Találatok a következő kifejezésre: Van 1 és azt (2891 db)

valószínû, hogy a driverek win8-hoz vannak. A 8.1 már egy másik oprendszer, nem csak egy frissítés...

Van 1 lány az osztályomba akibe szerelmes vagyok és ő is kedvel engem de van az osztályomba 1 fiú akit ölelget. Mit csináljak?

15/f

Legjobb válasz: Inkább verd ki a fejedbõl minél hamarabb. OSZTÁLYTÁRSSAL soha ne kezdj ki... Nekem is volt osztálytársammal kapcsolat.. 1 év után szakítottunk.. azóta már el telt másfél év és még mindig napról napra kell õt bámulnom, meg neki is engem... Azóta a baráti társaság is szét szakadt... a fele hozzá húzott, a fele pedig hozzám és szét hullot az a nagy banda... De ha még is szeretnél vele kikezdeni akk udvarolgass neki, lepd meg kis apróságokkal, menyetek el együtt vhova sétálni, beszélgetni.. stb..

Inkább verd ki a fejedbõl minél hamarabb. OSZTÁLYTÁRSSAL soha ne kezdj ki... Nekem is volt osztálytársammal kapcsolat.. 1 év után szakítottunk.. azóta már el telt másfél év és még mindig napról napra kell õt bámulnom, meg neki is engem... Azóta a baráti társaság is szét szakadt... a fele hozzá húzott, a fele pedig hozzám és szét hullot az a nagy banda... De ha még is szeretnél vele kikezdeni akk udvarolgass neki, lepd meg kis apróságokkal, menyetek el együtt vhova sétálni, beszélgetni.. stb..
Ha mindenki annak tetszene a legjobban, aki neki is tetszik, akkor az élet túl egyszerû és unalmas volna. Tartsd vele a kapcsolatot, ahogy eddig, esetleg udvarolj neki a megszokott módokon (mittomén, hívd el fagyizni), de ne csinálj abból tragédiát, hogy perpill nem te vagy neki a nambervan.
Jaj hagyd már. Én is szoktam ölelgetni lányokat, még sincs semmi. Ezzel a gyerekkel meg ne foglalkozz.
Öleld át te is és hívd el fagizni! Ennyi. Az a másik majd lekopik
Jaaj nem kell parázni lehet, hogy az a fiú csak a haverja ha meg nem akkor...na szóval érted!
Na összejött?xD
Eredõ az a megrakott meccsek odds-ainak szorzata.
A kérdező hozzászólása: kösz szépen
Belsöre vinyot szoktak rakni. ja ha be szerelted tedd be a hozzá kapott telepitö mcd-t és müködik.

Van egy 2.1-es hangfalam és van egy 6.1-es. Azt hogy tudnám megoldani hogy egyszerre szóljon a kettő ha bedugom a gépbe?

xp-n megtudtam csinálni, de win8-al nem tudom, xp-n begudtam a zöldbe a 2.1-et a fekete be meg a 6.1-et és szólt rendesen, de win8-al mit csináljak?

Ehhez a videokártyához milyen alaplap kell, egyet már ki néztem de ennek csak pci expressz 2. 0 csatlakozója van a kártyának meddig 2.1 es Az mennyire számít az hogy 2. hanyas?

vidókártya:

Legjobb válasz: A pci express szabvány visszafelé kompatibilis, a 2.1-es kártya zokszó nélkül mûködni fog 2.0 foglalatban is.

A pci express szabvány visszafelé kompatibilis, a 2.1-es kártya zokszó nélkül mûködni fog 2.0 foglalatban is.

8 hónapja szedtem a lindynette fogamzásgátlót és multhét vasárnapp vettem be az utolsó szemet mert nem akarom máár szedni. Még van 1 évem az iskolából és rá nemsokra kisbabát szeretnék. Elég az az 1 év hogy szüneteltetem a gyógyszert?

Legjobb válasz: Nem kell egy év szünet, dehogy! Honnan vetted ezt a butaságot? 2-3 hónap védekezést szoktak javasolni a tabi abbahagyása után babavállalás elõtt, de annak is csak az oka, hogy helyreálljon a normál ciklus, lehessen tudni a peteérés idõpontját, és a terhesség pontos korát.

Nem kell egy év szünet, dehogy! Honnan vetted ezt a butaságot? 2-3 hónap védekezést szoktak javasolni a tabi abbahagyása után babavállalás elõtt, de annak is csak az oka, hogy helyreálljon a normál ciklus, lehessen tudni a peteérés idõpontját, és a terhesség pontos korát.
Persze. A gyógyszer abbahagyása után a szervezetnek kb.4-6 hónapra van szüksége, hogy ismét helyrerázódjon, és megint legyen peteérés. Valakinél elõbb, valakinél késõbb.
Nem mindegy? Elõbb már nem tudod abbahagyni, a gyerekvállalás elõtt pedig úgyis elmész nõgyógyászhoz. Felesleges kérdés.
A nyomtató gyártójának oldalán kéne kikeresni az adott tipust és drivert win7-es letölteni, már ha van ilyen.
Keress hozzá win7-es drivert! Ha nagyon régi a nyomtató, akkor elõfordulhat, h nincs hozzá, ez esetben próbálkozz vistás driverrel (nálam mûködik)!
A kérdező hozzászólása: Köszi :D HP oldalán letöltöttem egy programot, hogy fuson win7-en :)
A váltót kell beállítani. Ha elvan csúszva az egész akkor ez gyakori jelenség.
A léptetõvillával is lehet gubanc!
4T olaj?? váltó olaj kell bele 80w90 nem kizárt hogy 1 év alatt szép lassan el koptak bizonyos alkatrészeid. amúgy meg szinkronnal lehet állítani olaj be öntõ mögött lévõ csavart ki csavarozod és a mögötte lévõ csavart kell állítgatni.

Miért van eltérés az MTV 1 és az Eurosport élő közvetítés között? Ugyanaz a kép, mégis 3-4 mp csúszás van az Eurosporton!

Az Olimpiai közvetítés kapcsán vettem észre, másnál is van ez a probléma?

Legjobb válasz: Köszi!

A kérdező hozzászólása: Köszi!
Mûholdas adás az Eurosport tekintetében..
Megfigyeltem, hogy nagyon gyakran azonos adón belül is van eltérés, néha akár 10 másodperc is. Az Eb alatt, amikor párhuzamosan mentek közvetítések az éttermek, sörözõk teraszain - lehetett hallani, hogy egyik-másik adás "elõrébb tart", holott ugyanaz az adó sugározta mindet.
Attól függ, milyen utat tesz meg a jel, mire hozzád ér: hányszor megy fel mûholdra és vissza, milyen kódoló/dekódoló eszközökön megy át, stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!