Találatok a következő kifejezésre: Van -e a (8948 db)

Robinso Crusoe könyből lenne pár kérdésem! Van-e a főhös othonának a szigeten kerítése? Van e kapuja? Honan szerez robinson létfontoságú és hasznos eszközöket amelyek megkönyítik az életét? Hogyan mérte robinsonsaz időt?

Legjobb válasz: Nekem pedig a "Magyar helyesírás szabályai" címû könyvbõl lenne pár kérédsem. - Hogyan helyes: "van e" vagy "van-e"? - Hogyan helyes: "Robinson" vagy "robinson"? - Hogy írjuk helyesen a következõ szavakat: könybõl, othon, honan, létfontoságú, megkönyítik?

Nekem pedig a "Magyar helyesírás szabályai" címû könyvbõl lenne pár kérédsem. - Hogyan helyes: "van e" vagy "van-e"? - Hogyan helyes: "Robinson" vagy "robinson"? - Hogy írjuk helyesen a következõ szavakat: könybõl, othon, honan, létfontoságú, megkönyítik?
A kérdező hozzászólása: Nem azt kértem hogy ki kell javítani a szöveget hanem hogy valaki segítsen, egyébként meg csak bemásoltam amit egy haverom küldött szóval inkább anyukáddal kötekedjél, ha nem tudsz segíteni te ****** tizenéves kis ******...

Van-e a dohányzásnak pozitív oldala?

egézségben, gazdaságban, társadalomban, szociológiában stb.

Legjobb válasz: Megtudod, hogy van-e akaraterõd leszokni.

Nem értem, páran miért okoskodnak, miközben fingjuk sincs az egészrõl. A nikotinnak pozitív hatása is van, élénkíti a memóriát, az agyra nézve van pozitív hatása IS. Természetesen emellett sokkal több a negatív hatás, ezért mondani sem kell, hogy nem éri meg.
Egészségben semmiképp Gazdaságban lehet Társadalomban sem mondanám, hogy pozitív lehet...mert mondjuk egy párkapcsolat kialakítása elég kellemetlen ha az egyik fél dohányzik a másik nem. Vagy ha egy közösségben valaki rá gyújt és az egyik illetõ hányingert kap a füst szagtól... Szerintem nem. Gazdasági szempontnál azt tudnám még mondani, hogy baromi drágáért adják el... ez nekik jó... a sok marha meg megveszi annyi pénzért.
Egészségben nincs, társadalomban igazi megfelelnivágyó szolgalelkeket nevel (vagánysági elvárás), gazdaságban viszont tagadhatatlanul sok. Egész ágazat megél belõle, iszonyat sok jövedéki pénz, bevétel.
Megtudod, hogy van-e akaraterõd leszokni.
Kevesebb ideig kell adóznod:)
http://logout.hu/cikk/a_dohanyzas_pozitiv_hatasai/teljes.html A dolgok ált. nem egyértelmûen feketék vagy fehérek, a kérdés az, hogy a negatív és a pozitív oldal aránya. A fenti oldal hiába sorol fel egy rakat pozitívumot (néhány szerintem nagy marhaság, de mindegy), a negatív hatásai sokkal súlyosabbak.
igen:( hogy a dohányos bármikor idöt szakithat rá, h elmegy elsziv egy cigit, mig a nem dohányos helyette dolgozik!
Ez ugye nem komoly kérdés?!
Ameddig cigiztem, legalább tiszteletben tartották a munkahelyi szüneteimet, addig nem baxtattak.Mióta nem dohányzom, azóta már akkor is odapofátlankodik a problémájával a sok gyökér.
persze, melóba ha olyan helyen van, cigi által van 5 perc pihenõd, másrészt megöli a manduládat, és így nem kell kivenni, és nem kell parázni h begyullad stb... káros részét meg gondolom tudod.
Társadalomban max. annyi, hogy két dohányos könnyen épít ki kapcsolatot. :D
Van.Az, hogy jól esik és jó illata van utána a ruhának.
Nincs.
tom h régi a kérdés de ha multizni akarsz akk tunngle


A teljes kivizsgálásnál (tehát amikor a házi orvos beutalásával megyek leadni vért illetve ügye vizeletet) vizsgálják-e, kiderülhet-e, hogy van-e a HIV fertőzésem?

Ez csak azért érdekes mert ilyen teljes kivizsgálást minden évben kérek és ha így kiderülhet, hogy esetleg van-e baj akkor nem mennék el külön tesztre.

Legjobb válasz: Miért van szükséged szûrésre?

Miért van szükséged szûrésre?
Nem, nem derül ki.
Nem vizsgálják automatikusan.
A kérdező hozzászólása: Értem, hát akkor elmegyek konkrét szûrésre, köszönöm a gyors válaszokat! :)
Én úgy tudom, hogy a háziorvos nem is írhat fel HIV szûrést, csak szakorvos.
Milyen szakorvosra gondolsz utolsó? Egyébként írhat fel a háziorvos is, de vannak anonim szûrõállomások is.

Van-e a csepeli SZTK-ban reumatológia? Ha igen miképp lehet menni, beutaló szükséges e?

Legjobb válasz: Igen. Beutaló kell, és elõjegyzés is javallott.

Igen. Beutaló kell, és elõjegyzés is javallott.

1, előfordulhat-e, hogy a hó melegít fel valamit? Van-e a hónak belső energiája? 2, Hogyan lehet egy autó mozgási energiáját növelni? Hogyan lehet csökkenteni?

Legjobb válasz: 1. igen van, valamennyi biztos, és nála hidegebb dolgokat feltud melegíteni :D 2. raksz bele turbót, vagy ha már van benne húzol rajt még egy bar-t.

1. igen van, valamennyi biztos, és nála hidegebb dolgokat feltud melegíteni :D 2. raksz bele turbót, vagy ha már van benne húzol rajt még egy bar-t.
másodikra hülyeséget írtam, igazából a mozgási energiát a tömeg növelésével tudod elérni ha jól tudom
A kérdező hozzászólása: kösz xd. fizika szorgalmit készitek rem. jó amit montál -.-" mert naon szõke vok -.-" xd.
jók... most olvastam el a tavalyi fizika könyvemben :D E(mozgási energia) ~ m(tömeg)
Bammeg, ugyanez a két kérdés a házink. Thank you so much, mindenkinek, mert én se tudtam a választ xd
Fizika házimra a megoldás :) )..Ksznm :D..Pont erre a 2 kérdésre nem tudtam a választ xdd..
fizika házimra tökéletes. :DD

Érdekel, hogy minden rendben van-e a hormonjaimmal. (babavárás szempontjából persze) Nőgyógyászhoz forduljak? Mit mondjak neki, hogy elvégezze a vizsgálatokat?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csak annyit mondjál a nõgyógyásznak, hogy babát szeretnél és hogy szeretnéd tudni, hogy "készen áll-e a szervezeted", hogy minden rendben van-e.

Szia! Szerintem csak annyit mondjál a nõgyógyásznak, hogy babát szeretnél és hogy szeretnéd tudni, hogy "készen áll-e a szervezeted", hogy minden rendben van-e.

Honnan tudjam jól vannak e a kiscicák ha a kertben vannak tartva és nem voltam ott az ellésnél és nem engedik megfogni őket?

Legjobb válasz: hát ne is fogd meg õket, mert akkor az anyja ott hagyhatja õket, és elpusztulnak. amúgy meg azt lehet látni, hogy cumiznak e rendesen

hát ne is fogd meg õket, mert akkor az anyja ott hagyhatja õket, és elpusztulnak. amúgy meg azt lehet látni, hogy cumiznak e rendesen
Kik nem engedik megfogni õket Zsocy, a szüleid?
A kérdező hozzászólása: a szüleim és a szomszédok
Remélhetõleg azért nem engedik hogy fogdosva legyenek mert az árt nekik és nem jó ha most el vannak választva az anyjuktól. Hogy még miért nem engedhetik hogy nagyon megbarátkozz velük azt nem irom le, fõképp hogy ennyire sziveden viseled a sorsukat.
Megnézed az anyacica hasát, ha nyálas, lekopott a szõr a cicik körül, akkor esznek rendesen. Az anyacica is többet van távol, és ha látja, hogy követed, akkor másfelé indul, nem akar odavezetni. Nyugi, ha jó a kapcsolatod az anyacicával, akkor mehetsz vele, és megnézheted a kicsiket, hogy jól vannak-e. Ha vad a macska, nem lehet ölbe venni, simogatni, akkor inkább ne kövesd. Ebben az esetben azért nem engedik, hogy odamenj, mert ha érzi az emberszagot, elhagyhatja az anya a kicsiket. Nyugi, még kb. 4-6 hét, és elõkerülnek, kijárnak, és a 6. hét után az anyja elõhozza õket enni.
Tényleg nem jó, ha a nagyon kicsi cicákat ember összefogdossa, de persze ez cicamamától is függ. Megnézni attól meg tudod õket, nem? Lopakodj oda, ha a cicamama épp nincs ott, csak ne fogd meg a kicsiket.
A kérdező hozzászólása: Tudom hol vannak meg is néztem õket

Voltál már úgy, hogy nem tudtad eldönteni, hogy ott van e a csík, vagy se, rózsaszín e vagy szürke?

Ma így jártam. Semmilyen terhestünetem nincs jóformán. Még csak nem is puffadok. Néha van egy kis cicifájdalom, egyszer szúrt a bal oldalt 1 percre max tegnap. Hétfőn kellett volna megjönnie. Az utóbbi időkben mindig úgy volt, hogy 2 nap egy-egy pötty, aztán 3. nap ömlik belőlem a vér. Az utolsónál csak egy nap volt így. Ez a vetélésem óta van így (május 8, ez év). Már be is állt az utóbbi 3 mensim ugyanannyi napra jött meg. De ez a mostani más. 18.-án dél körül volt egy nagyon nagyon picike piros pöttyöm, aztán másnap is egy kicsit több barnázás, másnap még egy kicsit több barnázás némi pirosassal, de épp hogy beszínezte a folyást. Váltakozva hol vizes, hol száraz vagyok. Időszakosan pár órára barnázok. Aztán egyre kevesebb barnázás. Tegnap dálután óta semmi. Ma reggel csináltam tesztet, nem tudom eldönteni, hogy ott van e, hogy milyen színű. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Ja, hétfõn kellett volna megjönnie.

A kérdező hozzászólása: Ja, hétfõn kellett volna megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Nem találom a fényképezõgépet, de képzeljétek el a leghalványabb csíkot, olyanom van:D Holnap már erõsebbnek kell lennie, ha van valami. Ma is volt vizes folyásom, gondoltam, na akkor megint jön egy kis barnázás vagy egy kis piros... úgy is lett, de éppen beszínezte a folyást. Most épp piros vizes folyásom van...nem tudom, nem nagyon reménykedek...szerintem csak a szervezetem szórakozik. Azért ha nem indul be rendesen holnap csinálok egy tesztet. Szorítok én is mindenkinek:D
Szia en vagyok az akinek ket ilyen tesztje volt, utolso elotti valaszolo, kepzeld nem birtam kivarni a holnapot es teszteltem, ami pozitiv lett :) Bisztos kesoi pem volt es azert nem mutatta ki hamarabb, drukkolok h nalad is igy legyen :)
képet tegyél fel :) drukkolok. 2 kisfiú anyuja
Szia, en pont igy vagyok most, 4 tesztet csinaltam par napja, ketton semmi nem volt de azutolso ket teszten minta lenne vmi rozsaszin csik, de irto halvany, a ferjem is latta, de sztem csak odakepzeljuk, hetfon csinaltam az utolsot, holnap megint tesztelek, gondoltam varok par napot. Majd ird meg mi lett:) Remenykedjunk, drukkolok.
Én 1évvel ezelõtt csináltam tesztet, semmi csík nem volt (olcsó teszt volt), de a mensim nem jött meg(akkor már több, mint egy hete). Bementem a gyógyszertárba, vettem egy drágább, komolyabb tesztet. Hajnali vizelettel, ahogy kell megcsináltam, és megjelent egy nagyon halvány csík. Kérdezgettem mindenkit, hogy ez mi lehet? A csík, az csík, akármilyen halvány is, mindenki ezt mondta. Most 3 és fél hónapos a kisfiam :) drukkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Tegnap elõtt csináltam egy tesztet, de azon 1 perc után eltûnt a csík. Most ezt megnéztem, már teljesen kiszáradt, de mintha még ott lenne.
A kérdező hozzászólása: Délután megpróbálok képet felrakni, ha megtalálom a fényképezõt, de sajnos nemsoká megyek most dolgozni. Holnap csinálok egy másik tesztet, hátha az jobban fog látszani.
Tegyél fel képet megnézzük :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma megjött...talán elkezdõdött valami, de hamar vége is lett.

Tescóban van-e a héten pelenka akció?

F?leg a Pampers 4+ és a Libero 5-ös méret érdekelne!

Legjobb válasz: Én múlt héten láttam a nagy dobozos Pamperst akcióban,nem tudom tart-e még.

Én múlt héten láttam a nagy dobozos Pamperst akcióban, nem tudom tart-e még.
Pampers nagy dobozos akciós most dec 31-ig. 5399Ft, itt van elõttem újság.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor holnap megyek Pampersért! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!