Találatok a következő kifejezésre: Van úgy, napokig nem alszom. Mit tegyek (2 db)

Van úgy, hogy napokig nem alszom. Mit tegyek?

Eleinte csak akkor ha vizsgáztam, vagy melóztam.

Legjobb válasz: Szedj melatonint. Gyógynövényboltokban hozzájutsz. http://hu.wikipedia.org/wiki/Alv%C3%A1s

Szedj melatonint. Gyógynövényboltokban hozzájutsz. http://hu.wikipedia.org/wiki/Alv%C3%A1s
Az álmatlanságnak vagy szervi, vagy lelki oka lehet. Elõször ezt kellene megvizsgálni, aztán jöhet a többi, de erre nem hiszem, hogy egy laikus érdemben tudna neked válaszolni, sõt, egy szakember is csak bizonyos tesztek elvégzése után.
Szia! Hasonló problémával küzdök, s az álmatlansg már kezdi felõrölni az idegeimet. Súlyos esetben alvásklinikát javaslom, nagyvárosokban találsz ilyet. Én még nem voltam. Gyûjtöm a bátorságot. :S Hajrá, együttérzek veled.
le kéne pakolni a gondokat, amitõl nem tudsz aludni. nem kávézol, kólázol, energiaitalozol délután, ugy-e ? Mertha igen, ne csodálkozz!
aludjál!
dél után egyáltalán ne igyál kávét, kólát, energia italt, és igaza van, annak, aki írta, le kéne rakni a gondokat. Este vess számot a napoddal. Az a jó, ha el tudod mondani, a kitûzött célomért (ez bármi pozitív lehet) ma ezt és ezt tettem, megtettem mindent, amit lehet. Haraggal ne feküdj le, békélj meg azzal, akivel aznap összevesztél.

4 hetes babám felcserélte a nappalokat az éjszakákkal. Mit tegyek? Eddig nem volt gond az alvásával, de 4 napja nappal végig alszik, éjjel fent van. Nem sír, elvan magában de én nem tudok úgy aludni, h ő fent van.

Hogy tudnám visszazökkenteni???

Legjobb válasz: 14:47 vagyok. Olyankor úgy szoktuk, h. hol én, hol az apja foglalja le. Sétálunk vele, játszunk, aminek sokszor az az eredménye, h. sír, de valahogy mindig sikerült "kibekkelni" ezt az idõszakot.

14:47 vagyok. Olyankor úgy szoktuk, h. hol én, hol az apja foglalja le. Sétálunk vele, játszunk, aminek sokszor az az eredménye, h. sír, de valahogy mindig sikerült "kibekkelni" ezt az idõszakot.
Huh.... Ha nem sír, bár tudom, nehéz úgy aludni, de lehet jó lenne, és magától visszatér a rend. Éjjel semmiképp ne foglalkozz vele, mert akkor véged lesz... Próbáld meg nappal nem hagyni aludni, akkor éjjel lesz álmos. De ez nem fog menni egyik napról a másikra... Más megodlást nem látok.
nappal max. 3 órát hagyd egyhuzamban aludni, utánna ébreszd fel. este pedig ne szólj hozzá ha felkel. ne gyújts villanyt, ne játssz vele. nézd meg jól van-e és menj ki. megfogja unni. nekünk 2 nap után visszaállt a rend. havonta egyszer még bepróbálkozik, de aztán minden ok.
Én úgy csinálom, h a fürdés és vacsi elõtti utolsó szopi után már nem engedem aludni, így elfárad, mire az esti elalvás jön. Éjjel ha nem sír, hagyd magára, semmiképp ne szólj hozzá, hátha magától el fog aludni.
Az enyém is 4 hetes, és pontosan ezt csinálja. Már eléggé kivagyok, mert éjjel képes egyfolytában akár 2és fél-3 órát ébren lenni. Bocs, hogy belekérdezek, de hogy lehet ébren tartani 1 ilyen kicsi babát??Az enyém, ha elaludt, semmivel sem tudom felébreszteni, és persze ébren tartani sem, ha éppen aludni akar.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!