Találatok a következő kifejezésre: Van összefüggés erőssége és (5 db)

Van a joslo fajasok erossege es a szulesi fajasok erossege kozott osszefugges?

39+4 napos vagyok. Ket hete kezdtek jelentkezni a joslok. E het hetfo ota olyan erosek hogy neha alig birok labon maradni. Ha ez ennyire faj, mennyire fog fajni a szules? Mondhatni, kicsit aggodom.

Legjobb válasz: Hát nem akarlak megijeszteni de bizony a szülési fájdalom erõsebb szokott lenni általában mint a joslófájások.De a levegõ vételel sokat segíthetsz a dolgon amiket most is már gyakorolhatsz.

Hát nem akarlak megijeszteni de bizony a szülési fájdalom erõsebb szokott lenni általában mint a joslófájások.De a levegõ vételel sokat segíthetsz a dolgon amiket most is már gyakorolhatsz.
Szia!levegövétel?Megosztanád velem, hogy még is hogyan kell jól levegöt venni?köszi
Persze.Mikor jönnek a fájások akkor nagy levegõt veszel és mikor a fájás a legerõssebb akkor szépen lassan elkezded kifújni míg el nem múlik.Ha a fájás még tart akkor újra veszel levegõt.Segít a fájások könnyebb elviselésében és a fájdalom is kissebb így.

Van összefüggés jóslófájások erőssége és a rendes fájások között? Pontosabban, ha más a jóslók is ennyire fájnak, mi lesz a szülőszobán?

Legjobb válasz: Van akinek meg se kottyan egy jóslófájás sem, van aki a falat kaparja már azalatt is. Ez a fájdalomküszöbbel van összefüggésben? És a szüléskor a méhösszehúzódások által keltett fájdalom ennek megfelelõen az "érzéketlenebbeknek" kevésbé megviselõ, mint a "alkaparósaknak"? Furcsán fogalmaztam, de nem tudom másként :)

A kérdező hozzászólása: Van akinek meg se kottyan egy jóslófájás sem, van aki a falat kaparja már azalatt is. Ez a fájdalomküszöbbel van összefüggésben? És a szüléskor a méhösszehúzódások által keltett fájdalom ennek megfelelõen az "érzéketlenebbeknek" kevésbé megviselõ, mint a "alkaparósaknak"? Furcsán fogalmaztam, de nem tudom másként :)
Biztos számít kinek mekkkora a fájdalomküszöbe. A jóslófájás hasonló az igazihoz.Csak élesben sûrûben érzed.Akkor már úgyis az lebbeg a szemed elött, hogy mielõbb meglegyen a kisbabád. Elõbb vagy utóbb úgyis vége lesz, s Te leszel a világ legboldogabb embere a földön.Gyors szülést kívánok Neked!

Van összefüggés a menstruációs fájdalom erőssége, és a szülés fájdalma (vajúdás fájdalma) között?

Tehát, aki mindig nagyon megszenvedett a mensit?l, annak a vajúdás is sokkal jobban elviselhetetlen??? Mik a tapasztalatok? 26 hkm

Legjobb válasz: Nekem soha nem voltak mensis fájdalmaim,de a szülés....hát leírhatatlan mi fájdalmas volt.Úgyhogy szerintem nincs összefüggés a kettõ között.

Nekem soha nem voltak mensis fájdalmaim, de a szülés....hát leírhatatlan mi fájdalmas volt.Úgyhogy szerintem nincs összefüggés a kettõ között.
Szerintem sincs összefüggés:D Az elsõ szülés elõtt nagyon fájt mindig a hasam mensikor, és a szülés is nagyon fájt. A második gyerek elõtt már egyáltalán nem voltak mensis fájdalmaim, de a szülés így is nagyon fájt.
ugyanígy voltam mint az elsõ válaszoló. Nekem sose fájt a mensi, nem is értettem hogy szenvednek tõle annyira mások. A szülésnél szó szerint letaglózott a fájdalom, nagyon durva . Azóta egyébként (a 2.babám születése után) sajnos fájdalmas lett nekem is a menstruáció holott korábban meg se éreztem.
Nem akarlak megijeszteni, de tök mindegy, hogy mensikor mennyire fájt, a vajúdás annyira fáj, hogy az leírhatatlan. Nem tudom, hogy tudják a mensishez mérni. Sokan írják, hogy 20szorosa, 100szorosa, 10000szerese, de egyszerûen nem lehet elmondani. Egyszer az egyik válaszoló jól leírta, olyan érzés mintha feküdnél a síneken, és mindig átmenne rajtad egy vonat.
Nagyon erõs görcseim voltak szinte minden hónapban szülés elõtt. Cataflam +b6 intravénásan általában. Ezt vagy az ügyeleten nyomták belém, vagy az orvos jött ki, mert a görcstõl, meg a nonstop hányástól lábra nem bírtam állni. Ehhez képest volt két könnyû szülésem. A szülési fájások sehol nem voltak a menstruációs görcsökhöz képest!
Szia! Nem tudom, hogy azóta megszületett-e már a babád, ha igen, milyen volt? :) Nekem is eléggé fájt menses elõtt-alatt a hasam, mielõtt a kislányom megszületett, utána már kevésbé, mióta a kisfiam született, azóta pedig még nem jött meg. Mindkettõ szülésem könnyû volt, rosszabbra számítottam sokkal, pedig egyiknél sem volt fájdalomcsillapítás, ellenben a második babám születését oxitocinnal indították. Én is a menstruációs görcsökhöz tudnám hasonlítani a vajúdási idõszakot, persze erõsebbek, de én pl. minden fájásnál arra gondoltam, hogy egyre közelebb van a kisbabám, így volt értelme, viszont a menstruációs görcsöknek az égvilágon semmi értelmét nem látom, így az nekem rosszabb... :D
Fiatalab koroman rettenetesen görcsöltem a mensi alatt.Nekem annyian összefügött a két dolog, hogy a fájások nem hatottak újdonságként, ugyanis nekem olyan érzés volt, mint egy nagyon erõs menstruációs görcs kicsit felturbózva :) Megszenvedtem a szülést, de ki lehet birni, plusz a végén rájössz, hogy tényleg megérte :) 4 hetes kislány anyukája
Nekem nem jött be. Nagyon fájdalmas volt a mensim terhesség elõtt, a szülésem elég könnyû 6, 5 órás volt elsõ gyereknél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Nekem sem volt soha erõs mensis fájdalmam, de akkor ez nem függ össze a szülési fájdalommal! Pedig reménykedtem! Hát kiváncsi leszek! :D
Utolsónak: bizony, hogy szülés és szülés között is van különbség:D Az elsõ babámmal gyakorlatilag teljesen viselhetõ volt a fájdalom, fájt, de azért nem a falvakarós, katasztrofális fájdalom kategória volt. Bezzeg a másodikkal, azt hittem, ottmaradok:) Annyira fájt, hogy egyszerûen magamról nem tudtam. HÁt van ilyen is. Pedig én ugyanaz vagyok:D
En 2 hete szultem, szerintem nem olyan szornyu mint ahogy itt leirtak. Persze biztos szules es szules kozott is van kulonbseg, de szerintem elviselheto a fajdalom. En rosszabbra szamitottam.
Szia! Nekem nagyon erõsek voltak mindig a menstruációs görcseim, volt olyan eset, hogy a kezeim is megmerevedtek a fájdalomtól, vagy hogy 3 Cataflam vette ki a fájdalmat. Így nyugodt szívvel mentem szülni. Fáj a vajúdás, de annyira nem rettenetes! És tudod, hogy elõbb-utóbb vége lesz egy pillanat alatt, és megérte a fájdalom!
A kérdező hozzászólása: Szia Utolsó! Nem még nem született meg a baba, de nincs sok hátra, 10-14 napon belül már meg érkezhet, vagy akár holnap is :D (38. hétben vagyok) Úgyhgy nem tudok még válaszolni, a milyen volt kérdésre, de már nagyon kiváncsi vagyok rá! És már nagyon várjuk a kisbabánkat! Majd írokha meglesz! :D Szia

1. Van összefüggés a jóslók erőssége és a szülés fájdalma között?

2. Ha korán (33. héten) kezd?dik a jósló, akkor már csak pár hetünk van? !? ! 3. A jóslóhoz képest mennyivel fájdalmasabb az igazi fájás!? (tudom, ezt nehéz megmondani, mert mindenkinek más a fájdalomküszöbe)

Legjobb válasz: Nekem a 30. héttõl vannak jslóim és már 39 hetes vagyok tehát szerintem nem függ össze. A fájdalom az mindenkinél más. 39 heteske ja és 36. hétig szedj MgB6-ot mert nem játék a koraszülés és biztos te sem szeretnél rosszat a babádnak.

Nekem a 30. héttõl vannak jslóim és már 39 hetes vagyok tehát szerintem nem függ össze. A fájdalom az mindenkinél más. 39 heteske ja és 36. hétig szedj MgB6-ot mert nem játék a koraszülés és biztos te sem szeretnél rosszat a babádnak.
Mint ahogy Te is írtad, nem nagyon lehet a kérdéseidre pontos, korrekt választ adni. Az ismerõseidnek gratulálok, nekem egy árva jóslóm sem volt és annyira szenvedtem, hogy császár lett a vége. Szóval szerintem nincs összefüggés. Akkor még 7 hétig kitartást és nagyon könnyû szülést!!!
Szia! Nekem is kb. 32-33. hét körül voltak ilyen panaszaim de már 37 hetes vagyok és még egyben vagyunk. Sõt, a dokimnak mondtam õ a MagneB6-ot ajánlotta rá, attól meg úgy elmúlt, h. csak na.
Nos, nekem minden este szabályos 1 perces fájásokká rendezõdtek a jóslók az utolsó két hónapban, Kórházban is voltunk, mégis megszületett 3 héttel elõbb. A jóslófájás erõs menstruációs fájdalomra hasonlított. A szülés kb mint egy durvább izomgörcs, csak tartósan. Szóval az sokkal jobban fájt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szedek kalcium-magnézium-cink 3in1 tablettát. Nem pont MagneB6-ot, de talán ez is jó?!!?

Van összefüggés a méhnyálkahártya vastagsága és a menstruáció erőssége /hossza között?

Arra gondoltam, ha nem épülne fel rendesen, akkor a menses is enyhébb lenne?

Legjobb válasz: Szerintem, ha jó vsatag a méhnyálkahártya, akkor erõssebb a menstruáció és esetleg nagyobb görcsökkel jár, hiszen nehezebben tud leválni.

Szerintem, ha jó vsatag a méhnyálkahártya, akkor erõssebb a menstruáció és esetleg nagyobb görcsökkel jár, hiszen nehezebben tud leválni.
Nekem világ életemben rövid és viszonylag enyhe mensim volt! Elsõ hónapunk és terhes vagyok! Azt nem tudom, hogy milyen vastag a nyálkarhártyám, meg van-e összefüggés, de nálam ezek szerint nem törvényszerû!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!