimozival.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a fejhallgatós módszerrel sikerült csak :/ de legalább mûködik :)
Ha összekötöd a tv-t és a hàzimozit scarttal, akkor ha minden igaz csak àt kell a hàzimozit kapcsolni aux-ra, és azon jön a hang. Próbàld meg.
Te mekkora egy F.A.S.Z. vagy öcsém! Akaszd fel magad egy fára!!
háth elõször néz egy belsõt-külsõt fõleg mien a stílusuk ls utána távolságot:Dam egyet adhatnál
A kérdező hozzászólása: hát figyu... ha belsõt nézek akkor az elsõ a legtávolabbi, és utána döntetlen a másik kettõ között. külsõre megint csak döntetlen a kettõ között, és itt utolsó a legtávolabbi. és nállam 60-40 a belsõ-külsõ arány
Na ez is ritka eset 3 Lány, pf :D valakinek 1 se adatik meg mákos :D szerintem válasz egy 4.-et XD Na jó figy, azt válaszd akit tényleg eltudsz képzelni magad mellett akivel jobban kijössz és persze a lány se közömbösen tekint rád!
Állj be stricinek és futtasd õket, lesz lóvéd!
A kérdező hozzászólása: csak az a gáz h kettõt megfogok bántani....
ha félsz attól, hogy megbántasz kettõt, akkor válaszd mind a hármat, és mindegyiknek hazudj (a másik kettõt titkold el mindegyiknél)... :)
A kérdező hozzászólása: anyukád ilyen szépekre tanított? ejnye bejnye... nekem ilyet sose mondott
Úgysem járhatsz mindegyikkel csak hogy ne bántsd meg õket.

Melyik orvost válasszam a kanizsai kórházban? Azt hallottam, van 1 vagy 2 orvos, akik Kaposvárról járnak át. Igaz ez?

Legjobb válasz: Én Zsiray doktorhoz járok, megvagyok vele elégedve 100%ig!Valóban járnak át Kaposvárról, de ügyelni jönnek csak át, pl terhesgondozáson õk nincsenek és szülést is csak ügyeletben vezetnek le, tehát õket nem lehet felkérni!

Én Zsiray doktorhoz járok, megvagyok vele elégedve 100%ig!Valóban járnak át Kaposvárról, de ügyelni jönnek csak át, pl terhesgondozáson õk nincsenek és szülést is csak ügyeletben vezetnek le, tehát õket nem lehet felkérni!
A kérdező hozzászólása: :( Zsiray normális? Mennyit kér egy szülésért? Ha császár lesz a szülésem akkor kit ajánlanál? Én a Szabóhoz jártam, de Õ már sajnos nincsen.
Velem teljesen korrekt, veszélyeztetett vagyok két vetélés miatt, abszolút megértõ és toleráns mindenben, ha egy nap 3szor hívjuk akkor is kedves, segítõkész!Császárban nem vagyok jártas (én még nem szültem, elsõ baba lesz). 7000Ft a magánrendelése (én eddig 2szer voltam nála eddig az elsõ trimeszterben, és 5ször a kórházban, ahol nem kér pénzt) Árat nem szívesen írnék ide ki, de 50ezer alatt van az ára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Szép babavárást és könnyû szülést kívánok!
Köszönöm, Neked is boldog babavárást!:)
A terhesgondozás 8x kéri átlag a szülésre.Azért átlag mert több emberrel is beszéltem és van akitõl többet és van akitõl kevesebbet kért. Én 2szer szültem nála, az elsõnél ügyeletes volt a másodiknál mivel már lehetett dokit fogadni így õt fogadtam fel.Sokan panaszkodnak rá, hogy pénzéhes stb stb hát majdnem 4 éve pont nagypénteken szültem és a névnapja is akkor volt és mint írtam akkor csak õ volt az épp ügyeletes, és reggel 8tól már a szülõszobán voltam és délután 2 re lett meg a gyerekem össz talán 40 percet nem volt mellett és folyamatosan csak beszélt és poénkodott. A másodiknál nagyon erõltette a gátvédelmet mert szerinte menni fog úgy, de én nem voltam ebbe biztos, de csak bele mentem és teljesen igaza volt ment gátvédelemmel is. Sógornõm tegnap szült és a kaposvári doki volt épp, apás szülés lett volna, de közölte vele a doki, hogy nincsenek apás szülésre felkészülve így nem jöhet be az apuka...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Már választottam, az Orosházi mellett tettem le a voksomat.

Ha csak a magyarok az igaz keresztények, akkor mi szükség van 1, 5 - 2 Mrd keresztényre?

Illetve, ha a magyarok ?skeresztények voltak, miért gyújtották fel és rabolták ki a templomokat-kolostorokat, miért ölték le a papokat-szerzeteseket, miért er?szakolták meg az apácákat a kalandozások során? Nem véletlenül írtam ebbe a topikba, ez manapság politikai kérdés.

Legjobb válasz: Nem szükséges a kérdezõt kioktatnotok történelembõl. Szerintem pontosan tudja, hogy mikor vettük fel a kereszténységet, csupán az egyik politikai oldalhoz köthetõ õsmagyarkodáson élcelõdik, ahol tényleg azt hirdetik, hogy a magyarok már 2000 éve is keresztények voltak, sõt, Jézus is magyar volt, a magyar a világ legõsibb nyelve, tõlünk tanult meg a világ írni-olvasni, késsel-villával enni, nadrágban járni stb...

Nem szükséges a kérdezõt kioktatnotok történelembõl. Szerintem pontosan tudja, hogy mikor vettük fel a kereszténységet, csupán az egyik politikai oldalhoz köthetõ õsmagyarkodáson élcelõdik, ahol tényleg azt hirdetik, hogy a magyarok már 2000 éve is keresztények voltak, sõt, Jézus is magyar volt, a magyar a világ legõsibb nyelve, tõlünk tanult meg a világ írni-olvasni, késsel-villával enni, nadrágban járni stb...
Nem tudom melyik a szomorúbb, az, hogy ez a kérdés a politika témakörben született, vagy hogy 3-ból 2 válaszoló nem értette meg, mirõl is szól.
Jó hülye kérdés. Mi köze van a magyarok kereszténységének ahhoz hogy hány keresztény él a világon? Amikor a legtöbb kalandozás volt még nem is voltunk keresztények. Egyébként meg miért ne rabolták volna ki? Az egyház rohadt gazdag volt akkoriban. Szerinted érdekelte õket hogy ki keresztény és ki nem?
Elég tájékozatlan vagy ebben a dologban. I. István uralkodása idején vettük fel a kereszténységet. A középkorban nem egy eset volt, hogy keresztény országok csaptak össze egymással, miért pont az fáj neked, hogy a magyarok kolostorokat raboltak ki???
"Ha csak a magyarok az igaz keresztények, akkor mi szükség van 1, 5 - 2 Mrd keresztényre?" A kettõnek nincs köze egymáshoz! A Keresztény Katolikus Egyház az, ami ezt lehetõvé tette. "Illetve, ha a magyarok õskeresztények voltak, miért gyújtották fel és rabolták ki a templomokat-kolostorokat, miért ölték le a papokat-szerzeteseket, miért erõszakolták meg az apácákat a kalandozások során?" Az õskereszténységgel még egyetértek, de az, hogy pont az õskeresztények szegték meg a parancsokat - azzal már nem! Amúgy is, nem mindenki vett részt a kalandozásokon. "Nem véletlenül írtam ebbe a topikba, ez manapság politikai kérdés." Miért éppen manapság? "Nem szükséges a kérdezõt kioktatnotok történelembõl. Szerintem pontosan tudja, hogy mikor vettük fel a kereszténységet, csupán az egyik politikai oldalhoz köthetõ õsmagyarkodáson élcelõdik, ahol tényleg azt hirdetik, hogy a magyarok már 2000 éve is keresztények voltak, sõt, Jézus is magyar volt, a magyar a világ legõsibb nyelve, tõlünk tanult meg a világ írni-olvasni, késsel-villával enni, nadrágban járni stb..." A magyarság - õsiséggel nincs is baj, de ez, átment sovinizmusba. Letelepedtünk ide, a Kárpát medencébe, kivettünk jóból és rosszból is a részünket, de a vezetõk, egy idõ után, már csak, a hatalmukat nézték. Nem érdekelték õket, az ide betelepült népek, akik nem tõlünk akartak függeni. A magyarokat, a helyükön kell kezelni. Nehéz úgy kibélkülni, amikor a sovinizmus árnyékában vagyunk.

1. Van a gépemben 2*1 gb ramom, 800MHz-sek, de nekem csak Piriform Speccy csak 339MHZ ír ki! Most akkor ez, hogy van? 2. Intel Corporation DG41RQ (LGA775) alaplapom van szeretnék 4 gb-ramot, 2*2, milyet ajánlotok?

Legjobb válasz: Kingston, Kingmax, Samsung, ezek jó márkák. Mellelseg nekem is ezt csinálja, mindjárt ki is írom a kérdést. Szóval az a gond a gépeddel, hogy valamiért Self-Rate-on használja a RAM-ot. Magyarul a frissítési ráta a felén van, így a gyári gyorsasága felét használod, használjuk. Pontosan nem tudom miért van,, de ha rájövök, akkor majd elmondom hogyan kell megcsinálni. Nekem 1333 MHz-es RAM-om van és 667 MHz-en használja. Beszép lenne ha rendesen kihasználná...

Kingston, Kingmax, Samsung, ezek jó márkák. Mellelseg nekem is ezt csinálja, mindjárt ki is írom a kérdést. Szóval az a gond a gépeddel, hogy valamiért Self-Rate-on használja a RAM-ot. Magyarul a frissítési ráta a felén van, így a gyári gyorsasága felét használod, használjuk. Pontosan nem tudom miért van, , de ha rájövök, akkor majd elmondom hogyan kell megcsinálni. Nekem 1333 MHz-es RAM-om van és 667 MHz-en használja. Beszép lenne ha rendesen kihasználná...
enyém is 800 helyett 348 mhz. de durva, én is várom a megoldást:)
Ez érdekes, pedig az Everest és még néhány futtában feldobott program szerint is Self-Rate-on van a ram, vagyis nem maxon. Igaz, ha duplázódna, meglenne az eredmény. Bios-ban 800-ra van mindkettõ állítva. Merthogy az alaplap ennyit támogat. Viszont mindkét RAM 1333 MHz-es így nem hinném hogy az egyik alkalmazkodik a másikhoz. És igen, tudjuk mit jelent, ha jól tudom az angolt már tanítják idegennyelvként. :-). Namost a második válaszolónak tuti a Bios-ban feljebb lehet húzni, mert biztos alapon van. De nálam még a 800-at se üti. Próbáltam már 64-bites rendszert, de az is csak Self-en használta, mindegy mit hogyan állítottam. CTRL+F1-el a Bios-ban elõhívtam a rejtett menüpontokat, és ott azt írta hogy 3.9 US-en van és nem pedig 7.8-on. Na ok, ez még nem gond, viszont mikor maxra húztam a frekvenciát a procin, majd 200-ról 300-ra az FSB-t, elvileg 2.7 GHz-en kellett volna mennie, de még mindig 1.8-on megy. Már mindent próbáltam, de még a Voltage emelésre se reagált. Maxra húztam a feszkót és még mindig 40 fok alapjáraton, 50 terhelve. Na ezt kellene megfejteni. Mármint azoknak akik jártak Informatikára (merthogy én nem sokat).
Ok, ezt értékeltem. Utánanéztem és igazad van. Namost új kérdést nem szerettem volna kiírni, de annyira nem is fontos a tuning. De egy kicsit érdekel, tehát a konfigom: AMD Sempron 3200+ 1.8 GHz, 2+1 GB RAM 1333 MHz, ECS C51GM-M alaplap, a többi gondolom nem érdekes. Még annyit írnék hogy már mindent próbáltam. Sokak szerint az összes értéket Auto-ra kell állítani, hogy tuning alatt magától állítódjanak és csak az FSB-t kell húzni, de úgy sem ment. Mindegy hogy 1.1 V-on megy a proci vagy 1.3-on, a hõmérséklet nem változott. Vagyis nem is állította át. Eddig nem érdekelt, viszont a FEAR 3 nevû játéknál muszáj lenne az a plusz...

Van egy Samsung Star II-m, és szeretném Androidossá tenni. Egy oldalon azt láttam hogy akinek Galaxy Spicaja van és pannon-os, és bemegy egy Samsung boltba, annak ráteszik az Android 2.1-et 2 óra alatt. Ha ez igaz, akkor talán az enyémre is rátennék?

Legjobb válasz: A spicara azért tették fel a 2.1-et mert azon alapból 1.6 volt. De ez otthon is elvégezhetõ. Ezzel szemben a star II-n semmiféle android nincs és nem is tartozik azon kevés nem androidos telefonok közé amelyere rá lehetne tenni az androidot.

A spicara azért tették fel a 2.1-et mert azon alapból 1.6 volt. De ez otthon is elvégezhetõ. Ezzel szemben a star II-n semmiféle android nincs és nem is tartozik azon kevés nem androidos telefonok közé amelyere rá lehetne tenni az androidot.
lehet rá androidot tenni, csak macerás Nekem pl az egyik haverom csinálja meg
nekem is star2 m van. én nagyon szeretem de az a bajom h nincs marketem. kösz h mondod h van rá android :D
Ugyanebben a cipõben járok én is, én konkrétan vodafonos vagyok, és ha bemennék egy ilyen szaküzletbe akkor tudnának nekem rárakni androidot? Ezt náluk kell keresnem?

3[4-2 (x-1) x]-2x (1-3x) =2-3 (x-1) Most akkor hogy is van? Ha beszorzok először -2vel () zárójelet, akkor a hátsó x hova fog tűnni? Vagy rakjam simán a beszorzott +2 mögé?

És kés?bb ha -2x el szorzom be a () zárójelet, akkor a 3xb?l 6x négyzet lesz?

Legjobb válasz: A kis zárójel mögötti x-et egyszerûen írd a -2 mögé! -2x*-3x az 6xnégyzet, igen.

A kis zárójel mögötti x-et egyszerûen írd a -2 mögé! -2x*-3x az 6xnégyzet, igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Még egy utolsó kérdésem lenne: Ilyenkor a 2x-et meg a 6x négyzetet egybevonhatom? Ha igen, hogyan? 8x négyzet?
-2x + 6xnégyzet. Ezt nem tudod egybevonni.
Nem kakipornót kéne nézni a neten hanem tanulni gyökér meg figyelni az iskolában
A kérdező hozzászólása: kár hogy ide már írni sem lehet, mert valami kifogást mindig találnak benned. pedig annyira szerettem ezt az oldalt.. de a sok b..rom elrontja az egészet:S

Hogy van most a gyes. Gyed törvény akimájus 1-je után szül, ha 1 évet dolgozik csak 1 évet maradha otthon, ha 2 akkor 2 évet? A munkaviszonynak szülést megelőzően mennyi idövel kell meglenni?

Sajnos nem igazán tudom hogy vannak ezek a dolgok.

Legjobb válasz: Szia,erre én is kíváncsi lennék,de én úgy tudom úgy van,ahogy kérdezed!!Azzal viszont nem vagyok tisztába,hogy mi van akkor,ha vkinek már 9 éve van mhelye,és agyed gyesre változik,mire újra terhes lesz,akkor hogy és mit számolnak?Köszönöm,és EZER BOCSI,hogy belekérdeztem a kérdésedbe!BOCSÁNAT!!!!:)

Szia, erre én is kíváncsi lennék, de én úgy tudom úgy van, ahogy kérdezed!!Azzal viszont nem vagyok tisztába, hogy mi van akkor, ha vkinek már 9 éve van mhelye, és agyed gyesre változik, mire újra terhes lesz, akkor hogy és mit számolnak?Köszönöm, és EZER BOCSI, hogy belekérdeztem a kérdésedbe!BOCSÁNAT!!!!:)
A gyed max a gyerek 2 éves koráig jár, de csak annak aki 2 évet elõtte dolgozott. Otthon maradhatsz, akkor is, ha nincs meg a kellõ idõd a max idõtartamig a gyed-nek, de akkor utána gyes-t kapsz, ami ugye jóval kevesebb összeg. Ez is csak a gyerek 2 éves koráig jár. Ezt a linket is nézd meg ha bõvebben érdekel: http://velvet.hu/poronty/2009/08/27/gyermekszuletessel_kapcs..
A szülést megelõzõ két éven belül amennyi nap munkaviszonyod volt, annyi nap gyed jár.Ha folyamatosan dolgoztál, akkor jár két év, amennyivel kevesebbet, annyi jár.

Miért alszik el ilyen nehezen minden este? 19 hónapos a kislányom és reggel 8 körül kel de van amikor előbb! Fél 1-1 körül teszem le aludni és akkor alszik 1, 5-2 órát!

Este 8 körül van a fürdetés és utána megissza a tejet de nagyon nehezen alszik el! 10 óra van mire eltudom altatni!

Legjobb válasz: Nálunk is ez volt, èn bele fáradtam, 9-nél elõbb meg sem próbálom elaltatni, és így hamar elalszik, nem kell szenvedni hogy mièrt nem alszik, szomjas, éhes, stb. Velem nézi a jóban rosszbant, utánna bealszik, átteszem a kiságyba. Reggel 7- kor kel, délelõtt 1-2 órát kint vagyunk még a hóban is, ha edik is! 1-4 vagy 2-5- ig alszik, így délután már nem megyünk ki, de ugye ha 5 kor kel, nem fárad el 3 óra alatt, hogy 8- ra bealudjon!

Nálunk is ez volt, èn bele fáradtam, 9-nél elõbb meg sem próbálom elaltatni, és így hamar elalszik, nem kell szenvedni hogy mièrt nem alszik, szomjas, éhes, stb. Velem nézi a jóban rosszbant, utánna bealszik, átteszem a kiságyba. Reggel 7- kor kel, délelõtt 1-2 órát kint vagyunk még a hóban is, ha edik is! 1-4 vagy 2-5- ig alszik, így délután már nem megyünk ki, de ugye ha 5 kor kel, nem fárad el 3 óra alatt, hogy 8- ra bealudjon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egész délután megy meg szaladgál miután felkel! Még a vacsival is ugy kell utána szaladnom, mert úgy csinál mint aki nem ér rá :) ! Fél 10 kor ha leteszem este aludni nincsen késõ? Majd megpróbálom akkor azt is hogy délután 4 körül még leviszem egyet sétálni!
Szia! Az én kislányom 21 hónapos, este 9-tõl reggel 7-ig szokott aludni, délután pedig másfél órát.Én nagyon könnyen el tudom altatni, ahogy leteszem, pár pillanat és már alszik is. Lehet nem fárad el eléggé a lánykád és azért nem tud elaludni, vagy az is lehet, hogy fél egyedül elaludni. Próbáld ki, hogy levegõztök még egyet este fele, sétáljatok, szaladgáljatok egyet. Ha nem válik be, próbáld késõbb lefektetni, fél 10 körül mondjuk.
Szia! Az kisfiam most lesz 19 hónapos és kb 1 hete csinálja ezt, hogy egyszerûen nem akar elaludni este. Még hajnal 1 kor vígan kukorékol meg rohangál. Tegnap vezettük be azt, hogy szépen lefekszünk este apa is és én is és magunk közé vesszük és szépen elalszik.Tegnap még egy órát szenvedett forgolódott felült nézelõdött a sötétben.Ma viszont már 25 perc alatt elaludt.Mikor elalszik akkor átviszem a szobájába a kiságyba és alszik szépen. Eddig ez mûködik úgyhogy mi ezt fogjuk csinálni.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!