Találatok a következő kifejezésre: Van 1 a barátom (252 db)

Ha ronda lennél, nem lenne barátnõd...
De te miért akarsz másnak tetszeni?! Nem a barátnõd akarsz CSAK tetszeni?! Miért érdekelnek mások?! Úristen, hány éves vagy? 10?
Ha van csajod nem tök mindegy??? Nem elég, hogy neki tetszel? Miért akarod, hogy a sok kis r.banc téged is szopjon?????
A kérdező hozzászólása: Nem akarom, csak meg akarom érteni ezt a jelenséget.
Ugye nem csak 3 ismerõsöd van? Mert akkor ne várj el 1000 lájkot.
A kérdező hozzászólása: Elég sok ismerõsöm van. :D
Na ez az ! facebook mire megy hogy emberek prezentálják magukat ha esetleg kevesebb like jön akkor kételkedni kezdenek .Szóval ne izgasson mennyit kapsz a lényeg hogy a barátnõdnek és a családodnak tettszik .
A barátnõddel foglalkozz ne ilyen hülyeségekkel. 3 like? 50 like? Mit számít? Van egy elmondásod szerint gyönyörû barátnõd mi kell még? (Van pár ismerõsöm hiába a 70 like, ha üzenetben könyörög, hogy dobjak már rá egy likeot :/)
A profil képemen csak haveroktól van like. Akkor most buz! vagyok? Nem hiszem, csak el kéne már felejteni ezt a facebook [email protected], mert azon kívül, hogy leépíti a valódi kapcsolatokat nem jó semmire. Pl. minek találkoznál egy ismerõsöddle, ha tudtok facebookon is beszélgetni, stb.
pfff..... hova fajul ez a világ :(
a kevés like csak annyi h nem vagy népszerû.
A kérdező hozzászólása: Kajak nem értem már az egészet. Csomó ronda csíráért odavan mindenki, és kap 1000 like-ot, és csomó kiscsaj szopná. Most akkor hogy mûködik ez az egész???
Most komolyan, megnéztem a saját profilképemet és nekem 45 like van rajta, akkor én szépnek számítok?! O.O ekkora baromságot.... -.-"
Nem jelenti azt.
Vagy a barátnõje is ronda...
Az elsõ válaszoló röviden tömören megfogalmazta a választ, nincs is mit hozzáfûzni.
Most komolyan like-ban méritek a "szépséget"?! Ez már nagyon gáz.....
A kérdező hozzászólása: A barátnõm gyönyörû.
[link]
Nem, de hogy egy idióta vagy, az biztos.
"Ne hazudja' te kocsog, me' felruglak!" "Bezboz utokkel???"
Barátnõ, mint barát barátnõ vagy mint barátnõ, akivel párkapcsolatod van? Az is lehet, hogy csak szimplán rossz a kép rólad. Kérj kölcsön egy jó gépet, és fotóztasd le magad valakivel, aztán told fel a netre.
A kérdező hozzászólása: Barátnõ, akivel kapcsolatom van. A kép pedig eddig talán a legelõnyösebb rólam.
Nem vagyok ismert! Nem biztos hogy sokan kedvelnek.

A Nuvaringet tényleg ki lehet venni napi 1 órára? Amikor kint van akkor a barátom belémélvezhet?

Legjobb válasz: Igen és igen. A barátnõmmel mi is így szoktuk. 27/F

Igen és igen. A barátnõmmel mi is így szoktuk. 27/F
A kérdező hozzászólása: köszi :D
Igen ki lehet venni, de a tájékoztatóban is leírják. És beléd is élvezhet.

Hogy tudnék jobban ledumálni csajokat a lábukról, van 1 lány barátom aki mindig jókat mond rólam h tutira jól járna velem akármelyik csaj, miért nem találok mégse senkit?

Legjobb válasz: 1. Túlságosan erõlteted a témát. 2. Senki sem elég jó neked. 3. Várod a sültgalambot. 4. Idegbeteg vagy. 5. Büdös vagy.

1. Túlságosan erõlteted a témát. 2. Senki sem elég jó neked. 3. Várod a sültgalambot. 4. Idegbeteg vagy. 5. Büdös vagy.
Nem olyan érthetetlen ez.Egyszerûen így hozza az élet. Épp akik kellenének, azoknak van kapcsolata, és olyan van, amit nem rúgnának fel épp miattad. Ha nem volna , lehet hogy beleférnél nekik. Vagy csak olyanok találkoznak veled ép, akik neked nem férnek bele, mert tudod, hogy egyszer végigméri az ember a farkát rajta, aztán mehet amerre lát, mert nem tetszik annyira , hogy egy életet leélj vele. és az események úgy hozzák, hogy fõleg ez a két kategoria van a közegedben. Az idõ meg csak telik, de nem haladsz ilyen téren egyrõl a kettõre. Ez a balszerencse. Egyszerûen nem kötelezõ törvényszerûség az életben, hogy mindenki megtalálja a párját, hogy valakinek legyen mindig valakije. Ez pedig nem az egyén negatív tulajdonságán múlik, csak sajnálatos módon így jön ki a lépés. Az egyén meg nem akarja nagyon levinni az igényszintjét, a jó a szamár is ha nincs ló alapon. Annyira gondolom azért nem kell a pina colada.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Amiket írsz pont h igazak rám, ezért is mondja a lány barátom h nagyon jó fej vagyok és nem hiszi el h nincs bnõm. Hülyéskedek velük, szivatom õket, jók a célozgatásaim is és mégsincs :/
Nincs jó dumád, sokat lelkizel. Minden lány inkább jóbarátként tekint rád, akiknek kiönthetik a lelküket, de férfiként nem tudnak tekinteni rád. Túl jó vagy. A lányok szeretik a rossz fiúkat. Szeretik a vagányságot, és szeretik ha átbaxák õket néha jól (bár ezt nem szívesen vallják be). Ismerkedj új lányokkal, ugrasd õket, hülyéskedj sokat. Húzd az agyukat. Imádják a kétértelmû beszédet, amikor szexuális célozgatásokat teszel valójában, de mindig megmagyarázod, hogy te egész másra gondoltál és nem vagy olyan szexcentrikus mint õk, meg stb. Summa summárum, ne légy unalmas. A lelki levesláda nem egy hálás feladat, ne vállald. Ha lesz barátnõd, rögtön vonzóbb leszel a többi lány számára is. Amikor már megvan a vonzalom, akkor megmutathatod, hogyhát igazából te komolyabb gyerek vagy, és nemcsak arra kell neked stb. stb. De elõbb mindenképp fel kell keltened az érdeklõdést irányodba, ehhez viszont nem lehetsz túl komoly.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem igaz rám egyik lealacsonyító állítás sem -.-
A kérdező hozzászólása: Sajnos vele nem lehet.. van barátja, akivel szintén jóban vagyok, szval ez kizárt. Nem szexre kellenek, pont h nem vagyok szexmániás.
#1: Kimaradt a "ronda vagy".
Na, ezért, bakker! Mert egy fogyatékos vagy, és az a lány barátod ezzel csak éget más nõk elõtt! Baromi szánalmas, hogy neked a nõk csak szexre kellenek, és az a nõ is szánalmas, aki veled lefekszik! :D Remélem, elkapsz valami kemény betegséget, és elmegy a kedved attól, hogy "gázoskodj"! XD
Miért nem jársz azzal a lány barátoddal aki ezt mondta? Ezek szerint bejössz neki, ha iylet mond. Lehet célozni is akart vele.
Ha megfigyeled, a jó nõk a zsetonra és a sportkocsira mennek. Legyen sok pénzed és fekete Bömösöd, és akkor akármelyik csajt leveheted a lábairól! 23:58-nak meg csípõbõl ment a mínusz.
Komolynak számít ha ez lényeges, viszont sok értelme nincs folytatni ha már nincsenek érzelmek.
megszokásból vannak együtt? ugyan már, az csak elpocsékolt idõ...
KI kérdezi és miért?

Hol van fenn a Barátok Közt 1 évadától egészen a végéig? KÖszönöm elõre is!

Legjobb válasz: Sehol. A kilencvenes években a fájlmegosztás sehol nem volt még, vagy csak kezdetleges. Magánszemélynek aligha volt kapacitása arra hogy rögzítsen 7000 epizódot, majd azt a videós korszakból digitalizálja, és egyáltalán megossza úgy hogy közben bûncselekményt követ el a szerzõi jogsértéssel. A jogtulajdonos sem osztja meg az összes részt, így sehol nem érheted el. A netes megosztókon is legfeljebb az elmúlt 1-2 év érthetõ el.

Sehol. A kilencvenes években a fájlmegosztás sehol nem volt még, vagy csak kezdetleges. Magánszemélynek aligha volt kapacitása arra hogy rögzítsen 7000 epizódot, majd azt a videós korszakból digitalizálja, és egyáltalán megossza úgy hogy közben bûncselekményt követ el a szerzõi jogsértéssel. A jogtulajdonos sem osztja meg az összes részt, így sehol nem érheted el. A netes megosztókon is legfeljebb az elmúlt 1-2 év érthetõ el.
A kérdező hozzászólása: :-( Azért köszönöm....
Ha 13 évesek vagytok igen.
A fiú elmegy kozmetikushoz. A csaj meg... Ez alapján elítélni valakit... Nem értem...
A kérdező hozzászólása: az a lány 18 a srác pedig 22 de nagyon rendes fiú és nem csunya sõt csak a sok pattanás
ez érdekes... szerintem ez csak egy kifogás... monddmeg a fiú barátodnak h menjen kozmetikushoz. és úgy álljon a lány elé, és úgy próbálja meg

Mi van velem, ha van 1 éve barátom akit nagyon szeretek, de szexuálisan a legjobb barátnőmhöz vonzódom, de a barátomal is jó a szex?

kérlek segitsetek nagyon szar ez a helyzet :(

Legjobb válasz: Lehetséges, h biszexuális vagy/lettél....Mióta vagy így? Ez egyébként szerintem nõknél nem gáz, elhiszem, h zavaró, de talán próbálj meg valaki szakemberrel beszélni errõl, ha nagyon zavar....

Lehetséges, h biszexuális vagy/lettél....Mióta vagy így? Ez egyébként szerintem nõknél nem gáz, elhiszem, h zavaró, de talán próbálj meg valaki szakemberrel beszélni errõl, ha nagyon zavar....
A kérdező hozzászólása: Legjobb berátnõmmel 5 éve vagyunk barátok de nyár óta érintkzünk egymásal szexuálisan, a barátommal szünetet tartunk ezmiatt de sokal joban érzem magam vele az ágyban sokal gyengédebb meg jobb a szex a barátnõmel de a nemtudom magam Lezbikusnak elképzelni, életbeli helyzetben pedig a barátomat tartm mitcsináljak ? :(
próbáljátok ki 3-an :)
A kérdező hozzászólása: Volt alkalom rá, de nem ment :S valahogy nem azt éreztem amikor 3an voltunk hogymost Odett és Viktor is ittvan hanme csak hogy Niki és én erre koncentráltam és VIktor felhuzta magát és távozott
A kérdező hozzászólása: elnézést azt nem irtam oda h a barátom nem engedte h Odettel 3man hanem õ választott a baráti körébõl és ez egy normális dolog ? :S :(
Sztem nem leszbi vagy, hanem biszex..nem ugyanaz!
Ez attól is függ, h mennyi idõs vagy. egy csomó helyen olvastam, h a lányoknál kb 18 éves korig nem lehet 100%-osan megállapítani a szexuális beállítottságot az érzelmességük miatt. Nem tudom, h mennyire igaz ez, de lehet benne valami. Amúgy szerintem biszexuális lehetsz, amit majd meg kell tanulnod kezelni.
hát szar a barátod az ágyban. nemmeglepõ ha egy lány jobban tudja h mi kell egy lánynak de ettõl még nem kéne "átpártolni". inkább próbáld ki egy másik pasival aki jobban érti a dolgát és/vagy meséld el hogy hogy jó neked
Én egyet mondok: elmondhatatlanul irigylem a pasid... nemhogy két nõvel, de még õ is választhatja ki... áááááá... ilyet én is akarok! :-P

1-es villamoson a barátommal voltam és belénk kötöttek, de miattam, a barátom nem csinált semmit, szerintetek rendjén van ez így?

..szóval engem támadtak. mondtak mindent, hogy így-úgy megb*sznának, stb.. a barátom szó nélkül hagyta..2en voltak.

Legjobb válasz: gondolom kolompárék voltak ismét. Hát ha a barátod nem nagyon tanul küzdõsportot, akkor nem tehet sokat, de ha igen még akkor is lehet, hogy megkéselik, ha csinál valamit. Szerintem rendben van, örülj hogy nem történt rosszabb. 1-es villamos amúgy ilyen esetekrõl híres.

gondolom kolompárék voltak ismét. Hát ha a barátod nem nagyon tanul küzdõsportot, akkor nem tehet sokat, de ha igen még akkor is lehet, hogy megkéselik, ha csinál valamit. Szerintem rendben van, örülj hogy nem történt rosszabb. 1-es villamos amúgy ilyen esetekrõl híres.
Hát figyelj, õk ketten voltak, barátod egyedül. Persze szerintem is az a helyes, ha megvéd, HA VAN ERRE REÁLIS ESÉLYE! viszont ha nem volt sokkal erõsebb, mint a két beszólogató, akkor nem csodálkozok. Semmit se nyertél volna, ha megvereti magát. Plusz még ha erõsebb is, lehet, . hogy megkéselik vagy akármi. Gondolj Marian Cozmára, õ se volt egy gyenge ember, mégis megtudták késelni a támadói, mivel többen voltak. Egyszer kerültem hasonló helyzetben, akkor öten kötöttek belém, az utca végérõl, sajnos csajjal voltam, így kénytelen voltam megvárni õket, hogy ne tûnjek bénának (utca végérõl kiabáltak, én úgy tettem, mintha nem hallanám, de a csaj meghallotta, ha nem lett volna ott, simán továbbállok), de megbántam. Öten simán megvertek volna, de nagy szerencsével megúsztam ezt (épp arra jött a fizikatanár). Akkor ott elhatároztam, hogy nem hozom többet ilyen helyzetbe magam. Ha elmenekülök elõlük, az szégyen, ha megvernek öten, az is szégyen, szóval mindenképp szégyenben maradok, de ha továbbállok, akkor legalább nem vernek meg.
Én mondtam volna nekik, hogy gyertek szálljunk le a kövi megállónál. Leszálltak volna és mindkét srácot összecsomagoltam volna mint a szart. Egy aikidos.
Az aikidos vagyok. Nézzétek, lányoknál alap dolog kéne h legyen a gáz spray vagy paprika-bors kombó spray. A srácok is hordhatnak maguknál és ha a mocskos cig ányok elkezdenek kötekedni, telibe fújjátok a pofájukat és máris mehet a lincselés.
High Five High, ne legyél már ennyire retardált. Majd ha évek óta tolnád az aikidot, megnézném, mi lenne a véleményed. Még 4-5 embert is volt, hogy ledaráltam utcán.
A NÕT NEM BÁNTOTTÁK ezért nem kellett megvédeni.
a bíróság elõtt is a barátod lett volna a támadó fél, mivel a beszólogatás nem támadás. vagy megöletnéd vagy elítéltetnéd a barátod. nem szép tõled kérdezõ!
az aikido egyrészt nem ér semmit, az nem küzdõsport másrészt amíg nem bántottak addig jól csinálta a barátod megkéselve, halottan jobban szeretnéd õt? undorító egy nõ vagy.
hát biztos szakítanék vele. Gyáva p**cs. B*szni tud, de megvédeni nem? takarodjon már az ilyen...
de gáz a barátod :S
Megértem a barátod.Jobb lett volna ha "megvéd"és utána jól megverik vagy netán megölik?
Ekkor van joga megvédeni: "A jogos védelem 21. § Nem büntetendõ annak a cselekménye, aki a saját, illetve a mások személye vagy javai elleni jogtalan támadás megelõzése céljából telepített, az élet kioltására nem alkalmas védelmi eszközzel a jogtalan támadónak sérelmet okoz, feltéve, hogy a védekezõ mindent megtett, ami az adott helyzetben elvárható annak érdekében, hogy az általa telepített védelmi eszköz ne okozzon sérelmet. 22. § (1) Nem büntetendõ az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegetõ jogtalan támadás elhárításához szükséges. (2) A jogtalan támadást úgy kell tekinteni, mintha az a védekezõ életének kioltására is irányult volna, ha a) azt személy ellen aa) éjjel, ab) fegyveresen, ac) felfegyverkezve vagy ad) csoportosan követik el, b) az a lakásba ba) éjjel, bb) fegyveresen, bc) felfegyverkezve vagy bd) csoportosan történõ jogtalan behatolás, vagy c) az a lakáshoz tartozó bekerített helyre fegyveresen történõ jogtalan behatolás. (3) Nem büntethetõ, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból lépi túl. (4) A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elõl. A végszükség 23. § (1) Nem büntetendõ annak a cselekménye, aki saját, illetve más személyét vagy javait közvetlen és másként el nem hárítható veszélybõl menti, vagy a közérdek védelme érdekében így jár el, feltéve, hogy a cselekmény nem okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett. (2) Nem büntethetõ, aki azért okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett, mert ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból nem ismeri fel a sérelem nagyságát. (3) Nem állapítható meg végszükség annak javára, akinek a veszély elõidézése felróható, vagy akinek a veszély vállalása foglalkozásánál fogva kötelessége."
Aikidosnak üzenem, hogy szerintem nem kellene gázspray, meg paprika spray sem senkinek, csak egyszerû közbiztonság kellene. Emellett Salgótarjáni lakosként találkoztam már pár kötekedéssel, és igen kevésszer használtam bármelyik fegyveremet is. Minimális harci tudás szükséges egy ilyen esethez, de a nincs más, akkor herén rugja a srácokat, és megnyugodhatsz, hogy nem fognak utánnatok szaladni. Ha nem akar ilyen lekicsinylõ modszert alkalmazni, akkor belülrõl a lehetõ legnagyobb erõvel megrugja a térdét, aztán indulás arréb. Nincs értelme még utánna összeverni is õket.
Nincs rendjén Nincs rendjén az hogy ilyenek megtörténhetnek. Ha megvéd abból verekedés lett volna ez tuti: -ha megveri õket szerencsés esetben, õt vonják felelõsségre utána. És bosszúra is számíthat. -valószínûleg meg õt verik meg Téged meg... akármi lehet manapság. Ilyen esetben hidd el, õ sokkal megalázottabbnak érezte magát mint Te, mert hogy nem tudja megvédeni a párját. Egyszerûen nem teheti és töketlen alakként meg kell húzódnia. Ezt kellett tennie, de pont hogy a Te védelmed érdekében is. Rosszabbul jársz ha tesz valamit. De ha más helyzetben nem véd meg, amikor nem kell visszafognia magát, akkor az már gáz, de ebben a helyzetben nem tehetett mást. (kivéve ha egy 2m-es kigyúrt állat, vagy harcmûvész, de egy normális egyesületben arra tanítják az embert, hogy a technikákat ne használják máson, csak védekezésre)
De gáz a pasid b*szki! alap, h megvédjen! biztos valami hímk**vayolo! sorry a megfogalmazásért de ez most nagyon felidegesített!

Lenne néhány kérdésem, 1. menstruáció közben teherbe eshetek? Vagy menstruáció után 1-2 nappal? 2. Ha védekezünk, akkor nyugodtan élvezhet a barátom belém? 3. miért van az, hogy nem tudom élvezni, ha a csiklómat izgatja a barátom?

Legjobb válasz: 1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L

1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L
elvileg nem lehetsz terhes, de elõfordult már. azonban ez nagyon ritka. de mensi alatt ne szexelj, mert fertõzést szedhetsz össze. meg nem is tudom h h birnal, nekem most van meg, de annyira görcsölök, h a halálomon vok.. mensi után "üres" a szervezeted, kiürült a petesejt, úgyh nem lehetsz terhes. de minden esetre védekezni kell.. h érted h ha védekeztek, akkor élvezhet beléd??
Kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de a inkább az elején csináljátok, utána már ne annyira.
a peteérés a legtöbb esetben a ciklus 8-12. napján van..tehát!mivel a menses elsõ napja a ciklus elsõ napja..a menses utáni pár nap a legveszélyesebb!! az a biztos, ha mindig védekeztek, az sem 100%, de majdnem a legtöbb amit tehetsz, ha gyógyszert sem szedsz még.

Van 1 csaj aki már régóta tetszik és pár napja 1 bulin megmondtam neki. Először vissza utasított (h van már 1 kiszemeltje) meg h ne rontsam el ezzel a barátságunkat. Majd elment beszélgetni a barátnôjével?

Amikor visszajött akkor elhívott beszélgetni és smároltunk. Aztán mondta h megpróbálhatjuk 1 hétig és ha nem megy akkor vége. Másnap reggel viszont rámírt h szerinte ez neki nem több barátságnál és h ne haragudjak. Most mit tegyek?Mit csináljak? Nekem kell ez a csaj! H szerezzem meg?

Legjobb válasz: Háát szerintem túl sokat nem tudsz tenni..:S Valószínûleg a barátnõje beszélte rád, hogy adjon nektek egy esélyt, de ezen elgondolkozott, és inkább nem.. ami nem megy, nem kell erõltetni. Sajnálom.

Háát szerintem túl sokat nem tudsz tenni..:S Valószínûleg a barátnõje beszélte rád, hogy adjon nektek egy esélyt, de ezen elgondolkozott, és inkább nem.. ami nem megy, nem kell erõltetni. Sajnálom.
Egy dolgot tudsz tenni: Hagyod az egészet. Legyen eszed, legyen önbecsülésed. Érts az elutasításból. Keress olyan lányt, akit tényleg érdekelsz. Ezzel pedig ne foglalkozz. Ne keresd, ne menj utána. Simán engedd el.
Egyet értek az elõzõvel...az a csók vagy azt jelentette h a barátnõje beszélte rá, vagy pedig ki akart használni(hiszen volt alibije, másnap pedig lepattintott) ha nagyon bejön, akkor se nyomulj(a kiszemelt dolog akár igaz is lehet) beszélgessetek minél többet(ha a baráti kapcsolatnál is maradtok) jobban megismerhetitek egymást nem egyszer volt már olyan ismerõsöm aki azt mondta h a pasijáért eleinte nem volt oda...de miután jobban megismerte levette a lábáról a humora, meg a kedvessége...azt mondom légy bátor és kitartó, ezt minden csajnál érdemes szem elõtt tartani, ha te csíped fel, ha fordítva(giszen valahogy meg kell tartani;) )
ne félj az újtól, vágj bele.. keress mást

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!