Találatok a következő kifejezésre: Van 1 és azt (2779 db)

valószínû, hogy a driverek win8-hoz vannak. A 8.1 már egy másik oprendszer, nem csak egy frissítés...

Van 1 lány az osztályomba akibe szerelmes vagyok és ő is kedvel engem de van az osztályomba 1 fiú akit ölelget. Mit csináljak?

15/f

Legjobb válasz: Inkább verd ki a fejedbõl minél hamarabb. OSZTÁLYTÁRSSAL soha ne kezdj ki... Nekem is volt osztálytársammal kapcsolat.. 1 év után szakítottunk.. azóta már el telt másfél év és még mindig napról napra kell õt bámulnom, meg neki is engem... Azóta a baráti társaság is szét szakadt... a fele hozzá húzott, a fele pedig hozzám és szét hullot az a nagy banda... De ha még is szeretnél vele kikezdeni akk udvarolgass neki, lepd meg kis apróságokkal, menyetek el együtt vhova sétálni, beszélgetni.. stb..

Inkább verd ki a fejedbõl minél hamarabb. OSZTÁLYTÁRSSAL soha ne kezdj ki... Nekem is volt osztálytársammal kapcsolat.. 1 év után szakítottunk.. azóta már el telt másfél év és még mindig napról napra kell õt bámulnom, meg neki is engem... Azóta a baráti társaság is szét szakadt... a fele hozzá húzott, a fele pedig hozzám és szét hullot az a nagy banda... De ha még is szeretnél vele kikezdeni akk udvarolgass neki, lepd meg kis apróságokkal, menyetek el együtt vhova sétálni, beszélgetni.. stb..
Ha mindenki annak tetszene a legjobban, aki neki is tetszik, akkor az élet túl egyszerû és unalmas volna. Tartsd vele a kapcsolatot, ahogy eddig, esetleg udvarolj neki a megszokott módokon (mittomén, hívd el fagyizni), de ne csinálj abból tragédiát, hogy perpill nem te vagy neki a nambervan.
Jaj hagyd már. Én is szoktam ölelgetni lányokat, még sincs semmi. Ezzel a gyerekkel meg ne foglalkozz.
Öleld át te is és hívd el fagizni! Ennyi. Az a másik majd lekopik
Jaaj nem kell parázni lehet, hogy az a fiú csak a haverja ha meg nem akkor...na szóval érted!
Na összejött?xD
Eredõ az a megrakott meccsek odds-ainak szorzata.
A kérdező hozzászólása: kösz szépen
Belsöre vinyot szoktak rakni. ja ha be szerelted tedd be a hozzá kapott telepitö mcd-t és müködik.

Van egy 2.1-es hangfalam és van egy 6.1-es. Azt hogy tudnám megoldani hogy egyszerre szóljon a kettő ha bedugom a gépbe?

xp-n megtudtam csinálni, de win8-al nem tudom, xp-n begudtam a zöldbe a 2.1-et a fekete be meg a 6.1-et és szólt rendesen, de win8-al mit csináljak?

Ehhez a videokártyához milyen alaplap kell, egyet már ki néztem de ennek csak pci expressz 2. 0 csatlakozója van a kártyának meddig 2.1 es Az mennyire számít az hogy 2. hanyas?

vidókártya:

Legjobb válasz: A pci express szabvány visszafelé kompatibilis, a 2.1-es kártya zokszó nélkül mûködni fog 2.0 foglalatban is.

A pci express szabvány visszafelé kompatibilis, a 2.1-es kártya zokszó nélkül mûködni fog 2.0 foglalatban is.

8 hónapja szedtem a lindynette fogamzásgátlót és multhét vasárnapp vettem be az utolsó szemet mert nem akarom máár szedni. Még van 1 évem az iskolából és rá nemsokra kisbabát szeretnék. Elég az az 1 év hogy szüneteltetem a gyógyszert?

Legjobb válasz: Nem kell egy év szünet, dehogy! Honnan vetted ezt a butaságot? 2-3 hónap védekezést szoktak javasolni a tabi abbahagyása után babavállalás elõtt, de annak is csak az oka, hogy helyreálljon a normál ciklus, lehessen tudni a peteérés idõpontját, és a terhesség pontos korát.

Nem kell egy év szünet, dehogy! Honnan vetted ezt a butaságot? 2-3 hónap védekezést szoktak javasolni a tabi abbahagyása után babavállalás elõtt, de annak is csak az oka, hogy helyreálljon a normál ciklus, lehessen tudni a peteérés idõpontját, és a terhesség pontos korát.
Persze. A gyógyszer abbahagyása után a szervezetnek kb.4-6 hónapra van szüksége, hogy ismét helyrerázódjon, és megint legyen peteérés. Valakinél elõbb, valakinél késõbb.
Nem mindegy? Elõbb már nem tudod abbahagyni, a gyerekvállalás elõtt pedig úgyis elmész nõgyógyászhoz. Felesleges kérdés.
A nyomtató gyártójának oldalán kéne kikeresni az adott tipust és drivert win7-es letölteni, már ha van ilyen.
Keress hozzá win7-es drivert! Ha nagyon régi a nyomtató, akkor elõfordulhat, h nincs hozzá, ez esetben próbálkozz vistás driverrel (nálam mûködik)!
A kérdező hozzászólása: Köszi :D HP oldalán letöltöttem egy programot, hogy fuson win7-en :)
A váltót kell beállítani. Ha elvan csúszva az egész akkor ez gyakori jelenség.
A léptetõvillával is lehet gubanc!
4T olaj?? váltó olaj kell bele 80w90 nem kizárt hogy 1 év alatt szép lassan el koptak bizonyos alkatrészeid. amúgy meg szinkronnal lehet állítani olaj be öntõ mögött lévõ csavart ki csavarozod és a mögötte lévõ csavart kell állítgatni.

Hogyan szerezzek lájkokat a facebook oldalamra? Alig van ismerősöm és az oldalamon 1 lájk van.

Legjobb válasz: Mirõl szól? Ha idézetes-képes-zenés vagy humoroldal, abból olyan szintû túlkínálat van, hogy nem tudsz érvényesülni már.

Mirõl szól? Ha idézetes-képes-zenés vagy humoroldal, abból olyan szintû túlkínálat van, hogy nem tudsz érvényesülni már.
Lájk fétised van vagy mi?
A kérdező hozzászólása: igen az oldalam képes idézetes a neve is ~Idézetek~ de mégis hogyan tudnák rá minimum 10 lájkot szerezni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!