Találatok a következő kifejezésre: Van 1 és (6428 db)

Kinek van 1 és 2 éves a gyerkőce?

Legjobb válasz: szia nekem 11 hós,és 22 hós. Az elején könnyebb,amig a kics csak eszik,alszik..jobb esetben,,de mivel igy éjszakázni is kell,de nappal nem lehet a kicsivel aludni,mert a naggyal foglalkozni kell,nagyon fárasztó. Volt olyan két hét mikor együtt növesztették a fogukat,na az szörnyû volt...éjjel max ha 1-2 órát tudtam aludni,hol egyik gyerek volt í kezembe,hol a másik.... most már könnyebbb,átaludt éjszakák vannak..meg már játszanak együtt és sikerült összehangolni a du-i alvást... de nagyon fáradt vagyok,idegileg is padlót fogtam,de már itt a jó idõ,talán segít rajtam.. féltékenység csak ritkán van.. nappal egyedül vok velük,du ér haza a párom... most mennek majd bölcsibe szeptembertõl...vissza kell mennem melozni,sajn az anyagiak miatt.

szia nekem 11 hós, és 22 hós. Az elején könnyebb, amig a kics csak eszik, alszik..jobb esetben, , de mivel igy éjszakázni is kell, de nappal nem lehet a kicsivel aludni, mert a naggyal foglalkozni kell, nagyon fárasztó. Volt olyan két hét mikor együtt növesztették a fogukat, na az szörnyû volt...éjjel max ha 1-2 órát tudtam aludni, hol egyik gyerek volt í kezembe, hol a másik.... most már könnyebbb, átaludt éjszakák vannak..meg már játszanak együtt és sikerült összehangolni a du-i alvást... de nagyon fáradt vagyok, idegileg is padlót fogtam, de már itt a jó idõ, talán segít rajtam.. féltékenység csak ritkán van.. nappal egyedül vok velük, du ér haza a párom... most mennek majd bölcsibe szeptembertõl...vissza kell mennem melozni, sajn az anyagiak miatt.
Miért kérdezed?? Nekem igaz, 1 és 3 évesek. De miben tudunk segíteni???
A kérdező hozzászólása: Érdekelne, hogy telt az elsõ 1 év, amikor megérkezett a kistesó. Nemsokárra szülök, és itt van egy gyönyörû 1 éves, örökmozgó kis rosszcsont.Néha RETTEGEK, néha, semmi félelmem. Kíváncsi vagyok, aki ezen túl van, hogy élte meg. Köszi
Nekem a fiam 3 éves lesz a nyáron, a kislányom pont ma 15 hónapos.A korkülönbség kb. 18 hónap köztük, ami nem sok, amikor megszületett a pici, a fiam másfél éves volt.Nehéz volt az elsõ idõszak, fõleg mert akkoriban hagyott el minket az apa, egyedül maradtam a két gyerkõccel és a feladatokkal.Fiam is pici volt még, nem annyira értette meg hogy pl. ne ébressze fel a hugit, ne piszkálja stb..Szoptatni csak az elsõ hónapban tudtam szinte, az idegállapotom miatt elapadt a tejem, de nem is bántam, mert a fejés is elvette az idõmet, amit nem volt egyszerû beosztani.Aztán ahogy teltek a hónapok, könnyebb lett és ma már visszagondolva nem tudom, hogy tudtam végigcsinálni, de büszke vagyok, mert sikerült. :) Jól kijönnek a gyerkõceim, féltékenység nincs, szerencsére a fiam az elsõ pillanattól fogva elfogadta a kistesót.Most már hogy a hugica is nagyobb, eljátszanak. Úgyhogy nem lesz könnyû biztos neked sem, de kitartás!

A rigán a váltás úgy vanhogy alaphelyzetben van 1-esbe kicsit előrrébb kettesbe? és kettesbe nem tud bele akadni tartanija kell valaminek hogy ne csusszon vissza egyesbe?

Legjobb válasz: Na, akkor ezt most magyarul is próbáld meg, mert este 10-kor már nem tudok idegen nyelven. A Rigán az 1. fokozatot a bal markolatot ütközésig magad felé forgatva, a 2. fokozatot ütközésig elfelé forgatva kapcsolod. A fokozatokat egy fémnyelv reteszeli, ami a kuplungkarral együtt mozog (emlékeim szerint a kuplungkar tövén van kialakítva), behúzott kuplungnál felemelkedik, ekkor lehet váltani, visszaengedett kuplungnál meg beakad a neki kialakított hornyok valamelyikébe, így nem engedi, hogy két fokozat közé válts vagy kiessen a markolat a pozíciójából.

Na, akkor ezt most magyarul is próbáld meg, mert este 10-kor már nem tudok idegen nyelven. A Rigán az 1. fokozatot a bal markolatot ütközésig magad felé forgatva, a 2. fokozatot ütközésig elfelé forgatva kapcsolod. A fokozatokat egy fémnyelv reteszeli, ami a kuplungkarral együtt mozog (emlékeim szerint a kuplungkar tövén van kialakítva), behúzott kuplungnál felemelkedik, ekkor lehet váltani, visszaengedett kuplungnál meg beakad a neki kialakított hornyok valamelyikébe, így nem engedi, hogy két fokozat közé válts vagy kiessen a markolat a pozíciójából.
A kérdező hozzászólása: na tehát ha jól értelmezem akkor nézzük jobbrol a blokkot, van ott egy kis kar ami a fokozatot váltja ha bal állásban van akkor van 2-esben, ha bal oldalt van akkor pedig 1-esben?
Az a kar ha elõre tolod akkor van egyesben, ha elengeded akkor 2.-ban, középen az üres állás. Ezt mozgatta gyárilag a bal markolat egy bovden segítségével, és ehhez kellett a retesz..
Egy ilyen markolat kell a mûködtetéséhez: http://xmotor.hu/portal/static/upload_apro/2012-03-13/624544.. Ez egyben a kuplung, sebváltó és dekompresszor.
A kérdező hozzászólása: en gokart vazba tettem.a blokkot raktam ra egy kuplungot amit labbal mukodtetek meg rakni fogok ra egy kerekpar valtot amivel valtom a sebesseget, ez igy jo lesz szerintetek?
Szerintem a bringaváltó arretálása gyenge a Riga váltóhoz! Csinálhatsz neki egy rugóból és néhány apróvasból, hasonlót, mint a betonkeverõkön, csak kicsiben. Ha oldalra tolod akkor mozdul ha elengeded beakad.
A kérdező hozzászólása: bevált a pringa váltó is :D

Ma kiváltottam a Hipp csomagot, de 2-es van rajta, van 1-es is? Ha igen, mi a tartalma, és hogyan lehet hozzájutni?

Legjobb válasz: Állítólag a kórházban adták, bár én sem kaptam. Nekem is a kettes volt az elsõ, a hármas meg a második.

Állítólag a kórházban adták, bár én sem kaptam. Nekem is a kettes volt az elsõ, a hármas meg a második.
A 4es pedig a harmadik:) A kórházi csomagban volt egy rakat hipp prospektus, minta, de az nem dobozban volt.
Én négyesrõl nem tudok... A legutolsó a 3-as volt, ami 8-12 hónpos kor között váltható ki.
Még annyi, hogy az én kórházi csomagomból kifelejtették a Hipp kupont, és itt az oldalon olvastam róla, hogy egyáltalán létezik. Így n postán kértem utólag kupont, így jutottam hozzá a 2- es dobozhoz, ami ugye nekünk az elsõ volt.:)
2. vagyok Van négyes kupon is, amivel betöltött 1év után lehet átvenni a csomagot. De ez nem minden dobozban van, sajnos. 2 évvel ezelõttiben nem volt, az ideiben igen. Kiváncsi leszek, mi lesz a dobozban.
A kórházi csomagban volt nekünk az 1-es.Akkor teákból állt.Ez 3 éve volt.


Kulfoldon elo anyukak segitenetek? A bebei eteleken csak szamok vannak 1-es, 2-es, 3-as. De milyen idosen adhato mondjuk a 2-es?

olvastam a Greber.com,hogy felig ulo mar kaphat 2-es,ha ul mar 3-ast...nem ertem miert ehez van kotve..most hogy van ez?

Legjobb válasz: merre elsz kulfoldon ?

merre elsz kulfoldon ?
Szia! En Angliaban elek. Ugy tudom, hogy az 1-es bebi etel (4-)6 honapos kortol adhato, a 2-es szamu 7 honapos kortol, amikor mar tobb fuszert es pici darabokat is ehet es a 3-as szamu akkor, ha mar a kettest jol birta es meg tudta enni a darabokat is, mondjuk 9-10 hos kortol. Az en babam 11 hos, de en meg 2-est adok neki, mert csak most kezd megbaratkozni a darabos kajaval, eddig oklendezett a daraboktol. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: usa-ban elek.. koszonom a valaszokat...
Rendesen feloldódik? Nem kell másik cumisüveg, vegyél neki eggyel nagyobb cumit rá.
2-es cumival add.
nekünk ugyanezzel a kombinációval simán jött, néha eltömõdött a cumi, de igazgatás után folyt újból
Én a hármas cumi használtam egy idõ után.
Mi 6 hetesek vagyunk, ugyanezt esszük és az Avent 1-est használjuk, semmi gond, szépen ki tudja szopizni. Használ a picurinak ez a tápszer? Van még bukása vagy teljesen megszûnt? Kakilni tud a picúr?

Ha van 1-esem akkor év végén lehetek kitűnő?

matekból minden évben volt 1-3 egyesem és a tanárom mégis kit?n?t írt be a bizibe. ez lehetséges vagy csupán csak kedves?

Legjobb válasz: Egy egyes felõl nyugodtan lehetsz. Háromnál már ez nem olyan biztos.

Egy egyes felõl nyugodtan lehetsz. Háromnál már ez nem olyan biztos.
Szerintem még aztis osztályozza, hogyan állsz hozzá matekból. Ált.-osban a tanárom azt hitte, h sík hülye vok és sokat tanulok, h 4 lehessek, ezért nekem mindig 5-ös volt a bizimben... de azt nem tudja, h sosem tanultam, csak értek hozzá, de ezt már sosem fogja megtudni :)
Mert nem mindegy, hogy milyen és mekkora 3D-rõl van szó. Biztos tudnál olyan anyagot küldeni a TV-re, amit az 1.1-es kábel nem bírna el.
Pl.ha optikai kábelen keresztül a TV-re kötsz egy 7.1 házimozi erõsítõt a DVD lejátszót és a TV összekötõ 1.1 kábel nem fogja átvinni még az 5.1-es hangot sem normálisan azért kell 1.4.

Egy dobozban számok vannak, 6 db 3-as, 5 db 2-es és 4db 1-es. Egymás után kivesszük a számokat, de ha n>1, h helyett visszateszünk n db (n-1) -es számot. Hány egyes lesz a végén?

Legjobb válasz: Nem tiszta, hogy mi van, ha 1-est veszünk ki? Eldobjuk? Mert akkor a legvégén egyetlen egy 1-es se lesz. Vagy azt visszarakjuk? Akkor pedig: Egy 3-asból lesz 3 darab 2-es. Vagyis hat 3-asból lesz 18 darab 2-es. Ezért a golyók élete során lesz öszesen 18+5=23 darab 2-es golyó valamikor (nem feltétlenül egyszerre). Egy 2-esbõl lesz 2 darab 1-es. A 23 darab kettesbõl tehát lesz 46 darab 1-es. Ezért a végén 46+4 = 50 darab 1-es lesz.

Nem tiszta, hogy mi van, ha 1-est veszünk ki? Eldobjuk? Mert akkor a legvégén egyetlen egy 1-es se lesz. Vagy azt visszarakjuk? Akkor pedig: Egy 3-asból lesz 3 darab 2-es. Vagyis hat 3-asból lesz 18 darab 2-es. Ezért a golyók élete során lesz öszesen 18+5=23 darab 2-es golyó valamikor (nem feltétlenül egyszerre). Egy 2-esbõl lesz 2 darab 1-es. A 23 darab kettesbõl tehát lesz 46 darab 1-es. Ezért a végén 46+4 = 50 darab 1-es lesz.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :D

Az új tvkhez is kell 5.1 es jelalakító hogy minden adó 5.1ben szóljon ténylegeaen vagy van bennük?

Legjobb válasz: A TV leg inkább sztereóba adja le a mûsort. Vannak olyan készülékek, amit hang procsszornak hívnak a tv rákötéskor egy virtuális hangot fog kiadni, ez tünhet 5.1 nek. A leg ésszerübb, ha Blueray filmet játszól le, hogy 5.1 vagy 6.1, de a 7.1 vagy 9.1 ami már rendesen dolgozik egy szobába, ezt érdemes használni. A különbözõ dolby-k és egyébb szûrõk a PC world e havi számában (73. oldal) részletesen le van írva. A TV.-k be nem jellemzõ a 5.1, de nem kizárt, hogy forgalmaznak ilyet, ahhoz viszont adnak hang kockákat. Üdv Stewe

A TV leg inkább sztereóba adja le a mûsort. Vannak olyan készülékek, amit hang procsszornak hívnak a tv rákötéskor egy virtuális hangot fog kiadni, ez tünhet 5.1 nek. A leg ésszerübb, ha Blueray filmet játszól le, hogy 5.1 vagy 6.1, de a 7.1 vagy 9.1 ami már rendesen dolgozik egy szobába, ezt érdemes használni. A különbözõ dolby-k és egyébb szûrõk a PC world e havi számában (73. oldal) részletesen le van írva. A TV.-k be nem jellemzõ a 5.1, de nem kizárt, hogy forgalmaznak ilyet, ahhoz viszont adnak hang kockákat. Üdv Stewe
A kérdező hozzászólása: Most akarok új tv-t venni. Hogy célszerûbb az 5.1es hangzást elérni. Milyen hangfalrendszert vegyek mellé? Vagy hogy oldjam meg?
A kérdező hozzászólása: Jazz j9940 +ac dekóderrel mûködne?

Hány olyan 1-nél nagyobb tört van, amelyeknek számlálója 5-nél kisebb természetes szám, nevezője pedig legfeljebb 7? Létezik e 1-es nevezőjű tört?

Legjobb válasz: Egynél nagyobb számokról van szó, tehát a számlálónak nagyobbnak kell lennie a nevezõnél. Mivel a számláló maximum 4, a nevezõ maximum 3 lehet. A lehetõségek: 2/1 3/1 4/1 3/2 4/2 4/3 Ha az egészeket nem tekintjük törtnek, akkor csak két valódi tört van, a 3/2 és 4/3.

Egynél nagyobb számokról van szó, tehát a számlálónak nagyobbnak kell lennie a nevezõnél. Mivel a számláló maximum 4, a nevezõ maximum 3 lehet. A lehetõségek: 2/1 3/1 4/1 3/2 4/2 4/3 Ha az egészeket nem tekintjük törtnek, akkor csak két valódi tört van, a 3/2 és 4/3.
1. kettõ 2. igen
A kérdező hozzászólása: köszönöm mind a kettõtöknek !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!