Találatok a következő kifejezésre: Van 1 a barátom nem (120 db)

1-es villamoson a barátommal voltam és belénk kötöttek, de miattam, a barátom nem csinált semmit, szerintetek rendjén van ez így?

..szóval engem támadtak. mondtak mindent, hogy így-úgy megb*sznának, stb.. a barátom szó nélkül hagyta..2en voltak.

Legjobb válasz: gondolom kolompárék voltak ismét. Hát ha a barátod nem nagyon tanul küzdõsportot, akkor nem tehet sokat, de ha igen még akkor is lehet, hogy megkéselik, ha csinál valamit. Szerintem rendben van, örülj hogy nem történt rosszabb. 1-es villamos amúgy ilyen esetekrõl híres.

gondolom kolompárék voltak ismét. Hát ha a barátod nem nagyon tanul küzdõsportot, akkor nem tehet sokat, de ha igen még akkor is lehet, hogy megkéselik, ha csinál valamit. Szerintem rendben van, örülj hogy nem történt rosszabb. 1-es villamos amúgy ilyen esetekrõl híres.
Hát figyelj, õk ketten voltak, barátod egyedül. Persze szerintem is az a helyes, ha megvéd, HA VAN ERRE REÁLIS ESÉLYE! viszont ha nem volt sokkal erõsebb, mint a két beszólogató, akkor nem csodálkozok. Semmit se nyertél volna, ha megvereti magát. Plusz még ha erõsebb is, lehet, . hogy megkéselik vagy akármi. Gondolj Marian Cozmára, õ se volt egy gyenge ember, mégis megtudták késelni a támadói, mivel többen voltak. Egyszer kerültem hasonló helyzetben, akkor öten kötöttek belém, az utca végérõl, sajnos csajjal voltam, így kénytelen voltam megvárni õket, hogy ne tûnjek bénának (utca végérõl kiabáltak, én úgy tettem, mintha nem hallanám, de a csaj meghallotta, ha nem lett volna ott, simán továbbállok), de megbántam. Öten simán megvertek volna, de nagy szerencsével megúsztam ezt (épp arra jött a fizikatanár). Akkor ott elhatároztam, hogy nem hozom többet ilyen helyzetbe magam. Ha elmenekülök elõlük, az szégyen, ha megvernek öten, az is szégyen, szóval mindenképp szégyenben maradok, de ha továbbállok, akkor legalább nem vernek meg.
Én mondtam volna nekik, hogy gyertek szálljunk le a kövi megállónál. Leszálltak volna és mindkét srácot összecsomagoltam volna mint a szart. Egy aikidos.
Az aikidos vagyok. Nézzétek, lányoknál alap dolog kéne h legyen a gáz spray vagy paprika-bors kombó spray. A srácok is hordhatnak maguknál és ha a mocskos cig ányok elkezdenek kötekedni, telibe fújjátok a pofájukat és máris mehet a lincselés.
High Five High, ne legyél már ennyire retardált. Majd ha évek óta tolnád az aikidot, megnézném, mi lenne a véleményed. Még 4-5 embert is volt, hogy ledaráltam utcán.
A NÕT NEM BÁNTOTTÁK ezért nem kellett megvédeni.
a bíróság elõtt is a barátod lett volna a támadó fél, mivel a beszólogatás nem támadás. vagy megöletnéd vagy elítéltetnéd a barátod. nem szép tõled kérdezõ!
az aikido egyrészt nem ér semmit, az nem küzdõsport másrészt amíg nem bántottak addig jól csinálta a barátod megkéselve, halottan jobban szeretnéd õt? undorító egy nõ vagy.
hát biztos szakítanék vele. Gyáva p**cs. B*szni tud, de megvédeni nem? takarodjon már az ilyen...
de gáz a barátod :S
Megértem a barátod.Jobb lett volna ha "megvéd"és utána jól megverik vagy netán megölik?
Ekkor van joga megvédeni: "A jogos védelem 21. § Nem büntetendõ annak a cselekménye, aki a saját, illetve a mások személye vagy javai elleni jogtalan támadás megelõzése céljából telepített, az élet kioltására nem alkalmas védelmi eszközzel a jogtalan támadónak sérelmet okoz, feltéve, hogy a védekezõ mindent megtett, ami az adott helyzetben elvárható annak érdekében, hogy az általa telepített védelmi eszköz ne okozzon sérelmet. 22. § (1) Nem büntetendõ az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegetõ jogtalan támadás elhárításához szükséges. (2) A jogtalan támadást úgy kell tekinteni, mintha az a védekezõ életének kioltására is irányult volna, ha a) azt személy ellen aa) éjjel, ab) fegyveresen, ac) felfegyverkezve vagy ad) csoportosan követik el, b) az a lakásba ba) éjjel, bb) fegyveresen, bc) felfegyverkezve vagy bd) csoportosan történõ jogtalan behatolás, vagy c) az a lakáshoz tartozó bekerített helyre fegyveresen történõ jogtalan behatolás. (3) Nem büntethetõ, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból lépi túl. (4) A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elõl. A végszükség 23. § (1) Nem büntetendõ annak a cselekménye, aki saját, illetve más személyét vagy javait közvetlen és másként el nem hárítható veszélybõl menti, vagy a közérdek védelme érdekében így jár el, feltéve, hogy a cselekmény nem okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett. (2) Nem büntethetõ, aki azért okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett, mert ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból nem ismeri fel a sérelem nagyságát. (3) Nem állapítható meg végszükség annak javára, akinek a veszély elõidézése felróható, vagy akinek a veszély vállalása foglalkozásánál fogva kötelessége."
Aikidosnak üzenem, hogy szerintem nem kellene gázspray, meg paprika spray sem senkinek, csak egyszerû közbiztonság kellene. Emellett Salgótarjáni lakosként találkoztam már pár kötekedéssel, és igen kevésszer használtam bármelyik fegyveremet is. Minimális harci tudás szükséges egy ilyen esethez, de a nincs más, akkor herén rugja a srácokat, és megnyugodhatsz, hogy nem fognak utánnatok szaladni. Ha nem akar ilyen lekicsinylõ modszert alkalmazni, akkor belülrõl a lehetõ legnagyobb erõvel megrugja a térdét, aztán indulás arréb. Nincs értelme még utánna összeverni is õket.
Nincs rendjén Nincs rendjén az hogy ilyenek megtörténhetnek. Ha megvéd abból verekedés lett volna ez tuti: -ha megveri õket szerencsés esetben, õt vonják felelõsségre utána. És bosszúra is számíthat. -valószínûleg meg õt verik meg Téged meg... akármi lehet manapság. Ilyen esetben hidd el, õ sokkal megalázottabbnak érezte magát mint Te, mert hogy nem tudja megvédeni a párját. Egyszerûen nem teheti és töketlen alakként meg kell húzódnia. Ezt kellett tennie, de pont hogy a Te védelmed érdekében is. Rosszabbul jársz ha tesz valamit. De ha más helyzetben nem véd meg, amikor nem kell visszafognia magát, akkor az már gáz, de ebben a helyzetben nem tehetett mást. (kivéve ha egy 2m-es kigyúrt állat, vagy harcmûvész, de egy normális egyesületben arra tanítják az embert, hogy a technikákat ne használják máson, csak védekezésre)
De gáz a pasid b*szki! alap, h megvédjen! biztos valami hímk**vayolo! sorry a megfogalmazásért de ez most nagyon felidegesített!

Hogy tudnék levenni 1 csajt a lábáról aki a suliba jár és van barátja? (a barátja nem nagyon izgat mert 1 csicska)

el?re is kösz a tippeket

Legjobb válasz: Hát ha szereti a pasiját akkor sehogy. :D Csak a szart kevernéd vele. Mindenesetre legyél vele kedves, és beszélgess vele sokat. ha kedvel, akkor onnantól könnyû dolgod van. Ha nem akkor meg úgyis lekoptat a fas zba, kivéve ha riba nc.

Hát ha szereti a pasiját akkor sehogy. :D Csak a szart kevernéd vele. Mindenesetre legyél vele kedves, és beszélgess vele sokat. ha kedvel, akkor onnantól könnyû dolgod van. Ha nem akkor meg úgyis lekoptat a fas zba, kivéve ha riba nc.
Övé a csaj és nem a tied. Na akkor ki is a csicska?
voltam ilyen helyzetben , és azt hittem a lány teljesen normális, de 1 hét után visszament a csicskához, hidd el hogy a lánynál is baj van hogyha azzal a sráccal van csak te érzed megéri-e próbálkozni és hidd el akivel volt 2város röhög rajta.....
Ha te ezt így eldöntöd, kinek a csajára lehet rámászni, és kiére nem, te vagy a világ legnagyobb csicskája...
Te vagy egy szánalmas csicska kis balf.sz. A csaj jól el van, te ezt irigyled és tönkre akarod b.szni. De még ahhoz is hülye vagy, hogy hozzáfogj. Ilyen kifejezéseket pedig csak a gyíkfaszú kis retardált b.zik használnak, hogy a saját nyomorukról eltereljék a figyelmet. Ha te akkora eszetlen nagy király lennél, akkor te lettél volna a befutó nem?
Ha akkora csicska a srác, akkor a csaj miért nem veled van??? Na ugye???
Vigyél magaddal furkósbotot és üsd ki a csaj két lábát így már le is vetted a lábáról! ;)
Figyelj te leszel a csicska mert amíg együtt vagytok végig a pofáján a gúnyos mosoly hogy elõtted õ kúrogatta:DDDDDD
*csaj
veszel egy láncfûrész és elvágod ott középtájon... és leveszed a felsõtestét ;)) heloo:D
A kérdező hozzászólása: fú de kemények vagytok (többségben :D ) a csaj azért nem velem van mert most kezdõdött a suli HAHÓÓ??? amúgy meg nem kavarnék be nem úgy mozdulnék rá hogy akkor te most az enyém leszel... nem vagyok az a kavarós. egyet jegyezzetek meg :D mindíg a csaj dönti el kivel k*úr..
Elmebeteg vagy! A csaj boldog a pasijával, akkor hagyd békén. Én is úgy szeretem, hogyha van pasim más ne zaklasson, attól csak ideges leszek. Na meg ha csicskának nevezed a pasiját akkor meg ne várj jobbat. Õ biztos csak a "Csikcskákat" szereti! Hagyd õt békén, és ne nevezz mást csicskának, te sem lehetsz jobb nála, ha így beszélsz róla!

Hogy tudnék jobban ledumálni csajokat a lábukról, van 1 lány barátom aki mindig jókat mond rólam h tutira jól járna velem akármelyik csaj, miért nem találok mégse senkit?

Legjobb válasz: 1. Túlságosan erõlteted a témát. 2. Senki sem elég jó neked. 3. Várod a sültgalambot. 4. Idegbeteg vagy. 5. Büdös vagy.

1. Túlságosan erõlteted a témát. 2. Senki sem elég jó neked. 3. Várod a sültgalambot. 4. Idegbeteg vagy. 5. Büdös vagy.
Nem olyan érthetetlen ez.Egyszerûen így hozza az élet. Épp akik kellenének, azoknak van kapcsolata, és olyan van, amit nem rúgnának fel épp miattad. Ha nem volna , lehet hogy beleférnél nekik. Vagy csak olyanok találkoznak veled ép, akik neked nem férnek bele, mert tudod, hogy egyszer végigméri az ember a farkát rajta, aztán mehet amerre lát, mert nem tetszik annyira , hogy egy életet leélj vele. és az események úgy hozzák, hogy fõleg ez a két kategoria van a közegedben. Az idõ meg csak telik, de nem haladsz ilyen téren egyrõl a kettõre. Ez a balszerencse. Egyszerûen nem kötelezõ törvényszerûség az életben, hogy mindenki megtalálja a párját, hogy valakinek legyen mindig valakije. Ez pedig nem az egyén negatív tulajdonságán múlik, csak sajnálatos módon így jön ki a lépés. Az egyén meg nem akarja nagyon levinni az igényszintjét, a jó a szamár is ha nincs ló alapon. Annyira gondolom azért nem kell a pina colada.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Amiket írsz pont h igazak rám, ezért is mondja a lány barátom h nagyon jó fej vagyok és nem hiszi el h nincs bnõm. Hülyéskedek velük, szivatom õket, jók a célozgatásaim is és mégsincs :/
Nincs jó dumád, sokat lelkizel. Minden lány inkább jóbarátként tekint rád, akiknek kiönthetik a lelküket, de férfiként nem tudnak tekinteni rád. Túl jó vagy. A lányok szeretik a rossz fiúkat. Szeretik a vagányságot, és szeretik ha átbaxák õket néha jól (bár ezt nem szívesen vallják be). Ismerkedj új lányokkal, ugrasd õket, hülyéskedj sokat. Húzd az agyukat. Imádják a kétértelmû beszédet, amikor szexuális célozgatásokat teszel valójában, de mindig megmagyarázod, hogy te egész másra gondoltál és nem vagy olyan szexcentrikus mint õk, meg stb. Summa summárum, ne légy unalmas. A lelki levesláda nem egy hálás feladat, ne vállald. Ha lesz barátnõd, rögtön vonzóbb leszel a többi lány számára is. Amikor már megvan a vonzalom, akkor megmutathatod, hogyhát igazából te komolyabb gyerek vagy, és nemcsak arra kell neked stb. stb. De elõbb mindenképp fel kell keltened az érdeklõdést irányodba, ehhez viszont nem lehetsz túl komoly.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem igaz rám egyik lealacsonyító állítás sem -.-
A kérdező hozzászólása: Sajnos vele nem lehet.. van barátja, akivel szintén jóban vagyok, szval ez kizárt. Nem szexre kellenek, pont h nem vagyok szexmániás.
#1: Kimaradt a "ronda vagy".
Na, ezért, bakker! Mert egy fogyatékos vagy, és az a lány barátod ezzel csak éget más nõk elõtt! Baromi szánalmas, hogy neked a nõk csak szexre kellenek, és az a nõ is szánalmas, aki veled lefekszik! :D Remélem, elkapsz valami kemény betegséget, és elmegy a kedved attól, hogy "gázoskodj"! XD
Miért nem jársz azzal a lány barátoddal aki ezt mondta? Ezek szerint bejössz neki, ha iylet mond. Lehet célozni is akart vele.
Ha megfigyeled, a jó nõk a zsetonra és a sportkocsira mennek. Legyen sok pénzed és fekete Bömösöd, és akkor akármelyik csajt leveheted a lábairól! 23:58-nak meg csípõbõl ment a mínusz.

Van 1 lány aki nem túl rég a barátom de azt tudom hogy nagyon szeret/bír barátilag de én többet érzek mit mondjak neki?

egyáltalán hol mondjam fb-n vagy élőben? elég szégyenlős vagyok tehát én a facebookra gondoltam mert ott jobban kitudom fejezni magam. meg mit mondjak ?? kérlek segítsetek:) f/15j

Legjobb válasz: Szerintem fb-n is elmondatod. Lehet õ is könnyebben beszél neten keresztül. Am nem kell többet mindanod a fennt leírtaknál, de kifejtheted kicsit bõvebben is. Remélem menni fog, sok sikert!

Szerintem fb-n is elmondatod. Lehet õ is könnyebben beszél neten keresztül. Am nem kell többet mindanod a fennt leírtaknál, de kifejtheted kicsit bõvebben is. Remélem menni fog, sok sikert!
Én vagyok a Halálcápa, és megeszem a kukidat!
Ezt és igy. Az egyenesség a legjobb ilyen helyzetben.
Azért azt ne felejtsd el, hogy élõben azért látod az arcát, a reakcióját, míg neten keresztül könnyen írhat olyat, amit te 5 perc alatt 10féleképpen fogsz értelmezni. :) Amúgy írd az igazat, az a legcélravezetõbb. Nincs értelme kerülnöd a forró kását. 17/L
Neten soha ne irj ilyet...abból jó nem fog kisülni.. mondd a szemébe, és ahogy az elõttem lévõ mondta látni fogod a reakcióját. Minden bizonnyal azt fogja mondani hogy legyünk barátok, de te erre simán feleld azt, hogy köszi de barátom van sok, nem kell mégegy. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segítettetek:) )))))
végül összejött?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem
Ha 13 évesek vagytok igen.
A fiú elmegy kozmetikushoz. A csaj meg... Ez alapján elítélni valakit... Nem értem...
A kérdező hozzászólása: az a lány 18 a srác pedig 22 de nagyon rendes fiú és nem csunya sõt csak a sok pattanás
ez érdekes... szerintem ez csak egy kifogás... monddmeg a fiú barátodnak h menjen kozmetikushoz. és úgy álljon a lány elé, és úgy próbálja meg
akkor vagy terhes ha nem jön meg! De hogyha bizonytalan vagy vegyél egy tesztet! ha terhes vagy akkor meg elmész dokihoz...

1, 5 hete lefeküdtem a barátommal, nem használtunk semmit, de nem ment el bennem, erre figyeltünk. A napokba kell megjönnie, most hányingerem van. Lehet ez a terhességtől?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy teherbe estél. Általában a várt mensi elõtt két héttel szokott peteérés lenni, szóval te pont abban az idõben voltál. És attól, hogy nem ment el, elõváladék még volt, amit õ nem érez, hogy kijön, és hát abban van spermium...

Lehetséges, hogy teherbe estél. Általában a várt mensi elõtt két héttel szokott peteérés lenni, szóval te pont abban az idõben voltál. És attól, hogy nem ment el, elõváladék még volt, amit õ nem érez, hogy kijön, és hát abban van spermium...
Lehet baba a dologból. Tesztelj az már lehet hogy mutat valamit.
Hát...kicsi az esély rá, de van. Az is lehet, hogy az izgulás miatt van hányingered. Reméljük a legjobbakat. Ha nem jön meg akkor tesztelj.

1 hete pont a 14. napon voltunk együtt a barátommal. Nem hatolt belém teljesen, és nem ment el. Azóta viszont az első pár napban hasmenésem volt, majd alhasi fájdalmaim voltak(vannak). Lehetek terhes?

Ma barna folyásom is volt... Folyamatos tompa fájdalmat s puffadást érzek az alhasam tájékán.

Legjobb válasz: Ajánlom,hogy vegyél egy tesztet mert bizony terhes lehetsz.

Ajánlom, hogy vegyél egy tesztet mert bizony terhes lehetsz.
Szia, bizony eggyet értek az elottem szólóhoz, ebben az esetben elég lehetett az elovaladék is férfihímtagon..
A tesztet még korainak tartom, hiszen a ciklusod 21.napján tartassz.Várj még egy hetet, elvileg akkor kell megjönni a vérzésednek.Ha elmarad, jöhet a teszt!(Az elõváladék tényleg elég a megtermékenyitéshez!)
Megtudhatom, hogy mi lett a végeredménye?

Ha egy lánynak van 1-2 éves kapcsolata és elmegy egy fiúval moziba úgy hogy a barátjának nem szól erről akkor ez már megcsalás?

Legjobb válasz: Ez attól függ szerintem, hogy a lány milyen alapon megy el a sráccal mozizni... Ha haveri alapon, akkor nem az, ha azzal a reménnyel, hogy kicsit összemelegednek, akkor igen, az...

Ez attól függ szerintem, hogy a lány milyen alapon megy el a sráccal mozizni... Ha haveri alapon, akkor nem az, ha azzal a reménnyel, hogy kicsit összemelegednek, akkor igen, az...
Idézet az új kismalacból: Nem megcsalás ha: 1. Oral szex az nem számít 2. Ha másnap nem emléksze a nevére 3. Ha másnap nem hívod vissza 4. Ha egyikõtök sem jut el az orgazmusig 5. Szex egy baráttal az csak még egy dolog amiben egyetértetek 6. Ha olyan gyenge volt, hogy szóra se érdemes 7. Régi szerelmeddel 8. Volt férj/feleség 9. Telefonszex/internetszex 10. Két nõ csinálja 11. Csók 12. Ha a másik nõs/férjezett és nem ismered a párját 13. Ha részeg voltál 14. Életed párjának rokonságából valaki 15. Nyilvános helyen csinálva 16. Kocsiban, az számít kivéve ha manuális váltós autóban nem orálszex úgy, hogy az autó mozgásban van 17. Ha semmilyen testfolyadékot nem cseréltek 18. Ha nem történt csókolózás szex közben 19. Ha közben mindent neked kell csinálni 20. Szomszéd az nem számít 21. Munkatárs nem számít 22. Ha véletlenül összefuttok és emiatt történik az nem ér 23. Ha a dologból terhesség lesz NO AZ ÉR :D Én se értek vele egyet de hátha van valamelyik pont ami téged mentesít :)
Szerintem ha egy másik fiúval akarod magad jól érezni, az már érzelmi megcsalás gyanús. Viszont nem tudjuk az okokat és a körülményeket! Lehet hogy jogos igényed van rá. Azért magaddal egy õszinte beszélgetésre sort keríthetnél!
A kérdező hozzászólása: 21:02! Köszi a tanácsot..:D Csak sajnos egy mozis randi után nem biztos hogy odáig el lehet jutni??? Vagy én gondolom rosszul???
Ne felejtsetek el védekezni!
Utolsó hozzászóló, ez hülyeség. Van benne valami, de az õszinteség fontosabb!
Szerintem nem az. Hisz gondolom az a másik fiú csak a barátod. Szerintem nem muszáj mindenrõl beszámolnod a pasidnak...
Ha nem szól errõl, akkor ott gyanús valami. Ha én lennék a barátod és titokban más fiúval járkálnál moziba, tuti hogy elhagynálak. Nálam az õszinteség fontos. De most fordítsuk meg a helyzetet. Te mit szólnál, ha a barátod egy másik lánnyal kettesben menne el moziba, nem szólna neked, hanem csak késõbb valahogy rájönnél?
Ha baráti alapon, akkor nem megcsalás. De mindenképpen el kellene mondanod a párodnak. A titkolózás sohasem a legjobb ötlet, és nem is a legkényelmesebb. Ha bíztok egymásban, akkor nem lesz gond, ha elmondod :)
Pont ezt kell elkerülni azzal h elmondod. Akkor nem agyalna rajta a párod h vajon megcsaltad-e vagy sem. Ha csak haverozni akartok akkor mondd el a párodnak h nincs oka aggodalomra, csak mozi és semmi több. Sztem többet érsz el vele ha egyenesen megmondod. Lehet ez sem fog neki tetszeni és megy majd a hiszti, de így elkerülheted h megforduljon a fejében az h megcsalod. 20/L
A kérdező hozzászólása: én 20 õ 22
Hogy lenne már az. Hacsak nem azért megy a moziba vele, hogy a sötétben egymást taperolják. Barátság is létezik a világon.
Attól függ, ki az a fiú... Mert lehet egy vadidegen, lehet egy régi ismerõs, lehet a pasija egyik haverja, lehet... Ha idegen, akkor (1-2 éves kapcsolatban) illik elmondani, hogy kivel merre. De ez is korfüggõ. Kort nem írtál
Az elõzõ vagyok. Szóval a lényeg, hogy szerintem a lány igazán elmondhatja a pasijának. Õ nem a pasi tulajdona, tehát a srác ne szóljon már bele, hogy hova mehet el a lány, fõleg ha haveri alapon moziba megy. Ha pedig nem haveri alapon megy a lány, akkor úgyis megette a fene az egészet, ha nem aznap, akkor majd máskor és mással lép le.
Semmit! Foglald el magad és jönni fog a tökéletes pasi is aki nem hazudik neked .
14 évesen.. hát szeritnem inkább tanulj! több hasznod lesz belõle mint a pasizásból ilyen korán!
süssél a homokozóban pogit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!