Találatok a következő kifejezésre: Van 1 és szeretném ha (35 db)

A baratommal 1 eve leszunk eggyutt es nagyon szeretjuk egymast, az az egy gond van hogy neha vitazunk minden semmisegen vagyis O neki vannak dolgok amik nalam nem tetszenek es szeretne ha valtoznak. Szerintetek igaza van?

azt mondja onfeju vagyok es szeretne ha gyokerestol meg valtoznak en azt mondtam neki hogy elfogadom amilyen de o ezt soha nem mondta nekem es haragudni nem tudok ra aka mit mond mert nagyon szeretem ami vele nem igy van mert sokszor ha valami artalmatlant is mondok megseryodik mit tegyek? igaza van?

Legjobb válasz: Ha az szeretné, hogy gyökerestül megváltozz, akkor mit szeret benned?Az ember nem tud akkorát változni, ha nem fogadja el, késõbb nagyon kiütközhet.

Ha az szeretné, hogy gyökerestül megváltozz, akkor mit szeret benned?Az ember nem tud akkorát változni, ha nem fogadja el, késõbb nagyon kiütközhet.
Egyikõtöknek sincs igaza. Egy jó kapcsolatban nem kritizáljuk egymást és nem foglakozunk vele kinek van igaza, hanem vagy elfogadjuk a másikat a hibáival együtt, vagy kilépünk a kapcsolatból.
Kedves utolsó! akinek személyiségvonása valami, és éppenséggel rossz tulajdonság, azon lehet csiszolni, tudatosan figyelni rá, hogy fékezzük, de gyökerestül kiirtani NEM. Egyrészt aki gyökerestül meg akarja változtatni a másikat, az képtelen elfogadni és szeretni, másrészt pedig a hibáinktól leszünk azok, akik vagyunk, és ha ezt feladjuk, saját magunkat erõszakoljuk meg! Én pl nagyon lobbanékony, könnyen bepöccenõs, nagydumás típus vagyok. Tudatosan figyelek rá, hogy az indulataimat kordában tartsam és nagyon sokat fejlõdtem már ebben. De tudom ugyanakkor, hogyha felidegesít valami vagy frusztráció ér, higgadt bûbájos tündérke én soha nem leszek és nem is tudnék lenni. Engem pedig így kell szeretni és elfogadni. Az elfogadás a kulcsszó.
Én sosem vitatkoztam a (volt) barátommal, elfogadtam olyannak amilyen, és (látszólag) õ is engem. Ez nem volt téma nálunk. De mégis, nyílvánvaló volt, hogy õ minden szempontból jobb volt nálam (pl.: anyagilag, emberileg, tanulmányilag stb.) és ezért önkénytelenül is, de lekezelt. Én ilyen vagyok és kész. De örültem volna, ha inkább kimondja, hogy változzak meg, mert akkor érte megtettem volna. De nem szólt semmit.
neharagudj de en ugy vettem ki ebbol az egeszbol, hogy o nem igazan akar te hozzad alakalmazkodni ., mert ha szeretek valakit akkor elfogadom a hibaival eggyutt., es azert valjuk be 2 ember nem tudja egyforman szeretni a masikunkat ., ezt ugy ertettem hogy az egyik fel megis csak jobban szereti a masikat ., nalunk a parom szeret jobban ., en is imadom ot de o engem meg jobban ., es ezt forditva is eszre vennem., 38 hkm
Érett személyiségû emberek tudják, hogy hibái mindenkinek, saját maguknak és a párjuknak is vannak. Ilyenkor mérlegelünk, hogy képesek vagyunk-e ezeket elfogadni és ezzel együtt szeretni a másikat, vagy nem. Vannak személyiségjegyek, amiken nem lehet változtatni, neked pl. az önfejûség ilyen, ezzel együtt vagy TE. A barátod pedig nem képes elfogadni, mert még éretlen. Sajnálom.
szerintem ha ezek epito jellegu valtozasok lennenek, miert ne lehetne, mi mikor osszejottunk a parommal mind kettonknek nagyon sokat kellett valtozni, mert mas kulturabol jottunk, de imadjuk egymast es megtettuk ezt a masikert, persze epp esz keretein belul voltak az elvarasok, de semmi sem lehetetlen...
20:39-es vagyok, teljesen egyetertek veled, , , attol hogy valaki belekop a vizesesbe az meg vizeses marad. , , Nyilvan vannak olyan tulajdonsagok amiken nem lehet es nem is kell valtoztatni

Van 1 pasim és szeretném ha nálunk aludna csak nemtom h apum megengedné-e. Hogy kérdezzem meg tőle?

Legjobb válasz: Mondd neki, hoigy már elég ideje együtt vagytok és úgy érzed szereted, õ is téged és szeretnéd ha ott aludhatna nálatok. legyél nagyon óvatos, ne kapd fel a vizet ha elsõre nemet mond vagy ilyesmi. Hány évesek vagytok?

Mondd neki, hoigy már elég ideje együtt vagytok és úgy érzed szereted, õ is téged és szeretnéd ha ott aludhatna nálatok. legyél nagyon óvatos, ne kapd fel a vizet ha elsõre nemet mond vagy ilyesmi. Hány évesek vagytok?
ha már 23 vagy akkor szerintem nyugodtan rákérdezhetsz... ilyen korban már bõven természetes lenne hogy ott alszik
A kérdező hozzászólása: tudj h kb 1 hónapja vagyunk együtt.22 éves vok...23 leszek
szerintem elõtte tervezz valami közös programot a szüleiddel meg a barátoddal, hogy jobban megismerjék, megbízzanak benne, és hogy rámerjék bízni a szemükfényét;) hidd el, ha valamit nem engednek, nem azért van, hogy téged idegesítsenek, hanem mert féltenek, és ezt egy bizonyos határig meg is lehet érteni.... mindenesetre sok sikert;)szerintem a közös program során megemlíthetnéd neki, hogy mi lenne ha ott aludna?? na ez csak egy ötlet volt;)
"Szia apu nálunk aludhat a 'XY'?"
A kérdező hozzászólása: képzeljétek nem engedte meg apukám h itt aludjon mert h még alig ismerem és mert fiatalabb nálam és felejtsem el.Mondtam a pasimnak h mi a helyzet és azt mondta h soha nem akar elveszíteni enegem és h akkor menjek én és az utamat is fizeti csak ne szakítsunk mert nagyon szeret és nem akar elveszíteni.Én is szeretem õt de ez olyan kellemetlen nekem...egyrészt apukám miatt, másrészt meg h mindig én mennék...nem is a pénzrõl van szó.Nemtom h mit csináljak
hány éves a barátod? "mert h még alig ismerem és mert fiatalabb nálam és felejtsem el." a mondta elsõrészén könnyü segíteni, ismered meg jobban>szóval ne akard még hogy ott aludjon, elõbb csak járjon el hozzátok, ismerjék meg hogy milyen fiú is õ, és így talán a mondat másik végérrõl is megváltozik a vélemyényük.
A kérdező hozzászólása: messze lakik tõlem, szóval távkapcs van köztünk sajnos 240km
A kérdező hozzászólása: amúgy õ 18 éves

Szerintetek mivel lehet kicsit mgtuningolni egy szívó dieselt? Van egy 1.9 D Peugeot 309-esem és szeretném ha picit jobban szaporázná. Ötlet? Van ez a Dyno tab- tabletta próbáltátok? Eredmény?

Ja a direktsz?r? és a különböz? adalékok helyett!???

Legjobb válasz: Jó a tuningolás erõs szó volt én se úgy gondoltam. Egy 65 lovas kocsiból úgyse lesz rakéta ezt tudom. Csak picit akartam nyerni, mert fénykorában volt az 70 ló is, jó lenne azt visszakapni. Motorgenerál? Vagy az se ér semmit?

A kérdező hozzászólása: Jó a tuningolás erõs szó volt én se úgy gondoltam. Egy 65 lovas kocsiból úgyse lesz rakéta ezt tudom. Csak picit akartam nyerni, mert fénykorában volt az 70 ló is, jó lenne azt visszakapni. Motorgenerál? Vagy az se ér semmit?
A kérdező hozzászólása: Meggyõztetek. Köszi a hozzászólásokat!!!!
Amiket leírtál (dyno, szûrõk, adalékok) ezek semmire sem jók csak a pénz megy el rájuk. Ha erõsebb autót szeretnél akkor a mostanit cseréld ki egy erõsebbre.
Egy közel 25éves autóból képtelenség startrakétát fabrikálni. Másrészt értelmetlenség és merõ meggondolatlanság. Igaza van ez elõttem szólónak! Vegyél komolyabbat amiben talán még van kompresszió is és nem kell tuningolni, hogy szedje a talpát.
A kérdező hozzászólása: Ha lenne pénzem másikra, már vettem volna. De azért köszi.
Itt a lényeg nálad! Ha nincsen elegendõ pénzed arra, hogy jobbat vegyél, becsüld meg a régit és ne a tuningoláson járjon az eszed, hisz nincs mibõl ugye. Akkor minek, kinek ez a kérdés? Tudod addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér! Nem hallottad még? Pedig sajnos így van. Tapasztalom én is és még sokan mások rajtam kívül ! :)
Elárulok neked vmit! Úgy 8évvel ezelõtt suttyó koromban mikor nekem is csak egy 1986-os BX re futotta, ugyanez a motor volt benne, csak 1.7-es változatban. Hozzánk 115000km-rel került és közel 350000km-rel adtuk tovább úgy, hogy csak egy hengerfejtömítést kellett a mororban cserélni. 300000km után már én is éreztem, hogy kívánna egy generált, de nem érte volna meg, mert a következõ hasonló nagy összegû tétel a karosszéria javítására kívánta. Ilyen öreg autókat már nem szabad javítgatni, mert ezeket a horribilis öszzegeket senkitõl nem fogod visszakapni, tehát kidobott pénz. Ismerem ezt a 309-es típust, mert apának ugyanez volt(kis hátsólámpás) egy hónapja míg el nem lett húzva a bontóba. (1989 1.4 TU) Csak a motorja volt meghalva és a hátsó futómû letérdelt. Kapásból a 20-40, 000 érõ autóra rá lehetett volna költeni 300, 000 ft-ot, de minek? Ez olyan lett volna, mint ha egy járókerettel közlekedõ nyugdíjasból szerettünk volna futóbajnokot kreálni. Naná, hogy lehetetlen!

18 eves vagyok es meg szuz. Van 1 baratom kb.1 es fel honapja aki szeretne ha mar lefekudnek vele. Azt mondja var ram de mar 1 ideje nem volt szexualis kapcsija. En eleg eretnek erzem magam de nem tom eldonteni, lehet h. Meg tul korai. Mit tegyek?

Legjobb válasz: azt tedd amit te jónak érzel:) ha nem szeretnéd még és nem vagy rá felkészülve akkor ne erõltesd. de amugy kor alapján nem korai:) én pl 14 évesen vesztettem el,és nem bántam meg mert jo volt a partner. ha ugy érzed hogy vele szeretnéd akkor hajrá:)

azt tedd amit te jónak érzel:) ha nem szeretnéd még és nem vagy rá felkészülve akkor ne erõltesd. de amugy kor alapján nem korai:) én pl 14 évesen vesztettem el, és nem bántam meg mert jo volt a partner. ha ugy érzed hogy vele szeretnéd akkor hajrá:)
A kérdező hozzászólása: ez komoly..marmint ha igazan szeretsz valakit 2 honapnal tovabb varsz ra szerintem, s ha nem akkor ugysem szamit..
Azt tom mondani hogy tégy ugy ahogy érzel ha szereted és nem csak õ hanem te is szeretnéd akk hajrá
ha már te is kivánod akkor mindent bele de elõtte sok petting és ujjazás stb
Mintha magamat hallanám, csak én 19 éves vagyok. Az én barátom is "nyafog", hogy régen volt együtt lánnyal (3 hónap, nála ez sok), és szeretné, ha végre együttlennénk, de én megmondtam, hogy nekem még korai, úgyhogy vár. Ha még nem vagy biztos magadban, akkor szerintem várj, amíg teljesen megbízol benne. Én is tudom, hogy már sokat vártam az elsõ alkalomra, talán túl sokat is, de most már egy-két hónap nem oszt nem szoroz, és így legalább nem fogok azon izgulni, hogy túl korai. Tudom, hogy várni fog rám. Ha a barátod ezért hagyna el, akkor meg sem érdemel, és örülj, hogy nem hagytad magad kihasználni. Ja és nem muszáj egyszerre lefeküdnötök, kezdhetitek pettinggel is.
te erzed hogy mennyire szereted a baratodat.ha elegge szereted akkor semmi akadalya nincs.az hogy meg csak masfel honapja a baratod az nem lehet akadalya annak hogy lefekudj vele.ha szereted vigyazz ra mert ferfi es ha nem nalad akkor valaki masnal eleri amit akar
Ha már ilyen sokat vártál a szüzességed elvesztéséhez (18 év), akkor szerintem pár hónap (amíg jobban megismered), az semmi. Várj még pár hónapot, és ha megbízol benne, akkor mehet.;) Szerintem...:D De úgyis Te döntesz.:) És Te érzed, hogy mennyire szereted, meg mit szeretnél vele megtenni...
Jézusom, mi az, h az én barátom is "nyafog". Gondolom, már le akar feküdni veled, mivel ez a természetes. Én úgy otthagynám azt a nõt, aki 2 honapig nem akar lefeküdni velem, mint a sicc. Mi 1 hét után feküdtünk le egymással, és azóta is tökeletes a kapcsolatunk. (Több, mint 1 éve). Várom a lepontozásokat.
Igen ez komoly... akár többet is várhatsz rá:) Szerintem nem kell elsietni, én akkor tettem meg (19 évesen), amikor úgy éreztem, hogy halálosan szerelmes vagyok... Sosem bántam meg pedig ugye a srác nem az igazi volt és ott is hagyott pár hónappal rá... Az ember mindig tanul valamit:) szóval csak rajtad múlik ne engedd, hogy befolyásoljanak... te döntesz hiszen csak te érzed:)

Anyuka/szülőtársaim? 1. Három éves a fiam, Kb.4 hónapja, ha valami nem úgy van, ahogyan ő szeretné, a dühét úgy vezeti le, hogy engem és a férjemet üt és rugdos, a következő szavak kíséretében:utállak, végeztem veletek, takarodj innen, buta vagy.

(mi nem beszélünk így vele, sem egymással, a vitáinkat is magunk között intézzük el az urammal).Sem a mesemegvonás, játékelrakás, menj a szobádba gondolkodni, ezt nem teheted meg kisfiam a szüleiddel, nasimegvonás nem segített. Adalék, hogy a lányunk 3 hónapja született, de ő ezt már előtte elkezdte csinálni, ha valami nem úgy van, ahogyan ő szeretné. Verést ne ajánljatok, azt én nem csinálom (engem kiskoromban gyakran megvert anya, néha ok nélkül is, és még mindig élénken emlékszem rá). Mit tegyünk, nagyon el vagyunk keseredve.A bölcsiben mintagyerek.Alapvetően jó humorú,imádja a könyveket,dinókat,sárkányokat,legókat,kirakókat.A kicsire és néha rákiabál,hogy utállak Blanka,de inkább puszilgatni szokta. 2.Ehhez társul,hogy senkinek nem hajlandó köszönni,pl.liftben lakótársaknak,és olyan is volt már,hogy kiszállt valaki a liftből,és rávágott a táskájára,de olyan is,hogy idegeneknek mondta,hogy buta vagy.3.Ami még fájó pontunk,hogy nem engedi magát szeretgetni.Van valakinek ilyen gyereke?Mi imádjuk őket,picinek (is) állandóan puszilgattuk,dajkáltuk őt,16 hónapos koráig szoptattam,külön szobában altattuk,soha nem akart köztünk aludni,de én 1 éves koráig vele egy szobában aludtam.Mindig eltol magától bennünket.Annyira rossz érzés,hogy szeretnéd mindig ölelgetni,mert már 10 évesen úgysem fogja hagyni,később meg pláne nem,ő meg már pár hónapos korától nem tűri ezt.Tudom,hogy nem ismertek minden részletet,de kívülállóként hátha van 1-2 jó ötletetek.Úgy érezzük,bármit teszünk,hidegen hagyja,finom magyar szóval élve tojik ránk.Segítsetek.

Legjobb válasz: Szerintem ez testvérféltékenység. Persze, hogy hamarabb kezdõdött, mint ahogy a kicsi született, hiszen elõtte is tudta, hogy terhes vagy. Képzeld el, hogy egy este a férjed eléd áll, és azt mondja neked, hogy ezután is úgy fog szeretni, mint eddig, de mostantól lesz egy második felesége is. Mit éreznél? Ezt éli át most a kisfiad is. Dühöt, csalódottságot, tehetetlenséget. De olyan kicsi, hogy verbálisan még nem tudja kifejezni az érzéseit. Ezért agresszív. Van olyan gyerek, aki magába folytja, van aki kiadja, de mindegyik féltékeny kezdetben a testvérére. Ha nem lenne az, az lenne a baj, mert az, azt jelentené, hogy nem alakult ki köztetek a kötõdés. Legyetek türelmesek és próbáljatok külön idõt tölteni vele, úgy, hogy közben nem szaladgálsz a kicsihez. Pl. amíg alszik menj ki vele egy órára a játszótérre, érezze, hogy most csak rá figyelsz. Az, hogy nem köszön ennyi idõs korban természetes. A testi közelségre viszont szüksége van, még ha látszólag elutasítja is. Próbálkozzatok akkor, amikor nagyon fáradt, félálomban van esetleg beteg. Van egy könyv, ami külön foglalkozik ezzel a kérdéssel, Dr. Ross Cambell: Életre szóló ajándék (Hogyan szeressük gyerekeinket?)

Szerintem ez testvérféltékenység. Persze, hogy hamarabb kezdõdött, mint ahogy a kicsi született, hiszen elõtte is tudta, hogy terhes vagy. Képzeld el, hogy egy este a férjed eléd áll, és azt mondja neked, hogy ezután is úgy fog szeretni, mint eddig, de mostantól lesz egy második felesége is. Mit éreznél? Ezt éli át most a kisfiad is. Dühöt, csalódottságot, tehetetlenséget. De olyan kicsi, hogy verbálisan még nem tudja kifejezni az érzéseit. Ezért agresszív. Van olyan gyerek, aki magába folytja, van aki kiadja, de mindegyik féltékeny kezdetben a testvérére. Ha nem lenne az, az lenne a baj, mert az, azt jelentené, hogy nem alakult ki köztetek a kötõdés. Legyetek türelmesek és próbáljatok külön idõt tölteni vele, úgy, hogy közben nem szaladgálsz a kicsihez. Pl. amíg alszik menj ki vele egy órára a játszótérre, érezze, hogy most csak rá figyelsz. Az, hogy nem köszön ennyi idõs korban természetes. A testi közelségre viszont szüksége van, még ha látszólag elutasítja is. Próbálkozzatok akkor, amikor nagyon fáradt, félálomban van esetleg beteg. Van egy könyv, ami külön foglalkozik ezzel a kérdéssel, Dr. Ross Cambell: Életre szóló ajándék (Hogyan szeressük gyerekeinket?)
Nem lehet, hogy az is bántja, hogy neki bölcsiben kell lennie, amíg te otthon vagy a kicsivel? Simán fokozhatja ez nála az amúgy is jelen lévõ féltékenységet. Az utállak meg egyéb kifejezéseket is valószínûleg a bölcsiben szedte össze. Az, hogy ne köszön, önmagában nem tragikus, az ennyi idõsek jó része nem szeret köszönni. Minden alkalommal figyelmeztessétek, elõbb-utóbb csak elkezdi. Az már nagyobb baj, hogy idegenekkel durvul, de a megoldást nem tudom. :( A szülõ megütése szigorúan tilos!!! Sajnos nálunk is megesik szélsõséges esetben, én olyankor azonnak bezárom a nappaliba (gyerekrács van csak ott, szóval látom, mit csinál), és 3 perc "gondolkodás" után jöhet ki. Elég lágyszívû vagyok, de ebben a kérdésben zéró tolerancia van nálunk. Arra, hogy nem hagyja magát szeretgetni, nem tudok mit írni, sajnos.
Volt hogy csapkodot felém a lányom vagy a testvéreit harapta ütögete ere én büntibe rakom , és nem foglalkozunk vele .gyorsan leszokott rola .
Testverfeltekenyseg. Nem tudod megoldani, hogy kiveszed a bolcsibol? Mert biztosan tudja, hogy otthon vagy a tesojaval, o meg ugye ebbol ki van zarva, lehet, hogy ez is lecsapodik rajta. Jo otlet a kezlefogas, es szerintem az meg nem lenne veres, ha olyankor egyet racsapnal a kezfejere. Bar ha annyira ellenzed, akkor ne csinald, mert megerzi a vivodasodat. Esetleg ha nem javul a helyzet, nevelesi tanacsadoban kerhetsz segitseget.

Hogy is mûködik az ESET 1 éves licensze? Van megvásárolt 1 évig érvényes licenszem 1 PC-re. Ha újra szeretném a gépet telepíteni akkor aktiválhatom még azzal a kóddal vagy újat kell vennem?

Hogy mûködik ez?

Legjobb válasz: A licensz az érvényességi ideig érvényes. Ez evidens. A gépemen új oprendszer van (win 8/1), simán elfogadta a kódot. A lényeg, hogy a neten egyszerre egy kód legyen fent.

A licensz az érvényességi ideig érvényes. Ez evidens. A gépemen új oprendszer van (win 8/1), simán elfogadta a kódot. A lényeg, hogy a neten egyszerre egy kód legyen fent.
Én ezt használnám a helyedben: [link] Nekem jobban bevált mint az ESET és nem feleannyira sem terheli a gépet.

Van egy Samsung Star II-m, és szeretném Androidossá tenni. Egy oldalon azt láttam hogy akinek Galaxy Spicaja van és pannon-os, és bemegy egy Samsung boltba, annak ráteszik az Android 2.1-et 2 óra alatt. Ha ez igaz, akkor talán az enyémre is rátennék?

Legjobb válasz: A spicara azért tették fel a 2.1-et mert azon alapból 1.6 volt. De ez otthon is elvégezhetõ. Ezzel szemben a star II-n semmiféle android nincs és nem is tartozik azon kevés nem androidos telefonok közé amelyere rá lehetne tenni az androidot.

A spicara azért tették fel a 2.1-et mert azon alapból 1.6 volt. De ez otthon is elvégezhetõ. Ezzel szemben a star II-n semmiféle android nincs és nem is tartozik azon kevés nem androidos telefonok közé amelyere rá lehetne tenni az androidot.
lehet rá androidot tenni, csak macerás Nekem pl az egyik haverom csinálja meg
nekem is star2 m van. én nagyon szeretem de az a bajom h nincs marketem. kösz h mondod h van rá android :D
Ugyanebben a cipõben járok én is, én konkrétan vodafonos vagyok, és ha bemennék egy ilyen szaküzletbe akkor tudnának nekem rárakni androidot? Ezt náluk kell keresnem?
16:19, az elég érdekes lenne, ha a lány méhébe benyomta volna a farkát...
terhes
Lehet h ideges
A szex után tud ilyen picit "görcsölni" a has, semmi jelentõsége.
Lehet túl durván csináltad, a méhnek idõre van szüksége, hogy táguljon és megszokja, hogy valami beléhatolt. Gondolj bele, hogy egy olyan helyre, ami nagyon szûk, hirtelen benyomsz egy tízen valahány centis péniszt, normális, hogy fáj utána...barátnõd vegyen fájdalomcsillapítót, s ha mégsem múlik el, talán jó lenne dokihoz fordulni, de nem hinném, hogy erre szükség lesz. 19 L
Szerintem csak fingania kellett, de nem mert elötted.

Szeretném gyakorolni a Pránanadi 1. és a 2. szint kezeléseit. Akár csapatban, vagy csak kettesben. De még az is jó ha kezelhetek gyakorlás-fejlődés miatt. Van valahol ilyen hely?

Olyannal szeretném akinek megvan vagy az 1. vagy a 2. szint, de az sem baj ha magasabb szinten van. Vagy s emilyen szinten nincs. Budapesti, vagy Budapesthez közel lakik, és a 18. életévét betöltötte már! Illetve Pránanadis tanfolyamot végzett!

Legjobb válasz: Köszönöm a választ. De nekem úgy tûnik, hogy itt csak engem tudnak kezelni, viszont én nem tudom az 1-es és 2-es tanfolyamon megszerzett tudásomat gyakorolni

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. De nekem úgy tûnik, hogy itt csak engem tudnak kezelni, viszont én nem tudom az 1-es és 2-es tanfolyamon megszerzett tudásomat gyakorolni
Nem biztos. Írj nekik, hogy lehetsz-e kezelõ a kezelõ napokon.
hányasat csináltál eddig?
Budapesten létezik egy olyan hely, aminek az a neve hogy Pránapadlás. A honlapjukon fel tudod venni velük a kontaktust.
Akikkel elvégezted a 2es tanfolyamot, velük mehet a gyakorlás.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom :) de mégis tapasztaltabbakkal másabb.

Mit gondolsz arról ha van 1 fiú vagy 1 lány aki összejön úgy egy ellenkező neművel hogy nemis szereti hanem más után epedezik? De egyébként szeretné megismerni az új lányt vagy fiút és akár megszeretni!

Legjobb válasz: Hüjeség, menj ahhoz akit szeretsz. De rögtön! Ad1: Vele jobban ellennél. Ad2: Hülyíted a mostani csávódat. Ad3: Ha szereted miért mással vagy? Magadat is hülyíted

Hüjeség, menj ahhoz akit szeretsz. De rögtön! Ad1: Vele jobban ellennél. Ad2: Hülyíted a mostani csávódat. Ad3: Ha szereted miért mással vagy? Magadat is hülyíted
He?
ilyet necsinálj:/ merénis igy voltam.szeretek egy srácot és összejöttem egy másikkal csak hogy elfelejtsem de szakitanom kelett mer nembirtam vele lenni...tehát egy tanács, csak neked lesrosszabb:/
De miert akarod elfelejteni????? Amugy meg tok szemetseg vki olyannal jarni akit nem szeretsz mert ezzel csak fajdalmat okozol szegeny csavonak arra nem is gondoltal hogy mi van ha o tenlyleg szeret teged (marmint a kamu barat)....miert akarod elfelejteni??????
Becsapod és megalázod a mostanit, hogy õ csak szamár a ló helyett.
részvétem. :( pont ilyen helyzetben vagyok. nagyon [email protected] érzés. mert ha valakivel nem lehetsz, akkor azt tanácsolják mások (barátok haverok stb.), hogy próbáld inkább elfelejteni, ismerkedj másokkal, majd találsz valakit és akkor sikerülni fog elfelejtened õt, DE aztán amikor ismerkedsz és tényleg találsz valakit, aki szimpatikus és talán bele is tudnál szeretni ha nem lenne ott a másik akit szeretsz, akkor meg azt mondják hogy ne járj vele, mert ezzel becsapod meg hülyíted õt ha nem igazán szereted. legalábbis az én helyzetem ilyen. tehát akkor egyik megoldás sem jó, ha megpróbálsz mást szeretni az sem megy, meg elfelejteni sem tudod. teljesen kilátástalan helyzet. nem tudom mi lehetne ilyenkor a megoldás, talán nincs is megoldás, lehet hogy az ilyen sztorik nem feltétlenül happy enddel végzõdnek. :(
Ja, azért, hogy elfelejtsd? Van, hogy ehhez több év sem elég.... Tapasztalat, sajnos:-S Akik kérdezték, hogy akkor mért nem vele van (mármint akit szeret)... Nyílván ha rajta múlna, akkor vele lenne, csak valszeg a fiú nem akarja. Én is ebben a helyzetben voltam, nagyon rossz, de ahogy az elõttem lévõ is írja, meg kell próbálni elfelejteni, másokkal lenni, stb, de akkor meg az átverés? Az a legnagyobb hülyeség egyébként, hogy az idõ mindent megold, mert mindenki tudja, hogy nem így van... Miért akarja elfelejteni... Ti nem akarnátok azt elfelejteni, akit szerettek, de tudjátok, hogy soha az életben nem lehet a tiétek?
[email protected] ugyanez nálam is...szeretek egy férfit akivel kis ideig együtt voltunk, de neki családja van.És nem lehetett semmi komoly.Azt hittem beledöglök. Ezek után ha nem lennék most egy másik pasival, tutira becsavarodnék!! Még igy is nagyon rossz érzés de nem tudok mit csinálni.Vagy ez vagy a diliház. :S 25/L
Mi a fene... van olyan nõ, aki azzal van, akivel igazán szeretne? Csak mert én is azért választottam a barátomat, hogy elfelejtsek Valakit... 3 év kellett hozzá, hogy sikerüljön, de még mindig eszembe jut néha... Nagyon nehéz. :(
elsõre is értettem a kérdést. szerintem tuskó dolog. :/ ezt gondolom.
A kérdező hozzászólása: neki van
Mert lehet azért, mert úgy látja, már van barátod. :P
remélem nem én vagyok az egyetlen, aki nem érti a kérdést.
xDDDDDD
Ennek semmi értelme! Nagon szõke lehetek, h nem értem. Vagy a kedves kérdezõ az?
Nagyon
A kérdező hozzászólása: Mit nem értesz ezen!!! Ha én vagyok a lány szeretek egy fiút akivel nem lehetek együtt, de van egy olyan srác akivel összejövök de nem szeretem csak úgy hogy eltereljem a figyelmem a szerelmemrõl!
Így már értem. Mit gondolok errõl? Ez így nem valami jó. Ha nem szeretd a másikat, miért?
A kérdező hozzászólása: Én legszivesebben a másikkal lennék, de õ nem akar velem!
Meg szabad kérdezni miért?
Utolsó, jó, de akkor te mit tennél ebben a helyzetben?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!