Találatok a következő kifejezésre: Van 1 és szeretném (170 db)

18 eves vagyok es meg szuz. Van 1 baratom kb.1 es fel honapja aki szeretne ha mar lefekudnek vele. Azt mondja var ram de mar 1 ideje nem volt szexualis kapcsija. En eleg eretnek erzem magam de nem tom eldonteni, lehet h. Meg tul korai. Mit tegyek?

Legjobb válasz: azt tedd amit te jónak érzel:) ha nem szeretnéd még és nem vagy rá felkészülve akkor ne erõltesd. de amugy kor alapján nem korai:) én pl 14 évesen vesztettem el,és nem bántam meg mert jo volt a partner. ha ugy érzed hogy vele szeretnéd akkor hajrá:)

azt tedd amit te jónak érzel:) ha nem szeretnéd még és nem vagy rá felkészülve akkor ne erõltesd. de amugy kor alapján nem korai:) én pl 14 évesen vesztettem el, és nem bántam meg mert jo volt a partner. ha ugy érzed hogy vele szeretnéd akkor hajrá:)
A kérdező hozzászólása: ez komoly..marmint ha igazan szeretsz valakit 2 honapnal tovabb varsz ra szerintem, s ha nem akkor ugysem szamit..
Azt tom mondani hogy tégy ugy ahogy érzel ha szereted és nem csak õ hanem te is szeretnéd akk hajrá
ha már te is kivánod akkor mindent bele de elõtte sok petting és ujjazás stb
Mintha magamat hallanám, csak én 19 éves vagyok. Az én barátom is "nyafog", hogy régen volt együtt lánnyal (3 hónap, nála ez sok), és szeretné, ha végre együttlennénk, de én megmondtam, hogy nekem még korai, úgyhogy vár. Ha még nem vagy biztos magadban, akkor szerintem várj, amíg teljesen megbízol benne. Én is tudom, hogy már sokat vártam az elsõ alkalomra, talán túl sokat is, de most már egy-két hónap nem oszt nem szoroz, és így legalább nem fogok azon izgulni, hogy túl korai. Tudom, hogy várni fog rám. Ha a barátod ezért hagyna el, akkor meg sem érdemel, és örülj, hogy nem hagytad magad kihasználni. Ja és nem muszáj egyszerre lefeküdnötök, kezdhetitek pettinggel is.
te erzed hogy mennyire szereted a baratodat.ha elegge szereted akkor semmi akadalya nincs.az hogy meg csak masfel honapja a baratod az nem lehet akadalya annak hogy lefekudj vele.ha szereted vigyazz ra mert ferfi es ha nem nalad akkor valaki masnal eleri amit akar
Ha már ilyen sokat vártál a szüzességed elvesztéséhez (18 év), akkor szerintem pár hónap (amíg jobban megismered), az semmi. Várj még pár hónapot, és ha megbízol benne, akkor mehet.;) Szerintem...:D De úgyis Te döntesz.:) És Te érzed, hogy mennyire szereted, meg mit szeretnél vele megtenni...
Jézusom, mi az, h az én barátom is "nyafog". Gondolom, már le akar feküdni veled, mivel ez a természetes. Én úgy otthagynám azt a nõt, aki 2 honapig nem akar lefeküdni velem, mint a sicc. Mi 1 hét után feküdtünk le egymással, és azóta is tökeletes a kapcsolatunk. (Több, mint 1 éve). Várom a lepontozásokat.
Igen ez komoly... akár többet is várhatsz rá:) Szerintem nem kell elsietni, én akkor tettem meg (19 évesen), amikor úgy éreztem, hogy halálosan szerelmes vagyok... Sosem bántam meg pedig ugye a srác nem az igazi volt és ott is hagyott pár hónappal rá... Az ember mindig tanul valamit:) szóval csak rajtad múlik ne engedd, hogy befolyásoljanak... te döntesz hiszen csak te érzed:)

Hogy kell frissíteni az Assassin's Creed 3-at? BlackBox verzió van meg és ezt szeretném frissíteni. Letöltöttem az összes patch-et, de mikor az 1. 01 et szeretném felrakni, nem találja az MP (MultiPlayer) exe-t.

Tudna valaki adni egy linket, ami tartalmazza az Mp exe-t, hogy tudjam frissíteni?Kerestem neten, de sajnos nem nagyon találtam. :/ Amit találtam azt meg nem lehetett letölteni.

Legjobb válasz: Szedle ezt ez alapból patchelt minden dlc benne van, ha azt akarod hogy magyar legyen írj privet: Assassins Creed III / 3 [ Repack / Rip ] By RG Mechanics 1.05 Update A bb-set nem lehet frissíteni. Másiknak: Ja és érdekes boxra én is megvettem de mi a rákért vegyem meg pc-re is nagyokos. (ha nem hiszed küldök képet róla, sõt a számlát is megtom mutatni , a megjelenés napján vettem :P)

Szedle ezt ez alapból patchelt minden dlc benne van, ha azt akarod hogy magyar legyen írj privet: Assassins Creed III / 3 [ Repack / Rip ] By RG Mechanics 1.05 Update A bb-set nem lehet frissíteni. Másiknak: Ja és érdekes boxra én is megvettem de mi a rákért vegyem meg pc-re is nagyokos. (ha nem hiszed küldök képet róla, sõt a számlát is megtom mutatni , a megjelenés napján vettem :P)
Assassins Creed 3 Ultimate Edition + DLC (1.05) (RUS- ENG-POL) [RIP] by RG Revenants vagy ezt, ez van asszem nekem is meg. :D
Majd ha megvetted apukám, utána frissítheted.
A kérdező hozzászólása: Konzolra meglett véve... Új vga van, és tesztelni szeretném updetekkel...
Bla-bla-bla-bla.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudsz segíteni, akkor ne írj ide!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségedet!!! ;)


Iphone 3gs em ki van jb elve es 5. 0.1 van rajta en szeretnem frissiteni hogyan lehetseges?

van valami kulon modszer ra ?

Legjobb válasz: mire? mondjuk ha letöltöd a 6.1.1 vagy 6.1.2-es iOS ipsw fájl-át, és shift+restore-al teszed rá, akkor még talán tudod is újra jb-elni(már ha kell neked egyáltalán). 6.1.3-ra meg már nincs jb, nem is lesz, szóval gondold meg. akárhogy is csinálod, restore-old, ne csak frissítsd, mert az bekavar, és csak egy plusz kört fogsz futni...

mire? mondjuk ha letöltöd a 6.1.1 vagy 6.1.2-es iOS ipsw fájl-át, és shift+restore-al teszed rá, akkor még talán tudod is újra jb-elni(már ha kell neked egyáltalán). 6.1.3-ra meg már nincs jb, nem is lesz, szóval gondold meg. akárhogy is csinálod, restore-old, ne csak frissítsd, mert az bekavar, és csak egy plusz kört fogsz futni...
Az elõttem válaszolónak igaza van. Mindenképpen a letöltött ipsw-t shift+restoreold. Különben a 6.1.3 lesz az iPhoneodon, amire lesz jailbreak, de még várni kell rá sokat.
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom a segitseget :)
dehogy baj. szerencsés vagy. élvezz ki minden pillanatot.:) amugy meg elsõ pillanatban is szerelmes lehetvalaki, nem még 3hét. ez természetes.:)
Ez a kezdeti rózsaszín köd. Amíg tart, élvezd, de - bocs, ha illúzióromboló leszek - ez a hangulat nem tart örökké. Majd idõvel a kapcsolat hõfoka kicsit lejjebbszáll, az élet pedig megy tovább, ahogy eddig. Arra vigyázz, hogy ha majd ezt érzed, akkor ne dobj oda mindent csalódva, hogy "kezdetben pedig minden olyan szép volt", hanem örülj továbbra is annak, hogy õ melletted van, és éljétek együtt tovább az életet.
Szia! Tart még a szerelem?
A kérdező hozzászólása: Szia tart bizony egyre jobban!Minden oks nagyon jól meg vagyunk!

Anyuka/szülőtársaim? 1. Három éves a fiam, Kb.4 hónapja, ha valami nem úgy van, ahogyan ő szeretné, a dühét úgy vezeti le, hogy engem és a férjemet üt és rugdos, a következő szavak kíséretében:utállak, végeztem veletek, takarodj innen, buta vagy.

(mi nem beszélünk így vele, sem egymással, a vitáinkat is magunk között intézzük el az urammal).Sem a mesemegvonás, játékelrakás, menj a szobádba gondolkodni, ezt nem teheted meg kisfiam a szüleiddel, nasimegvonás nem segített. Adalék, hogy a lányunk 3 hónapja született, de ő ezt már előtte elkezdte csinálni, ha valami nem úgy van, ahogyan ő szeretné. Verést ne ajánljatok, azt én nem csinálom (engem kiskoromban gyakran megvert anya, néha ok nélkül is, és még mindig élénken emlékszem rá). Mit tegyünk, nagyon el vagyunk keseredve.A bölcsiben mintagyerek.Alapvetően jó humorú,imádja a könyveket,dinókat,sárkányokat,legókat,kirakókat.A kicsire és néha rákiabál,hogy utállak Blanka,de inkább puszilgatni szokta. 2.Ehhez társul,hogy senkinek nem hajlandó köszönni,pl.liftben lakótársaknak,és olyan is volt már,hogy kiszállt valaki a liftből,és rávágott a táskájára,de olyan is,hogy idegeneknek mondta,hogy buta vagy.3.Ami még fájó pontunk,hogy nem engedi magát szeretgetni.Van valakinek ilyen gyereke?Mi imádjuk őket,picinek (is) állandóan puszilgattuk,dajkáltuk őt,16 hónapos koráig szoptattam,külön szobában altattuk,soha nem akart köztünk aludni,de én 1 éves koráig vele egy szobában aludtam.Mindig eltol magától bennünket.Annyira rossz érzés,hogy szeretnéd mindig ölelgetni,mert már 10 évesen úgysem fogja hagyni,később meg pláne nem,ő meg már pár hónapos korától nem tűri ezt.Tudom,hogy nem ismertek minden részletet,de kívülállóként hátha van 1-2 jó ötletetek.Úgy érezzük,bármit teszünk,hidegen hagyja,finom magyar szóval élve tojik ránk.Segítsetek.

Legjobb válasz: Szerintem ez testvérféltékenység. Persze, hogy hamarabb kezdõdött, mint ahogy a kicsi született, hiszen elõtte is tudta, hogy terhes vagy. Képzeld el, hogy egy este a férjed eléd áll, és azt mondja neked, hogy ezután is úgy fog szeretni, mint eddig, de mostantól lesz egy második felesége is. Mit éreznél? Ezt éli át most a kisfiad is. Dühöt, csalódottságot, tehetetlenséget. De olyan kicsi, hogy verbálisan még nem tudja kifejezni az érzéseit. Ezért agresszív. Van olyan gyerek, aki magába folytja, van aki kiadja, de mindegyik féltékeny kezdetben a testvérére. Ha nem lenne az, az lenne a baj, mert az, azt jelentené, hogy nem alakult ki köztetek a kötõdés. Legyetek türelmesek és próbáljatok külön idõt tölteni vele, úgy, hogy közben nem szaladgálsz a kicsihez. Pl. amíg alszik menj ki vele egy órára a játszótérre, érezze, hogy most csak rá figyelsz. Az, hogy nem köszön ennyi idõs korban természetes. A testi közelségre viszont szüksége van, még ha látszólag elutasítja is. Próbálkozzatok akkor, amikor nagyon fáradt, félálomban van esetleg beteg. Van egy könyv, ami külön foglalkozik ezzel a kérdéssel, Dr. Ross Cambell: Életre szóló ajándék (Hogyan szeressük gyerekeinket?)

Szerintem ez testvérféltékenység. Persze, hogy hamarabb kezdõdött, mint ahogy a kicsi született, hiszen elõtte is tudta, hogy terhes vagy. Képzeld el, hogy egy este a férjed eléd áll, és azt mondja neked, hogy ezután is úgy fog szeretni, mint eddig, de mostantól lesz egy második felesége is. Mit éreznél? Ezt éli át most a kisfiad is. Dühöt, csalódottságot, tehetetlenséget. De olyan kicsi, hogy verbálisan még nem tudja kifejezni az érzéseit. Ezért agresszív. Van olyan gyerek, aki magába folytja, van aki kiadja, de mindegyik féltékeny kezdetben a testvérére. Ha nem lenne az, az lenne a baj, mert az, azt jelentené, hogy nem alakult ki köztetek a kötõdés. Legyetek türelmesek és próbáljatok külön idõt tölteni vele, úgy, hogy közben nem szaladgálsz a kicsihez. Pl. amíg alszik menj ki vele egy órára a játszótérre, érezze, hogy most csak rá figyelsz. Az, hogy nem köszön ennyi idõs korban természetes. A testi közelségre viszont szüksége van, még ha látszólag elutasítja is. Próbálkozzatok akkor, amikor nagyon fáradt, félálomban van esetleg beteg. Van egy könyv, ami külön foglalkozik ezzel a kérdéssel, Dr. Ross Cambell: Életre szóló ajándék (Hogyan szeressük gyerekeinket?)
Nem lehet, hogy az is bántja, hogy neki bölcsiben kell lennie, amíg te otthon vagy a kicsivel? Simán fokozhatja ez nála az amúgy is jelen lévõ féltékenységet. Az utállak meg egyéb kifejezéseket is valószínûleg a bölcsiben szedte össze. Az, hogy ne köszön, önmagában nem tragikus, az ennyi idõsek jó része nem szeret köszönni. Minden alkalommal figyelmeztessétek, elõbb-utóbb csak elkezdi. Az már nagyobb baj, hogy idegenekkel durvul, de a megoldást nem tudom. :( A szülõ megütése szigorúan tilos!!! Sajnos nálunk is megesik szélsõséges esetben, én olyankor azonnak bezárom a nappaliba (gyerekrács van csak ott, szóval látom, mit csinál), és 3 perc "gondolkodás" után jöhet ki. Elég lágyszívû vagyok, de ebben a kérdésben zéró tolerancia van nálunk. Arra, hogy nem hagyja magát szeretgetni, nem tudok mit írni, sajnos.
Volt hogy csapkodot felém a lányom vagy a testvéreit harapta ütögete ere én büntibe rakom , és nem foglalkozunk vele .gyorsan leszokott rola .
Testverfeltekenyseg. Nem tudod megoldani, hogy kiveszed a bolcsibol? Mert biztosan tudja, hogy otthon vagy a tesojaval, o meg ugye ebbol ki van zarva, lehet, hogy ez is lecsapodik rajta. Jo otlet a kezlefogas, es szerintem az meg nem lenne veres, ha olyankor egyet racsapnal a kezfejere. Bar ha annyira ellenzed, akkor ne csinald, mert megerzi a vivodasodat. Esetleg ha nem javul a helyzet, nevelesi tanacsadoban kerhetsz segitseget.

Van 1 film, aminek nem tudom a cimet es ujra szeretnem nezni, szo van benne 1 kislanyrol akinek meghalt az edesapja, es a kislany nem beszel tobbet, es epitenek 1 lepcsot fel a mennybe, hogy fel tudjon menni az edesapjahoz. Roviden. A film cime?

Legjobb válasz: Kártyavár. Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg ez az a film, amire gondolsz, de hasonló a történet. http://www.youtube.com/watch?v=Sduh2-5C-Ao

Kártyavár. Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg ez az a film, amire gondolsz, de hasonló a történet. http://www.youtube.com/watch?v=Sduh2-5C-Ao

Az Iphone 3gs típusú készülékemen jelenleg 4.1-es Jailbreakelt ios van. Frissíteni szeretném 5. 0.1-re. Miként kellene eljárnom? Részletes leírást szeretnék kapni a lépésekről.

Az előző próbálkozásomnál sikerült elrontanom valamit, ezért nem érzékelte a sim kártyát. Hosszú ideig volt szervízbe, és 10000ft-om ugrott. Mint már az előbb is említettem jelenleg 4.1-es rendszer van a telón. A baseband 06.15.00. 5.0.1-re szeretném frissíteni. Lényeges, hogy FÜGGETLENÍTVE legyen. A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Sehogy. Nem fogod tudni frissíteni csak 6.1.3-ra ,de akkor bukod a jailbreaket . A baseband-ot vissza tudod flashelni 5.13-ra igy visszakapod a jelenleg nem mûködö gps funkciókat ,de csak a 4.1 vagy az aktuális legfrissebb ( 6.1.3) verzióra flashelhetõ a telefon ,mert feltételezem nincs SHSH mentésed az 5.0.1 szoftverrõl..

Sehogy. Nem fogod tudni frissíteni csak 6.1.3-ra , de akkor bukod a jailbreaket . A baseband-ot vissza tudod flashelni 5.13-ra igy visszakapod a jelenleg nem mûködö gps funkciókat , de csak a 4.1 vagy az aktuális legfrissebb ( 6.1.3) verzióra flashelhetõ a telefon , mert feltételezem nincs SHSH mentésed az 5.0.1 szoftverrõl..
A kérdező hozzászólása: De tuti hogy nem lehet?? :S Annyi retek progi van.. redsnow, snowbreeze stb.. Egyikkel sem lehet megcsinálni??
Tuti, hogy nem, mivel az apple szervere nem írja alá ezt a verziót már , csak mindig az aktuális legfrissebbet és a 4.1-et . És mivel nincs meg a digitális aláírásod (SHSH) az 5.0.1 verzióhoz, ezért egyszerüen nem fogod tudni feltenni a telefonra - túl jó védelmi rendszert terveztek bele Cupertinoban.

Van egy Samsung Star II-m, és szeretném Androidossá tenni. Egy oldalon azt láttam hogy akinek Galaxy Spicaja van és pannon-os, és bemegy egy Samsung boltba, annak ráteszik az Android 2.1-et 2 óra alatt. Ha ez igaz, akkor talán az enyémre is rátennék?

Legjobb válasz: A spicara azért tették fel a 2.1-et mert azon alapból 1.6 volt. De ez otthon is elvégezhetõ. Ezzel szemben a star II-n semmiféle android nincs és nem is tartozik azon kevés nem androidos telefonok közé amelyere rá lehetne tenni az androidot.

A spicara azért tették fel a 2.1-et mert azon alapból 1.6 volt. De ez otthon is elvégezhetõ. Ezzel szemben a star II-n semmiféle android nincs és nem is tartozik azon kevés nem androidos telefonok közé amelyere rá lehetne tenni az androidot.
lehet rá androidot tenni, csak macerás Nekem pl az egyik haverom csinálja meg
nekem is star2 m van. én nagyon szeretem de az a bajom h nincs marketem. kösz h mondod h van rá android :D
Ugyanebben a cipõben járok én is, én konkrétan vodafonos vagyok, és ha bemennék egy ilyen szaküzletbe akkor tudnának nekem rárakni androidot? Ezt náluk kell keresnem?

A baratommal 1 eve leszunk eggyutt es nagyon szeretjuk egymast, az az egy gond van hogy neha vitazunk minden semmisegen vagyis O neki vannak dolgok amik nalam nem tetszenek es szeretne ha valtoznak. Szerintetek igaza van?

azt mondja onfeju vagyok es szeretne ha gyokerestol meg valtoznak en azt mondtam neki hogy elfogadom amilyen de o ezt soha nem mondta nekem es haragudni nem tudok ra aka mit mond mert nagyon szeretem ami vele nem igy van mert sokszor ha valami artalmatlant is mondok megseryodik mit tegyek? igaza van?

Legjobb válasz: Ha az szeretné, hogy gyökerestül megváltozz, akkor mit szeret benned?Az ember nem tud akkorát változni, ha nem fogadja el, késõbb nagyon kiütközhet.

Ha az szeretné, hogy gyökerestül megváltozz, akkor mit szeret benned?Az ember nem tud akkorát változni, ha nem fogadja el, késõbb nagyon kiütközhet.
Egyikõtöknek sincs igaza. Egy jó kapcsolatban nem kritizáljuk egymást és nem foglakozunk vele kinek van igaza, hanem vagy elfogadjuk a másikat a hibáival együtt, vagy kilépünk a kapcsolatból.
Kedves utolsó! akinek személyiségvonása valami, és éppenséggel rossz tulajdonság, azon lehet csiszolni, tudatosan figyelni rá, hogy fékezzük, de gyökerestül kiirtani NEM. Egyrészt aki gyökerestül meg akarja változtatni a másikat, az képtelen elfogadni és szeretni, másrészt pedig a hibáinktól leszünk azok, akik vagyunk, és ha ezt feladjuk, saját magunkat erõszakoljuk meg! Én pl nagyon lobbanékony, könnyen bepöccenõs, nagydumás típus vagyok. Tudatosan figyelek rá, hogy az indulataimat kordában tartsam és nagyon sokat fejlõdtem már ebben. De tudom ugyanakkor, hogyha felidegesít valami vagy frusztráció ér, higgadt bûbájos tündérke én soha nem leszek és nem is tudnék lenni. Engem pedig így kell szeretni és elfogadni. Az elfogadás a kulcsszó.
Én sosem vitatkoztam a (volt) barátommal, elfogadtam olyannak amilyen, és (látszólag) õ is engem. Ez nem volt téma nálunk. De mégis, nyílvánvaló volt, hogy õ minden szempontból jobb volt nálam (pl.: anyagilag, emberileg, tanulmányilag stb.) és ezért önkénytelenül is, de lekezelt. Én ilyen vagyok és kész. De örültem volna, ha inkább kimondja, hogy változzak meg, mert akkor érte megtettem volna. De nem szólt semmit.
neharagudj de en ugy vettem ki ebbol az egeszbol, hogy o nem igazan akar te hozzad alakalmazkodni ., mert ha szeretek valakit akkor elfogadom a hibaival eggyutt., es azert valjuk be 2 ember nem tudja egyforman szeretni a masikunkat ., ezt ugy ertettem hogy az egyik fel megis csak jobban szereti a masikat ., nalunk a parom szeret jobban ., en is imadom ot de o engem meg jobban ., es ezt forditva is eszre vennem., 38 hkm
Érett személyiségû emberek tudják, hogy hibái mindenkinek, saját maguknak és a párjuknak is vannak. Ilyenkor mérlegelünk, hogy képesek vagyunk-e ezeket elfogadni és ezzel együtt szeretni a másikat, vagy nem. Vannak személyiségjegyek, amiken nem lehet változtatni, neked pl. az önfejûség ilyen, ezzel együtt vagy TE. A barátod pedig nem képes elfogadni, mert még éretlen. Sajnálom.
szerintem ha ezek epito jellegu valtozasok lennenek, miert ne lehetne, mi mikor osszejottunk a parommal mind kettonknek nagyon sokat kellett valtozni, mert mas kulturabol jottunk, de imadjuk egymast es megtettuk ezt a masikert, persze epp esz keretein belul voltak az elvarasok, de semmi sem lehetetlen...
20:39-es vagyok, teljesen egyetertek veled, , , attol hogy valaki belekop a vizesesbe az meg vizeses marad. , , Nyilvan vannak olyan tulajdonsagok amiken nem lehet es nem is kell valtoztatni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!